2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İkili üçlü vs yaptırıyorum ama yasım 37 yas faktöründen dolayı riskli cıkacağından kafama takmayacağım, şeker yüklemesi ilk hamıleliğimdede yapıştırmadım onun yerine açlık tokluk şekeri bakıyorlar çok daha sağlıklı, benim zaten insülin direncim var biliyorum, düzenli olarakta şekerime vs baktırıyorum o yüzden sorun olmadı çok şükür

Enfexia antibiyotik çok güçlü bana doğum sonrası vermişti yan etki yaptı, nefes alamaz oldum direk kusturdular sonra hastaneye gittim, ilk defa bir ilaç bana böyle yan etki yaptı, onu kullanacaksanız mutlaka yan etkilerini okuyun ve dikkatli olun, farklı etki farkettiğiniz an direk kusun

Ya bende bir haftadır bu konuyu araştırıyorum ? siz yaptırdınız mı peki fetal dna
Ben geçtiğimiz perşembe fetal dna yaptırdım. Doktor iki seçenek sundu ikili tarama ve fetal dna ben direkt fetalı seçtim. Sonuçlarımı bekliyorum

Hayatım resmen durakladı. Şimdiden bitigim halim yok enerjim yok, iştahım yok, daha gelmeden yoruyor hayatı kaçırtıyor bana kerata
Hepimiz öyleyiz ya hep uyku mesela sandımki bulantım geçmiş ama 2 gündür mide bulantım başladı korkuyorum daha fazla olur diye

Doğru valla canım neyse bu kadar anlayışlı olmalarına da şükür bende içerden yolluk izinlerimi hep tüp bebek zamanı kullandım mecbur rapora kaldık şimdi hayırlısı olsun
Aynen canım rapor alırsın yine asla kafana takma üzülme, biz bu bebişler için çok sabır ettik bende tedaviye başlayacaktık o ay hamile olduğumu öğrendim doktor polibi aldıktan sonra hemen tekrarlama durumu olur demişti şükür ki bu zamanlara geldik gerisi de hal olur Allah’ın izni ile

Açlık tokluk şekeri bakıp şeker yüklemesine karar vermiyorlar mı zaten ? Ben öyle biliyordum sonuçlara göre doktor şeker yüklemesi yaptırıyor diye sanıyordum

Hangi firma yapıyor size fetal dna testini,kaçıncı haftada yaptırdınız?
Ben takip edildiğim hastanede yaptırdım. Acıbadem atakent yani firmayı sormadım açıkçası bir kutu içinde evraklarla iki tüp kan alındı bi form doldurdum kan alan birime teslim ettim, hastaneye güvendiğim için çok soruşturmadım. Ücret 12.000 tl di maalesef dolar kuru üzerinden hiç bir indirim yapamadılar.
12+ 1 haftalıktım
genel kontrol sonrası yaptırdık

Anlaştık bir iki hafta daha sabredelim

E bebekte indirim varmış. Ben tayt aldım birkaç tane. 90-199 tl gibi fiyatlar
O taytları şubat annelerinden indirim haberini görünce baktım ama dikişsiz sanırım emin olamadım dikişsiz taytla rahat eder miyim nasıl olur

Anladım. İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar,bebeğiniz çok sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…