- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Kuzum rahim ağzını iyice kisaltabilir sonra açılma başlayabilir rahim ağzı dahada kisalirsa belki ilaçla durdururlar ama üzerine açılma başlarsa acilmayi durduramazlarBağırsaklarım normal kuzum şuan sadece hala ishalim 1 haftadan fazla oldu zaten rahim 19 mm kusma çok kötüydü hala mide kramplarım da var anlamadım eşim üşütmüşsündür gece diyor. Bir de öksürük hala var yani hepsi birleşince iyice rahim aşağı inecek gibi hissediyorum öyle bir şey olur mu ki? O kusma öksürme öğürme basıncıyla sanki karnımı zorluyorum gibi
Kuzum gitsem diye düşündüm ama be yapacaklar onu bilemedim serum falan verirler klasik bi nst sokarlsr herhalde
Ben demir ilacım fazla geldiğinde böyle mide ağrısı ve ishal çekiyorum aynı şekildeBağırsaklarım normal kuzum şuan sadece hala ishalim 1 haftadan fazla oldu zaten rahim 19 mm kusma çok kötüydü hala mide kramplarım da var anlamadım eşim üşütmüşsündür gece diyor. Bir de öksürük hala var yani hepsi birleşince iyice rahim aşağı inecek gibi hissediyorum öyle bir şey olur mu ki? O kusma öksürme öğürme basıncıyla sanki karnımı zorluyorum gibi
Kuzum gitsem diye düşündüm ama be yapacaklar onu bilemedim serum falan verirler klasik bi nst sokarlsr herhalde
Ah ya canım ihmal etme acil bişey gerekebilirÇok fena yine kustum bu sefer tutamadım bütün eve kusa kusa tuvalete yetiştimkusmaktan bu sefer kasıklarım belim ağrıdı biraz yatıp kendimi dinleyeceğim inşallah geçer
Gecmis olsun canim doktoruna ulasabiliyor isen lutfen ihmal etme bir konusBağırsaklarım normal kuzum şuan sadece hala ishalim 1 haftadan fazla oldu zaten rahim 19 mm kusma çok kötüydü hala mide kramplarım da var anlamadım eşim üşütmüşsündür gece diyor. Bir de öksürük hala var yani hepsi birleşince iyice rahim aşağı inecek gibi hissediyorum öyle bir şey olur mu ki? O kusma öksürme öğürme basıncıyla sanki karnımı zorluyorum gibi
Bu mu canımPhilips değil Braun olacaktı
Evet canım buldum ama hangi pil olduğunu çok sağ olBu mu canım
Valla bi şekilde rahatı bulup kendini yormadan yapıcan bişeylerakgnss The Peynirdomates benim libidom dustu sanirim hamilelikte ozellikle 7 ci aydan itibaren esim istiyor ama.bende is yok napcam bilmiorum cok zorluyor nefesim beni
Bizim bir ara doktor yasakladı . Yani şöyle, benim kasıklarımda aşırı derecede baskı olduğu için ilişkiye girmeyin daha da baskı hisseder dedi . O gün bugündür tık yokgeçende de hatta konusu açıldı. Dedim ki aslında son ay öneriliyor .. şok oldu ve yok yaa nasıl yapılabilir ki falan dedi . Erkekler şuan somut bir şekilde büyüyen , içinde tekmeler atıp oynayan bir bebek olduğunu bildiği için asla yanaşmıyor. Bunun temelinde de seni beğenmiyor , istemiyor gibi düşünce getirme aklına lütfen. Gerçekten bebeğe zarar veririm , sebebi ben olurum düşüncesi var . Benim eşim daha ben bir şey demeden doğumdan sonra da bir süre yapılamıyor zaten ben alıştım demeye başladı yani erkek sonuçta. Yukarıda arkadaşın dediği gibi kendi işlerini kendileri görüyorlar bu süreçte muhtemelen. Bedenen artık ilişki açısından hiçbir engelimiz kalmadığı zaman ( erkekler gerçekten hamileliği engel olarak görüyor) hala bu şekilde isteksiz davranırlarsa o zaman zaten oturup konuşulur . Şimdi hiç canını bununla sıkma canım . Kuzenim hep anlatırdı işte eşim şöyle istekli böyle libidosu yüksek yoruluyorum artık ilişkiye girmekten derdi . 2 hafta önce hamile olduğunu öğrendi . Düşün daha kese yeni oluştu . Eşi asla yapamayız bir şey olur bir de demiş daha şimdiden yani erkek kafası bu şekilde işliyor demek ki
Ya ağlama ben mi üzdüm yoksa seniAy bilmiyorum kuzum. Sabah bu konuyu da görünce bayağı dert etmişim heralde hüngür hüngür ağladım . sabahtan beri eşim de noldu diyip duruyor hiçbir şey demedim tabi yine konuyla alakalı. Aslında kendi isteğim de hiç yok karnım burnumda sık sık karnım kasılıyor . ama adamdaki isteksizlik bana kendimi kötü hissettiriyor.
