Cıbış gdıon ameliyathaneye cnm. Arka açık full hava delikliarkası transparan
Tercih senın cnm, çorapsız tulum yeterli üşümez ayakları dersen çorap koyma, bn çorap üstunede tulumu giydırsın.
Unutmayın bebiş büyüklerın kıyafetlerınden 2 kat kalın olmalıymış
Bebeğim benim doğum yapacağım hastanede 3 arkadaş doğum yaptı. Üçününde külodunu kesmişler öyle almışlar doğumhaneye. Ben her yer aynı sandım ama değilmiş.
zaten hastane önlüğünü giyerken üstünde ne varsa çıkarıp gidiyorsun odanda ameliyathaneye girdiğinde sadece o önlük oluyor miyom ameliyatımda öyle olmuştu
Ben de 31+5 te çok şükür kıyafetleri yıkayabildim bugün inşallah birkaç gün sonra da annemi çağırıp utuleriz. Milyon tane kıyafet oldu muhtemelen yarısını giydiremeyecegim bile utuledigimize yazık olacak
Saol kuzum agirlasirim bişey unuturum zamanım olsun dedim aklıma gelirse eklerim erkenden hazır ettim kuzum e bebekten al persembeden pazar indirime giriyorlar ben çok uyguna aldım öyle göğüs pedini
Bu arada sezaryen olacaklar yeni külot alıp giymeyin. Kesip atıyolarmış arkadaşım sezaryen sonrasında donunu sorup durmuş hemşirelere yeni almış özenip çok para vermiş.
Saol kuzum agirlasirim bişey unuturum zamanım olsun dedim aklıma gelirse eklerim erkenden hazır ettim kuzum e bebekten al persembeden pazar indirime giriyorlar ben çok uyguna aldım öyle göğüs pedini
İyi yaptın bende her şey hazır sadece bavula koymak kaldı ve eşime anlatmak üstünede yazı koymakhangisinden aldın sen?birde göğüs ucu çıkarıcı aldınmı?onuda almak istiyorum ama hangisi iyi bilmiyorum
Siz yine iyisiniz bende bu hafta bakayım
Ayrıca sende bir sürü kıyafet var, bende o da yok, küçük oğlanın hastane çıkışını saklamışım zamanında onu çıkardım
Siz yine iyisiniz bende bu hafta bakayım
Ayrıca sende bir sürü kıyafet var, bende o da yok, küçük oğlanın hastane çıkışını saklamışım zamanında onu çıkardım
Cnm harika hrseyin hazır bnde hazrladım valızde ama biraz eksik var valıze son anda gıderken koycam
Diş fırçam, kilot, yüz kremim, tarak, havlum, kahve mak, kahve, ağız mendili, kapı süsümüz, kaşık, meme kremi, şarj aleti,