- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Ben de yetişmeyecek diye stres yapıyorum. Daha kendi kıyafetlerim de var. Yıkancak ütülencek. Aslında 1-2 günlük iş kuzumhalletcez inşallah
Yalnız değilsin aynı duyguyu bende yaşıyorum ve sonunda bugün başladım yarın tam 34 oluyorum. Bugün daha bebeğin kıyafetlerini yıkıyorum. Yavaş yavaş hafta sonuna kadar biter diye umuyorum.
Panik yapmadan devam kızlar . Önümüzdeki hafta en geç salıya kadar bu işleri toplamış oluyoruz bak . Yazıcam buraya yine :)))
Ay evet bu da olurmuş cidden ama sabah bir panikle aldım geçtim trendyoldan. Kargoya bile verildi
Canım ben sütyen koymadım emzirme sütyeni yada atleti de almadım normal iplikleri çok sıkı olmayan atlet koydum güzel süt toplansin diye salık birakicam memeleriHastane çantasına kendiniz için iç çamaşırı neler koymalıyız yeni sudyen takımı almam şart mi
Hayirrr. Hiç gerek yok kiKizlar bebek dogtuktan sonra. Ilk gunler hastanede falan. Su vermelimiyiz
Bnde iç çamaşırı olarak oğlumdan 2 tane emzirme sütyenim vardı onları koydumHastane çantasına kendiniz için iç çamaşırı neler koymalıyız yeni sudyen takımı almam şart mi
Uzmanlar vermeyin dıyor, özellikle kış bebeği ise.ve özellikle ilk günler. Ben 7 ay vermemiştim oğlumda,kış bebeği idi. bu yaz verirmiyim bılmıyorum. Mama tavsıyesi olursa belki verilir. Doktora danışılır.Kizlar bebek dogtuktan sonra. Ilk gunler hastanede falan. Su vermelimiyiz
Oy maşallah canım çok şükürKızlar ben de muayeneden çıktım bebeğim 2 kilo olmuş şükür, iyi bakmışsın dediboyu baya uzun dedi ama kaç diye sormamistim, sonra sistem gitti öğrenemedim genetik sanırım ben de babası da uzunuz. Rahim ağzı uzunluğum da 37mm. Bir ay önce 35 çıkmıştı hatta. Ona çok sevindim. Baş geliş, her şey yolunda elhamdülillah
MaşallahhhKızlar ben de muayeneden çıktım bebeğim 2 kilo olmuş şükür, iyi bakmışsın dediboyu baya uzun dedi ama kaç diye sormamistim, sonra sistem gitti öğrenemedim genetik sanırım ben de babası da uzunuz. Rahim ağzı uzunluğum da 37mm. Bir ay önce 35 çıkmıştı hatta. Ona çok sevindim. Baş geliş, her şey yolunda elhamdülillah
Yani vermelimiyizUzmanlar vermeyin dıyor, özellikle kış bebeği ise.ve özellikle ilk günler. Ben 7 ay vermemiştim oğlumda,kış bebeği idi. bu yaz verirmiyim bılmıyorum. Mama tavsıyesi olursa belki verilir. Doktora danışılır.
Ama annem doğdugunda şekerli su verecekmişoğlum emmedi, açlıktan küveze girmişti, sebebi şekerli su imiş, verseydik oyle olmayacaktı dıyor şimdiki doğumda sanırım engelleyemeyeceğim
Cnm p. Tesi netleşecek hersey, hayırlısı olsun inşallah,Kuzum şimdi geldim doktorum yanından bu gecede yatış verdi. Yarın çıkıcam hastaneden bebekler hala hareketli değil suları iyi dedi ölçümleri yaptı dünkü gibi kiloları 1700-1900 biri 41 cm biri 42 cm bugün 32 haftalığız. Kan sulandırı + alfamed tansiyon ilacına başlattı eve çıkınca kullanıcam hastanede zaten yapıyorlar ilaç. Nidilat kullanmayacağım o alerji yaptı diye düşünüyorum test sonuçların iyi dedi. Avil iğne bebekleri hareketsiz sersem yapmaz ama tansiyon + ciğer geliştirici iğne strese sokar hareketsiz bırakır bebekleri dedi bugün son 3 doz daha ciğer geliştirici yapacaklar 24. Saat akşam 5-6 gibi 2 gün daha hareketsiz olurlar hareket bekleme dedi. Evde düzeli sabah 11 akşam 11 yemekten 1 saat sonrası düzenli tansiyon ölçümü yapıp not al dedi. Tuz yasak klasik. Bu pazartesi kontrol günü eğer hala diğer bebek kilo almazsa doğum yapmak durumundayız riske atamayız dedi bugün de net karar verirsek erken olur dedi en sağlıklısı pazartesi belli olur kilo aldı mı almadı mı almazsa doğum olacak dedi zaten beklediğimiz cevaptı kuzum bu gece yatırmaz diyorduk ciğer geliştirici olacağı için kal nst takibi olsun dedi. Durumlar öyle nedense bi üzüldüm modum düştü aslında giderken yanına iyiydim ama kilosu hareketsizlik strese girmesi bunları duymak gerdi sanırım beni. Kan sulandırıcı belki iyi gelir kilo alırsa bi 2 hafta daha dayanır diye düşünüyorum o da pazartesi netleşir dedi
