2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bazen böyle çok sıkışmış oluyorum ama gidiyorum zor zor böyle yapıyorum böyle birşey yaşayan var mı?
Canım bende öyleyim rahim Büyüdü sandım bugün enfeksiyon çıktı. Tabi seninde öyle olacak değil ama devam ederse doktora görünebilirsin

Kızlar hafif lekelenmem var ama kırmızı acile geldim. Tahliller falan yapıldı doktor bekliyorum. Dua edin bana nolur
Gönlünü ferah tut hiçbir şey olmayacak Allah’ın izniyle . Hafif kanamalar hamilelikte ara ara olabilir diyorlar . Sağlıklı güzel haberlerle çık inşallah hastaneden, bizleri de bilgilendir. Burada aile olduk yahu

Ay kızlar günde 16362627 kere baktığım için şimdi küçük bir çıkıntı farkettim.işaretledim Sanırım erkek ya dimi

Eklentiler

• 9A5D8A07-F00A-43EC-9214-6F516AD7C9CE.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar geldim hastaneden. Çok şükür iyiymiş bebek. Kanama alanı da yokmuş. Yorulma dedi yat, ilişki yasak, bol su iç dedi. Artarsa hemen gel dedi. Düşük önleyici iğne yapıldı. Kafamı karıştıran şu ki 8 küsür dedi bebek için benim zaten geç döllenme işe 9+4 dü bugün. Kalp atışı varsa sorun değil bu yavaş büyüyordur diyor. Ama ben endişe etmedim değil. Bir de bebek zıplıyordu gösterdi bana çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ama bu hafta konusu canımı sıktı P PembeBiKuzu Niqu biryenianneadayi B Buddy x berenikaa

Yarın doktora gideceksin sanırım doktor ne diyecek beni de bilgilendirir misin. Benim kontorüleme 15 gün var. Yarın da devam ederse bende gidicem
Kuzum orada bazı testlerim yapıldı da bir sorun çıkmadı. Ama yarın yapılacakları yine de yaptırmamı söyledi

oh çok şükür canım en son benim de 4 gün küçük çıktı ondan önce tam günündeydi aklıma takıldı ama gecti böyle olurmuş bir ileri bir geri ben araştırdım merak etme

oh çok şükür canım en son benim de 4 gün küçük çıktı ondan önce tam günündeydi aklıma takıldı ama gecti böyle olurmuş bir ileri bir geri ben araştırdım merak etme
Ama kuzum benim sata göre 10+2. Geç döllenme diye 9+4 dü. Bu 8 küsür ölçtü

Oh iyi olmanıza çok sevindim. Canım ultrason aletiyle güzel ölçememiştir. Ölçümü yapan kişi ultrason makinası bunlar çok önemli hiç kafana takma kendi doktoruna gidicekmişsin zaten o detaylıca ölçümü yapar. Bebek zıplıyordu diyorsun da fark etmiştir dediğim gibi

İnşallah dediğin gibidir kuzum ya. Bebek yavaş büyüyordur dedi. Ama bu neden olur ki kafama takıldı yani bu benim

Canım çok geçmiş olsun haftalarına takılma benimki de 5-6 gün geriden gidiyor doktora sormuştum risk var mı diye, o da artık risk olacak haftalarda değiliz demişti. Aradaki farkı bi ara kapatıyorlar diyorlar burada

Şuan rahatladım bunu okuyunca kuzum çok teşekkür ederim

Ohhh çok şükür canım güzelce dinlen 1 hafta geriden gelenler var hiç canını sıkma..bak ne güzel bebişin seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…