O zaman bende şimdilik almayım ben göğüs kapaklarını bile almadım lazım olursa alırım diye düşündüm ilk bebiş olunca çok masraf oldu.Valla ben yazıcam ya kendim yapamazsam diye düşünüyorum ya çantalar bende olmazsa her şey ola bilirBen yazı koymadim hastanede kendim valizden çıkarırım diye düşündüm ay koysam mi acabakuzum ben kutusunu attım organizere koydum hatırlamıyorum o yüzden adını yok canım almadım oğlumda almıştım hiç bir işe yaramıyor tam göğüs ucunu sıkıyorsun çıksın diye süt geliyor o sırada vakumu gidiyor
Oto koltuk bence bebeğin kıyafetlerinden bile daha önemli bir şey. Gereklilik tartışması yapılacak bir şey olarak bile görmüyorumOto koltuk süt sagma aleti sizce gereklimi bende almadim
Göğüs ucun küçük mü?İyi yaptın bende her şey hazır sadece bavula koymak kaldı ve eşime anlatmak üstünede yazı koymakhangisinden aldın sen?birde göğüs ucu çıkarıcı aldınmı?onuda almak istiyorum ama hangisi iyi bilmiyorum
Evt cnm hastane yakın bnımde, bu arada medıcal parktan dogum fıyatı aldımOh maşallah seninde hazır o zaman kuzum onlar hep son giderken alınacak şeyler zaten bende makyaj çantası saç kurutma ve düzleştirici tarak giderken koycam hastane evime çok yakın lazım bişey olursa eşim getirir zaten
Emzirme atleti olmazsa olmaz değil. Süt sağma aleti de duruma göre
Kız sen dedikten sonra yeniden baktım küçük benceGöğüs ucun küçük mü?
Ayy canım yaa hersey seni bulmuş aynı andaKızlar yeni gelebildim buraya. Hepinize güzel duaları için teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
Dün geceden beri hastanedeyiz. Tam çıkacaktım akşam yine fenalaştım gece boyunca öksürük kusma reflü hapşırma aklınıza gelebilecek her şey benimleydi bir anda ne olduğunu anlayamadım. Başım döndü dopumhanede çok kötü oldum parola verdiler baş ağrım geçti yine tam çıkıl yapacaktık başıma ağrı girip kulaklarım çınlamaya başladı çınlama kesilmedi yani anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum çok kötü şeyler yaşadım gece ki hatta ancak bu saat oldu tansiyonum anca 10/7 gördük diyebilirim.
Şuan açılma yok ama rahim çok kısaldı bebeklerin biri ayağıyla diğerinin kafasını kanala itiyor sıkıştırıp. Küçük olan sağ bebek kafası ovalleşmiş sıkıştığı için o da kasıklarıma ağrı yapıyor ovallik doğumdan sonra düzelir dedi doktorum doğumun doğal akışı korkma dedi. Doktorum 10 gün daha tutmak istiyor 34 hafta zorlayalım dedi. 2 böbrek büyümem var soldaki bebek böbrek ve akciğer kafesi altında kafasını dayadığı için sol tarafım iptal yatamıyorum öksüremiyorum nefes alamıyorum kemiklerim kırılıyor sanki. Alan çok daralmış içeride ama suları iyi dedi doktorum. Kilo ölçümü yapmak istemiyorum çarşambaya kadar bekleyeceğim doğru sonuç için zaten daha 2 gün önce ölçmüştük kilo dedi şimdi ölçersem doğru olmaz dedi. Hastanede ne kadar yatış verir bilmiyorum ama bugünde hastanedeyiz. Enseden gözlerime uyuşukluk vuruyor başım yerinde değil sanki. Nst iyi çıkıyor şükür ama bebeklerin kalp atımları çok hızlanıyor 180 kere kadar çıktı dün doktorum endişe etme panik yapma diyor haklı olarak. Tedaviler hala devam göğüs hastalıkları doktoru da muayene edecek öksürük kaynaklı enfeksiyon geçirirsem diye antibiyotik başlattılar ortak karar verip zaten bugün 32+4 deyiz tek duam Allahın izniyle sağ salim doğum yapmak 1 hafta ya da 10 gün daha tutalım dedi doktor ona çabalıyoruz. Maskeyle hava alıyorum maskesiz ciğerlerim nefes alamadığı için baskıdan morarıyorum siyenoz geçiriyorum sandılar dün nefesim kesildi acıdan oksijen satürasyonum 60 lara düşüp parmak uçlarım ve dudaklarım morardı bugün maskeli ventolin ilaçlı hava veriyorlar ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum ama doktorum bebeklerin suları iyi olduğu için çok içerde sarsılmazlar dedi sadece öksürdükçe baskı yapıyorlar bana gözlerimden yaş geliyor yatamıyorum zaten hep oturur haldeyim. Şuanlık durum böyle zaman ne gösterir bilmiyoruz hedefimiz 10 gün Allahın izniyle inşallah ona inanıyoruz
