Çok sağol canım
çok şükür ikisinde iyi ikisi de 4 gün önde gidiyorlar sata göre 10+4 ama bebekler 11+0 diğeri 11+1 olmuş kalp atışını dinletmedi bu doktor herhalde tarzı değil
ama kalplerinin attığını gösterdi zaten hareket ediyorlardı doktor hissetmen şuan mümkün değil ama böyle ultrasonda hareketleri görünür dedi. Ben rahimde baskı hissediyordum aşağı çekilme gibi rahim ağzıma baktı kısa değil rahim ağzı açılman da yok bebekler büyüdüğü için sana öyle geliyor olabilir dedi. Bir de rahimden şeffaf su gibi bir şey akıyordu bazen günlük pedim çamaşırım ıslanıyordu ama koku renk hiçbir şey yok su sanki onu sordum bebeklerin keselerinden mi geliyor diye o da yok o normal keselerinde ki su oranı gayet iyi dedi su azalması yok kese şekilleri de normal dedi ben pimpirikli olunca adam ne yapsın her şeye baktı
çok şükür onlar iyi olsun da Nasıl iyi olacaklarsa ben ona göre hareket ederim hiç problem değil rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bu cuma kendi tüp bebek doktoruma randevum var sanırım ikili test yapacak o zaman cinsiyet tahmini isticem doktordan inşallah bakarsa tabi