Sen sancıyı hiss etdiysen nasıl yalnış ölçe bilirkiNdiilat yerine bir şey vermedi kuzum hastanede sadece 2 saatte bir 10 mg magzneyum serum bağlıyorlar kasılmayı önlemek için diyorlar, sancım bağlandığım gibi zaten 38 ile başladı 45 devam etti 50 oldu 25 dk çekildi sağ bebek kilosu düşük olan bebekten başladılar inanılmaz kasılma hissettim çağırdım baktılar 65 biraz yanımda durdular sanki yaşan söylüyorum 75 lere çıktı en son 5 dk daha tutup sol bebeğe geçtiler bende dedim hiç iyi değil suratım kızardı sancıdan canım acıyor dedim ağrım var cihaz yanlış çekmiştir diyor gerçekten hemşirelerin bazıları sinirimi bozuyor ebeler daha bilgili nst konusunda bu cihaz salak mı 2 gündür normal çekiyor şimdi mi bozuldu.. sancı hissediyorum zaten kasılıyorum suratımı görmüyor musunuz dedim sinirlendirdiler doktora gösteriyorsunuz demi diyem sordum tabik idedi yine de doktoruma çıkış yapmadan anlatacağım bu durumu görürse beni gelip inşallah
Ay değişikler ya normalde nst ye ebe gelirdi hemşire geldi bilmiyor bir şey bana soruyor toco hangi renk kalp atımı hangi renge takıyorlardı hatırlıyor musunuz? Bebeklerin konumu nasıl ona göre takayım biliyor musunuz? Hep ben söyledim nasıl yapacağını değişik mi ne bir de diyor çok uzun zaman oldu nst çekmeyeli o zaman bilen bi ebe çağır en son ebe çağırdıSen sancıyı hiss etdiysen nasıl yalnış ölçe bilirki
Yok artık yani o zaman yeniden ebe çeksin kuzum bu karıştırmış belliki orda her şeyiAy değişikler ya normalde nst ye ebe gelirdi hemşire geldi bilmiyor bir şey bana soruyor toco hangi renk kalp atımı hangi renge takıyorlardı hatırlıyor musunuz? Bebeklerin konumu nasıl ona göre takayım biliyor musunuz? Hep ben söyledim nasıl yapacağını değişik mi ne bir de diyor çok uzun zaman oldu nst çekmeyeli o zaman bilen bi ebe çağır en son ebe çağırdı
Hocaya bi gösterecekler soldaki bebek bitti o mesela aynı kişi çekti 15 Max sancı çıktı sancı bile değil yani normal sağdaki bebek bence huzursuz içerde çok hareketsiz zaten o kalp atımı iyi çok şükürYok artık yani o zaman yeniden ebe çeksin kuzum bu karıştırmış belliki orda her şeyi
Canım ben aç yatarsam kötü rüya görmüyorum onu fark ettim. Akşam yemekte sonra atıştırma hiç bişi olmadı. Bİr dene. İnancın varsa dualarını oku yat. İnşallah hiç bir şey olmaz.Kızlar uykular haram oldu sanırım bana uyumaya korkar oldumsürekli kabus görüyorum kaç gündür çok tuhaf rüyalar görüyorum uyumak istemiyorum artık gördüklerim yüzünden
Şükür canımHocaya bi gösterecekler soldaki bebek bitti o mesela aynı kişi çekti 15 Max sancı çıktı sancı bile değil yani normal sağdaki bebek bence huzursuz içerde çok hareketsiz zaten o kalp atımı iyi çok şükür
Bir de yine yanaklarım kollarım bacaklarım kızardı nefes darlığı yaşıyorum bir şeyler oluyor yine bakalım belkide doktor normal diyecek
Gece uyanıyorum rüya yüzünden elimi yüzümü yıkıyorum lavaboya giriyorum tekrar uyuyorum ve yine görüyorum. Her uyuduğumda görüyorum açta uyuyorum sonuçtaCanım ben aç yatarsam kötü rüya görmüyorum onu fark ettim. Akşam yemekte sonra atıştırma hiç bişi olmadı. Bİr dene. İnancın varsa dualarını oku yat. İnşallah hiç bir şey olmaz.
Ay çok sevindim canım istiyordun inşallah hayatında unutamayacağın çok güzel bir doğum hikayen olurKızlar çıktım şimdi doktordan nst bekliyorumoğluşum 2.5 kilo 45cm olmus masallah veee bombaaa plasentam tam çıkmasada yükselmis normal dogum yapabiliriz dedi kafasıda tam geliş pozisyonundaymis hareketlere basla dedi
Yine inanılmaz kızardım avil alerji iğnesi yapacaklarmış sanırım bende bilmiyorum hoca iğne uygun görür bi soralım dedilerŞükür canımİşte kızardıysa ondan nefesin kesiliyor doktorun gelse bir bakalım ne söylicek.
