2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hadi canım ciddi misin kız bizim hastane iki ayda bir zam yapa yapa en son 1200 oldu işte her gittiğimde daha fazla ödüyorum ayy ne güzel senin ki
Evet en uygun yer burası oyuzden buraya gdıyorum derrmiişimmbi verıyom bi vermıyorum ücret.

Kasımda 400dü,aralıkta 450 yaptı. Şimdide yılbası zammı dıye 550 yaptı,
Bak çocuk doktorlarıda guzel, sırf çocuk ve kadın üzerine ya.. Muaynesi 750 imiş.
Şuan 1.000den aşagı hiçbıyerde muayne ücreti yok

Hadi ya ben olayı sadece üşengeçlik meselesi sanmıştım. Anladım canım inşallah bugün yapabilen ve içinize sinen başka bir yer bulabilir

Hadi ya ben olayı sadece üşengeçlik meselesi sanmıştım. Anladım canım inşallah bugün yapabilen ve içinize sinen başka bir yer bulabilir
Yok kuzum kendide istiyor oda hazır olsun sadece mesela bir perdeci işim var söylüyorsa uzatıyor başkasına gitmek için bende diyorum uzatma bir kaç tanesine sormak lazım.İn şa Allah canım

Hahah Allah seniii bende 600 le başladım 800 oldu sonra 1000 oldu simdi 1200 nst 150, toplam 1350 oduycem birdahakine iyiymiş gerçekten aklımda olsun saol kuzum

Haftada 3 reformer, her gün min 10.000 adım, reformera gitmediğim günlerde de evde bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Maşallah spor geçmişiniz mi var 10.bin adımı normalde atarken zorlanıyorum değil şu halimle 1000 adım atsam maşallah diyeceğm kendime

Kızlar bebisimin hareketleri cok azaldi 2 gündür baya gümbür gümbür vuran cocuk simdi gece hic hareket etmedi bugun 29+1 olduk. Doktor kontrolüm var 1 bucukta insallah bisey yoktur
Bazen bebisler öyle korkutuyor cnm skma canını inşallah birsey yoktur iyi düşün iyi olsun Allah in izniyle

Kızlar bebisimin hareketleri cok azaldi 2 gündür baya gümbür gümbür vuran cocuk simdi gece hic hareket etmedi bugun 29+1 olduk. Doktor kontrolüm var 1 bucukta insallah bisey yoktur
Canım sıfır hareket mi yoksa hafif hafif hareketler var mı? Bende çok panik oluyorum hareketi azalınca Allah'tan kontrolün varmış bişey yoktur Allah'ın izniyle inşallah

Evet kuzum 1 güne geçti doktor bir şey yok dedi buradaki kızlarda baya rahatlatmıştı beni
Bende daha önce olmuştu ordan biliyorum da sabah bebek hareket etmeyince ödüm koptu bir süre oynamadı eşşek dürttüm o kadar bana mısın demedi insanın aklına bir sürü şey geliyor bir anda Allah'tan hareketlendi birazda içim rahatladı geçer benimkide bir kaç güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…