2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar toplanınnn çok komikli bişey geliyor kv ye gittim eşimin kuzeni hamile o uğrayacaktı. Temmuzda evlendi evlendigi gün hamile kaldı yani herkese söylediği o ben 33 haftalık olduğuma göre onunda 30 haftalık falan olması lazım, Allah'ım bi geldi karnı benimkini ikiye katlar üçe böler neyse olabilir tabi herkesin bünye farklı kv dedi ki kaç haftalık oldun diyor ki ne biliyim yenge her gittiğim de değişiyor doktor belli değil dedi bugün muayene olmuş bebiş ne kadar olmus dedim asıl bomba cevap geliyorrrrr 3 kilo ne kadarda bir gidiyorsun kontrole dedim haftada bir dedi diyemedim ki kız sen benden önce dogurucan yeme bizi olan olmus yani bebeğin anası belli babası belli kime ne evlenmeden hamile kaldiysan kıyamam nasıl panik oluyor anlasilacak diye ama daha çok belli ediyor

Kızlar
az önce tuvalette peçeteye kan geldi, bi saat falan sonra tekrar bakacağım birdaha gelirse hastahaneye gideceğim. Sizce korkmalı mıyım 34. Haftayı doldurduk, karnım da bugün çok sert
Kuzum git şimdi ihmal etme bazen baskıdan kılcal damarda patlayabiliyormus hemen panikte olma ama git

Az beklemiyim mi sebebi başka ne olabilir ya, ben bu haftaya kadar iki kez alttan muayene oldum bu sefer açılma olur diye korkuyorum son haftalar zaten
Bak kuzum ben kahverengi lekelenme olunca bile hemen hastaneye gidiyorum yaşadıklarımdan dolayı..son haftalar bir çok sebeb ola bilir sen diğilmiydin diyordun sanki ıslaklık var yoksa yalnışmı hatırlıyorum

Ya bi bekliyim dedim devam edecek mi diye bebek hareketli şuan

Yok ya hiç bir şey yapmadım, işte parmak ucu kadar kırmızı kan

sümüksü değil galiba ya parmak kesiği gibi bir şey
Sümüksüyse kork, bir yerını kesmış olabılırmısın veya sürtmüşse eğer etın fln ondanda olabilir ama tedbır ıcın gıt istersen

kıyamam ya o doğurur çok yakın zamanda aman nanleri yerken korunsalarmış azıcık rahat atlataymış bu dönemi

ay bunlar hiç araştırmıyor mu daha benimki 3 kilo olmadı deseydin yalancınında vizyonlusu lazım

Kuzum git şimdi ihmal etme bazen baskıdan kılcal damarda patlayabiliyormus hemen panikte olma ama git
Ya baskı da olabilir mi kabız gibiydim bugün
Bak kuzum ben kahverengi lekelenme olunca bile hemen hastaneye gidiyorum yaşadıklarımdan dolayı..son haftalar bir çok sebeb ola bilir sen diğilmiydin diyordun sanki ıslaklık var yoksa yalnışmı hatırlıyorum
evet ya ıslaklık da olmuştu o da sanırım 4 gün önce falandı
Sümüksüyse kork, bir yerını kesmış olabılırmısın veya sürtmüşse eğer etın fln ondanda olabilir ama tedbır ıcın gıt istersen
Tamam inşallah gideceğim birazdan, yok kesmiş olamam ya kayınvalidelerdeym zaten oturuyordum tuvalete gittim kan gördüm

Kızlar
az önce tuvalette peçeteye kan geldi, bi saat falan sonra tekrar bakacağım birdaha gelirse hastahaneye gideceğim. Sizce korkmalı mıyım 34. Haftayı doldurduk, karnım da bugün çok sert
Canım bence yine de beklenecek bir durum yok git derim bi bakılsın

Ahahaha olan olmuş saklama derdinde gibi mercimek fırında çoktan pişmiş

Bak diyorum ya ıslaklık var demiştin o zamanda gitmedin kuzum şimdi rahat olmak için git

Ya bi bekliyim dedim devam edecek mi diye bebek hareketli şuan

Yok ya hiç bir şey yapmadım, işte parmak ucu kadar kırmızı kan

sümüksü değil galiba ya parmak kesiği gibi bir şey
Aşağıları göremiyoruz ya artık kesmiş çizmiş olabilir misin makat zorlandığında da damla gibi gelebiliyor bazen kabız falan olduysan

Kız bari destekli sallasın taktik ver

Kızlar
Canım panik yapma ama evde bekleme de bence .. yol falan da gittiğin için olmuş olabilir mi ? En azından açılma vs var mı bir bakarlar

Olabilir canım o an kılcal damar patlamış olabilir ama sen yinede git kuzum kaç haftalık oldun

Kizlar sizce bu çiçekler nasil. Gerçek çiçek degil lenta kumaştan yapilmis. Bizim burda hastane çikisinda çicek faln alinir. Esime bunlardan al dicem galiba sizce nasil. Yoksa Gerçek çiçekmi guzel.
Hemde ömürlük diyor. Solma gibi bir durumuda yok.

Eklentiler

• Screenshot_20240128-000252_Link.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20240128-001121_Link.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20240128-000739_Link.webp
    49 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20240128-000807_Link.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 57
Hahahah senin bebek 4-5 hafta önden gidiyo heralde kız dikkat et deseydin

Bana göre gerçek çiçek tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…