2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum rahim ağzını iyice kisaltabilir sonra açılma başlayabilir rahim ağzı dahada kisalirsa belki ilaçla durdururlar ama üzerine açılma başlarsa acilmayi durduramazlar

Ben demir ilacım fazla geldiğinde böyle mide ağrısı ve ishal çekiyorum aynı şekilde

Gecmis olsun canim doktoruna ulasabiliyor isen lutfen ihmal etme bir konus

Ay bilmiyorum kuzum. Sabah bu konuyu da görünce bayağı dert etmişim heralde hüngür hüngür ağladım . sabahtan beri eşim de noldu diyip duruyor hiçbir şey demedim tabi yine konuyla alakalı. Aslında kendi isteğim de hiç yok karnım burnumda sık sık karnım kasılıyor . ama adamdaki isteksizlik bana kendimi kötü hissettiriyor.
Teşekkür ederim kuzum ,

Ya ağlama ben mi üzdüm yoksa seni dert edilcek bi durum değil diğer arkadaşın da dediğin gibi erkekler bu kafaya girip uzak duruyor ben normal doğum istemesem sezaryen düşünsem benim de işime gelir uzak durması ki ben dürtüyorum hadi artık diye o zaman havaya giriyo eşimde yoksa ondan bi talep gelmiyo. Muhtemelen doğumdan sonra hepimizin bu durumu düzelecektir eşinde eminim o anı bekliyordur

Canım bazen doğum çok yaklaşımca da bulantı kusma ateş gibi durumlar oluyormuş, seninki enfeksiyondandı galiba öyle hatırlıyorum. Enfeksiyonun ne durumda geçti mi o?

Çok fena yine kustum bu sefer tutamadım bütün eve kusa kusa tuvalete yetiştim kusmaktan bu sefer kasıklarım belim ağrıdı biraz yatıp kendimi dinleyeceğim inşallah geçer
canım gecen hafta eşim de öyle oldu hiç durmadan bir kaç gün kustu mikrop aldı bence aynısından inşallah sende almamışsındır ama git bir serum al olmadı …senin gücsüz olmaman lazım kıyamam ya nazara mı geliyorsun sen

Kız yok olur mu ben zaten hak verdim sana. Çok haklı yorumun

kızlar bir de yalan söyleyen de çok kuzenin için demiyorum tabiki ama ben kimsenin övmesine falan da pek inanmam neler duydum önemli olan mutluluğu yakalamak sıklığı değil

baktım şimdi ama güvenli demişler ben baya baya yedim şimdiye kadar helal haram israil tartışmasını da şimdi gördüm çok mersi şekerim
Helal haram tartışması mı varmış bir de onu bilmiyordum içindeki bu siyahlık rengini veren bi maddeden kaynaklı bağımlılık yaptığı gerekçesiyle birkaç yabancı ülkede yasaklandı gibi kalmış aklımda

Kızlar bazı erkekler kocaman karnı görünce korkuyorlar ilişkiye girmekten bu kesinlikle istekle alakalı diğilki onlar bizim gibi kesinlikle düşünmüyorlar..mesela dün bile yine bu konu açılmıştı bizde bana diyor zaten risk olmasaydı bile nasıl ilişki yaşıyorlar bana diyor ya çocuğa bir şey olursa eskisi gibi olmuyor diyordediği hep bu sağ salim kucağımıza alak sonraki günleri dört gözle bekliyorumbirde onlar kendi işlerini kendi görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…