2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen ikinci kolay ya mucize olursa birde çocuk düşünürsem saklıcam giyimlerini giyim bende çok para tutmadı başka ihtiyaçlarına çok para gitti onlarda zaten kaç tane çocuğun olursa olsun her defa alınmıyor

doktoruna söylesen ziyaretci refakatçi eşi dışında kabul etmemesi daha iyi dese konusma ya kimseyle kafanı dinle herkes aklını kendine kullansın seninki sana yeter artar bile

Çok çok geçmiş olsun canım. Kızlarını kucağına aldığında tüm bu sıkıntıları unutacaksın inşallah. Kızların da iyi sende moralini bozma her şey yoluna girecek

Medical parka oğlumda gidiyordum canım shahla hanım vardı hastane gayet iyiydi arkadaşım orda asistanlik yapıyordu iki dogumunu da orda yaptı oda çok memnundu olabilir yani bence herturlu şafaktan iyidir ben safak hastanelerini hiç sevmiyorum ya bana hijyenikte gelmiyor

Ben ben ben aldım çok güzel. Kese içinde geldi mis gibi kokuyor. Tabi yıkayınca geçicek ama çoook güzel. Aklım kaldıysa al bence yüzde %10 indiriö verdi yeni üye olduğum için şapka ve tulum 900 e geldi sanırım

Ah kuzucum öksürük neden oluyor bebeklerin yukarı ciğere baskı yapmasından mı rabbim şifasını versin sağsalim gelsin miniklerin çektiğin acıların karşılığı güzel olsun
Öksürük enfeksiyon var galiba canım crp istedi göğüs hastalıkları doktoru büyük ihtimal 2 gün önce hastanede yattım ya o zaman hemşireler maskesiz girip çıktı onlardan bulaştı bence doktorum maskeyle dur odaya biri gelince dedi ama hemşireler maske taksa keşke şuan benimle ilgilenene söyledim dikkat ediyor takıyor maske eldiven

İyi tamam o zaman almayak ne güzeleşim diyor bitmedimi alınacaklar bu soruyu verince sinirden onu gömmek istiyorum
Ayy bende sinirden patlicam ağliyorum 33 haftam zıbın dahi almadık , ah keşke çalışsaydım ekonomik özgürlğm olurdu deliriyorum evden kovdum çok abartiyorsun bi günlük iş diyor hepsi

doktoruna söylesen ziyaretci refakatçi eşi dışında kabul etmemesi daha iyi dese konusma ya kimseyle kafanı dinle herkes aklını kendine kullansın seninki sana yeter artar bile
Eşim söyledi bile hastanede olduğumuzu çoktan ne gerek varsa yiyecek içecek getirelim diyorlar diyorum hiçbir şey yedirmiyorlar hastane yemeği hariç doldurmayın odayı sanki evdeyiz ne getireceksiniz saçmaladılar iyice gerildim

Canım benim geceden beri neler çekmişsin... Rabbim dayanma gücü versin doktorun kâr zarar hesaplayıp en doğru kararı veriyordur illaki ama bence çıkış verseler bile gitme hastaneden canım bir hafta on gün daha dayanmasını istiyorlarsa o süre içinde hep kontrol altında ol lütfen hastaneden cikis yapma... Şuan tutmak istemelerinin sebebi kilo alımı mı ciğer mi yani fazlasıyla ciğer gelistirici vuruldu aslında sen şuan bi sürü ilaç aliyorsun bebeklere illaki geçiyor bide kanala giren bebiş için endişelendim açıkcası kanalda çok kalmaması daha iyi degil mi oyy beni böyle stres aldıysa sen ne haldesin canımın içi rabbim sizi korusun

Allah yardımcın olsun , inşallah en sağlıklı vakitte kucağına alırsın bebeklerini. Dualarımız seninle içini ferah tut

Bende ilk oğlumdan kalan var embos dediğin onlardan zaten canım kalın yani, artı olarak nohut battaniye almıstım lcw dan 4 katlı müslin var çift kat penye battaniye var hepsini koyacağım ama ilk üstü kan falan oldugundan penye battaniyeye sarıyorlar sonrasında nohut battanıyeye sararlar kalınıda götür baktın soğuk örtersin üstünü ki çokta sıcağa maruz bırakmamak lazım bebekleri

