Kızlar selam bana doktor 12. Haftadan sonra takviye olarak imom omega diye bir vitamin verdi. Yalnız kullandığımdan beri gaz şişkinlik hazımsızlık yaptı. Benim gibi kullanan varmı ve böyle sorunlar yaşayan.
Canım merhaba ben 6 haftada kullanmaya başladım ama mide bulantım yoğundu kesti doktor, hatta ben o markanın imom primo folik asidini kullanıyorum. Bende yapmamıştı öyle yan etkiler
Kızlar selam bana doktor 12. Haftadan sonra takviye olarak imom omega diye bir vitamin verdi. Yalnız kullandığımdan beri gaz şişkinlik hazımsızlık yaptı. Benim gibi kullanan varmı ve böyle sorunlar yaşayan.
Benimde öyle popoma kadar boyum da 1.72 vallahi hayatımda ilk defa saçımı kestirmeyi düşünüyorum, ah canım dua et bana benimde geçsin inan bak etrafımdakiler abartıyor diye düşünecek korkuyorum ama kalkamıyorum yataktan mide bulantısından 4 haftadır sadece doktora giderken dışarı çıkıyorum
Boyamaya cesaret edemem ama kestirmeyi bende düşünüyorum sonuçta hurafe yani bilimsel hiçbir açıklaması yok dini yönden de araştırdım ama olumsuz bir yanıt almadım hurafe olarak kaldı bende kestirme konusu
Canım merhaba ben 6 haftada kullanmaya başladım ama mide bulantım yoğundu kesti doktor, hatta ben o markanın imom primo folik asidini kullanıyorum. Bende yapmamıştı öyle yan etkiler
Anladım canım teşekkür ederim. Geceleri yatmadan önce içmeyi deneyip bi de bu şekilde gözlemlicem. Evet içinde çok güzel ek takviyeler var bırakmayı asla düşünmüyorum. Dayanıcam
Benim önceden düşüklerim olmasına bakmayarak şimdi desemki ya boş ver ilişkiye sorun yok hemen hazır yaniama işte sarılmalarla idare ediyorum kendisini zaten kendiside korkuyor görüyorum
İzne ayrılma gibi bir şansınız varsa harika ben sürekli rapor aldım bu zamana kadar tıklım izne çıktım neyseki ama izinden sonra daha rapor alabilir miyim bilmiyorum 12. Hafta olacak zaten iş yeri 12. Haftay kadar raporu tolere ederiz demişti hayırlısı olsun inşallah
İzne ayrılma gibi bir şansınız varsa harika ben sürekli rapor aldım bu zamana kadar tıklım izne çıktım neyseki ama izinden sonra daha rapor alabilir miyim bilmiyorum 12. Hafta olacak zaten iş yeri 12. Haftay kadar raporu tolere ederiz demişti hayırlısı olsun inşallah
Kanamam olunca rapor aldım hep, sonra bir haftadır da izne ayrıldım iş yerim tolere ediyor senelik iznim çok var içerde, canım bebişler iyi olsunda iş yeride tolere etsin bizleri
Ay canım aynen arkadaşım da diyor prilam bana çok iyi geldi. Ama bana zerre iyi gelmiyor. Dediğimde cok çok haklısın yemek yemekten nefret ettim, acıkmıyorum bile inan zorla yiyorum keşke böyle olmasam dileğim gibi yesem içsem de kimseye ihtiyacım olmasa vallahi her gün ağlıyorum resmen
Canı gönülden anlıyoruum arkadaşım senii yemek yiyebilmek çok büyük bir lüksmüş diye düşünüyorum ilkindede doğumdan sonra millet verir ben 8 kg almıştım hamileyken eziyete dönüşünce gözüm döndü herhalde o zamanda4 aydan sonra rahatlar diyorlar ama inancım sıfır
Canı gönülden anlıyoruum arkadaşım senii yemek yiyebilmek çok büyük bir lüksmüş diye düşünüyorum ilkindede doğumdan sonra millet verir ben 8 kg almıştım hamileyken eziyete dönüşünce gözüm döndü herhalde o zamanda4 aydan sonra rahatlar diyorlar ama inancım sıfır
Kanamam olunca rapor aldım hep, sonra bir haftadır da izne ayrıldım iş yerim tolere ediyor senelik iznim çok var içerde, canım bebişler iyi olsunda iş yeride tolere etsin bizleri
Doğru valla canım neyse bu kadar anlayışlı olmalarına da şükür bende içerden yolluk izinlerimi hep tüp bebek zamanı kullandım mecbur rapora kaldık şimdi hayırlısı olsun