Veririm canım mutlaka
Bugün şükür iyiyim baş dönmesi baş ağrısı göz kararması yaşamıyorum tansiyonum bu sabah 10/6 ölçtüler alfamed tansiyon ilacı iyi geliyor ama ayakta yine biraz gözlerim kararıyor genelde yatıyorum ondan da artmıyor olabilir bir de eşime gelen yemekle benimkiler çok alakasız yani Allahım tabi şikayet etmiyorum ama tansiyon hastalarının böyle beslendiğini bilmiyordum bende sanırıyorum evde yağsız tuzsuz besleniyorum bu bambaşka bir şeymiş eğer bugün eve çıkarsam yediklerimin nasıl olmadı gerektiğini anlamış oldum bu sayede sabah zeytin peynir hiçbir şey yoktu kahvaltı da sadece şekersiz çay kuru kayısı çiğ ceviz salatalık domates kepek ekmeği vardı yani doymuyorum da evde ben kaşarlar peynirler zeytinler buğday ekmekleri yani öyle bir yiyordum ki doktora soracağım evde de böyle besleneceksin bebekler nasıl kilo alacak. Pilav yasakmış annem akşam pilav getirdi görmeye gelirken açım diye hemşireler kızdı yedirmediler
buğdaylı sadece suda haşlanmış makarna karbonhidrat izni varmış akşam çorbalar su gibi hoşaf kıvamında yani sadece boğazımdan bir şey geçiyor ama gözüm kapalı yesem tadını anlamam öyle bir şey Allah herkesin yardımcısı olsun sadece çok açım. Meyve olarak yeşil elma izin verdiler bi onu yiyorum kabuklu çerez fıstık Antep fıstığı kaşıntıdan vermiyorlar badem ve çiğ ceviz yediriyorlar o da porsiyon olarak çok az açım yani bebekler nasıl kilo alacak doktora soracağım sabah yumurta bile vermediler kaşıntıdan eşimin tabağını görünce üzüldüm açlığıma