2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Niqu kuzum Banu çiftçi yeni kıyafetlere bu dönemde gerek yok diyor. Ama rahat giyinin lastikli diyor. Çok sıkmasın yeter yani
Kıyafet diğilde ama bak iç giyimi düşündürüyor beni bazen diyorum alayım şimdiden geyineyim sonrada diyorum çok erken şimdiden

Beni geçen kontrolümde uyardı, ben dikişsiz kullanıyordum, bunları giymeni istemiyorum dedi doktorum. Daha seni saran rahat pamuklu çamaşır kullanmalısın dedi,
Yaa ne güzel demiş anlatmış sanırım bende öyle edicem

Bence kan yurtdışına gitsin ya. Bu işi en iyi yapan Amerika değil mi? Kendi tanı merkezlerindeki doğruluk payı güvenilir mi?

Kızlar bazen böyle çok sıkışmış oluyorum ama gidiyorum zor zor böyle yapıyorum böyle birşey yaşayan var mı?
Ben ya ben öyleyim birkaç gündür. su da içiyorum idrara sıkışıyorum. Az az geliyor yavaş yavaş. Yarında gözlemleyip doktora gideceğim karın büyüdüğü için mi acaba diyorum mesaneye baskı mı oluyor diyorum.

Aynı böyle tarif ettiğin gibiyim kuzum

Kızlar hafif lekelenmem var ama kırmızı acile geldim. Tahliller falan yapıldı doktor bekliyorum. Dua edin bana nolur
Kaç haftalıksın canım kanamalar olabilir korkma 10+2 de bende yaşadım. Geçti gitti stres olma bişey çıkmayacak allahın izniyle.

Kizlar bu arada avcılar hospital Nil bilgen mi yoksa yine avcılar da muayenesi olan öp.dr. Türkan mutafoglu mu sizce ben 2 gün önce gittim Nil hoca sadece keseyi gördü fazlada açıklama yapmadı ben soruyorum hep
ben türkan hanımı asla tavsiye etmem. şişirilmiş abartılmış yorumlar... kendisine gidip muayene de oldum 3 gün sonraydı sanırım şiddetli kasık ağrım oldu apar topar acile gittik tekrar düşük olacak diye panikledik. sonucu attım bu şekilde değerlendirme apmıyorum diye mesaj attı. asla sonuçla ilgili en ufak iyi veya kötü bir şey demedi. zaten o an ben bu doktora devam edemem dedim. doktor değiştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…