- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
Bizde yemekten sonra kavga ettik, yok yereBende sanırım yoruldum eşimle kavga etmek istiyordum ettim şimdi rahatladımgerçi onun umrunda diğil rahat birisi onun rahatlığı bir gün beni öldürecek o konuda ikimizde çok farklıyız
Cnm aklıma gelmedi değilKuzum peki doktorunla devam etmeye kararlı misin? Gel seninle benim doktora gidelim bi denebizim hastanede sezaryen 20 bin doktorum sezaryende bebeği çıkarıp çıkmıyor sonuna kadar kendi bitiriyor falan bence bı düşün
Ahhh kuzum düşün ben 12 sene çalıştım memlekette şimdi burda 3 senedi otur otur evde bunalıyorum eşimde gelince onunla konuşmak istiyorum işte aynı manzara bizdedeBizde yemekten sonra kavga ettik, yok yere
Önce netflixde izlediğimiz dizinin bir bölümünü izledik sonra eline telefonunu aldı oyuna geçti bende öyle konuşuyordum bugün yaptıklarımı arayan soranları falan anlatıyordum , tamam bir rahat yok bırakıyorum telefonu dinliyorum seni dedi bende başladım ağlamaya kimle konuşayım evde koca gün diyesonra tribi ben yaptım , ee benim bünye çalışmaya alışık evde rahatlığı tek başına sevemedim bir türlü
Rami hastanesi 1200 oldu kuzum gel kız muayenelere de beraber gideriz ne güzel olurCnm aklıma gelmedi değilmuayne ücreti ne kadar ve hastanenin adı neydi
Bende aynı dertten muzdaribim2 tane vardı biri altım biri üstüm üstteki taşındı alttaki de inşalllllllah gider kendi işine karışılmadığı sürece dur yok yani kaç defa kavga ettim hala aynı her gün 11.30 dan dan dan zaten gece uykusu haram kıvranıyorum o saatte uyanınca sinirlerim hopluyor teee gecenin 11.30 una kadar aynılar elimden bir kaza çıkacak tutuyorum kendimi
çok çokkkk sinir bozucu bir durum geçen bende dedim artık kızım bir doğsun uykusundan onların sesiyle uyanırsa o zaman beni tanıyamayacaklar2 tane vardı biri altım biri üstüm üstteki taşındı alttaki de inşalllllllah gider kendi işine karışılmadığı sürece dur yok yani kaç defa kavga ettim hala aynı her gün 11.30 dan dan dan zaten gece uykusu haram kıvranıyorum o saatte uyanınca sinirlerim hopluyor teee gecenin 11.30 una kadar aynılar elimden bir kaza çıkacak tutuyorum kendimi
1.200 çokmuş cnm yaa..Rami hastanesi 1200 oldu kuzum gel kız muayenelere de beraber gideriz ne güzel olur
benimde pencerelerimin önünde peynir parçaları ay Allahım yine sinir bastıBende aynı dertten muzdaribimüst kattaki ve yandanda gelıyor benim yan bina ile yatak odam birleşik.
Sabah 7de başlıyorlar, allahım sesli sesli o saatte ne konuşulurki ben anlamıyorum. Hiç susmuyo karı koca.
Gün içinde oğlum tam okuldan geliyor 4 gbi derse oturuyor. Esra erol başlıyor sonses, cocuk gdıyor soğuk mutfaga orda dersını yapıyor, gce desen son ses tv sesi boğum boğum geliyor 1e kadar,o sesle asla uyuyamıyorum yıllardır kulak tıkacı kullandımhem geç yatıyorlar hemde erken kalkıyorlar, sabah 7 gbi evden çıkıyorlar çelik kapı taak kapanıyor, apartman inliyor, tak tak ayakkabılarla iniyorlar aşagı, ne kdr rahat düşüncesizler kılı, tüğü,saçları, sıgara külleri ayrı..
Bnde dıyorum şu çocuk bi doğsun görürsünüz sizbakalım uyuyabılıyorlarmı
Hadi canım ciddi misin kız bizim hastane iki ayda bir zam yapa yapa en son 1200 oldu işte her gittiğimde daha fazla ödüyorum1.200 çokmuş cnm yaa..Bnımki yeni 550 oldu...
Doğumda 22.000
Benimki de öyle ya. Suyu iyi boyu iyi kilosu iyi diyo bir tek. Başka hiç bişi demiyo. Hatta bbugün dedim demir ilacı vermediniz hala. Aaa dur yazalım onu önemli dedi. cfvgbhjklşBn cuma gdıcem 33.hafta oluyor ama bni daha sokmuyor, kesin sokmıcak. Baska bi risk görmeyınce sokmuyor bnce, doktordan doktora değişiyor. Bnim doktor kontrollerde sadece başına ve kol bacak kemik uzunluğuna bakıyor,hrsey yolunda deyip salıyor, burdaki arkadasların doktorları gbı suyu, rahım agzı vss, ancak ben sorarsam soyluyor.
