- 30 Eylül 2022
- 2.570
- 3.453
- 63
Bekarkende oluyorduMantar o hamılelerde olur normal kendılıgınden geçer el ayak hıjyeninize dikkat edin yeterli
2 gun az azdı simdi geceden beri hiç yok cok korktumCanım sıfır hareket mi yoksa hafif hafif hareketler var mı? Bende çok panik oluyorum hareketi azalınca Allah'tan kontrolün varmış bişey yoktur Allah'ın izniyle inşallah
Kuzum oturur pozisyonda bile olsam malesef geçmiyor yürürken bile artık başlıyordiyet uygulamada berbat otesiyim kesin yapmam dogurana kadar çekerim ben böyle
Öyle normal diyet değil zaten, acı, baharatlı, bol salçalı, çok yağlı, kabuklu bişi yemeyeceksin ekşiyi abartmayacaksın, tatlı yiyeceksen sütlü tatlı tercih edeceksin veya yanında sütle tüketeceksin, az yiyip doymayacaksın ama sık sık yiyeceksinKuzum oturur pozisyonda bile olsam malesef geçmiyor yürürken bile artık başlıyordiyet uygulamada berbat otesiyim kesin yapmam dogurana kadar çekerim ben böyle
Evet canım anlamı asil soylu demekmiş bende cok severek sectim ben Alisa dedim esim Asel dedi ikiside olsun dedik benim adimda Ayris bana uysun istedik babam beni hep Alisss diye severBiz tam net değil Alisa çok güzelmiş asıl soylu demek yazıyor internette öyle mi
Bende mantar mı demiştim doktorum yok geçer demiştiMantar o hamılelerde olur normal kendılıgınden geçer el ayak hıjyeninize dikkat edin yeterli
Ben soda içince çok hareketleniyor isterseniz bir deneyin soda içip solunuza doğru uzanın2 gun az azdı simdi geceden beri hiç yok cok korktum
Bende azaldığında sormuştum soluna yatıp tatli biseyler at ağzına birde babanın sesine tepki verirler eşin konussun yanindaysa demişti doulam inşallah hareketlenir tekrar için rahatlar2 gun az azdı simdi geceden beri hiç yok cok korktum
Geçer kuzum dert etme bende panik olmuştumBende daha önce olmuştu ordan biliyorum da sabah bebek hareket etmeyince ödüm koptu bir süre oynamadı eşşek dürttüm o kadar bana mısın demedi insanın aklına bir sürü şey geliyor bir anda Allah'tan hareketlendi birazda içim rahatladı geçer benimkide bir kaç güne
Bende de ilkinde olmuştu, doktora göründüğümde mantar dediBende mantar mı demiştim doktorum yok geçer demişti
Kuzum acı baharat zaten yemiyorum salçalı yemeği de yogurtsuz yemem ekşi de yemiyorum tatlı da sadece bitter çikolata ve tahin pekmez olarak yiyorum çok fazla porsiyonda yemek yiyemem hatta bazen günde iki öğün yiyorum o zaman ben zaten diyetteyimÖyle normal diyet değil zaten, acı, baharatlı, bol salçalı, çok yağlı, kabuklu bişi yemeyeceksin ekşiyi abartmayacaksın, tatlı yiyeceksen sütlü tatlı tercih edeceksin veya yanında sütle tüketeceksin, az yiyip doymayacaksın ama sık sık yiyeceksin
Kuzum nidilati bıraktın ya onun yerine kasılma önleyici başka bişey verdi mi düzenli mi geliyor 50 ye sancinKızlar benim nst 50 lerde bakalım ne diyecek doktor bir de damarda magnezyum serum takılı ona rağmen
Günde 4-5 öğün ye işte tek öğünde yüklenme porsiyonların kuş kadar olsun ama sık sık olsun akşam 6 dan sonra bişi yeme birde akşamları çorba ile geçiştir ben bir aydır öyle yapıyorum çok rahatım çok şükür, birde abur cubur yıyorsan kesmen lazım özellikle de çikolata flnKuzum acı baharat zaten yemiyorum salçalı yemeği de yogurtsuz yemem ekşi de yemiyorum tatlı da sadece bitter çikolata ve tahin pekmez olarak yiyorum çok fazla porsiyonda yemek yiyemem hatta bazen günde iki öğün yiyorum o zaman ben zaten diyetteyim
