- 11 Eylül 2023
- 681
- 631
- 23
Yoo öyle deme bu hastane çıkışı baya çoklu, içinde iki takım, bir tulum, 2 şapka, 2 eldiven 2 de zıbını var, hatta battaniye ve havlusu da varBebek altına s.carsa giydirecek yedegin bile yok daha oturuyorsun
Oto koltuk süt sagma aleti sizce gereklimi bende almadim
Oto koltugu arabasi olan icin gerekli tabiki ama annenin kucagindada gidebilir bence. Süt sagma manüel aldim ben yetti bana su bisiklet kornasina benziyendenOto koltuk süt sagma aleti sizce gereklimi bende almadim
Bnımde battanıyeler, zıbınlar, mama sandalyesi, beşik, bebek arabası, banyo küveti,emzirme sütyenlerim, bi kaç bişyler daha atmamıştım var bayaa bişey...Kızlar ben devlette yapicam dogumumu Ankaradayım Etlik Şehir hastanesinde hediyelik falan hic ayarlamadim kimseyi almiyorlar diye ben 40 ından sonra mevlüt yapicam o zamana ayarlicam insallah ramazan bayramindan sonra. 3 yasimda kızımda var onada yapicam beraber mevlütleri olucak o pandemi dönemine denk gelmisti ona ne bebek gorme ne mevlüt yapabildim. Kıyafetlerimizde hep ablasindan kalma zaten hicbirsey almadik sayilir 30. Haftamdayim ben hazir benim cantam, dolabımrahatım yani arada pek zaman olmayinca evde hersey oluyor
Cok iyi valla evde olunca baya rahatlıkBnımde battanıyeler, zıbınlar, mama sandalyesi, beşik, bebek arabası, banyo küveti,emzirme sütyenlerim, bi kaç bişyler daha atmamıştım var bayaa bişey...
bende hastane çıkışı bile yokBebek altına s.carsa giydirecek yedegin bile yok daha oturuyorsun
ailelerimiz ile aynı ilde değiliz şu an o yüzden bize lazım. Süt sağma aletinin manuel olanından arkadaşım çok rahat etmiş bende hastanede sıkıntı falan yaşarsam elimin altında olsun dedim. İlk çocuk benimde tecrübem yok :)Oto koltuk süt sagma aleti sizce gereklimi bende almadim
Biz almıştık oto koltuğu bi ton para verdık, en guzelınden ve o kadarda yolculuk yaparız sık sık köye git gel.Oto koltuk süt sagma aleti sizce gereklimi bende almadim
Ha dogru bizim boyle uzun yolculugmuz olmicak. Bende süt sagma aletinide almadim o zaman çok gerekli olursa alirim artik.ailelerimiz ile aynı ilde değiliz şu an o yüzden bize lazım. Süt sağma aletinin manuel olanından arkadaşım çok rahat etmiş bende hastanede sıkıntı falan yaşarsam elimin altında olsun dedim. İlk çocuk benimde tecrübem yok :)
ya benim ütüm bile yok :) ama almayacağım kurutma makinesi gelecek 2 haftaya yıkayıp ona atacağım sıcacık çıkıyor ütü yapacağımı sanmıyorum normalde de hiç yapmayız biz
Guvenlik için gereklide. Işte ya durmazsa. Tabi durumun varsa almak daha iyiBiz almıştık oto koltuğu bi ton para verdık, en guzelınden ve o kadarda yolculuk yaparız sık sık köye git gel.
Ama sadece 1 kez oturdu.
Küçük bebişken kucakta oluyor.
1 - 2 yasında ise durmuyor, kimisi duruyor, uykusu gelip boynu bükük uyuyor orda, en iyisi arkada yastık üstunde uyuması ama güvenlik için şart işte.. Onun dışında ben pek grek görmuyorum
canım kötü bir hikayem var yakınımda olan istemiyorum sana anlatmak ama çok kötü sonuçlandıBiz almıştık oto koltuğu bi ton para verdık, en guzelınden ve o kadarda yolculuk yaparız sık sık köye git gel.
Ama sadece 1 kez oturdu.
Küçük bebişken kucakta oluyor.
1 - 2 yasında ise durmuyor, kimisi duruyor, uykusu gelip boynu bükük uyuyor orda, en iyisi arkada yastık üstunde uyuması ama güvenlik için şart işte.. Onun dışında ben pek grek görmuyorum
Allah kolaylık versin valla şunları bir araya getirene kadar anam ağladı tek başına çok zor oluyorben de bunların hiçbiri yok almadım bile daha
Çok mantıklı iyi yapmışsın kuzumBende bunu koydum canim hem alt acma hem canta olandan
Ben yazı koymadim hastanede kendim valizden çıkarırım diye düşündüm ay koysam mi acabaİyi yaptın bende her şey hazır sadece bavula koymak kaldı ve eşime anlatmak üstünede yazı koymakhangisinden aldın sen?birde göğüs ucu çıkarıcı aldınmı?onuda almak istiyorum ama hangisi iyi bilmiyorum
Oh maşallah seninde hazır o zaman kuzum onlar hep son giderken alınacak şeyler zaten bende makyaj çantası saç kurutma ve düzleştirici tarak giderken koycam hastane evime çok yakın lazım bişey olursa eşim getirir zatenCnm harika hrseyin hazır bnde hazrladım valızde ama biraz eksik var valıze son anda gıderken koycam
Diş fırçam, kilot, yüz kremim, tarak, havlum, kahve mak, kahve, ağız mendili, kapı süsümüz, kaşık, meme kremi, şarj aleti,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?