2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar hastane cntanizi hazırladınız mj ben hala hazırlamadm ama arkadaslari da görünce böyle erken doğum riski fln Allah korusun haftasonu hazırlayayım bir diyorum 34.haftam dolacak haftasonu ilk kizimi da 37+5 te kucağıma almstm cuma kontrolüm var bakalm bebis bence hala donmedi ama hayrlsi artk

Kuzum doktorum tüp bebek doktoru olduğu için hastaneye 10.00 da poliklinik açıyor 10.30 da geliyor bana 10.00 da nst takacaklar tahminim 11-12 arası doktor bizi görmüş olur yanına indirirler beni

Ben 28 de bebekleri 30 da kendi çantamı hazırlamıştım canım

Kuzum doktorum tüp bebek doktoru olduğu için hastaneye 10.00 da poliklinik açıyor 10.30 da geliyor bana 10.00 da nst takacaklar tahminim 11-12 arası doktor bizi görmüş olur yanına indirirler beni
Anladım canım bize de haber ver bugün nasılsınız

Ben 30 dayım ben bile geç mi kaldım diyorum eksikleri tamamlıyim hazır edecem hemen

Devam etmediği sürece su değildir demişti benim doktorumda . Ayy heyecanlı sürece girdik ya .. bende sabahtan beri hazırlığım tamamlanmadı henüz diye stres yaptım regl sancısı gibi sancım var

Anladım canım bize de haber ver bugün nasılsınız
Veririm canım mutlaka
Bugün şükür iyiyim baş dönmesi baş ağrısı göz kararması yaşamıyorum tansiyonum bu sabah 10/6 ölçtüler alfamed tansiyon ilacı iyi geliyor ama ayakta yine biraz gözlerim kararıyor genelde yatıyorum ondan da artmıyor olabilir bir de eşime gelen yemekle benimkiler çok alakasız yani Allahım tabi şikayet etmiyorum ama tansiyon hastalarının böyle beslendiğini bilmiyordum bende sanırıyorum evde yağsız tuzsuz besleniyorum bu bambaşka bir şeymiş eğer bugün eve çıkarsam yediklerimin nasıl olmadı gerektiğini anlamış oldum bu sayede sabah zeytin peynir hiçbir şey yoktu kahvaltı da sadece şekersiz çay kuru kayısı çiğ ceviz salatalık domates kepek ekmeği vardı yani doymuyorum da evde ben kaşarlar peynirler zeytinler buğday ekmekleri yani öyle bir yiyordum ki doktora soracağım evde de böyle besleneceksin bebekler nasıl kilo alacak. Pilav yasakmış annem akşam pilav getirdi görmeye gelirken açım diye hemşireler kızdı yedirmediler buğdaylı sadece suda haşlanmış makarna karbonhidrat izni varmış akşam çorbalar su gibi hoşaf kıvamında yani sadece boğazımdan bir şey geçiyor ama gözüm kapalı yesem tadını anlamam öyle bir şey Allah herkesin yardımcısı olsun sadece çok açım. Meyve olarak yeşil elma izin verdiler bi onu yiyorum kabuklu çerez fıstık Antep fıstığı kaşıntıdan vermiyorlar badem ve çiğ ceviz yediriyorlar o da porsiyon olarak çok az açım yani bebekler nasıl kilo alacak doktora soracağım sabah yumurta bile vermediler kaşıntıdan eşimin tabağını görünce üzüldüm açlığıma

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah ciddi bir şey değildir

Canlarım kendinize dikkat edin haftalar yaklaşınca böyle oluyor demek ki heyecanlandım sabah mesajlarınızı okurken rabbim bu gruptaki herkesin güzel haberlerini almamızı nasip etsin çok şükür hepimiz bilinçli insanlarız farklı bir durum fark edersek hemen hastaneye gidelim önemli zamanlardayız

Iyi yapmssn cnm bende en iyisi bu hafta sonu hazırlayayım artk alçakların fln da yok şükür bitirdim zatn
Bencede canım yavaştan hazırla hazır dursun bir kenarda ne zaman nasip olacağı belli olmaz strese girmezsin ani bir durumda kafan rahat olur en azından iyice de ileriki ayda ağırlaşmadan git gide halletmen daha iyi şimdiden bence

Doğru diyorsun canım artık aylardır vücudumuzdaki değişiklikleri anlıyoruz hepimiz çok şükür bu grup o konuda maşallahı var Allahın izniyle inşallah hepimize sağlıklı vakitlice mutlu kolaylıkla doğumlar nasip olsun

Cnm inşallah hayrlisyla bebislerini kucağına alınca hepsi bitivereck zor ama insalalh hayrlsiyla geçecek bu günlerde cnm azcık sana sabır düşüyor Rabbim sabrını verecektir inşallah

Ben bebeğin eşyalarını daha yeni yıkadım. Ütüleyip valize koyucam bikaç gün içinde inşallah. Şunun sırasında en fazla 6-7 haftacık kaldı

Henüz hiçbir şey hazırlamadim ben de Allah nasip ederse haftaya hazırlayacağım

Ben hazırladım canım gerçi daha önce de söylemiştim ama çok gecikme hazırla koy kenara inşallah zamanında gelir ama tedbir de almak gerekiyor

Benim dogumum çok zor oldu. 41+5 de kendi sancimla 35 saat sanci çektim. Vaktim doldu artik suni verin diye 2 farkli hastaneye kac kere gittim. Ilk dogumun kendi San bekle dediler. Her seferinde ultrasona girdim. Her sey iyi bebegin kilosu iyi kendin dogurabilrsn dediler. Iç dış dikiş oldu. Zaten iç yirtigini fark etmeden dış dikimi yaptilar. Sonrasinda fark edp narkozla yeniden dış dikimi söküp içini diktiler. Ve ben çok yorgunum açım uykusuzum. Kaç saattir sanci cekiyorum. ikinamadim. Karnima bastirarak cikartiller. Bebegim kafasi zorlandi. Ve benim suyum çok pismiş resmen kurba suyuna dönmuş plasentada bildgnz koyu yesil rengindeydi. Boyleyse niye ultrasonda bisey demediler. Niye suyun pis demediler. Oldukten sonra Her doktor farkli bisey soyledi kimi cigerleri açilmamis suyun pis dedi kimi kafasi zorlandi dedi. Yani bildignz ihmal allaha havale ediyorum onlari

Kızlar hepinize gecmiş olsun az biraz dursunlar bebişler ama sanırım artık bundan sonra böyle olucak korkmaya başladım bende valizim hazır bile diğil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…