2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kimsenin ne düşündüğünü umursamamamız gereken günlerdeyiz

Maşallah kuzum sağlıkla gelsinler inşallah sen hazırlıklarını tamamla 2 haftada. Kova burcunu da şok severim

Yakıyo sonra da üfff bi şekilde daha yemem ya ilk defa bu kadar kotu yandım bide yiyip uyudum içimde kaynamış
Aynı ben de öyle yapmıştım. Çiğköfte yedim ve hastanede uyudum. Uyandığımda eşime tüm bildiğim küfürleri ettim içimden ahahaha

Ayyy eşine çekerse huyu eşine pasla çocuğa ilk öğreteceğin kelime baba olsun uğraşsın dursun

Doğrudur haftan da ileri olduğu için doktorun en iyisini bilir zaten canını sıkma bebeğinin de gelişimi kilosu iyiyse inşallah en sağlıklı zamanda alırsın bebeğini

Doğrudur haftan da ileri olduğu için doktorun en iyisini bilir zaten canını sıkma bebeğinin de gelişimi kilosu iyiyse inşallah en sağlıklı zamanda alırsın bebeğini
İnşallah canım amin hepimiz inşallah en sağlıklı zamanda kucağımıza alırız

Yakıyo sonra da üfff bi şekilde daha yemem ya ilk defa bu kadar kotu yandım bide yiyip uyudum içimde kaynamış
Bundan canım gaviscon bu gece yatmadan 2 ölçek içeceğim bakalım işe yarar

Eklentiler

• 88123c32-5968-4a8b-b068-54f37fdf7cf5.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 67
Kızlaar bişey sorucam, Xiaomi marka termometresi olanlar vardı. Ben de bugün trendyoldan aldım ama fiyatı baya uygun geldi bana. Acaba serisi mi farklı benim aldığımın? Bi bakabilir misiniz???

Ay kızlar bugün konuştunuz mu bilmiyorum. Haberlerde gördüm biraz önce İstanbul'da 32 haftalık gebe bir kadının dolmuşta sancıları başlamış birden ve dolmuş içerisinde doğumunu yapmış. Bebek de anne de çok iyilermiş
30-31 den sonra kimin içinde tedirginlik varsa rahat olsun. Allahın izniyle her şey yoluna giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…