Teşekkür ederim kuzum ,
Canım bazen doğum çok yaklaşımca da bulantı kusma ateş gibi durumlar oluyormuş, seninki enfeksiyondandı galiba öyle hatırlıyorum. Enfeksiyonun ne durumda geçti mi o?Bağırsaklarım normal kuzum şuan sadece hala ishalim 1 haftadan fazla oldu zaten rahim 19 mm kusma çok kötüydü hala mide kramplarım da var anlamadım eşim üşütmüşsündür gece diyor. Bir de öksürük hala var yani hepsi birleşince iyice rahim aşağı inecek gibi hissediyorum öyle bir şey olur mu ki? O kusma öksürme öğürme basıncıyla sanki karnımı zorluyorum gibi
canım gecen hafta eşim de öyle oldu hiç durmadan bir kaç gün kustu mikrop aldı benceÇok fena yine kustum bu sefer tutamadım bütün eve kusa kusa tuvalete yetiştimkusmaktan bu sefer kasıklarım belim ağrıdı biraz yatıp kendimi dinleyeceğim inşallah geçer
Kız yok olur muYa ağlama ben mi üzdüm yoksa senidert edilcek bi durum değil diğer arkadaşın da dediğin gibi erkekler bu kafaya girip uzak duruyor ben normal doğum istemesem sezaryen düşünsem benim de işime gelir uzak durması ki ben dürtüyorum hadi artık diye o zaman havaya giriyo eşimde yoksa ondan bi talep gelmiyo. Muhtemelen doğumdan sonra hepimizin bu durumu düzelecektir eşinde eminim o anı bekliyordur
Bu durum tamamen geçici bu yüzden üzme kendiniKız yok olur muben zaten hak verdim sana. Çok haklı yorumun
kızlar bir de yalan söyleyen de çok kuzenin için demiyorum tabiki ama ben kimsenin övmesine falan da pek inanmam neler duydum önemli olan mutluluğu yakalamak sıklığı değilBizim bir ara doktor yasakladı . Yani şöyle, benim kasıklarımda aşırı derecede baskı olduğu için ilişkiye girmeyin daha da baskı hisseder dedi . O gün bugündür tık yokgeçende de hatta konusu açıldı. Dedim ki aslında son ay öneriliyor .. şok oldu ve yok yaa nasıl yapılabilir ki falan dedi . Erkekler şuan somut bir şekilde büyüyen , içinde tekmeler atıp oynayan bir bebek olduğunu bildiği için asla yanaşmıyor. Bunun temelinde de seni beğenmiyor , istemiyor gibi düşünce getirme aklına lütfen. Gerçekten bebeğe zarar veririm , sebebi ben olurum düşüncesi var . Benim eşim daha ben bir şey demeden doğumdan sonra da bir süre yapılamıyor zaten ben alıştım demeye başladı yani erkek sonuçta. Yukarıda arkadaşın dediği gibi kendi işlerini kendileri görüyorlar bu süreçte muhtemelen. Bedenen artık ilişki açısından hiçbir engelimiz kalmadığı zaman ( erkekler gerçekten hamileliği engel olarak görüyor) hala bu şekilde isteksiz davranırlarsa o zaman zaten oturup konuşulur . Şimdi hiç canını bununla sıkma canım . Kuzenim hep anlatırdı işte eşim şöyle istekli böyle libidosu yüksek yoruluyorum artık ilişkiye girmekten derdi . 2 hafta önce hamile olduğunu öğrendi . Düşün daha kese yeni oluştu . Eşi asla yapamayız bir şey olur bir de demiş daha şimdiden yani erkek kafası bu şekilde işliyor demek ki
Kuzum çok geçmiş olsun. Gece yediğin bir şey mi dokundu acaba
Çooook haklısın . Bazı insanlar abartmayı da çok seviyor. He he en istekli senin kocan diyesim geliyorkızlar bir de yalan söyleyen de çok kuzenin için demiyorum tabiki ama ben kimsenin övmesine falan da pek inanmam neler duydum önemli olan mutluluğu yakalamak sıklığı değil
Kız oreo yabancı ülkelerde yasaklandı . Başka çeşit nesquik ye bari
Helal haram tartışması mı varmış bir de onu bilmiyordumbaktım şimdi ama güvenli demişler ben baya baya yedim şimdiye kadar helal haram israil tartışmasını da şimdi gördüm çok mersi şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?