2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım nickini değiştirmişsin . Hikayeni okuyunca hatırladım ilk anlattığında da çok etkilenmiştim. Normal doğumdan da bu gibi sebeplerden korkuyorum. Allah içine ferahlık versin. Bu bebeğini sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip olsun inşallah

Benim kurutma makinem yok diye asarak kuruttum mecbur ama olsaydı özellikle kurutma kullanırdım. Üzerinde toz lif hiçbişey kalmazdı.

Ben de yetişmeyecek diye stres yapıyorum. Daha kendi kıyafetlerim de var. Yıkancak ütülencek. Aslında 1-2 günlük iş kuzum halletcez inşallah

Amiinnn, ben de dün bebeğimle konuşurken öyle diyorum bir kaç hafta daha bekle sonra her şey güzel olacak inşallah diye. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı göstersin. Burda hep güzel haberler konuşalım inşallah

Yalnız değilsin aynı duyguyu bende yaşıyorum ve sonunda bugün başladım yarın tam 34 oluyorum. Bugün daha bebeğin kıyafetlerini yıkıyorum. Yavaş yavaş hafta sonuna kadar biter diye umuyorum.

Çeker diye korkuyorum bende zaten minicik ütü kuruluğuna attım sonra iyice kurusun diye asacağım
Hiç kurutma makinesi kullanmadım . Çekme yapıyor mu öyle ısısı falan ayarlanmıyor mu ki . Ama kıyafetlerin üzerindeki bütün tozu tüyü topluyormuş o kısmı güzel aslında güneşte kurutmak en iyisiymiş ama bizim burda her yer inşaat tozu . Balkona hayatta asmam bebişin yenidoğan kıyafetlerini. Büyüyünce asarım heralde.

Hastane çantasına kendiniz için iç çamaşırı neler koymalıyız yeni sudyen takımı almam şart mi
Ben sezeryan için 3 tane hamile beden iç çamaşırı, 2 emzirme sütyeni, 2 emzirme atleti koydum kuzum ama benim normal sütyenlerim artık olmuyor o yüzden yeni aldım senin eski bedenlerin oluyorsa rahat ederim emzirmek için diyorsan yeni gerek yoktur herhalde ben yeni telli sütyen almadım emzirme sütyeni aldım 2 tane yeter zaten

Ah canım çok üzüldüm söyleyeceğim hiçbir kelime bu acıyı azaltmaz biliyorum Allah bir daha göstermesin bebeğinizle beraber sağlıklı mutlu uzun ömrünüz olsun inşallah

Eski sudyenlerim şimdilik oluyor o yüzden kafam karıştı son bir ayda büyüyeceğini de sanmıyorum acikcasi

Bizim kiyafetlerimizi çekmedi ama bazen pantolonları falan hafif çekiyor girdikçe açılıyor ilk yıkamada cesaret edemedim ama tozu tüyü çok güzel topluyor o açıdan memnunum. güneş en iyisi ama bende balkona asamam dediğin gibi anca büyüyünce olur

Canım zordur tabi bu şekilde bir beslenme hamilelikte siz iyi olun da belki tansiyonun düzelir de buna da gerek olmaz

Kızlar içi tüylü terliklerden alıcam hastane için. Sizler hangisini aldınız link gönderir misiniz
Canısı a101 e yarın gelecek diye biliyorum içi tüylü dışı plastiklerden aradığın öyle mi bilmiyorum ama bı bakayım kataloğu atayım buraya

Kızlar ben de muayeneden çıktım bebeğim 2 kilo olmuş şükür, iyi bakmışsın dedi boyu baya uzun dedi ama kaç diye sormamistim, sonra sistem gitti öğrenemedim genetik sanırım ben de babası da uzunuz. Rahim ağzı uzunluğum da 37mm. Bir ay önce 35 çıkmıştı hatta. Ona çok sevindim. Baş geliş, her şey yolunda elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…