2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Biz niye böyle çabuk pes ettik ya ben de bugün durduk yere eşime trip attım ben ikinciyi yapmam böyle zor olacağını tahmin etmiyordum diye halbuki önümüzde daha çok var
bacım benim ilk bir daha da tövbe çocuğumun 4 tane kuzeni var zaten onnlarla kardeş kardeş büyüsün ben elendim çünkü

Kuzum önemli olan önceki kontrolüne göre haftalık 200 gr alarak ilerliyor mu bence o önemli. 32 de benim 1900 gr bir tanesi internette mesela 32. Hafta 1800-2000 gr normal diyor o aralık sıkma canını

Minyon tipli olacaktır belki annesi, doktor gelişimi ilerliyor mu durmuş mu diye görmek için çağırmıştır inşallah kilo almaya devam eder

Biz niye böyle çabuk pes ettik ya ben de bugün durduk yere eşime trip attım ben ikinciyi yapmam böyle zor olacağını tahmin etmiyordum diye halbuki önümüzde daha çok var
Doğumdan önce artık bitsin gelsin yoruldumm oluyor doğum yaptiktan sonra direk hamileligi özlemeye başlıyorsun çok ilginç bir duygu ya gerçekten rabbim unutturuyor yoksa kimse bidaha cesaret edemez heralde ne hamislige nede doğurmaya

Çok doğru valla cidden öyle oluyor o yüzden 2.bebisi bekliyoruz

Canım haftasıyla uyumlu mu
Benimde geçen hafta 1 hafta geriden geliyordu, o diyet yüzünden, sonra ben çok üzülünce bu hafta tekrar çağırdı, dün gittim işte, haftasıyla uyumlu çıktı 1 hafta da değişti yani, dün sordum sizce kaç kilo doğar 3200 3300 gibi dedi, tabii bunlar tahmin, inşallah pazartesiye toparlamış olur diyetinde ne var bilmiyorum ama, benim diyetimde ceviz, fıstık, çiğ badem vaar bunların toparladığını düşünüyorum
Tecrübeli olarak diyorum ki, hepsi unutuluyor mümkün mü 3.4.bebeleri doğurmak, benim 3 olacak, 2 de kayıp, düşününce nasıl bir çılgınlık anlıyorum

Cnm şöyle bi yazı gördüm
Hey Allahım. 2 haftada bir kontrol 32. haftadan sonra oluyormuş. Bugün 27+1 doktorum bundan sonra 2 haftada bir göreceğim ve 2 hafta sonra ilk nst ne gireceksin ve her gelişinde de gireceksin dedi. Beni biraz erken sokuyor sanki.

Kuzucum bol bol muz , ceviz, kaşar ye . Aslında artık çok da beklenmeyen şey değil senin açından doğum. Maşallah çok çok iyi geldin. Kilo olarak da tehlikeli zamanları atlattın zaten çok şükür. En güzel zamanda gelsin prensesler hiç canını sıkma

Bende sanırım yoruldum eşimle kavga etmek istiyordum ettim şimdi rahatladımgerçi onun umrunda diğil rahat birisionun rahatlığı bir gün beni öldürecek o konuda ikimizde çok farklıyız
Bizde şimdi tartıştık, bnım eşim çok agresıftır çabuk parlar, bencil ve gamsızdır gerçi gebeliğimde braz daha duruldu ama..
Bizde o kdar zıt karakterizki.

Hey Allahım. 2 haftada bir kontrol 32. haftadan sonra oluyormuş. Bugün 27+1 doktorum bundan sonra 2 haftada bir göreceğim ve 2 hafta sonra ilk nst ne gireceksin ve her gelişinde de gireceksin dedi. Beni biraz erken sokuyor sanki.
Bn cuma gdıcem 33.hafta oluyor ama bni daha sokmuyor, kesin sokmıcak. Baska bi risk görmeyınce sokmuyor bnce, doktordan doktora değişiyor. Bnim doktor kontrollerde sadece başına ve kol bacak kemik uzunluğuna bakıyor,hrsey yolunda deyip salıyor, burdaki arkadasların doktorları gbı suyu, rahım agzı vss, ancak ben sorarsam soyluyor.
B Buddy x nin doktoruna hayran kaldım, herseyi ne kadarda güzel açıklıyor.
Bna denk gelen doktorlar hep bu kdar şey yapma, pinpiriklenme, bu kdr düşünme, hersey yolunda.. Hep böyleler

Kuzum her doktor çok farklı bende bulunduğum şehirde o kadar doktor gezdim ki anlatamam hiç birinden memnun kalmadım en sonunda bu tüp bebek doktoruma döndüm beni siz doğurtun başkası beni anlamıyor diye Allah razı olsun çok memnunum
Ben çok rahatlık sevmiyorum mantıklı açıklama yapsın test yapsın bana göstersin her şeyin iyi olduğunu tamam modundayım zamanında çok ihmal çektim korkuyorum

Kuzum peki doktorunla devam etmeye kararlı misin? Gel seninle benim doktora gidelim bi dene bizim hastanede sezaryen 20 bin doktorum sezaryende bebeği çıkarıp çıkmıyor sonuna kadar kendi bitiriyor falan bence bı düşün

Hahah geçen gün üst komşum eşimden özür diliyor hayvan gibi bağırıp maç izliyorlar oda dediki 2 ay daha çekerim 2 ay sonra siz çekersiniz beni ilgilendirmiyor senin dediğin gibi özellikle yatak odasına goturucem ağlarken uyandırsın kızım onları

Bizde şimdi tartıştık, bnım eşim çok agresıftır çabuk parlar, bencil ve gamsızdır gerçi gebeliğimde braz daha duruldu ama..
Bizde o kdar zıt karakterizki.
Yok ya işte bizde aksine hiç ağzını açmıyor sanki ben kendi kendime konuşuyorum bu da beni sinir ediyor odanın perdesi yapılmalı çatı katı olduğu için camlar düz diğil her kes yaklaşmıyor zorlarına geliyor ve ya çok yüksek fiyat söylüyorlar küçük cam için..kaç ay önceden dedimki bak bu perde bizi zorlucak hiç rahat diğildim dediğimde oldu ..bak diyorum zorlanıyorum dışarda çok yürüyemiyorum yoksa dedim bu işi hemen Hall ederim..evin her işini böyle yaptırıyorum nasıl başım ağrıyor çatlicak sanki

zaten canım burnumda sinirlerim geriliyor koşma sesi duydukça

canım sende de mi var o komşudan nasıl görgüsüz insanlar var yaa inanamıyorum. aynısından bir tane de benim üstümde var sanırsın her gün ev taşıyorlar sabah saat 6 buçukta çalışmalar başlıyor pat pat pat koşmalar eşyaları fırlatmalar. Hayır yani kadında da çıt yok yavrum yapma yavrum otur yavrum koşma der bi insan ama yok biz uyarmaktan sıkıldık onlar uyarmamaktan sıkılmadılar

2 tane vardı biri altım biri üstüm üstteki taşındı alttaki de inşalllllllah gider kendi işine karışılmadığı sürece dur yok yani kaç defa kavga ettim hala aynı her gün 11.30 dan dan dan zaten gece uykusu haram kıvranıyorum o saatte uyanınca sinirlerim hopluyor teee gecenin 11.30 una kadar aynılar elimden bir kaza çıkacak tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…