Kuzum ikiz gebelik hâliyle imtihanli oluyor demek ki.. hiç kolay değil ki biz birini zor taşıyoruz. Ama sonu güzel olacak inşallah bir anda iki bebişin kucağındaBen bebekler için endişeliyim doktorum sen kendin iyi ol ki onlar iyi olsun dedi o yüzden yatışı uzattı ben berbat bir haldeyim. Doktorum nasıl zor mu ikiz gebelik diyor beni güldürmek için tabi şikayet mi ediyorsun diyor dedim asla bir daha olsa bir daha ikiz tercih ederdim amacım asla isyan değil Rabbim bilir tek korkum onlara bir şey olacak mı yoksa çektiğim acı umrumda değil dedim doktorum da seni iyi edelim onlar da iyi olurlar dedi umarım rahatlarım tansiyon hariç daha rahatlamadım
Gecmiş olsun kuzum o zaman son 10 gün kaldı Allahın izniyle dururlar prenseslerBen bebekler için endişeliyim doktorum sen kendin iyi ol ki onlar iyi olsun dedi o yüzden yatışı uzattı ben berbat bir haldeyim. Doktorum nasıl zor mu ikiz gebelik diyor beni güldürmek için tabi şikayet mi ediyorsun diyor dedim asla bir daha olsa bir daha ikiz tercih ederdim amacım asla isyan değil Rabbim bilir tek korkum onlara bir şey olacak mı yoksa çektiğim acı umrumda değil dedim doktorum da seni iyi edelim onlar da iyi olurlar dedi umarım rahatlarım tansiyon hariç daha rahatlamadım
Kesinlikle kv akşam tutturdu gelicem diyorum ya sabır ya selamet zaten konuşamıyorum zaten enfeksiyon var zaten oda minnacık nereye geliyorsun gelip napacaksın hasbinallah anlamıyor eşime dedim gelir gider ben konuşacak halde değilim ki bırak yatamıyorum bile.. herkese haber yayıyor beni milletle zorla telefonda konuşturuyor herkesten akıl dinliyorumAyy canım yaa hersey seni bulmuş aynı andaAllah sabır versın, bebişler biraz daha dururlarsa ozaman çok sıkı takipte kalmalısın pek kimseye soylemeyın cnm olayın hassasıyetını zten gerginsin iyice gererler seni.. Gecmiş olsun kuzum
Yani çok küçük değilse sorun olmaz diye sordum, göğüs ucu çıkarıcı öyle rutin alınması gereken bir şey değilKız sen dedikten sonra yeniden baktım küçük bence
O zaman yeniden düşüneyimEmzirme atleti olmazsa olmaz değil. Süt sağma aleti de duruma görebebek şampuanı da bebeği ilk bir hafta falan yıkamayiz muhtemelen göbeği düşmezse ama diğerlerini al
Canım benim şu süreci sağlıkla hayırla evlatlarına kavuşunca kokusunu alınca unutacaksın, 3.nüzde iyi olun, dualar sizin içinKızlar yeni gelebildim buraya. Hepinize güzel duaları için teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
Dün geceden beri hastanedeyiz. Tam çıkacaktım akşam yine fenalaştım gece boyunca öksürük kusma reflü hapşırma aklınıza gelebilecek her şey benimleydi bir anda ne olduğunu anlayamadım. Başım döndü dopumhanede çok kötü oldum parola verdiler baş ağrım geçti yine tam çıkıl yapacaktık başıma ağrı girip kulaklarım çınlamaya başladı çınlama kesilmedi yani anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum çok kötü şeyler yaşadım gece ki hatta ancak bu saat oldu tansiyonum anca 10/7 gördük diyebilirim.
