2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım panik yapma ama evde bekleme de bence .. yol falan da gittiğin için olmuş olabilir mi ? En azından açılma vs var mı bir bakarlar
Dün geldik kanı akşam gördüm, kayınvalidelere söylemeden birazdan bi acile gideceğim heralde kimseyi telaş da etmek istemiyorum

B
Ben beğenmedim

ay bunlar hiç araştırmıyor mu daha benimki 3 kilo olmadı deseydin yalancınında vizyonlusu lazım
Sorma ya çocuğun 3 kilo olması için en az 35-36 haftalık olması lazım hahah sonra da 8 aylık doğdu diyecek
Ahahaha olan olmuş saklama derdinde gibi mercimek fırında çoktan pişmiş
Mercimek pişmiş tatlıya geçmişler
Kız bari destekli sallasın taktik ver
Binali Yıldırım gibi Ben buna cevap veremedim

Lenta kumaş ilk gördüm saten gibi mi canım güzelmiş ama fazla parlak gibi tercih ediyorsan

Sorma ya çocuğun 3 kilo olması için en az 35-36 haftalık olması lazım hahah sonra da 8 aylık doğdu diyecek

Mercimek pişmiş tatlıya geçmişler

Binali Yıldırım gibi Ben buna cevap veremedim
Ayy ben leep ameliyatı olurken yanimdaki abla benim hpveem çok yüksek çıktı ondan ameliyat oluyorum demişti abla deme öyle kimseye o öyle birşey değil bak dediydim açıklayamadim kadına bunun cinsel yolla bulaşan bir virüs olduğunu

34 bitti kuzum bugün, inşallah nişan değildir
Maşallah çok şükür iyi bir haftaya gelmişsin kuzum inşallah degildir bana pek öyle gibi gelmedi ama ya nişan mukuslu oluyor bende öyle gelmisti yada akıntı içinde pembe kılcal damar gibi de oluyormuş direk biyer kesilmiş gibi kirmizi duymadım hiç sen yine de bir git en olmadı alttan muayene elle kabul etme ultrason aletiyle baksınlar açılma öylede görülüyor sanırım

Hangi sayfadan acaba sipariş verdiniz ve memnun kaldınız mı, teslimat süresi tadı vs. Yeğenimde kadın bir ayı geçmişti yollamamisti bebek doğduktan sonra gelmişti o yüzden güvenemiyorum
Canım benimki bundan. İçeriği tam istediğim gibi geldi satıcı da ilgiliydi isimlerin yazılacağı şekli kutuya sadece isim çikolatalara hoşgeldin ve isim ekleneceğini söyledim dikkate aldı. Kutu metal Sert. Çikolatalar taze geldi. İçinde 1 tane tadımlık bakmak için yedek bir çikolata koymuşlardı tadına baktık normal çikolatadan bir tık şekerli ama bildiğimiz çikolata biz lezzetini beğendik hastanede dağıtacağımız için bize yeterli geldi normal çikolatadan farkı yok dediğim gibi bir tık bana şekerli geldi eşime normal geldi mesela eşim çikolata aşığı bir insan
İstanbuldan- İzmit’e 2 günde teslim edildi Baya hızlı geldi yurt içi kargoyla paketi de sağlam kartona zımbalamış koymuşlardı öyle sallanma ezilme falan yoktu. Yazılar, şekiller, desenler her şey düzgündü ben baya memnunum içime çok sindi

Çokta tatlı görünüyorlar. Fikir oldu o zaman bana da teşekkür ederim canım

Sonra bunun tozunu almakla uğraşırsın canım

Kızlar benim bir sorum olacak sizlere. Cinsel ilişki konusunda nasılsınız uzak mı duruyorsunuz devam mı acaba? Ben doğumu kolaylaştırdığını düşünüyorum doktorum da bu konuda bi uyarıda bulunmadı. O yüzden devam ediyorum tabi iki haftada bir gorusuyoruzdur

YüZ üstü nasıl uzandınız, sırt üstü olmasın o valla yüzüstü uzanıp yatmayı çok özledim
Yok yüzüstü uzandım göbeğimi yana doğru alıp bir sağa bir sola şeklinde şekilden şekle girdim ağda için uyumak için tabi ki de öyle yüzüstü yatamıyorum , sol tarafıma doğru yatıyorum genelde alışmak içinde hamile yastığı ile başlamıştım

İçeceğim bugünden itibaren canım meyve sıkacağını çıkardım tezgaha yine bakalım inşallah işe yarar
Canım benim benimde geçen hafta aynı sorun vardı, suyum bayağı azalmıştı hatta bebeğimin hareketlerini cok az hissetmeye başlamıştım. Sonra günde en fazla 2 buçuk litre su içtim ve 2 günde.bir havuç suyu içtim geçen kontrole gittiğimde gayet çoğaldığını iyi olduğunu söyledi. Sende havuç suyu iç.mutlaka her gün değil ama 2 veya 3 günde bir kuzum

Ben en az günde 3 litre su içiyorum canım ama havuç suyunu içtim bugün. Şeker problemim yok o yüzden cuma gününe kadar her gün devam edeceğim inşallah cuma günü muayene iyi geçer de suyu artmış haberini veririm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…