2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ya kızlar siz bu iç giyimlerinizle ne yapıyorsunuz ilk gebelik olunca bilgim yok bazen diyorum acaba cocuğu sıkıyormu..bol almak erken diğilmi

ya benimde aklım çok karışık doktorum genoksu öneriyor, Genoksun kendi tanı merkezi var. Kan Ankara’ya gidiyor ordan çıkıyor sonuç kafam Allak bullak nerde yaptıracağım. Yurt dışına giden daha iyi olur diye düşünüyorum yanılıyor muyum bilmiyorum ama.

benim doktorumda fetal dna için olumlu şeyler söyledi. Zaten benim aklımdaki de fetaldi. Diğer testler hakkında hiç konuşmadı sadece 2li tarama testin yüzdeliğinden bahsetti ve bu süreçte aksi bişeyde yıpratıcılığını düşenerek ben fetala karar verdim. Maddi durumun el veriyorsa bence fetalı yaptır derim. Genoksu hiç bilmiyorum araştırdınız mı yaptıran arkadaşlar var mı?

canlm doktorlar günlük pedleri önermiyorlarbir doktoruna onu da danış istersen

canım hayırlı olsun benim de göğüs ağrım olmamıştı hiçbir belirtim olmadı hatta sonra azıcık biseyler oldu çok rahattım koku hassasiyetim ve buna bağlı evde bulantım oldu sıcaklarda etkiledi bence

Ay inşallah çok şükür öle bir tehlikem yok

Bende de var sanırım bikaç gündür idrarımı yaparken ağrı oluyor gibi, bol bol su da içiyorum rengi su içince açılıyor ama biraz su içmeyince çok koyu olmasada sarı oluyor. Yanma vs yok sadece baskı oluyor. Ne yapsam doktora gitsem mi beklesem mi çok kararsızım. Dut kurusu nerden bulabilirim.?

Kesinlikle fetal dna yaptıracağım. Ama nerde yaptıracağım ona bir türlü karar veremiyorum. GENOKS firmasını öneriyor onların kendi tanı merkezinde bakıyorlar, yurt dışına gitmiyor kan Çarşamba kontrolde söyleyeceğim bakalım doktoruma ne diyecek.

Niqu kuzum Banu çiftçi yeni kıyafetlere bu dönemde gerek yok diyor. Ama rahat giyinin lastikli diyor. Çok sıkmasın yeter yani

Kızlar bazen böyle çok sıkışmış oluyorum ama gidiyorum zor zor böyle yapıyorum böyle birşey yaşayan var mı?

Hamilelik çamaşırları da var
Ya kızlar siz bu iç giyimlerinizle ne yapıyorsunuz ilk gebelik olunca bilgim yok bazen diyorum acaba cocuğu sıkıyormu..bol almak erken diğilmi
Beni geçen kontrolümde uyardı, ben dikişsiz kullanıyordum, bunları giymeni istemiyorum dedi doktorum. Daha seni saran rahat pamuklu çamaşır kullanmalısın dedi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…