Bi anda neden öyle olur ki insan ay inşallah sıkıntı yoktur ve taburcu olabilirsin yaHocaya bi gösterecekler soldaki bebek bitti o mesela aynı kişi çekti 15 Max sancı çıktı sancı bile değil yani normal sağdaki bebek bence huzursuz içerde çok hareketsiz zaten o kalp atımı iyi çok şükür
Bir de yine yanaklarım kollarım bacaklarım kızardı nefes darlığı yaşıyorum bir şeyler oluyor yine bakalım belkide doktor normal diyecek
Kuzum sende önemlisin bu kızarıklığa normal nasıl diye bilirki bir kol kızarıyorsa demekki alerjin var ve iğneyide doktordan sorsular vursunlar..Yine inanılmaz kızardım avil alerji iğnesi yapacaklarmış sanırım bende bilmiyorum hoca iğne uygun görür bi soralım dedilerneyse bebekler iyi olsun da o bana yeter
Neden oluyor ki bu bariz kıpkırmızı çok şaşırdım inşallah sağlıkla atlatırsınız bu süreci canım dualarım seninleYine inanılmaz kızardım avil alerji iğnesi yapacaklarmış sanırım bende bilmiyorum hoca iğne uygun görür bi soralım dedilerneyse bebekler iyi olsun da o bana yeter
Yaa evet bi anda şok oldum gerçi kendimi çok hazırlamıştım sezaryeneAy çok sevindim canım istiyordun inşallah hayatında unutamayacağın çok güzel bir doğum hikayen olur
Benim var sol göğsümün altında ağrı hep dik oturmalıyım mesela arabada oturamıyorum emzirme atletini giyinince sıkıştırıyor oranı hemen eve dönmek istiyorum doktoruma hiç sormadım burda kızlardada oluyormuş..ama ben sola uyuya biliyorum ve nefesim kesilecek kadar olmuyorKızlar bir şey soracağım.
Benim 1 haftadır sağ göğsümün altı karnımın tam üst kısmında çok keskin acım var. Dün doktora söyledim kontrolümde. Safra keseni ciğeri falan sıkıştırıyordur olabiliyor öyle ağrılar dedi. sizler de aynı yerde yaşıyormu sunuz? Asla geçmiyor. Nefesini kesiyor. Sağa yatamıyorum. Oturamıyorum bile, sürekli bıçak saplanıyor orama.
Ben 27+2'yim acaba ilerleyen haftalarda geçiyor mudur bu acı? Oturup ağlıcam çünkü acımdan.
Geçmiş olsun canım.Korkma zaten benim doktorumda 37 görmek istiyorum dedi sende İn şa Allah görürsün az kaldıTahlillerimi dahiliyeye gösterdim ve maalesef gebelik kolestazı tanısı koydu, kaşıntı için ilaç felan yazdı. oradan doğum doktoruma gittim hem idrarda enfeksiyon var dedi hem de gebelik kolestazından ötürü 37. haftada doğurtuyoruz dedi, bebeğin hareketlerini takip et dedi doktorum beni korkutmamak için heralde söylemedi ama bu kolestaz Allahım korusun ani bebek ölümüne sebebiyet verebiliyormuş.
2 hafta sonra hem dahiliye hemde doğum doktorum tekrardan beni görmek istedi. Moralim çok bozuk kızlar lütfen sizde de böyle bir durum varsa ihmal etmeyin sonuçları ağır olsun istemeyiz hiçbirimiz
Canım benim arkadaşımda oldu gerçekten Allah yardımcın olsun. Kaşıdıkça daha da kaşınıyordu o yüzden kaşımamaya çalışıyordu. Soğuk uyguluyordu kaşınan yerlere bir tek. 37+5'te bebişini sezeryan ile doğurdu çok sağlıklı bir şekilde. Üstelik baya ağırmış öyle demişti bu hastalığı. İçini ferah tut sen. Takibi yaptır. Hatta o arkadaşım 36. haftaya kadar işe gitti üstelik.Tahlillerimi dahiliyeye gösterdim ve maalesef gebelik kolestazı tanısı koydu, kaşıntı için ilaç felan yazdı. oradan doğum doktoruma gittim hem idrarda enfeksiyon var dedi hem de gebelik kolestazından ötürü 37. haftada doğurtuyoruz dedi, bebeğin hareketlerini takip et dedi doktorum beni korkutmamak için heralde söylemedi ama bu kolestaz Allahım korusun ani bebek ölümüne sebebiyet verebiliyormuş.
2 hafta sonra hem dahiliye hemde doğum doktorum tekrardan beni görmek istedi. Moralim çok bozuk kızlar lütfen sizde de böyle bir durum varsa ihmal etmeyin sonuçları ağır olsun istemeyiz hiçbirimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?