Cnm kaç dakikada bir 50leri görüyorKızlar benim nst 50 lerde bakalım ne diyecek doktor bir de damarda magnezyum serum takılı ona rağmen
Ara öğün olarak muz ve çiğ kuruyemiş yiyorum ya acayip tokluk hissi veriyor yiyemiyorum o yüzden son öğünüm biraz geç saate kaliyor ona dikkat edeyim bakalim, yok abur cubur hiç yemem çikolata da bitter yiyorum ama onuda nadir ve en fazla iki kareGünde 4-5 öğün ye işte tek öğünde yüklenme porsiyonların kuş kadar olsun ama sık sık olsun akşam 6 dan sonra bişi yeme birde akşamları çorba ile geçiştir ben bir aydır öyle yapıyorum çok rahatım çok şükür, birde abur cubur yıyorsan kesmen lazım özellikle de çikolata fln
Ndiilat yerine bir şey vermedi kuzum hastanede sadece 2 saatte bir 10 mg magzneyum serum bağlıyorlar kasılmayı önlemek için diyorlar, sancım bağlandığım gibi zaten 38 ile başladı 45 devam etti 50 oldu 25 dk çekildi sağ bebek kilosu düşük olan bebekten başladılar inanılmaz kasılma hissettim çağırdım baktılar 65 biraz yanımda durdular sanki yaşan söylüyorum 75 lere çıktı en son 5 dk daha tutup sol bebeğe geçtiler bende dedim hiç iyi değil suratım kızardı sancıdan canım acıyor dedim ağrım var cihaz yanlış çekmiştir diyor gerçekten hemşirelerin bazıları sinirimi bozuyor ebeler daha bilgili nst konusunda bu cihaz salak mı 2 gündür normal çekiyor şimdi mi bozuldu.. sancı hissediyorum zaten kasılıyorum suratımı görmüyor musunuz dedim sinirlendirdiler doktora gösteriyorsunuz demi diyem sordum tabik idedi yine de doktoruma çıkış yapmadan anlatacağım bu durumu görürse beni gelip inşallahKuzum nidilati bıraktın ya onun yerine kasılma önleyici başka bişey verdi mi düzenli mi geliyor 50 ye sancin
Oyy maşallah canım çok güzel haber tosbik olmuşKızlar çıktım şimdi doktordan nst bekliyorumoğluşum 2.5 kilo 45cm olmus masallah veee bombaaa plasentam tam çıkmasada yükselmis normal dogum yapabiliriz dedi kafasıda tam geliş pozisyonundaymis hareketlere basla dedi
Kuzum 25 dk bağlıyorlar sırayla bebekleri sağ bebek 25 dk takılı kaldı direk 38 ile başladı zaten toco sancı ölçer sonra 45 lere çıktı sonra 50 oldu ben kasılma hissetmeye başladım eşime söyledim bekle geçer dedi 65 lere çıktı çağrı butonuyla hemşireyi çağırdık nefes alamıyorum dedim çok kasılıyorum kızardı suratım yanımda durdular biraz cihaza baktılar yanındayken 75 lere çıktı 75 e çıkınca 5 dk daha beklettiler sol bebeğe taktılar sağdan çıkarıp yani hemşireler bilmiyor yanlış ölçmüştür diyor salak mı bu cihaz 2 gündür normal ölçüyor 20 lerde şimdi mi delirdiCnm kaç dakikada bir 50leri görüyor
İnşallah hayrlsiyla bir sknti olmaz cnm ya vakitlerinde gelir bebislerin Allah yardmcin olsun inşallahKuzum 25 dk bağlıyorlar sırayla bebekleri sağ bebek 25 dk takılı kaldı direk 38 ile başladı zaten toco sancı ölçer sonra 45 lere çıktı sonra 50 oldu ben kasılma hissetmeye başladım eşime söyledim bekle geçer dedi 65 lere çıktı çağrı butonuyla hemşireyi çağırdık nefes alamıyorum dedim çok kasılıyorum kızardı suratım yanımda durdular biraz cihaza baktılar yanındayken 75 lere çıktı 75 e çıkınca 5 dk daha beklettiler sol bebeğe taktılar sağdan çıkarıp yani hemşireler bilmiyor yanlış ölçmüştür diyor salak mı bu cihaz 2 gündür normal ölçüyor 20 lerde şimdi mi delirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?