bacım benim ilk bir daha da tövbe çocuğumun 4 tane kuzeni var zaten onnlarla kardeş kardeş büyüsün ben elendim çünküBiz niye böyle çabuk pes ettik ya ben de bugün durduk yere eşime trip attım ben ikinciyi yapmam böyle zor olacağını tahmin etmiyordum diye halbuki önümüzde daha çok var
Kuzum önemli olan önceki kontrolüne göre haftalık 200 gr alarak ilerliyor mu bence o önemli. 32 de benim 1900 gr bir tanesi internette mesela 32. Hafta 1800-2000 gr normal diyor o aralık sıkma canınıKızlar bugün 32+2 bugun 1880 gram doktor 2 kilo olması gerekirdi dedi. Pazartesi tekrar kontrole çağırdı. Şuan daha iyiyim kasılmalarım durdu. Önden gitmiyor şuan. O durdu biraz canım şimdi buna sıkıldı.
Minyon tipli olacaktır belki annesi, doktor gelişimi ilerliyor mu durmuş mu diye görmek için çağırmıştır inşallah kilo almaya devam ederKızlar bugün 32+2 bugun 1880 gram doktor 2 kilo olması gerekirdi dedi. Pazartesi tekrar kontrole çağırdı. Şuan daha iyiyim kasılmalarım durdu. Önden gitmiyor şuan. O durdu biraz canım şimdi buna sıkıldı.
Doğumdan önce artık bitsin gelsin yoruldumm oluyor doğum yaptiktan sonra direk hamileligi özlemeye başlıyorsun çok ilginç bir duygu ya gerçekten rabbim unutturuyor yoksa kimse bidaha cesaret edemez heralde ne hamislige nede doğurmayaBiz niye böyle çabuk pes ettik ya ben de bugün durduk yere eşime trip attım ben ikinciyi yapmam böyle zor olacağını tahmin etmiyordum diye halbuki önümüzde daha çok var
Çok doğru valla cidden öyle oluyor o yüzden 2.bebisi bekliyoruzDoğumdan önce artık bitsin gelsin yoruldumm oluyor doğum yaptiktan sonra direk hamileligi özlemeye başlıyorsun çok ilginç bir duygu ya gerçekten rabbim unutturuyor yoksa kimse bidaha cesaret edemez heralde ne hamislige nede doğurmaya
Cnm şöyle bi yazı gördümKızlar 32 hastalıkken bebişler kaç kiloydu
Canım haftasıyla uyumlu muKızlar bugün 32+2 bugun 1880 gram doktor 2 kilo olması gerekirdi dedi. Pazartesi tekrar kontrole çağırdı. Şuan daha iyiyim kasılmalarım durdu. Önden gitmiyor şuan. O durdu biraz canım şimdi buna sıkıldı.
Tecrübeli olarak diyorum ki, hepsi unutuluyorBiz niye böyle çabuk pes ettik ya ben de bugün durduk yere eşime trip attım ben ikinciyi yapmam böyle zor olacağını tahmin etmiyordum diye halbuki önümüzde daha çok var
Hey Allahım. 2 haftada bir kontrol 32. haftadan sonra oluyormuş. Bugün 27+1 doktorum bundan sonra 2 haftada bir göreceğim ve 2 hafta sonra ilk nst ne gireceksin ve her gelişinde de gireceksin dedi. Beni biraz erken sokuyor sanki.Cnm şöyle bi yazı gördüm
Kuzum şimdi geldim doktorum yanından bu gecede yatış verdi. Yarın çıkıcam hastaneden bebekler hala hareketli değil suları iyi dedi ölçümleri yaptı dünkü gibi kiloları 1700-1900 biri 41 cm biri 42 cm bugün 32 haftalığız. Kan sulandırı + alfamed tansiyon ilacına başlattı eve çıkınca kullanıcam hastanede zaten yapıyorlar ilaç. Nidilat kullanmayacağım o alerji yaptı diye düşünüyorum test sonuçların iyi dedi. Avil iğne bebekleri hareketsiz sersem yapmaz ama tansiyon + ciğer geliştirici iğne strese sokar hareketsiz bırakır bebekleri dedi bugün son 3 doz daha ciğer geliştirici yapacaklar 24. Saat akşam 5-6 gibi 2 gün daha hareketsiz olurlar hareket bekleme dedi. Evde düzeli sabah 11 akşam 11 yemekten 1 saat sonrası düzenli tansiyon ölçümü yapıp not al dedi. Tuz yasak klasik. Bu pazartesi kontrol günü eğer hala diğer bebek kilo almazsa doğum yapmak durumundayız riske atamayız dedi bugün de net karar verirsek erken olur dedi en sağlıklısı pazartesi belli olur kilo aldı mı almadı mı almazsa doğum olacak dedi zaten beklediğimiz cevaptı kuzum bu gece yatırmaz diyorduk ciğer geliştirici olacağı için kal nst takibi olsun dedi. Durumlar öyle nedense bi üzüldüm modum düştü aslında giderken yanına iyiydim ama kilosu hareketsizlik strese girmesi bunları duymak gerdi sanırım beni. Kan sulandırıcı belki iyi gelir kilo alırsa bi 2 hafta daha dayanır diye düşünüyorum o da pazartesi netleşir dedi
Bizde şimdi tartıştık, bnım eşim çok agresıftır çabuk parlar, bencil ve gamsızdırBende sanırım yoruldum eşimle kavga etmek istiyordum ettim şimdi rahatladımgerçi onun umrunda diğil rahat birisi onun rahatlığı bir gün beni öldürecek o konuda ikimizde çok farklıyız
Bn cuma gdıcem 33.hafta oluyor ama bni daha sokmuyor, kesin sokmıcak. Baska bi risk görmeyınce sokmuyor bnce, doktordan doktora değişiyor. Bnim doktor kontrollerde sadece başına ve kol bacak kemik uzunluğuna bakıyor,hrsey yolunda deyip salıyor, burdaki arkadasların doktorları gbı suyu, rahım agzı vss, ancak ben sorarsam soyluyor.Hey Allahım. 2 haftada bir kontrol 32. haftadan sonra oluyormuş. Bugün 27+1 doktorum bundan sonra 2 haftada bir göreceğim ve 2 hafta sonra ilk nst ne gireceksin ve her gelişinde de gireceksin dedi. Beni biraz erken sokuyor sanki.
