2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kalın koyucam ben bide ince polarlı bişey var onu da koyucam. Bu arada normal mi sezaryen mi olcak canım senin
İki kalın battaniyeyi de hemşireye verilecek olana mı koycaksın ?
Benim belli değil daha doktorla da hiç konuşmadım doğum şeklini. Kendim de bilmiyorum senin kesin sezaryen mi kuzum

Bu arada sezaryen olacaklar yeni külot alıp giymeyin. Kesip atıyolarmış arkadaşım sezaryen sonrasında donunu sorup durmuş hemşirelere yeni almış özenip çok para vermiş.
zaten hastane önlüğünü giyerken üstünde ne varsa çıkarıp gidiyorsun odanda ameliyathaneye girdiğinde sadece o önlük oluyor miyom ameliyatımda öyle olmuştu

İki kalın battaniyeyi de hemşireye verilecek olana mı koycaksın ?
Benim belli değil daha doktorla da hiç konuşmadım doğum şeklini. Kendim de bilmiyorum senin kesin sezaryen mi kuzum
Kalını veririm diğeri de yanımda yedek kalır diye düşündüm canım. Benim mecburi sezaryen 1.5 yıl kadar önce miyom ameliyatı geçirdiğim için.

zaten hastane önlüğünü giyerken üstünde ne varsa çıkarıp gidiyorsun odanda ameliyathaneye girdiğinde sadece o önlük oluyor miyom ameliyatımda öyle olmuştu
Aaa benim doğum yapacağım hastanede öyle değil. İç çamaşıyla gitmiş 3 arkadaşım da. Orada kesmişler.

Bu arada sezaryen olacaklar yeni külot alıp giymeyin. Kesip atıyolarmış arkadaşım sezaryen sonrasında donunu sorup durmuş hemşirelere yeni almış özenip çok para vermiş.
Kız niye kesmişler kulodu anadan doğma gidiyorsun zaten ameliyathaneye donu çıkarmamış mi arkadaşın

Ben de bu haftasonu bi iç çamaşırcıdan 3xl yeni Don almıştım 2 tane hastane çantası için benimkiler ucuz sayılır ya sezaryene zaten anadandoğma sadece hastane önlüğüyle almıyolar mı zaten kız

Kızlar vitamin kullanıyor musunuz benim gittiğim doktorun biri kullanma dedi diğeri kullan dedi kararsız kaldım

Demekki her hastane farklı.

Ben bunu koydum kuzum onun içi için

Eklentiler

• 17065263796146460952279293914426.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 106
Aaa benim doğum yapacağım hastanede öyle değil. İç çamaşıyla gitmiş 3 arkadaşım da. Orada kesmişler.
Kuzum normalde önlük oluyor çünkü tüp bebekte yumurta toplamında ve transferde üstümde hiçbir şey yoktu bir tek önlük

Kuzum normalde önlük oluyor çünkü tüp bebekte yumurta toplamında ve transferde üstümde hiçbir şey yoktu bir tek önlük
Bebeğim benim doğum yapacağım hastanede 3 arkadaş doğum yaptı. Üçününde külodunu kesmişler öyle almışlar doğumhaneye. Ben her yer aynı sandım ama değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…