2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bide benimki son zamanlarda baya hareketlenmişti şimdi birden hareketleri de azalınca sanırım o etkiledi beni kafaya taktım bugün iyice
Benimde bugün öyle takma canım kafanı gece beni yatırmıyor, gündüzde o uyuyor valla soda içtim şimdi öyle hareketleniyor benimki sende dene istersen

Bende aynen 3/4gün önce gittim ağdaya , ağda yaparken biraz çekindiler
Benim açımdan sedyeyle çıkmak biraz zor oldu ,bir de yüzüstü uzanmak onun dışında sorunsuz bitti
YüZ üstü nasıl uzandınız, sırt üstü olmasın o valla yüzüstü uzanıp yatmayı çok özledim

Benimki de ters şuan o ayaklar sanki çıktı çıkacak alttan Ne zaman baş aşağı döndü seninki canım

Reactions: The
Bu gün bir şok yaşadım görümcem kapı süsü isimli yaptırmak istiyor resim atmış sonra diyor bir sürü sebete elbise atmışım bende o zaman dedim yazlık al kışlık var zaten..geçen günde diyor hastane odasını süsleyek hayır dedim sağol ama içeriye süs yapmak isteyirem balonlar tozlu oda küçük diye..bu perfomansı kv bekliyorum

Kızlar
az önce tuvalette peçeteye kan geldi, bi saat falan sonra tekrar bakacağım birdaha gelirse hastahaneye gideceğim. Sizce korkmalı mıyım 34. Haftayı doldurduk, karnım da bugün çok sert
Direk gitsen şimdi

Kızlar
az önce tuvalette peçeteye kan geldi, bi saat falan sonra tekrar bakacağım birdaha gelirse hastahaneye gideceğim. Sizce korkmalı mıyım 34. Haftayı doldurduk, karnım da bugün çok sert
bence de hastaneye gitsen iyi olur

Kızlar
Ne kadarbir kan geldi direk kanmıydı yoksa akıntılı gibimiydi? Sen bugün ağdaya mı gitmiştin canım

Kızlar
Kesinlikle git canım

Direk gitsen şimdi
Ya bi bekliyim dedim devam edecek mi diye bebek hareketli şuan
Ne kadarbir kan geldi direk kanmıydı yoksa akıntılı gibimiydi? Sen bugün ağdaya mı gitmiştin canım
Yok ya hiç bir şey yapmadım, işte parmak ucu kadar kırmızı kan
Sümüksü falansa nişan olabilir git bence
sümüksü değil galiba ya parmak kesiği gibi bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…