Kuzum her doktor çok farklı bende bulunduğum şehirde o kadar doktor gezdim ki anlatamam hiç birinden memnun kalmadım en sonunda bu tüp bebek doktoruma döndüm beni siz doğurtun başkası beni anlamıyor diye Allah razı olsun çok memnunumBn cuma gdıcem 33.hafta oluyor ama bni daha sokmuyor, kesin sokmıcak. Baska bi risk görmeyınce sokmuyor bnce, doktordan doktora değişiyor. Bnim doktor kontrollerde sadece başına ve kol bacak kemik uzunluğuna bakıyor,hrsey yolunda deyip salıyor, burdaki arkadasların doktorları gbı suyu, rahım agzı vss, ancak ben sorarsam soyluyor.
B Buddy x nin doktoruna hayran kaldım, herseyi ne kadarda güzel açıklıyor.
Bna denk gelen doktorlar hep bu kdar şey yapma, pinpiriklenme, bu kdr düşünme, hersey yolunda.. Hep böyleler
Kuzum peki doktorunla devam etmeye kararlı misin? Gel seninle benim doktora gidelim bi deneBn cuma gdıcem 33.hafta oluyor ama bni daha sokmuyor, kesin sokmıcak. Baska bi risk görmeyınce sokmuyor bnce, doktordan doktora değişiyor. Bnim doktor kontrollerde sadece başına ve kol bacak kemik uzunluğuna bakıyor,hrsey yolunda deyip salıyor, burdaki arkadasların doktorları gbı suyu, rahım agzı vss, ancak ben sorarsam soyluyor.
B Buddy x nin doktoruna hayran kaldım, herseyi ne kadarda güzel açıklıyor.
Bna denk gelen doktorlar hep bu kdar şey yapma, pinpiriklenme, bu kdr düşünme, hersey yolunda.. Hep böyleler
Hahah geçen gün üst komşum eşimden özür diliyor hayvan gibi bağırıp maç izliyorlar oda dediki 2 ay daha çekerim 2 ay sonra siz çekersiniz beni ilgilendirmiyorvar ya i doğurayım çınar her ağladığında apartmana en çok ses giden yere götüreceğim saat olmuş 11 hala dan gün çocuk koşması yapma etme diyen yok hele bi uyandırsınlar çocuğumu o zaman görürler
Bizde şimdi tartıştık, bnım eşim çok agresıftır çabuk parlar, bencil ve gamsızdırgerçi gebeliğimde braz daha duruldu ama..
Bizde o kdar zıt karakterizki.
zaten canım burnumda sinirlerim geriliyor koşma sesi duydukçaHahah geçen gün üst komşum eşimden özür diliyor hayvan gibi bağırıp maç izliyorlar oda dediki 2 ay daha çekerim 2 ay sonra siz çekersiniz beni ilgilendirmiyorsenin dediğin gibi özellikle yatak odasına goturucem ağlarken uyandırsın kızım onları
canım sende de mi var o komşudanvar ya i doğurayım çınar her ağladığında apartmana en çok ses giden yere götüreceğim saat olmuş 11 hala dan gün çocuk koşması yapma etme diyen yok hele bi uyandırsınlar çocuğumu o zaman görürler
2 tane vardı biri altım biri üstüm üstteki taşındı alttaki de inşalllllllah gider kendi işine karışılmadığı sürece dur yok yani kaç defa kavga ettim hala aynı her gün 11.30 dan dan dan zaten gece uykusu haram kıvranıyorum o saatte uyanınca sinirlerim hopluyor teee gecenin 11.30 una kadar aynılar elimden bir kaza çıkacak tutuyorum kendimicanım sende de mi var o komşudannasıl görgüsüz insanlar var yaa inanamıyorum. aynısından bir tane de benim üstümde var sanırsın her gün ev taşıyorlar sabah saat 6 buçukta çalışmalar başlıyor pat pat pat koşmalar eşyaları fırlatmalar. Hayır yani kadında da çıt yok yavrum yapma yavrum otur yavrum koşma der bi insan ama yok biz uyarmaktan sıkıldık onlar uyarmamaktan sıkılmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?