Bende fark ettiğim gibi el attım ilk zamanlar böyle değildi eşim hatta doktor yasaklayınca zaman nasıl geçecek diyordu sonradan uzaklaştı oda karnım çıkınca tekmeler başlayınca. Ki öyle bişey ki yürürken duş alırken bile vuran bebeğim ilişki esnasında çıtı çıkmıyorAynen öyle o bebek artık hayatımızda sonuçta yani erkekler bazen kadınları boyle anne rolüne koyup es rolünden çıkarabiliyorlar ki bu tehlikeli bir durum aslında, hemen toparlamak zor olabiliyor doğumdan sonra da bu şekilde. İstisnalar olur elbet risk durumları vs başka
Ben de kaç zamandır konuşmak istiyorum ama benim buna taktığım kadar niye kendisi takılmıyor buna anlam veremiyorumBen eşimle konuşuyorum bu durumu mesela normalde de 2 hafta eşim için çok uzun bir süre ama ben demesem aklına gelmiyo. Sebebini sordum hem sen rahat hareket edemiyorsun hemde ne bileyim bebek var dediBebek var diye karı koca ilişkimizin zedelenmemesi gerekiyor diye konuştum çünkü doğumdan sonra da bebek olacak ha karnımda ya beşiğinde. Bu bağın kopmasını karı koca ilişkimizin sadece anne babaya donmesini istemiyorum
Bence de doğru değiil. Zaten çok üzülüyorum bu duruma.Risk olmadığı müddet ben dogru bulmuyorum açıkçası böyle uzun uzun süreleri ya bilmiyorum belki yanlış düşünüyor da olabilirim.
Bu ikisini aldım kuzumBiberon yerine kullanacağın kaşığı tekrar linkleyebilir misin canım lütfen
Muhtemelen benim eşim gibi bebek var diye yanaşmıyor bu klasik erkek tribi. Ama bu durumu konuşmanız lazım he ben bi yandan uzun süre yapmamaya alıştığına da seviniyorum 40gun lohusalık var o süre içinde en azından sıkıntı yaşamaz. Üzgünüm ama eşiniz muhtemelen duşta kendi işini görüyor da olabilir erkek anatomisi bence öyle aylarca yapmayacak bi anatomiye sahip değildir. Uzun sürmez eskisi gibi bi birliktelik tabiki olmaz ama iki kişi de ihtiyaçlarını karşılayabilir sonuçta biz kadınların da canı var kimi ister kimi istemez ama Buda bi ihtiyaç. Sevgi ihtiyacı olarak bile bi ihtiyaç ben sevildiğimi hissediyorum o esnada. Bence bi konuşun bunu doğumdan sonra da devam edebilir yoksa bu durumBen de kaç zamandır konuşmak istiyorum ama benim buna taktığım kadar niye kendisi takılmıyor buna anlam veremiyorum
Bence de doğru değiil. Zaten çok üzülüyorum bu duruma.Risk de yok doktor hiç öyle bir şey demedi. Hatta ben muayenenin birinde kendim sordum eşimin yanında bilerek hiçbir değişiklik olmadı. Niye böyle oldun diye de eşimin kendisine sormak istemiyorum
Kuzum bagirsaklarin nasıl senin rahim ağzı uzunluğun 19 a düşmüştü dimi kusma ishal açılma belirtisi de olabiliyormuş bide ağrı da eşlik ediyorsa aman dikkat etKızlar ya bu sabah kusarak uyandım
Belim midem kasıklarım böbreğimde ağrıyla uyandım kalktığım gibi kustum. Üşüttüm mü acaba midem hala çok kötü bir halde
canım nesquick de kilo yapıyor bebeğe diyorlar aklınızda olsun şeker sıkıntın da yoksa biraz kilolandırabilirsin ben öyle yapıyorum benim de erken doğma riskim çok ondan dolayı macroda satılan oreolu cereal olanından yiyorumBen en az günde 3 litre su içiyorum canım ama havuç suyunu içtim bugün.Şeker problemim yok o yüzden cuma gününe kadar her gün devam edeceğim inşallah cuma günü muayene iyi geçer de suyu artmış haberini veririm size
Geçmiş olsun canım hemen bi gitsen baksanız aksi bişey var mı diyeKızlar ya bu sabah kusarak uyandım
