2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
B Buddy x Merhaba bende kayit yaptirmak istiyorummm Yaşım 31 Martın son haftası sezeryan ile alinacak bebeğim son adet tarihim 1 Temmuz suan 30+1 im. Bebegimin cinsiyeti kız Kese ve kalp atişinı 7 ci haftada gordum diye hatirliyorum hehe . Kiźçemin ismi ZeynepYüsra

En son 5. ayda bende bir kanama olmuştu. Doktor ara verin dedi. Eşimin de ödü kopuyor o zamandan beri yanaşmıyor. Ancak son ayda bol cinsel ilişki öneriliyormuş rahat doğum için. Eşim son ayı iple çekiyor

En son 5. ayda bende bir kanama olmuştu. Doktor ara verin dedi. Eşimin de ödü kopuyor o zamandan beri yanaşmıyor. Ancak son ayda bol cinsel ilişki öneriliyormuş rahat doğum için. Eşim son ayı iple çekiyor
KIzzzzz niye uyumuon

Aaaa nasıl ya. Nisan ayından buraya mı transfer oldun, benim haberim yok

Günaydınn kızlar dün biraz 7 bin adıma yakın yürüyüş yapmıştım ,bir de pek oturmadım dün güniçinde hiç uzanamadım , gece sağ topuğumda bir ağrı oldu üzerine basamadım ayak topuğum sızlıyordu , sonra ayağıma baktım ki biraz şişmiş , ödem olmuş , daha şimdi geçmedi pek hala acıyor , napabilirim ki

İyi çekebilmişsin yolculuğu canım, valla benim midem kaldırmıyor 2 saatlik araba ile bir yere gitmeyi
Mecbur olunca yapacak hiçbir şey kalmıyor canım. Ben de çok isteyerek gelmedim ama naparsin. İşin kotusu haftaya yeniden git gel yapmam gerekiyor

Valla temmuzdan beri bizde tık yok. Benim canım istemiyor zaten ama eşimin de talebi olmuyor . Canımı sıkıyor bu durum. Hiçbişey demiyorum. Dediğim için istesin istemiyorum. İçten içe üzülüyorum valla uzun zaman oldu n'olacak bu adam düzelecek mi

Bol kısmı gözümü korkutabilir koca göbekle çok zor

Ben eşimle konuşuyorum bu durumu mesela normalde de 2 hafta eşim için çok uzun bir süre ama ben demesem aklına gelmiyo. Sebebini sordum hem sen rahat hareket edemiyorsun hemde ne bileyim bebek var dedi Bebek var diye karı koca ilişkimizin zedelenmemesi gerekiyor diye konuştum çünkü doğumdan sonra da bebek olacak ha karnımda ya beşiğinde. Bu bağın kopmasını karı koca ilişkimizin sadece anne babaya donmesini istemiyorum

Benim de 11.hafta da lekelenmem olmuştu 1 ay ilişki yasakladı sonra 20lerde alt ağrım başlamıştı uzak dur bi süre ilişkiden demişti ama öyle son aya kadar muhabbeti olmadı. Bence ufaktan başlamak lazım tabi kendini yormadan

Risk olmadığı müddet ben dogru bulmuyorum açıkçası böyle uzun uzun süreleri ya bilmiyorum belki yanlış düşünüyor da olabilirim.

Aynen öyle o bebek artık hayatımızda sonuçta yani erkekler bazen kadınları boyle anne rolüne koyup es rolünden çıkarabiliyorlar ki bu tehlikeli bir durum aslında, hemen toparlamak zor olabiliyor doğumdan sonra da bu şekilde. İstisnalar olur elbet risk durumları vs başka

Risk olmadığı müddet ben dogru bulmuyorum açıkçası böyle uzun uzun süreleri ya bilmiyorum belki yanlış düşünüyor da olabilirim.
Bende doğru bulmuyorum risk yoksa. Cidden eşlikten sadece anne babalığa geçip aradaki ilişkinin zedelenmesine sebebiyet verir diye düşünüyorum

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…