Canım bence hazirana çikolata erken ya hem o kadar süre beklemeyebilir dolaba koymayın kuru serin yerde tutun demişler hem de gelen geçene elbet dayanamayıp verirsin hazirana kadar bitmiş olurÇok guzelmiş cnm, dun aksam düşündüm çıkolatalarıda mı soylesem, ben gelen gıdene vermıcem, hazırandaki mevlut için, ne dersın. Daha erkenmi? Hazırana kdr o çikolata gelip gıderken yenilip bitermı
Ben daha almadım ama doğumdan sonra şunu düşünüyorum canımKızlar emzirme yastığı aldımız mı ? Aldınızsa link varsa paylaşırmısınız
Ay evet haberde gördüm Instagram da kadın resmen erkekler var minibüste diye sessizce bağırmadan demire tutuş bi ıkındım çıktı zaten diyor 2 dk ya da hastaneye ulaşmışlar sağlık durumları iyiymiş ay tüylerim diken diken oldu o kadar rahat anlatıyor ki sıfır travmaAy kızlar bugün konuştunuz mu bilmiyorum. Haberlerde gördüm biraz önce İstanbul'da 32 haftalık gebe bir kadının dolmuşta sancıları başlamış birden ve dolmuş içerisinde doğumunu yapmış. Bebek de anne de çok iyilermiş
30-31 den sonra kimin içinde tedirginlik varsa rahat olsun. Allahın izniyle her şey yoluna giriyor
Sağol kuzum inşallahÇikolata da kolonya da çok güzel olmuşhediyeliklerinizi gördükçe çok özeniyorum valla ama korkumdan alamıyorum da güle güle kullanın inşallah
İnşallah toparlamıştırBenimde canım 32+1 1880 di son 8 günde 160 gram almıştı. Hep önce gidiyordu bu sefer az kilo aldı bakalım çarşamba günü ne diyecek.
Dersimi aldım hocam benAynı ben de öyle yapmıştım. Çiğköfte yedim ve hastanede uyudum. Uyandığımda eşime tüm bildiğim küfürleri ettim içimden ahahaha
Hedefim o yönde zaten önce baba desin ve tip olarakta ona benzesinAyyy eşine çekerse huyu eşine pasla çocuğa ilk öğreteceğin kelime baba olsun uğraşsın dursun
Tamammdıır çok teşekkür ederimBundan canım gaviscon bu gece yatmadan 2 ölçek içeceğim bakalım işe yarar
Eşimin bir.akrabası 5 aylık hamile benide biliyosunuz 8 aylık oldum olcam yaniHaklısın canım. Maalesef ben biraz canımın kıymetini bilmiyorum sanırım. sinir dolup dolup eşime patlıyorum, bu sefer onunla aram açılıyor. Keşke şöyle pat pat söyleyebilen bir tip olsam her şeyi
KesinlikleEşimin bir.akrabası 5 aylık hamile benide biliyosunuz 8 aylık oldum olcam yaniGeçen bir aradaydık görümcem bu akrabası sofra kaldıracağı sırada, "Ay abla sen otursana biz yaparız." dedi. Ben geldiklerinde her islerini yapıyorum böyle bi cümle duymadım ağızlarından daha. E ben senin kardesinin esiyim diye mi bu trip tasa skclsşaşdl valla arkadailar hiççç de takmayın oturmak istiyosanız oturun. İs yağınca yaranıyoruz sanki
bende tamm olarak gidene kadar kalkmadım hçbir şeye. 3üde kalktı yaptıKesinliklebizden iş bekleyenler utansın
En guzeli valla iş yapanı herkes sever önemli olan böyle zamanlarda birbirimizi idare etmek o destek yoksa k.bakmasinlar suratı hak ediyolarbende tamm olarak gidene kadar kalkmadım hçbir şeye. 3üde kalktı yaptıgayet yapabiliyolarmıs yani. Çayları da kalkamıyorum diye eşime doldurttum. Hiçbir şekilde eşime de yansıtmadım bu sefer, görümcelere surat asıp oturdum Biraz da onlar tasalansın canm
Bence de wlföwşşwd aman herkesin eli ayağı var kalkıp yapsınlar yani. He uyarmayan kv de onlar gibi benim gözmde. İnsan uyarır söyler, ben annemin gelinine öyle davranıyım tribinden geçilmez valla wlcşsşwldlvlEn guzeli valla iş yapanı herkes sever önemli olan böyle zamanlarda birbirimizi idare etmek o destek yoksa k.bakmasinlar suratı hak ediyolarbende senin gibi yapiyorum kalabaliktaysak oturuyorum su falan istince esime soyluyorum kimse de bisey beklemiyo o yuzden benden bu kiz suyu esinden istiyo bize bisey yapmaz diyolardir iclerinden
Ay valla yaaa anneler hep boyle gercekten ben hamile birisinden heleki yengemden falan bi is beklicem oooo kapidan sokmaz kalkar kendi yaparBence de wlföwşşwd aman herkesin eli ayağı var kalkıp yapsınlar yani. He uyarmayan kv de onlar gibi benim gözmde. İnsan uyarır söyler, ben annemin gelinine öyle davranıyım tribinden geçilmez valla wlcşsşwldlvl
Yaa niye kalkıp bir şey yapalım ki zaten . Ben geçende göstermelik gittim mutfağa görümce kv yanına. arkamdan eşim geldi. ‘ sen gel görümcen yapar’ dedi djdjjj çok keyif aldımbende tamm olarak gidene kadar kalkmadım hçbir şeye. 3üde kalktı yaptıgayet yapabiliyolarmıs yani. Çayları da kalkamıyorum diye eşime doldurttum. Hiçbir şekilde eşime de yansıtmadım bu sefer, görümcelere surat asıp oturdum Biraz da onlar tasalansın canm
Ben de şunu aldımBen daha almadım ama doğumdan sonra şunu düşünüyorum canım
Umaybebek Çift Taraflı Emzirme Yastığı Bebek Destek Minderi Pamuk Kumaş - Kahve KediFiyatı, Yorumları - Trendyol
Umaybebek Çift Taraflı Emzirme Yastığı Bebek Destek Minderi Pamuk Kumaş - Kahve Kedi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
benimki de lafını sokuyor ama büyük olsa biraz ciddiye alınır en kücükleri olduğu için durum böyöeYaa niye kalkıp bir şey yapalım ki zaten . Ben geçende göstermelik gittim mutfağa görümce kv yanına. arkamdan eşim geldi. ‘ sen gel görümcen yapar’ dedi djdjjj çok keyif aldım
Ayy valla hüç uğraşamam ne kendımınkıyle ne bebeğinkiyle o kadar, bir süre sonra karnını doyurupta çişini yapmaya fırsatın olmuyor ne zmn oğlan okula gitmeye başladı ben ozmn biraz rahatladım, sonrada rahat battı zatenBence doğal kullanmak ve buna dikkat etmek eğer bir hayat tarzı haline gelirse süreklilik sağlanabilir. Sadece bebek odaklı yapılırsa zaten insan sıkılır bir süre sonra
YaaaYaa niye kalkıp bir şey yapalım ki zaten . Ben geçende göstermelik gittim mutfağa görümce kv yanına. arkamdan eşim geldi. ‘ sen gel görümcen yapar’ dedi djdjjj çok keyif aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?