2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun başınız sağolsun işte ihmaller beni çok korkutuyor yani bunu ön göremezler miydi sezeryana alamazlar mıydı ya da normal doğumu bilmiyorum ama 41+ 5 yerine daha erken suni sancı verip açılmaz falan yoksa sezeryana alamazlar mıydı yani devlet özel fark ediyor mu bazı devlet hastanesi normali zorluyormuş geçen interntte gördüm mümkün mü bilmiyorum devlet hastanesi 44. Hafta da doğurtmuş yani şaşkınlık içindeyim çok zor zamanlar geçirmişsin Allahım yüreğine ferahlığını versin

Kızlar hepinize gecmiş olsun az biraz dursunlar bebişler ama sanırım artık bundan sonra böyle olucak korkmaya başladım bende valizim hazır bile diğil
Kuzum yavaştan hazırla ne olur ne olmaz aklında kalmasın iyice ağırlaşmadan aradan çıkmış olur kafan rahat olur 1 haftaya yay yavaş yavaş parça parça yerleştir hem günler de öyle vakit geçer

Kuzum yavaştan hazırla ne olur ne olmaz aklında kalmasın iyice ağırlaşmadan aradan çıkmış olur kafan rahat olur 1 haftaya yay yavaş yavaş parça parça yerleştir hem günler de öyle vakit geçer
Aynen bencede haftaya başlayım hazırlamaya hep diyorum yok odanın perdesi yapılsın şusu busu yapılsın hep erteliyorum sanırım eşimle bazen kendimizde inanamıyoruz az kaldı diye

Ay çok üzüldüm çok şaşırdım gerçekten resmen ihmal edilmiş bir anneyi böyle yaralı bırakmanın, bir bebeğin hayatını çalmanın hesabını nasıl verecekler. Çok çok üzüldüm gerçekten. Hatırlatmak istemezdim çok özür dilerim tabii ki hiçbir evlat hiçbir evladın yerini doldurmaz ama inşallah şimdiki bebeğini sağlıkla kucağına alırsın da sana her şeyi unutturur. Rabbim sabır versin, Allah şimdiki bebeğine sağlık versin inşallah

Ben bebeğin eşyalarını daha yeni yıkadım. Ütüleyip valize koyucam bikaç gün içinde inşallah. Şunun sırasında en fazla 6-7 haftacık kaldı
Ay bugün o kadar stresli uyandım ki bende .. gözümü açtığımdan beri hastane çantamı nasıl hazırlamadım hala diye kızıyorum kendime. Resmen cuma günü 34.hafta bitiyor ben hala aylar var gibi davranıyorum

Hadi ya bir sıkıntı olmuş mu peki bebeğe, hastahaneye gidemedim şimdi ama sabah doktorla görüşeceğim hem tahlillerime bakacak durumu da söylerim artık ne derse öyle yapacağım
Bize bilgi verirken bende sordum genelde bir anda geliyor su kötü kokulu oluyormuş doğrumu diye oda hayır benim suyum 33.haftada azar azar gelmiş farkına bile varamamışım dedi doktora gitmiş suyunun azaldığını sızdığını söylemişler o şekilde canım
Geldim canım nst bağlandı doktorum yatış verdi maalesef
Çok geçmiş olsun canım
Canım sanada geçmiş olsun gittinmi doktora

Bende hazırladım kuzum bir valiz bebek için bir valiz kendim için gerçi doktorum en son rahim ağzı uzunluguma göre suyun sancin gelmezse 39-40 haftayı görür dedi ama belli olmaz hazırlıklı olmak lazım

Bende hazırladım kuzum bir valiz bebek için bir valiz kendim için gerçi doktorum en son rahim ağzı uzunluguma göre suyun sancin gelmezse 39-40 haftayı görür dedi ama belli olmaz hazırlıklı olmak lazım
Bakalım benimde cuma kontrolüm var bende haftasonu hazırlayayım diyorum inşallah

Canım insan içine girince anlıyor ki sağlık bambaşka bişey o nasıl yemek öyle hatta yemek yemiyorsun rabbim bütün hastalarin yardımcısı olsun

canım ben bir belgesel izledim nazi almanyasında yahudi hamile kadınları sadece serumla besliyorlardı yine de çok normal kiloda sağlıklı bebekler doğuyordu ama anneler bitiyordu 30 kglara düşüyor bir çoğuda doğumdan sonra ölüyordu bizim yediklerimiz bir anda etkili mi acaba savaş bölgelerinde afrikada kabilelerde vs sağlıklı bebekler oluyor nerden bulsunlar avokado ceviz et ne bulsa onu yiyen dünyada milyonlarca insan var kızlar sende ne varsa alırlar için rahat olsun onlar büyürler annesi

Doğru diyorsun canım eşim de serumla onlar besleniyordur merak etme diyor yine de doktoruma soracağım evde neler yiyebilirim belki kefir iç der kuru kayısı falan olur herhalde

Benim yakinimdaki hastanelerin biri o gunlerde kapandi yoksa Onda doguracktim. Baska bir hastaneye gittim baskalarindan daha iyi diye. Bunda iste o kapanan hastaneye gidiyorum. Doktor tuttum. Gebeligimin basindan beri takip ediyor. 5 kere onlem amacli hastnede yattim. Ve goruyorum ki ilk dogumu olmasina ragmn bebek buyuk diye sezeryana aliyorlar. Her hastane farkli. Benide oyle yapsaydilar keske. Bunda sezeryan olucam. Inan o dogumda zorlandigim kadar hic bir zaman zorlanmadim. 2 gun sonra idrarimi hic bir sekilde tutamiyordum. Artik ne kadar zorlandiysam. 1 hafta hic bir sekilde popomo oturamadim. Ben turkiyede degilim. Türkmenistan dayim

Herkese çok geçmiş olsun kızlar. Tüm bebekler inşallah vakitlice sağlıklıca dünyaya gelsin.

Ben bugün sonunda bebeğimin kıyafetlerini yıkıyorum. Bu hafta hastane çantamı da halledeceğim inşallah. Ne olur ne olmaZ.

Bir sorum olacak bebek kıyafetlerini kurutma makinesinde kurutan oldu mu? Şimdi yıkanıyor kurutmaya atayim diyorum da

Evet gerçekten ihmal. Allah biliyor ya benim cektigim acilari ne kadar zorlandigimi. Yok canim zaten unutulmuyor ki her gun aklimda ustunden 1 sene 3 ay geçti 1 gun dahi unutmadim. Fotolari videolari var. Boyle icimi dokmek benim icin daha iyi oluyor. Insallah bu bebegimi saglikla alirim. Hic bir hastaligi olmadan. Hastaneye sancilarla dogurma mutluluguyla girip ellerin bos gozlerin yaşlı çikmak kadar kotu bir sey yok

Hım anladım canım bende Türkiye’de sandım ana yine ihmale gelmiş

Hastane çantasına kendiniz için iç çamaşırı neler koymalıyız yeni sudyen takımı almam şart mi
Ben e bebekteki emzirme sütyenlerinden aldım. %100 pamuk ve yumuşacıklar. Alt çamaşırı ve atleti de bimden modal ip askılı atlet aldım XL çok rahatlar. Zaten alt çamaşırı depend kullanılacağı için çok kullanamayabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…