Şuan açılma yok ama rahim çok kısaldı bebeklerin biri ayağıyla diğerinin kafasını kanala itiyor sıkıştırıp. Küçük olan sağ bebek kafası ovalleşmiş sıkıştığı için o da kasıklarıma ağrı yapıyor ovallik doğumdan sonra düzelir dedi doktorum doğumun doğal akışı korkma dedi. Doktorum 10 gün daha tutmak istiyor 34 hafta zorlayalım dedi. 2 böbrek büyümem var soldaki bebek böbrek ve akciğer kafesi altında kafasını dayadığı için sol tarafım iptal yatamıyorum öksüremiyorum nefes alamıyorum kemiklerim kırılıyor sanki. Alan çok daralmış içeride ama suları iyi dedi doktorum. Kilo ölçümü yapmak istemiyorum çarşambaya kadar bekleyeceğim doğru sonuç için zaten daha 2 gün önce ölçmüştük kilo dedi şimdi ölçersem doğru olmaz dedi. Hastanede ne kadar yatış verir bilmiyorum ama bugünde hastanedeyiz. Enseden gözlerime uyuşukluk vuruyor başım yerinde değil sanki. Nst iyi çıkıyor şükür ama bebeklerin kalp atımları çok hızlanıyor 180 kere kadar çıktı dün doktorum endişe etme panik yapma diyor haklı olarak. Tedaviler hala devam göğüs hastalıkları doktoru da muayene edecek öksürük kaynaklı enfeksiyon geçirirsem diye antibiyotik başlattılar ortak karar verip zaten bugün 32+4 deyiz tek duam Allahın izniyle sağ salim doğum yapmak 1 hafta ya da 10 gün daha tutalım dedi doktor ona çabalıyoruz. Maskeyle hava alıyorum maskesiz ciğerlerim nefes alamadığı için baskıdan morarıyorum siyenoz geçiriyorum sandılar dün nefesim kesildi acıdan oksijen satürasyonum 60 lara düşüp parmak uçlarım ve dudaklarım morardı bugün maskeli ventolin ilaçlı hava veriyorlar ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum ama doktorum bebeklerin suları iyi olduğu için çok içerde sarsılmazlar dedi sadece öksürdükçe baskı yapıyorlar bana gözlerimden yaş geliyor yatamıyorum zaten hep oturur haldeyim. Şuanlık durum böyle zaman ne gösterir bilmiyoruz hedefimiz 10 gün Allahın izniyle inşallah ona inanıyoruz
İyi tamam o zaman almayak ne güzelYani çok küçük değilse sorun olmaz diye sordum, göğüs ucu çıkarıcı öyle rutin alınması gereken bir şey değil
Ayrıca bebek göğüs ucunu emmeyecek, kahverengi alanı ağzına alacak komple. Eğer ki düzgün tutarsa göğüs ucunun küçük olmasının bir önemi yok
canım benim ya çok üzgünüm senin için gerçekten kutsal birsey yaşadıkların evlatların için inşallah unutulacak bu zorluklar yerini çok güzel anılar gülüşler alacakKızlar yeni gelebildim buraya. Hepinize güzel duaları için teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
İlk çocukta tonla alınacak şey oluyor gerçekten. Ama ikincide hep onunkileri kullanıyorsun eğer eskimediyse. Bu bebişim o yüzden çok masrafsız geliyor şu an ama ilkinde her gün alışveriş yaptığımı hatırlıyorum, eşin haklı bitmiyorİyi tamam o zaman almayak ne güzeleşim diyor bitmedimi alınacaklar bu soruyu verince sinirden onu gömmek istiyorum
Ah kuzucumKızlar yeni gelebildim buraya. Hepinize güzel duaları için teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?