2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet bende eskiden yiyordum da oreonun resmis twitter hesabı helal degildir diye twit atıp sildi kendileri kabul ediyor yani dikkat edenler için süpheye gerek yok baska biskuvi yerim daha iyi

Kızlar hayırlı olsun bugün rüyamda doğurdum sonunda ay o kadar kolay bir doğum oldu ki. Ameliyathaneden yürüyerek çıktım çooook güzeldi. Uyandığımda kuş gibiydim
Ayyy onceki aksam bende gordum otobuste doguran bi kadin varmis heralde burda okumustum bir ikindim çıktı falan mi ne demis onun etkisinde kaldim buyuk ihtimal o gece gordum pıt diye çıkıyodu

Ben seni çok iyi anlıyorum canım. Bizde o işi rafa kaldırdık. Eşim çok tedirgin oluyor hatta ben isteyince bana da ters yapıyor. Ben kaç kere oturdum konuştum ama baktım o bildiğinden vazgeçmiyor bende vazgeçtim. Çok üzüldüğüm ağladığım zamanlarda oldu. İnsan reddediliyormuş hissine kapılıyor. Ama ne dediysem eşim ikna olmuyor makaleler okutuyorum falan ama o bebeğe zarar vereceğine çok inanıyor. Bir kere de doktor yasaklamıştı zaten yapmıyorduk ama benim kanamam olmuştu. Ondan sonra da aramızda lafı bile geçmedi kendini babalığa hazırlıyor. Açıkçası artık ben onun mutluluğunu yaşıyorum. Nasıl olsa bebek doğduğunda bizde normale döneriz.

Ayyy onceki aksam bende gordum otobuste doguran bi kadin varmis heralde burda okumustum bir ikindim çıktı falan mi ne demis onun etkisinde kaldim buyuk ihtimal o gece gordum pıt diye çıkıyodu
Ayy bende ondan etkilendim galiba hatta ameliyathaneye giderken ay bebek aşağıda şuan hızlı götürün çıkıyo falan diyorum

Kızlar siz iyi istiyorsunuz ben tam tersi ben istemiyorum korkuyorum eşim istiyor. problemli olan benim. Olabilir herkes farklı psikolojilerde. Çok kişisel algılamamak lazım. Yani eşimi seviyorum azalmadı hiç bir arzum ama şu an cinsellik son kafamdan geçen şey. Zaten zor da olur hareketlerim kısıtlı

Yok ya ne istemesi nerdeyse ilk haftalardan kasık vajina ağrılarım var hiç bitmedi yatakta bile zor sağa sola dönüyorum..ama ağrım olmasaydı bilmiyorum nasıl olucaktı

o kadar iyi anlıyorum ki seni anlatamam normalde de libidosu yüksek taraf bendim hamilelik bayya etkiledi eskisi gibi aasla değilim ama insan arzulanmayı istenilmeyi beğenilmeyi özlüyor. ya hiç olmasa bi oynaş öp diye geçiriyorum içimden cinsel anlamda tık yok onun dışında gülüyoruz hala iltifatlar sevgi sözcükleri havada ama sanki üzmemek için böyle davranıyor içinden geçen bu değilmiş gibi bilmiyorum eskiden çok alınıyordum ağlıyordum şimdi zamana bıraktım şu çocuk bi sağlıklı doğsun da düzeleceği varsa düzelir diyorum

Aa aaa böyle düşünme neden kendini üzüyorsun böyle bı sorun varsa eşinle konuş üzüntü nedenini söyle
Benim eşimde korkuyor bişey olur diye ne kadar dikkat etsekte sonucta artık biyümüş bir bebişimiz var içimizdr iç güdüsel olarak yaklaşamıyorlar bence anlayıssız olmasındansa böyle olması daha iyi canım emin ol doğumdan sonra düzelir üzülme lütfen

Bilmiyorum ki canım ne oluyor tansiyonum 14/8 oldu yine 3 saat önce alfamed içmiştim inanılmaz bir baş ağrısı da başladı zaten geçmezse akşam doktora haber edeceğim

Bilmiyorum ki canım ne oluyor tansiyonum 14/8 oldu yine 3 saat önce alfamed içmiştim inanılmaz bir baş ağrısı da başladı zaten geçmezse akşam doktora haber edeceğim
kuzum akşama bırakmasan mı acaba doktor 1 hafta 10 güne bekleriz gelmelerini demişti sana ne olur ne olmaz belki açılman başladı bilemeyiz

Bence hiç zaman kaybetme şuan bilgi ver canım

kuzum akşama bırakmasan mı acaba doktor 1 hafta 10 güne bekleriz gelmelerini demişti sana ne olur ne olmaz belki açılman başladı bilemeyiz

Bence hiç zaman kaybetme şuan bilgi ver canım

Anlamadım bugün ne oldu ya gerçekten iyi hissetmiyorum eşim saat 15:00 gibi ölçelim yine yüksekse haber verelim dedi belki bir tane fazladan tansiyon ilacı iç der dedi. Bir kaç gündür tansiyon ilacı içinde 11-12 ler gibi çıkıyordu ama şimdi böyle olması ve git gide baş ağrım artıyor yani hiç düşmüş gibi hissetmiyorum çok sık ölçmeye de eşim izin vermiyor bi 30 dk geçsin dedi doğru sonuç için. Ama yattığım yerde başım dönüyor sanki

Canım tansiyon baş ağrısı yapar 15 dakika da bir ölç bişey olmaz sen dinleme eşini bence doktoruna haber ver daha fazla bekleme gel der belki

Canım tansiyon baş ağrısı yapar 15 dakika da bir ölç bişey olmaz sen dinleme eşini bence doktoruna haber ver daha fazla bekleme gel der belki
Yazdım şimdi yine ölçtürdüm zorla 13/9 çıktı başım felaket yani üst üste alfamed sormadan da içmek istemiyorum bakalım ne diyecek doktor canı m

15 dk daha bekle bakalım bize de haber ver

Yazdım şimdi yine ölçtürdüm zorla 13/9 çıktı başım felaket yani üst üste alfamed sormadan da içmek istemiyorum bakalım ne diyecek doktor canı m
Bulantı da yapar tansiyon benim anneciğim de vardı kronikti o tansiyonu çıkınca sık sık tuvalete giderdi midesi bulanırdı başı ağrırdı nefesi daralırdı bunlar hep tansiyon belirtileri de olabilir yabana atma

Baş ağrın da tansiyonu çıkarıyor olabilir kuzum. Acile gitsen ağrı için de serum verilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…