@Buddy x nin doktoruna hayran kaldım, herseyi ne kadarda güzel açıklıyor.
Bna denk gelen doktorlar hep bu kdar şey yapma, pinpiriklenme, bu kdr düşünme, hersey yolunda.. Hep böyleler
Canım ben tekli pipetli sütlerden alıyorum reflü vurdukça bir yudum içiyorum sütü icmezsem kusuyorum bana tek iyi gelen süt oldu..Kızlar 31+4 den selamlar , 3 gündür çok iyi değilm ama bugün itibarı ile iyice kötü hissetmeye başladım . Reflüden dolayı kötüyüm günde 1-2 kere maalesef kusuyorum tansiyonum düşük , sanki boğazımda bişey var ne yutabiliyorum ne çıkartabiliyorum :/ bugünde iyice halsizlik geldi kemiklerim ağrıyor resmen pazartesi kontrol var sabrediyorum ama korkmayada başladım . Kızımın hareketleri takip ediyorum çok şükür güçlü güçlü vuruyor . Reflüye ne iyi gelir bileniniz varmı ?
Canım benim de üst katta bir oda eğimli biz oraya perde yaptıracağımız zaman perdeci geldi ölçü aldı biz de perdeyi güneşliği vs seçtik 2-3 güne yaptı getirdi taktı perdeleri. Evinize yakın bir perdeci ile halledebilirsiniz aslında sen ara perdecinin numarasını o evdeyken gelsin ölçü için sonra mecbur halledilmiş olurYok ya işte bizde aksine hiç ağzını açmıyor sanki ben kendi kendime konuşuyorum bu da beni sinir ediyor odanın perdesi yapılmalı çatı katı olduğu için camlar düz diğil her kes yaklaşmıyor zorlarına geliyor ve ya çok yüksek fiyat söylüyorlar küçük cam için..kaç ay önceden dedimki bak bu perde bizi zorlucak hiç rahat diğildim dediğimde oldu ..bak diyorum zorlanıyorum dışarda çok yürüyemiyorum yoksa dedim bu işi hemen Hall ederim..evin her işini böyle yaptırıyorum nasıl başım ağrıyor çatlicak sanki
Keşke süt içebilsem ama maalesef kokusuna bile tahammül edemiyorum:/ ben kendimi bildim bileli süt içemiyorumCanım ben tekli pipetli sütlerden alıyorum reflü vurdukça bir yudum içiyorum sütü icmezsem kusuyorum bana tek iyi gelen süt oldu..
maden suyu denedin mi canımKeşke süt içebilsem ama maalesef kokusuna bile tahammül edemiyorum:/ ben kendimi bildim bileli süt içemiyorum
Evet kullandım cunku asıl ilk zmnlar sureklı çiş kaka yapıyorlar ciltlerinin tahris olma zamanı tam, ben sudocremden çok memnundum bir sudo sürüyordum bir kantaron yağı, ıslak mendıli ancak dışarda kullandım evde hep ılık su ıslak pamuk çoğunluğunda da hep altını yıkadık göbeği düşünce hem bebek rahatlıyor öyle hemde pişik olmadı çok şükür, iyicede kurulaman lazım tabi ıslak kalmayacak hiç bir yeriKizlar yeni dogana pişik kremi kullanmalimiyiz. Siz aldinizmi krem
O bende de oluyor sanki içimde kuş var kanatlarını çırpıyor devamlı, özellik yana doğru yatınca, ya da yatar pozısyonda oturunca oluyorKizlar bazen karnim titriyor. Sanki karnimda deprem oluyor gibi. Bebek nasil hareket ediyorsa artik. Bildigniz karnim iki tarafa titriyor
Denedim canım maalesef bir etki etmiyor:/maden suyu denedin mi canım
O sırada 36dan önce nstye gerek yok diyen doktorumHey Allahım. 2 haftada bir kontrol 32. haftadan sonra oluyormuş. Bugün 27+1 doktorum bundan sonra 2 haftada bir göreceğim ve 2 hafta sonra ilk nst ne gireceksin ve her gelişinde de gireceksin dedi. Beni biraz erken sokuyor sanki.
Haftada 3 reformer, her gün min 10.000 adım, reformera gitmediğim günlerde de evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Kızlar normal doğum isteyenler egzersizler planlıyor musunuz, planlıyorsanız kaçıncı hafta başlayacaksınız ve hangi hareketleri yapacaksınız kaydettiğiniz YouTube vs video varsa bana da atabilirsiniz. Doktorum son kontrolde yürüyüşe başla pıhtılaşma olmasın dedi bana ama hava buzz evde merdiven inip çıksam doğum başlar diye korkuyorum gerçi başlamaz bence çocuk o kadar yukarıda ki ağzımdan çıkacak nerdeysebir anda inmez diye düşünüyorum ama vajen kaslarını da bir yandan esnetmem lazım kendimi yormadan. Planlarınızı alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?