2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende fark ettiğim gibi el attım ilk zamanlar böyle değildi eşim hatta doktor yasaklayınca zaman nasıl geçecek diyordu sonradan uzaklaştı oda karnım çıkınca tekmeler başlayınca. Ki öyle bişey ki yürürken duş alırken bile vuran bebeğim ilişki esnasında çıtı çıkmıyor herhalde o an eşim tekme yese asla yaklaşmaz

Ben de kaç zamandır konuşmak istiyorum ama benim buna taktığım kadar niye kendisi takılmıyor buna anlam veremiyorum
Risk olmadığı müddet ben dogru bulmuyorum açıkçası böyle uzun uzun süreleri ya bilmiyorum belki yanlış düşünüyor da olabilirim.
Bence de doğru değiil. Zaten çok üzülüyorum bu duruma. Risk de yok doktor hiç öyle bir şey demedi. Hatta ben muayenenin birinde kendim sordum eşimin yanında bilerek hiçbir değişiklik olmadı. Niye böyle oldun diye de eşimin kendisine sormak istemiyorum

Biberon yerine kullanacağın kaşığı tekrar linkleyebilir misin canım lütfen
Bu ikisini aldım kuzum

Muhtemelen benim eşim gibi bebek var diye yanaşmıyor bu klasik erkek tribi. Ama bu durumu konuşmanız lazım he ben bi yandan uzun süre yapmamaya alıştığına da seviniyorum 40gun lohusalık var o süre içinde en azından sıkıntı yaşamaz. Üzgünüm ama eşiniz muhtemelen duşta kendi işini görüyor da olabilir erkek anatomisi bence öyle aylarca yapmayacak bi anatomiye sahip değildir. Uzun sürmez eskisi gibi bi birliktelik tabiki olmaz ama iki kişi de ihtiyaçlarını karşılayabilir sonuçta biz kadınların da canı var kimi ister kimi istemez ama Buda bi ihtiyaç. Sevgi ihtiyacı olarak bile bi ihtiyaç ben sevildiğimi hissediyorum o esnada. Bence bi konuşun bunu doğumdan sonra da devam edebilir yoksa bu durum

Kızlar ya bu sabah kusarak uyandım
Belim midem kasıklarım böbreğimde ağrıyla uyandım kalktığım gibi kustum. Üşüttüm mü acaba midem hala çok kötü bir halde
Kuzum bagirsaklarin nasıl senin rahim ağzı uzunluğun 19 a düşmüştü dimi kusma ishal açılma belirtisi de olabiliyormuş bide ağrı da eşlik ediyorsa aman dikkat et

canım nesquick de kilo yapıyor bebeğe diyorlar aklınızda olsun şeker sıkıntın da yoksa biraz kilolandırabilirsin ben öyle yapıyorum benim de erken doğma riskim çok ondan dolayı macroda satılan oreolu cereal olanından yiyorum

Eklentiler

• IMG_9261.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar
az önce tuvalette peçeteye kan geldi, bi saat falan sonra tekrar bakacağım birdaha gelirse hastahaneye gideceğim. Sizce korkmalı mıyım 34. Haftayı doldurduk, karnım da bugün çok sert
Canım şimdi okudum nasıl oldun ?

Kuzum bagirsaklarin nasıl senin rahim ağzı uzunluğun 19 a düşmüştü dimi kusma ishal açılma belirtisi de olabiliyormuş bide ağrı da eşlik ediyorsa aman dikkat et
Bağırsaklarım normal kuzum şuan sadece hala ishalim 1 haftadan fazla oldu zaten rahim 19 mm kusma çok kötüydü hala mide kramplarım da var anlamadım eşim üşütmüşsündür gece diyor. Bir de öksürük hala var yani hepsi birleşince iyice rahim aşağı inecek gibi hissediyorum öyle bir şey olur mu ki? O kusma öksürme öğürme basıncıyla sanki karnımı zorluyorum gibi
Geçmiş olsun canım hemen bi gitsen baksanız aksi bişey var mı diye
Kuzum gitsem diye düşündüm ama be yapacaklar onu bilemedim serum falan verirler klasik bi nst sokarlsr herhalde

Gecmiş olsun kuzum.Bence en iyisi bir doktoruna yaz istersen

Kızlar Philips ateşölçer (koltukaltı) alan varsa arkasını açıp pilin fotoğrafını atabilir mi? Pilimiz kayıp da yenisini alacağım emin olarak alayım

Ay çok teşekkür ederim canım bugün hemen alayım bunu da bu hafta ne yapsam kardır. Hep aynı şekilde yiyorum ama kilo alımı nasıl yavaşladı anlamadım suyu ile bağlantılı mı bilmiyorum ama şu an her şeyi deneyecek moddayım o yüzden bunu da denerim

Bizim bir ara doktor yasakladı . Yani şöyle, benim kasıklarımda aşırı derecede baskı olduğu için ilişkiye girmeyin daha da baskı hisseder dedi . O gün bugündür tık yok geçende de hatta konusu açıldı. Dedim ki aslında son ay öneriliyor .. şok oldu ve yok yaa nasıl yapılabilir ki falan dedi . Erkekler şuan somut bir şekilde büyüyen , içinde tekmeler atıp oynayan bir bebek olduğunu bildiği için asla yanaşmıyor. Bunun temelinde de seni beğenmiyor , istemiyor gibi düşünce getirme aklına lütfen. Gerçekten bebeğe zarar veririm , sebebi ben olurum düşüncesi var . Benim eşim daha ben bir şey demeden doğumdan sonra da bir süre yapılamıyor zaten ben alıştım demeye başladı yani erkek sonuçta. Yukarıda arkadaşın dediği gibi kendi işlerini kendileri görüyorlar bu süreçte muhtemelen. Bedenen artık ilişki açısından hiçbir engelimiz kalmadığı zaman ( erkekler gerçekten hamileliği engel olarak görüyor) hala bu şekilde isteksiz davranırlarsa o zaman zaten oturup konuşulur . Şimdi hiç canını bununla sıkma canım . Kuzenim hep anlatırdı işte eşim şöyle istekli böyle libidosu yüksek yoruluyorum artık ilişkiye girmekten derdi . 2 hafta önce hamile olduğunu öğrendi . Düşün daha kese yeni oluştu . Eşi asla yapamayız bir şey olur bir de demiş daha şimdiden yani erkek kafası bu şekilde işliyor demek ki

Çok fena yine kustum bu sefer tutamadım bütün eve kusa kusa tuvalete yetiştim kusmaktan bu sefer kasıklarım belim ağrıdı biraz yatıp kendimi dinleyeceğim inşallah geçer
Kuzum çok geçmiş olsun. Gece yediğin bir şey mi dokundu acaba

Kız oreo yabancı ülkelerde yasaklandı . Başka çeşit nesquik ye bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…