- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Evet bende eskiden yiyordum da oreonun resmis twitter hesabı helal degildir diye twit atıp sildi kendileri kabul ediyor yani dikkat edenler için süpheye gerek yok baska biskuvi yerim daha iyiHelal haram tartışması mı varmış bir de onu bilmiyordumiçindeki bu siyahlık rengini veren bi maddeden kaynaklı bağımlılık yaptığı gerekçesiyle birkaç yabancı ülkede yasaklandı gibi kalmış aklımda
Ayyy onceki aksam bende gordumKızlar hayırlı olsun bugün rüyamda doğurdum sonundaay o kadar kolay bir doğum oldu ki. Ameliyathaneden yürüyerek çıktım çooook güzeldi. Uyandığımda kuş gibiydim
Ben seni çok iyi anlıyorum canım. Bizde o işi rafa kaldırdık. Eşim çok tedirgin oluyor hatta ben isteyince bana da ters yapıyor. Ben kaç kere oturdum konuştum ama baktım o bildiğinden vazgeçmiyor bende vazgeçtim. Çok üzüldüğüm ağladığım zamanlarda oldu. İnsan reddediliyormuş hissine kapılıyor. Ama ne dediysem eşim ikna olmuyor makaleler okutuyorum falan ama o bebeğe zarar vereceğine çok inanıyor. Bir kere de doktor yasaklamıştı zaten yapmıyorduk ama benim kanamam olmuştu. Ondan sonra da aramızda lafı bile geçmediAy bilmiyorum kuzum. Sabah bu konuyu da görünce bayağı dert etmişim heralde hüngür hüngür ağladım . sabahtan beri eşim de noldu diyip duruyor hiçbir şey demedim tabi yine konuyla alakalı. Aslında kendi isteğim de hiç yok karnım burnumda sık sık karnım kasılıyor . ama adamdaki isteksizlik bana kendimi kötü hissettiriyor.
Teşekkür ederim kuzum ,
Ayy bende ondan etkilendim galibaAyyy onceki aksam bende gordumotobuste doguran bi kadin varmis heralde burda okumustum bir ikindim çıktı falan mi ne demis onun etkisinde kaldim buyuk ihtimal o gece gordum pıt diye çıkıyodu
Kızlar siz iyi istiyorsunuz ben tam tersi ben istemiyorum korkuyorum eşim istiyor.Kızlar bazı erkekler kocaman karnı görünce korkuyorlar ilişkiye girmektenbu kesinlikle istekle alakalı diğilki onlar bizim gibi kesinlikle düşünmüyorlar..mesela dün bile yine bu konu açılmıştı bizde bana diyor zaten risk olmasaydı bile nasıl ilişki yaşıyorlar bana diyor ya çocuğa bir şey olursa eskisi gibi olmuyor diyor dediği hep bu sağ salim kucağımıza alak sonraki günleri dört gözle bekliyorum birde onlar kendi işlerini kendi görüyor
Yok ya ne istemesi nerdeyse ilk haftalardan kasık vajina ağrılarım var hiç bitmedi yatakta bile zor sağa sola dönüyorum..ama ağrım olmasaydı bilmiyorum nasıl olucaktıKızlar siz iyi istiyorsunuz ben tam tersi ben istemiyorum korkuyorum eşim istiyor.problemli olan benim. Olabilir herkes farklı psikolojilerde. Çok kişisel algılamamak lazım. Yani eşimi seviyorum azalmadı hiç bir arzum ama şu an cinsellik son kafamdan geçen şey. Zaten zor da olur hareketlerim kısıtlı
o kadar iyi anlıyorum ki seni anlatamam normalde de libidosu yüksek taraf bendim hamilelik bayya etkiledi eskisi gibi aasla değilim ama insan arzulanmayı istenilmeyi beğenilmeyi özlüyor. ya hiç olmasa bi oynaş öp diye geçiriyorum içimden cinsel anlamda tık yok onun dışında gülüyoruz hala iltifatlar sevgi sözcükleri havada ama sanki üzmemek için böyle davranıyor içinden geçen bu değilmiş gibiAy bilmiyorum kuzum. Sabah bu konuyu da görünce bayağı dert etmişim heralde hüngür hüngür ağladım . sabahtan beri eşim de noldu diyip duruyor hiçbir şey demedim tabi yine konuyla alakalı. Aslında kendi isteğim de hiç yok karnım burnumda sık sık karnım kasılıyor . ama adamdaki isteksizlik bana kendimi kötü hissettiriyor.
Teşekkür ederim kuzum ,
Aa aaa böyle düşünme neden kendini üzüyorsun böyle bı sorun varsa eşinle konuş üzüntü nedenini söyleAy bilmiyorum kuzum. Sabah bu konuyu da görünce bayağı dert etmişim heralde hüngür hüngür ağladım . sabahtan beri eşim de noldu diyip duruyor hiçbir şey demedim tabi yine konuyla alakalı. Aslında kendi isteğim de hiç yok karnım burnumda sık sık karnım kasılıyor . ama adamdaki isteksizlik bana kendimi kötü hissettiriyor.
