2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Haftada 3 reformer, her gün min 10.000 adım, reformera gitmediğim günlerde de evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Oo maşallah ben hastane haricinde dışarı çıkmıyorum hiç iyice soğudu havalar da o yüzden yürüyüş yapamıyorum kapalı alanlarda da yürümek istemiyorum malum herkes hasta evime yakın da hiç plates yok o yüzden evden ne yaparsam o önümüzdeki hafta 35 haftalık oluyorum o zaman merdiven egzersizlerine başlayacağım A Asliyokfotokopisivar nin önerdiği egzersiz videolarına başladım bugün ufak ufak bakalım inşallah faydası olur

Hadi inşallah kuzum güzel güzel yerlessin kanala miniğin faydalı olsun egzersizler

Ya o egzersizleri ben de yapmak istiyorum ama korkuyorum bu sefer erken doğum olur diye Doktor en son baş gelişli demişti kanala girmesi ayrı bi şey mi oluyor acaba

Ya o egzersizleri ben de yapmak istiyorum ama korkuyorum bu sefer erken doğum olur diye Doktor en son baş gelişli demişti kanala girmesi ayrı bi şey mi oluyor acaba
Evet kanala girmesi farklı bişey genellikle 36 dan sonra doğum kanalına girmesi için merdiven in çık ördek yürüyüşü yapılması önerilir doktorunuza danışmadan egzersiz yapmayın o sizi takip ettiği için durumunuzu daha iyi bilir yapma da diyebilir

2 gündür uykum sıffır sıffır sıfffıır
2 saatte bir serum tansiyon ilaç derken hiç uyuyamıyorum ki bebeklerde ciğer geliştirilen sersemleşir 2 gün hareket bekleme dedi doktorum sadece hıçkırıklarını Anlıyorum üzülüyorum nst bağlıkiyken konuşuyorum ebe öyle yapın kalpleri hızlanır içiniz rahatlar dedi öyle yapıyorum
Tek umudum evde bol bol uyumak belki bebişler ben uykusuzum diye iyice yoruldu her yerim ağrıyor hamile yastığım da evde kaldı

Aynıymış hatta bak bakalım kadınlar kulübünde arkadaşların bir şey demiştir yazmıştır diyor bu arada biz de galatasaraylıyız, bebek hastane çıkış takımımız Galatasaray

Benim de baş gelişli ve ben de korkuyordum ama daha benim bebiş çok yukarda inmesi hemen olmaz diye düşünüyorum biraz doğum kaslarımı esnetme amaçlı yapmak istiyorum o yüzden başladım valla bir de kendimi çok yormuyorum haftaya 35 oluyorum o zaman daha sık yapmayı planlıyorum bakalım canım ama bence içine sinmeyen hiçbir şeyi yapma kendini hazır hissettiğinde başlarsın

Bahsettiğin videoları benimle de paylaşır mısın canım . Zira bu hareketsizlikle giderse ben doğuramycam

Yastığını getirseler bari

Aynıymış hatta bak bakalım kadınlar kulübünde arkadaşların bir şey demiştir yazmıştır diyor bu arada biz de galatasaraylıyız, bebek hastane çıkış takımımız Galatasaray
Ayyyy evet sizin takımı eşime göstermiştim ama biz almıştık isimli hastane çıkışını ondan gösterdim içim rahattı yani benden bunu istemez diyegeçen gün trendyoldan oğluna şampiyon olursa nasıl bir şey alayım diye bakıyordu

Kuzum evimizin yanında olan bütün perdecilerle konuştuk biri diyor siparişim çok fazla..başkası çok uçuk fiyatlar söylüyor bu gün yine bakıcak başka yerlere..bizim yatak odamızında camı öyle çok güzelde perde yaptırmıştım yeni evlenirken şimdi hemen insanlar yapmıyoruz diyor biz onlara güvendik aslında

Kuzum hastanede olurken uyumak zor oluyor malesef eve geçince iyice dinlenirsin bu arada benim ayağımdada morluktan yer yok artık iğne vurmaya üst üste vurunca kanama oluyor az kaldı sabr edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…