- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.719
- 63
Bunu çok sevdimO taytları şubat annelerinden indirim haberini görünce baktım ama dikişsiz sanırım emin olamadım dikişsiz taytla rahat eder miyim nasıl olur
ya benimde aklım çok karışık doktorum genoksu öneriyor, Genoksun kendi tanı merkezi var. Kan Ankara’ya gidiyor ordan çıkıyor sonuç kafam Allak bullak nerde yaptıracağım. Yurt dışına giden daha iyi olur diye düşünüyorum yanılıyor muyum bilmiyorum ama.Ben takip edildiğim hastanede yaptırdım. Acıbadem atakent yani firmayı sormadım açıkçası bir kutu içinde evraklarla iki tüp kan alındı bi form doldurdum kan alan birime teslim ettim, hastaneye güvendiğim için çok soruşturmadım. Ücret 12.000 tl di maalesef dolar kuru üzerinden hiç bir indirim yapamadılar.
12+ 1 haftalıktım
genel kontrol sonrası yaptırdık
benim doktorumda fetal dna için olumlu şeyler söyledi. Zaten benim aklımdaki de fetaldi. Diğer testler hakkında hiç konuşmadı sadece 2li tarama testin yüzdeliğinden bahsetti ve bu süreçte aksi bişeyde yıpratıcılığını düşenerek ben fetala karar verdim. Maddi durumun el veriyorsa bence fetalı yaptır derim. Genoksu hiç bilmiyorum araştırdınız mı yaptıran arkadaşlar var mı?ya benimde aklım çok karışık doktorum genoksu öneriyor, Genoksun kendi tanı merkezi var. Kan Ankara’ya gidiyor ordan çıkıyor sonuç kafam Allak bullak nerde yaptıracağım. Yurt dışına giden daha iyi olur diye düşünüyorum yanılıyor muyum bilmiyorum ama.
canlm doktorlar günlük pedleri önermiyorlarbir doktoruna onu da danış istersenÇok sağol canımçok şükür ikisinde iyi ikisi de 4 gün önde gidiyorlar sata göre 10+4 ama bebekler 11+0 diğeri 11+1 olmuş kalp atışını dinletmedi bu doktor herhalde tarzı değil ama kalplerinin attığını gösterdi zaten hareket ediyorlardı doktor hissetmen şuan mümkün değil ama böyle ultrasonda hareketleri görünür dedi. Ben rahimde baskı hissediyordum aşağı çekilme gibi rahim ağzıma baktı kısa değil rahim ağzı açılman da yok bebekler büyüdüğü için sana öyle geliyor olabilir dedi. Bir de rahimden şeffaf su gibi bir şey akıyordu bazen günlük pedim çamaşırım ıslanıyordu ama koku renk hiçbir şey yok su sanki onu sordum bebeklerin keselerinden mi geliyor diye o da yok o normal keselerinde ki su oranı gayet iyi dedi su azalması yok kese şekilleri de normal dedi ben pimpirikli olunca adam ne yapsın her şeye baktı çok şükür onlar iyi olsun da Nasıl iyi olacaklarsa ben ona göre hareket ederim hiç problem değil rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu cuma kendi tüp bebek doktoruma randevum var sanırım ikili test yapacak o zaman cinsiyet tahmini isticem doktordan inşallah bakarsa tabi
canım hayırlı olsun benim de göğüs ağrım olmamıştı hiçbir belirtim olmadı hatta sonra azıcık biseyler oldu çok rahattım koku hassasiyetim ve buna bağlı evde bulantım oldu sıcaklarda etkiledi benceArkadaşlar hamiş olanlar sağlıkla bebişlerini kucanıza alın hamiş olmak isteyenler de yakın zamanda hamiş kalıp bebeklerini kucaklasınlar Çok Aminnn
Birşey merak ediyorum ben tüp bebekle hamile kaldım yarın İlk kontrolüm var Hcg değerlerim iyi geldi fakat göğüs ağrım olmuyor kafama takıldı henüz yeni ama göğüs ağrısı olmadan hamile kalıp 8. 9. Haftalarda Hassasiyeti başlayanlar varmı içim rahatlatmak için araştırıyorum regli dönemlerimdede ağrımazdı İsteyen herkesin de benimde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerin gelmesini yürekten diliyorum Çok
Ay inşallah çok şükür öle bir tehlikem yokhiç takılma eğer zaten problem sorun vs görürse doktorun gitme diyecektir tatilde yapmamız lazım bende gideceğim eylül ortasında doktor düşük tehliken olmasın yeter çok iyi gelecektir tatil yapmak kafan dağılır dedi sıcaklara dikkat et yorman kendini sadece dedi
Benim canım ben normalde çok zayıfım ve bu süreçte 4 kilo da verdim ama göbeğim şişti fark ediliyor dakızlar sanki benim karnım şişmeye başladı sizlerde var mı değişiklik mide bölgem de var ki benim düzdür midem
Bende de var sanırım bikaç gündür idrarımı yaparken ağrı oluyor gibi, bol bol su da içiyorum rengi su içince açılıyor ama biraz su içmeyince çok koyu olmasada sarı oluyor. Yanma vs yok sadece baskı oluyor. Ne yapsam doktora gitsem mi beklesem mi çok kararsızım. Dut kurusu nerden bulabilirim.?Cnm geçmiş olsun
Bnımde var, bndede cıktı gruba hep yazdım görmüşsundur
Bnde agrı, yanma yok, idrarım sarı ve bulanık,
Tabi enfeksıyonun ne derece?
İdrar kültürüm temızdı oyuzden antıbıyotık vermedi
Munorol şase vermiştı tek kullanımlık, o da işe yaramadı gbı
Dut kurusu içiyorum aç karnına
Hamilelik çamaşırları da varYa kızlar siz bu iç giyimlerinizle ne yapıyorsunuz ilk gebelik olunca bilgim yok bazen diyorum acaba cocuğu sıkıyormu..bol almak erken diğilmi
Ben ilaçlardan aşırı önemliyim bakanlar 5 aylık hamile sanıyorkızlar sanki benim karnım şişmeye başladı sizlerde var mı değişiklik mide bölgem de var ki benim düzdür midem
Kesinlikle fetal dna yaptıracağım. Ama nerde yaptıracağım ona bir türlü karar veremiyorum. GENOKS firmasını öneriyor onların kendi tanı merkezinde bakıyorlar, yurt dışına gitmiyor kan Çarşamba kontrolde söyleyeceğim bakalım doktoruma ne diyecek.benim doktorumda fetal dna için olumlu şeyler söyledi. Zaten benim aklımdaki de fetaldi. Diğer testler hakkında hiç konuşmadı sadece 2li tarama testin yüzdeliğinden bahsetti ve bu süreçte aksi bişeyde yıpratıcılığını düşenerek ben fetala karar verdim. Maddi durumun el veriyorsa bence fetalı yaptır derim. Genoksu hiç bilmiyorum araştırdınız mı yaptıran arkadaşlar var mı?
Hamilelik çamaşırları da var
Beni geçen kontrolümde uyardı, ben dikişsiz kullanıyordum, bunları giymeni istemiyorum dedi doktorum. Daha seni saran rahat pamuklu çamaşır kullanmalısın dedi,Ya kızlar siz bu iç giyimlerinizle ne yapıyorsunuz ilk gebelik olunca bilgim yok bazen diyorum acaba cocuğu sıkıyormu..bol almak erken diğilmi
Canım idrar yolu enfeksiyonun olabilir aman dikkat etKızlar bazen böyle çok sıkışmış oluyorum ama gidiyorum zor zor böyle yapıyorum böyle birşey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?