Evet en uygun yer burası oyuzden buraya gdıyorum derrmiişimmbi verıyom bi vermıyorum ücret.
Kasımda 400dü,aralıkta 450 yaptı. Şimdide yılbası zammı dıye 550 yaptı,
Bak çocuk doktorlarıda guzel, sırf çocuk ve kadın üzerine ya.. Muaynesi 750 imiş.
Şuan 1.000den aşagı hiçbıyerde muayne ücreti yok
Bir de Allahım hemşire bir oksapar iğne vuruyor akıllara zarar kolum mosmor 8 aydır ilk kez kolum böylesine mor iğneyi yapıp bastırıyor neyse evde kendim yapacağım için mutluyum bunlara kalsam kolum mosmor çıkıcam
Kuzum evimizin yanında olan bütün perdecilerle konuştuk biri diyor siparişim çok fazla..başkası çok uçuk fiyatlar söylüyor bu gün yine bakıcak başka yerlere..bizim yatak odamızında camı öyle çok güzelde perde yaptırmıştım yeni evlenirken şimdi hemen insanlar yapmıyoruz diyor biz onlara güvendik aslında
Evet kuzum inşallah doktorum 10:00 da nst istemiş herhalde öğlene kadar çıkarırlar doktorum bize dün şu saatte çıkacaksın demedi ama yarın çıkarsın demişti
Yok kuzum kendide istiyor oda hazır olsun sadece mesela bir perdeci işim var söylüyorsa uzatıyor başkasına gitmek için bende diyorum uzatma bir kaç tanesine sormak lazım.İn şa Allah canım
Evet en uygun yer burası oyuzden buraya gdıyorum derrmiişimmbi verıyom bi vermıyorum ücret.
Kasımda 400dü,aralıkta 450 yaptı. Şimdide yılbası zammı dıye 550 yaptı,
Bak çocuk doktorlarıda guzel, sırf çocuk ve kadın üzerine ya.. Muaynesi 750 imiş.
Şuan 1.000den aşagı hiçbıyerde muayne ücreti yok
Hahah Allah seniii bende 600 le başladım 800 oldu sonra 1000 oldu simdi 1200 nst 150, toplam 1350 oduycem birdahakine iyiymiş gerçekten aklımda olsun saol kuzum
Kızlar bebisimin hareketleri cok azaldi 2 gündür baya gümbür gümbür vuran cocuk simdi gece hic hareket etmedi bugun 29+1 olduk. Doktor kontrolüm var 1 bucukta insallah bisey yoktur
Kızlar bebisimin hareketleri cok azaldi 2 gündür baya gümbür gümbür vuran cocuk simdi gece hic hareket etmedi bugun 29+1 olduk. Doktor kontrolüm var 1 bucukta insallah bisey yoktur
Kuzum oturur pozisyonda bile olsam malesef geçmiyor yürürken bile artık başlıyor diyet uygulamada berbat otesiyim kesin yapmam dogurana kadar çekerim ben böyle
Canım sıfır hareket mi yoksa hafif hafif hareketler var mı? Bende çok panik oluyorum hareketi azalınca Allah'tan kontrolün varmış bişey yoktur Allah'ın izniyle inşallah
Bende daha önce olmuştu ordan biliyorum da sabah bebek hareket etmeyince ödüm koptu bir süre oynamadı eşşek dürttüm o kadar bana mısın demedi insanın aklına bir sürü şey geliyor bir anda Allah'tan hareketlendi birazda içim rahatladı geçer benimkide bir kaç güne