2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288

Hastane çantasına kendiniz için iç çamaşırı neler koymalıyız yeni sudyen takımı almam şart mi
Canım ben sütyen koymadım emzirme sütyeni yada atleti de almadım normal iplikleri çok sıkı olmayan atlet koydum güzel süt toplansin diye salık birakicam memeleri külot şeklinde bez koydum 4 adet iki tanede külot koydum

Kizlar bebek dogtuktan sonra. Ilk gunler hastanede falan. Su vermelimiyiz

Hastane çantasına kendiniz için iç çamaşırı neler koymalıyız yeni sudyen takımı almam şart mi
Bnde iç çamaşırı olarak oğlumdan 2 tane emzirme sütyenim vardı onları koydum
2 tanede normal aklet koydum, oğlumda giydıklerım hepsi saklamıştım. Akleti sıyırıp emzirmiştim

Kizlar bebek dogtuktan sonra. Ilk gunler hastanede falan. Su vermelimiyiz
Uzmanlar vermeyin dıyor, özellikle kış bebeği ise.ve özellikle ilk günler. Ben 7 ay vermemiştim oğlumda,kış bebeği idi. bu yaz verirmiyim bılmıyorum. Mama tavsıyesi olursa belki verilir. Doktora danışılır.

Ama annem doğdugunda şekerli su verecekmiş oğlum emmedi, açlıktan küveze girmişti, sebebi şekerli su imiş, verseydik oyle olmayacaktı dıyor şimdiki doğumda sanırım engelleyemeyeceğim

Oy maşallah canım çok şükür

Reactions: The
Maşallahhh sen bugün 31 haftalık oldun demii nst ile alakalı bişey dedi mii

Reactions: The
B Buddy x kuzum ne yaptın doktor konuştu mu?

Kuzum şimdi geldim doktorum yanından bu gecede yatış verdi. Yarın çıkıcam hastaneden bebekler hala hareketli değil suları iyi dedi ölçümleri yaptı dünkü gibi kiloları 1700-1900 biri 41 cm biri 42 cm bugün 32 haftalığız. Kan sulandırı + alfamed tansiyon ilacına başlattı eve çıkınca kullanıcam hastanede zaten yapıyorlar ilaç. Nidilat kullanmayacağım o alerji yaptı diye düşünüyorum test sonuçların iyi dedi. Avil iğne bebekleri hareketsiz sersem yapmaz ama tansiyon + ciğer geliştirici iğne strese sokar hareketsiz bırakır bebekleri dedi bugün son 3 doz daha ciğer geliştirici yapacaklar 24. Saat akşam 5-6 gibi 2 gün daha hareketsiz olurlar hareket bekleme dedi. Evde düzeli sabah 11 akşam 11 yemekten 1 saat sonrası düzenli tansiyon ölçümü yapıp not al dedi. Tuz yasak klasik. Bu pazartesi kontrol günü eğer hala diğer bebek kilo almazsa doğum yapmak durumundayız riske atamayız dedi bugün de net karar verirsek erken olur dedi en sağlıklısı pazartesi belli olur kilo aldı mı almadı mı almazsa doğum olacak dedi zaten beklediğimiz cevaptı kuzum bu gece yatırmaz diyorduk ciğer geliştirici olacağı için kal nst takibi olsun dedi. Durumlar öyle nedense bi üzüldüm modum düştü aslında giderken yanına iyiydim ama kilosu hareketsizlik strese girmesi bunları duymak gerdi sanırım beni. Kan sulandırıcı belki iyi gelir kilo alırsa bi 2 hafta daha dayanır diye düşünüyorum o da pazartesi netleşir dedi

Yani vermelimiyiz

Cnm p. Tesi netleşecek hersey, hayırlısı olsun inşallah, p. Tesiye kdr bebişler kilo alır inşallah ciğer geliştirici oldugun iyi oldu. Zten doktor bu haftalarda alırız dıyordu hep riske atmayz dıyordu, masallh doktorunda çok ilgili

O zaman pazartesi belli olucak canım sen yine doktoruna sor kefir içe bilirmisin o zamana kadar kilo alsınlar.Hiç üzülme sana zaten Ocak demişti doktorun..hastanede kalman çok iyi oldu..çok iyi doktorun takip ediyor

canım sağlıkla sıhhatle ne zaman hayırlısıyla o zaman gelsin güzel kızlarımız tabiki anne olarak gerileceksin ama bazı şeyler senin elinde değil dua et birlikte yaşayacağınız güzel günleri hayal et onlar senin sandığından çok daha güclü hatta erken doğan bebeklerin daha güclü olduklarını da çok okudum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…