Teşekkür ederim kuzum ,
Bilmiyorum ki canım ne oluyor tansiyonum 14/8 oldu yine 3 saat önce alfamed içmiştim inanılmaz bir baş ağrısı da başladı zaten geçmezse akşam doktora haber edeceğimcanım gecen hafta eşim de öyle oldu hiç durmadan bir kaç gün kustu mikrop aldı benceaynısından inşallah sende almamışsındır ama git bir serum al olmadı …senin gücsüz olmaman lazım kıyamam ya nazara mı geliyorsun sen
kuzum akşama bırakmasan mı acaba doktor 1 hafta 10 güne bekleriz gelmelerini demişti sana ne olur ne olmaz belki açılman başladı bilemeyizBilmiyorum ki canım ne oluyor tansiyonum 14/8 oldu yine 3 saat önce alfamed içmiştim inanılmaz bir baş ağrısı da başladı zaten geçmezse akşam doktora haber edeceğim
Bence hiç zaman kaybetme şuan bilgi ver canımBilmiyorum ki canım ne oluyor tansiyonum 14/8 oldu yine 3 saat önce alfamed içmiştim inanılmaz bir baş ağrısı da başladı zaten geçmezse akşam doktora haber edeceğim
kuzum akşama bırakmasan mı acaba doktor 1 hafta 10 güne bekleriz gelmelerini demişti sana ne olur ne olmaz belki açılman başladı bilemeyiz
Bence hiç zaman kaybetme şuan bilgi ver canım
Canım tansiyon baş ağrısı yapar 15 dakika da bir ölç bişey olmaz sen dinleme eşini bence doktoruna haber ver daha fazla bekleme gel der belkiAnlamadım bugün ne oldu ya gerçekten iyi hissetmiyorum eşim saat 15:00 gibi ölçelim yine yüksekse haber verelim dedi belki bir tane fazladan tansiyon ilacı iç der dedi. Bir kaç gündür tansiyon ilacı içinde 11-12 ler gibi çıkıyordu ama şimdi böyle olması ve git gide baş ağrım artıyor yani hiç düşmüş gibi hissetmiyorum çok sık ölçmeye de eşim izin vermiyor bi 30 dk geçsin dedi doğru sonuç için. Ama yattığım yerde başım dönüyor sanki
Yazdım şimdi yine ölçtürdüm zorla 13/9 çıktı başım felaket yani üst üste alfamed sormadan da içmek istemiyorum bakalım ne diyecek doktor canı mCanım tansiyon baş ağrısı yapar 15 dakika da bir ölç bişey olmaz sen dinleme eşini bence doktoruna haber ver daha fazla bekleme gel der belki
15 dk daha bekle bakalım bize de haber verAnlamadım bugün ne oldu ya gerçekten iyi hissetmiyorum eşim saat 15:00 gibi ölçelim yine yüksekse haber verelim dedi belki bir tane fazladan tansiyon ilacı iç der dedi. Bir kaç gündür tansiyon ilacı içinde 11-12 ler gibi çıkıyordu ama şimdi böyle olması ve git gide baş ağrım artıyor yani hiç düşmüş gibi hissetmiyorum çok sık ölçmeye de eşim izin vermiyor bi 30 dk geçsin dedi doğru sonuç için. Ama yattığım yerde başım dönüyor sanki
Canım senin eşin nasıl oldu ? Doktora gittiniz miCanım tansiyon baş ağrısı yapar 15 dakika da bir ölç bişey olmaz sen dinleme eşini bence doktoruna haber ver daha fazla bekleme gel der belki
Bulantı da yapar tansiyon benim anneciğim de vardı kronikti o tansiyonu çıkınca sık sık tuvalete giderdi midesi bulanırdı başı ağrırdı nefesi daralırdı bunlar hep tansiyon belirtileri de olabilir yabana atmaYazdım şimdi yine ölçtürdüm zorla 13/9 çıktı başım felaket yani üst üste alfamed sormadan da içmek istemiyorum bakalım ne diyecek doktor canı m
Baş ağrın da tansiyonu çıkarıyor olabilir kuzum. Acile gitsen ağrı için de serum verilir belkiAnlamadım bugün ne oldu ya gerçekten iyi hissetmiyorum eşim saat 15:00 gibi ölçelim yine yüksekse haber verelim dedi belki bir tane fazladan tansiyon ilacı iç der dedi. Bir kaç gündür tansiyon ilacı içinde 11-12 ler gibi çıkıyordu ama şimdi böyle olması ve git gide baş ağrım artıyor yani hiç düşmüş gibi hissetmiyorum çok sık ölçmeye de eşim izin vermiyor bi 30 dk geçsin dedi doğru sonuç için. Ama yattığım yerde başım dönüyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?