Zaten doktorum da halimi görünce acıdı kuzum resmen gözlerimden yaş geliyor ağlıyor musun diyor acıdan dedim keşke ağlasam. Şuan ciğer geliştirici 6 doz onlara zaten yeter dedi sorun düşündüğü şey kilo, kilolarından emin olamıyor 12 gündür kilo artışı yok sağ bebekte bu çarşamba netleşir kilosu aldı mı almadı mı ondan emin olmam lazım ani bir karar vermek istemiyorum dedi. Kanala giren yavrum görsen ultrasonda kafası cidden oval gibi yumurta gibi hani iki kulak arası kısa enseden başa bombeli baya belli oluyor duruşu ultrasonda görünce üzüldüm ama doktorum normal doğum yapanlarda da doğum başlarken bebeklerin bu pozisyonu doğaları gereği aldığını bıngıldakalrının zaten açık olmasının bu amaçla doğaları gereği olduğunu söyledi korkma dedi mantıklı geldi kuzum açıklaması bana . İlaçları eşim sordu çok fazla ilaç alıyor sorun olmaz mı diye gebeliğe uygun ilaçlar önünü alamamak bizi daha zarara sokar düşük dozlarda kullanması daha iyi şuanki durum için dedi. Hatta göğüs hastalıkları doktoruyla da görüştü o da bazı ilaçları çıkardı başka ilaçlar ekletti yani güvenmekten başka çaremiz de kalmadı açıkçası Allah büyüktür

Allah acil sifa versin inşallah hayrlsiyla bebislerinde sen de iyi olacksn dualarımız seninle

Guvenlik için gereklide. Işte ya durmazsa. Tabi durumun varsa almak daha iyi
Durduracaksın canım, durmaz diyip durmuyor diyip ilk ağladığında içinden çıkarır bir daha da oturtmazsan durmaz. Sende yanında arkada otur bir süre oyun oynaya oynaya alısıyor benım oğlum 6 yasını bitirdi halen koltuğunda oturuyor önce güvenlik, sonra rahat

Rabbim bu kadar acının mukafatini evlatlarının iyiligiyle versin canımmm fedakar anne evet kuzum bıngıldak o yüzden varmış ordaki kemikler oynak oluyormuş doğumdan sonra da düzeliyor benim endiselendigim o değil kuzum şuan çok şükür açılma olmadığı için kanalda da olsa sıkıntı olmaz ama açılma başlar daha da aşağı inerse Allah korusun oksijen sıkıntısı olur bebek riske girer sende evde olursan anlayamazsın bu durumu o yüzden sen her halükarda eve geçme burda nst ile sürekli baktıkları için daha güvenli. İnsallah çarşamba günü bebiş kilo almış olur seninde ağrıların azalır şu 10 gün hızlıca geçer

Çok çok geçmiş olsun sağlıkla dünyaya gelsin ikiside inşallah, doğunca dersin artık ne zorluklarla doğurdum ben sizi diye mutlu mutlu anlatırsın acıların diner inşallah

Guvenlik için gereklide. Işte ya durmazsa. Tabi durumun varsa almak daha iyi
https://www.egm.gov.tr/cocuk-koltugu-kullanimi Emniyet'in kaza istatistikleri. Allah herkesten uzak tutsun, kimsenin başına vermesin ama uzak ya da yakın yolculuk ne olursa olsun kendi arabası olan herkes oto koltuğu kullanmak zorundadır. Bebekler ve çocuklar kucakta seyahat ettirilmemelidir. Böyle bir risk alınmaz. Yenidoğan itibariyle güvenli bağlanan pusette sonrasında da oto koltuğu zaten mevzuat gereği de zorunlu ama maalesef denetlenmeyen bir durum.

Oto koltuk bence bebeğin kıyafetlerinden bile daha önemli bir şey. Gereklilik tartışması yapılacak bir şey olarak bile görmüyorum
Kesinlikle katılıyorum. Söz konusu can güvenliği olan bir şeyin gereklilik tartışması kişiye kalmış bir şey değil ki zaten kullanımı 'zorunlu'.

Kesinlikle katılıyorum. Söz konusu can güvenliği olan bir şeyin gereklilik tartışması kişiye kalmış bir şey değil ki zaten kullanımı 'zorunlu'.
Evet evet kesinlikle. İlk zamanlar çocuğumu ağlata ağlaya oturttum yapacak bir şey yok, sürekli yiyecekle oyuncakla vs oyaladim. Sonra alıştı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…