Belim midem kasıklarım böbreğimde ağrıyla uyandım kalktığım gibi kustum. Üşüttüm mü acaba midem hala çok kötü bir halde
Doktoruna söylesene biKızlar ya bu sabah kusarak uyandım
Canım şimdi okudum nasıl oldun ?Kızlar
az önce tuvalette peçeteye kan geldi, bi saat falan sonra tekrar bakacağım birdaha gelirse hastahaneye gideceğim. Sizce korkmalı mıyım 34. Haftayı doldurduk, karnım da bugün çok sert
Bağırsaklarım normal kuzum şuan sadece hala ishalim 1 haftadan fazla oldu zaten rahim 19 mm kusma çok kötüydü hala mide kramplarım da var anlamadım eşim üşütmüşsündür gece diyor. Bir de öksürük hala var yani hepsi birleşince iyice rahim aşağı inecek gibi hissediyorum öyle bir şey olur mu ki? O kusma öksürme öğürme basıncıyla sanki karnımı zorluyorum gibiKuzum bagirsaklarin nasıl senin rahim ağzı uzunluğun 19 a düşmüştü dimi kusma ishal açılma belirtisi de olabiliyormuş bide ağrı da eşlik ediyorsa aman dikkat et
Kuzum gitsem diye düşündüm ama be yapacaklar onu bilemedim serum falan verirler klasik bi nst sokarlsr herhaldeGeçmiş olsun canım hemen bi gitsen baksanız aksi bişey var mı diye
Gecmiş olsun kuzum.Bence en iyisi bir doktoruna yaz istersenBağırsaklarım normal kuzum şuan sadece hala ishalim 1 haftadan fazla oldu zaten rahim 19 mm kusma çok kötüydü hala mide kramplarım da var anlamadım eşim üşütmüşsündür gece diyor. Bir de öksürük hala var yani hepsi birleşince iyice rahim aşağı inecek gibi hissediyorum öyle bir şey olur mu ki? O kusma öksürme öğürme basıncıyla sanki karnımı zorluyorum gibi
Kuzum gitsem diye düşündüm ama be yapacaklar onu bilemedim serum falan verirler klasik bi nst sokarlsr herhalde
Ay çok teşekkür ederim canım bugün hemen alayım bunu da bu hafta ne yapsam kardır. Hep aynı şekilde yiyorum ama kilo alımı nasıl yavaşladı anlamadım suyu ile bağlantılı mı bilmiyorum ama şu an her şeyi deneyecek moddayım o yüzden bunu da denerimcanım nesquick de kilo yapıyor bebeğe diyorlar aklınızda olsun şeker sıkıntın da yoksa biraz kilolandırabilirsin ben öyle yapıyorum benim de erken doğma riskim çok ondan dolayı macroda satılan oreolu cereal olanından yiyorum
Philips değil Braun olacaktıKızlar Philips ateşölçer (koltukaltı) alan varsa arkasını açıp pilin fotoğrafını atabilir mi? Pilimiz kayıp da yenisini alacağım emin olarak alayım
Bizim bir ara doktor yasakladı . Yani şöyle, benim kasıklarımda aşırı derecede baskı olduğu için ilişkiye girmeyin daha da baskı hisseder dedi . O gün bugündür tık yokValla temmuzdan beri bizde tık yok. Benim canım istemiyor zaten ama eşimin de talebi olmuyor . Canımı sıkıyor bu durum. Hiçbişey demiyorum. Dediğim için istesin istemiyorum. İçten içe üzülüyorum vallauzun zaman oldu n'olacak bu adam düzelecek mi
Kuzum çok geçmiş olsun. Gece yediğin bir şey mi dokundu acabaÇok fena yine kustum bu sefer tutamadım bütün eve kusa kusa tuvalete yetiştimkusmaktan bu sefer kasıklarım belim ağrıdı biraz yatıp kendimi dinleyeceğim inşallah geçer
Kız oreo yabancı ülkelerde yasaklandı . Başka çeşit nesquik ye baricanım nesquick de kilo yapıyor bebeğe diyorlar aklınızda olsun şeker sıkıntın da yoksa biraz kilolandırabilirsin ben öyle yapıyorum benim de erken doğma riskim çok ondan dolayı macroda satılan oreolu cereal olanından yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?