2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar selam bana doktor 12. Haftadan sonra takviye olarak imom omega diye bir vitamin verdi. Yalnız kullandığımdan beri gaz şişkinlik hazımsızlık yaptı. Benim gibi kullanan varmı ve böyle sorunlar yaşayan.
Canım merhaba ben 6 haftada kullanmaya başladım ama mide bulantım yoğundu kesti doktor, hatta ben o markanın imom primo folik asidini kullanıyorum. Bende yapmamıştı öyle yan etkiler

Merhaba, yapamamanın sebebi var mı canım yoksa korku mu sadece? Ben direkt kılıyorum da 6 haftalık olacam bi şey olmaz diye düşünüyordum
Bi sebebi yok yani kılsam kılarım, sadece eğil kalk bişy olur dıye korkuyorum. Çok eğil kalk yapmim dıyorum
Kaza namazlarımı da kılıyorum arkadan.

Kızlar selam bana doktor 12. Haftadan sonra takviye olarak imom omega diye bir vitamin verdi. Yalnız kullandığımdan beri gaz şişkinlik hazımsızlık yaptı. Benim gibi kullanan varmı ve böyle sorunlar yaşayan.
Bn 2 aydır imom omega kullanıyorum
Bnde bi etki yapmadı cnm
Bn 2 ayrı doktora gdıyorum
2side imom omegaya devam dedi

Ederim kuzum, Allah sabır versin

Bn kestiricem önümüzdeki hafta zor duruyorum, düğünümüz vardı oyuzden kestirmedim
Ayrıcada sacımıda ayda bir boyarım mecbur
Boyamaya cesaret edemem ama kestirmeyi bende düşünüyorum sonuçta hurafe yani bilimsel hiçbir açıklaması yok dini yönden de araştırdım ama olumsuz bir yanıt almadım hurafe olarak kaldı bende kestirme konusu

Canım merhaba ben 6 haftada kullanmaya başladım ama mide bulantım yoğundu kesti doktor, hatta ben o markanın imom primo folik asidini kullanıyorum. Bende yapmamıştı öyle yan etkiler
Anladım canım teşekkür ederim. Geceleri yatmadan önce içmeyi deneyip bi de bu şekilde gözlemlicem. Evet içinde çok güzel ek takviyeler var bırakmayı asla düşünmüyorum. Dayanıcam

Bn 2 aydır imom omega kullanıyorum
Bnde bi etki yapmadı cnm
Bn 2 ayrı doktora gdıyorum
2side imom omegaya devam dedi
Anladım canım evet bende bırakmayı düşünmüyorum. Gece yatmadan önce içmeyi denicem.

Benim önceden düşüklerim olmasına bakmayarak şimdi desemki ya boş ver ilişkiye sorun yok hemen hazır yaniama işte sarılmalarla idare ediyorum kendisini zaten kendiside korkuyor görüyorum
Hayatım resmen durakladı. Şimdiden bitigim halim yok enerjim yok, iştahım yok, daha gelmeden yoruyor hayatı kaçırtıyor bana kerata

Ay Galiba hepimiz öyleyiz, ben çalışamıyorum izne ayrıldım. 12 haftada düzelebiliriz diye Umut ediyorum bende
İzne ayrılma gibi bir şansınız varsa harika ben sürekli rapor aldım bu zamana kadar tıklım izne çıktım neyseki ama izinden sonra daha rapor alabilir miyim bilmiyorum 12. Hafta olacak zaten iş yeri 12. Haftay kadar raporu tolere ederiz demişti hayırlısı olsun inşallah

Kanamam olunca rapor aldım hep, sonra bir haftadır da izne ayrıldım iş yerim tolere ediyor senelik iznim çok var içerde, canım bebişler iyi olsunda iş yeride tolere etsin bizleri

Canı gönülden anlıyoruum arkadaşım senii yemek yiyebilmek çok büyük bir lüksmüş diye düşünüyorum ilkindede doğumdan sonra millet verir ben 8 kg almıştım hamileyken eziyete dönüşünce gözüm döndü herhalde o zamanda4 aydan sonra rahatlar diyorlar ama inancım sıfır

Ah canım bende geçeceğine hiç inanmıyorum, 6 haftadan beri her geçen dün daha çok arttı resmen bugün 9+6 inşallah o iştahlı günlerimiz gelir. İnsallah

Kanamam olunca rapor aldım hep, sonra bir haftadır da izne ayrıldım iş yerim tolere ediyor senelik iznim çok var içerde, canım bebişler iyi olsunda iş yeride tolere etsin bizleri
Doğru valla canım neyse bu kadar anlayışlı olmalarına da şükür bende içerden yolluk izinlerimi hep tüp bebek zamanı kullandım mecbur rapora kaldık şimdi hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…