O zaman pazartesi belli olucak canım sen yine doktoruna sor kefir içe bilirmisin o zamana kadar kilo alsınlar.Hiç üzülme sana zaten Ocak demişti doktorun..hastanede kalman çok iyi oldu..çok iyi doktorun takip ediyorKuzum şimdi geldim doktorum yanından bu gecede yatış verdi. Yarın çıkıcam hastaneden bebekler hala hareketli değil suları iyi dedi ölçümleri yaptı dünkü gibi kiloları 1700-1900 biri 41 cm biri 42 cm bugün 32 haftalığız. Kan sulandırı + alfamed tansiyon ilacına başlattı eve çıkınca kullanıcam hastanede zaten yapıyorlar ilaç. Nidilat kullanmayacağım o alerji yaptı diye düşünüyorum test sonuçların iyi dedi. Avil iğne bebekleri hareketsiz sersem yapmaz ama tansiyon + ciğer geliştirici iğne strese sokar hareketsiz bırakır bebekleri dedi bugün son 3 doz daha ciğer geliştirici yapacaklar 24. Saat akşam 5-6 gibi 2 gün daha hareketsiz olurlar hareket bekleme dedi. Evde düzeli sabah 11 akşam 11 yemekten 1 saat sonrası düzenli tansiyon ölçümü yapıp not al dedi. Tuz yasak klasik. Bu pazartesi kontrol günü eğer hala diğer bebek kilo almazsa doğum yapmak durumundayız riske atamayız dedi bugün de net karar verirsek erken olur dedi en sağlıklısı pazartesi belli olur kilo aldı mı almadı mı almazsa doğum olacak dedi zaten beklediğimiz cevaptı kuzum bu gece yatırmaz diyorduk ciğer geliştirici olacağı için kal nst takibi olsun dedi. Durumlar öyle nedense bi üzüldüm modum düştü aslında giderken yanına iyiydim ama kilosu hareketsizlik strese girmesi bunları duymak gerdi sanırım beni. Kan sulandırıcı belki iyi gelir kilo alırsa bi 2 hafta daha dayanır diye düşünüyorum o da pazartesi netleşir dedi
Evet kuzum 31+0 bugün. Ay hiçbir şey sormadım gene unutmuşum. Bir sonraki randevuyu bile sormadım, mesajla soracağımMaşallahhhsen bugün 31 haftalık oldun demii nst ile alakalı bişey dedi mii
canım sağlıkla sıhhatle ne zaman hayırlısıyla o zaman gelsin güzel kızlarımızKuzum şimdi geldim doktorum yanından bu gecede yatış verdi. Yarın çıkıcam hastaneden bebekler hala hareketli değil suları iyi dedi ölçümleri yaptı dünkü gibi kiloları 1700-1900 biri 41 cm biri 42 cm bugün 32 haftalığız. Kan sulandırı + alfamed tansiyon ilacına başlattı eve çıkınca kullanıcam hastanede zaten yapıyorlar ilaç. Nidilat kullanmayacağım o alerji yaptı diye düşünüyorum test sonuçların iyi dedi. Avil iğne bebekleri hareketsiz sersem yapmaz ama tansiyon + ciğer geliştirici iğne strese sokar hareketsiz bırakır bebekleri dedi bugün son 3 doz daha ciğer geliştirici yapacaklar 24. Saat akşam 5-6 gibi 2 gün daha hareketsiz olurlar hareket bekleme dedi. Evde düzeli sabah 11 akşam 11 yemekten 1 saat sonrası düzenli tansiyon ölçümü yapıp not al dedi. Tuz yasak klasik. Bu pazartesi kontrol günü eğer hala diğer bebek kilo almazsa doğum yapmak durumundayız riske atamayız dedi bugün de net karar verirsek erken olur dedi en sağlıklısı pazartesi belli olur kilo aldı mı almadı mı almazsa doğum olacak dedi zaten beklediğimiz cevaptı kuzum bu gece yatırmaz diyorduk ciğer geliştirici olacağı için kal nst takibi olsun dedi. Durumlar öyle nedense bi üzüldüm modum düştü aslında giderken yanına iyiydim ama kilosu hareketsizlik strese girmesi bunları duymak gerdi sanırım beni. Kan sulandırıcı belki iyi gelir kilo alırsa bi 2 hafta daha dayanır diye düşünüyorum o da pazartesi netleşir dedi
Ben net bişy dıyemem cnm, isteyen verir, uzmanlar verilmez dıyor, bi araştırYani vermelimiyiz
Bende haftaya pazartesi 31 oluyorum hep bi kaç gün önce oluyor seninle randevularımiz arasındaEvet kuzum 31+0 bugün. Ay hiçbir şey sormadım gene unutmuşum. Bir sonraki randevuyu bile sormadım, mesajla soracağım
Belli cnm sizin belli mi inşallah Rana olacak ablamız da ErvaKızlar bebeklerin isimleri belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?