Aynen ikinci kolay ya mucize olursa birde çocuk düşünürsemİlk çocukta tonla alınacak şey oluyor gerçekten. Ama ikincide hep onunkileri kullanıyorsun eğer eskimediyse. Bu bebişim o yüzden çok masrafsız geliyor şu an ama ilkinde her gün alışveriş yaptığımı hatırlıyorum, eşin haklı bitmiyor
doktoruna söylesen ziyaretci refakatçi eşi dışında kabul etmemesi daha iyi dese konusma ya kimseyle kafanı dinle herkes aklını kendine kullansın seninki sana yeter artar bileKesinlikle kv akşam tutturdu gelicem diyorum ya sabır ya selamet zaten konuşamıyorum zaten enfeksiyon var zaten oda minnacık nereye geliyorsun gelip napacaksın hasbinallah anlamıyor eşime dedim gelir gider ben konuşacak halde değilim ki bırak yatamıyorum bile.. herkese haber yayıyor beni milletle zorla telefonda konuşturuyor herkesten akıl dinliyorum
Çok çok geçmiş olsun canım. Kızlarını kucağına aldığında tüm bu sıkıntıları unutacaksın inşallah. Kızların da iyi sende moralini bozma her şey yoluna girecekKızlar yeni gelebildim buraya. Hepinize güzel duaları için teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
Dün geceden beri hastanedeyiz. Tam çıkacaktım akşam yine fenalaştım gece boyunca öksürük kusma reflü hapşırma aklınıza gelebilecek her şey benimleydi bir anda ne olduğunu anlayamadım. Başım döndü dopumhanede çok kötü oldum parola verdiler baş ağrım geçti yine tam çıkıl yapacaktık başıma ağrı girip kulaklarım çınlamaya başladı çınlama kesilmedi yani anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum çok kötü şeyler yaşadım gece ki hatta ancak bu saat oldu tansiyonum anca 10/7 gördük diyebilirim.
Şuan açılma yok ama rahim çok kısaldı bebeklerin biri ayağıyla diğerinin kafasını kanala itiyor sıkıştırıp. Küçük olan sağ bebek kafası ovalleşmiş sıkıştığı için o da kasıklarıma ağrı yapıyor ovallik doğumdan sonra düzelir dedi doktorum doğumun doğal akışı korkma dedi. Doktorum 10 gün daha tutmak istiyor 34 hafta zorlayalım dedi. 2 böbrek büyümem var soldaki bebek böbrek ve akciğer kafesi altında kafasını dayadığı için sol tarafım iptal yatamıyorum öksüremiyorum nefes alamıyorum kemiklerim kırılıyor sanki. Alan çok daralmış içeride ama suları iyi dedi doktorum. Kilo ölçümü yapmak istemiyorum çarşambaya kadar bekleyeceğim doğru sonuç için zaten daha 2 gün önce ölçmüştük kilo dedi şimdi ölçersem doğru olmaz dedi. Hastanede ne kadar yatış verir bilmiyorum ama bugünde hastanedeyiz. Enseden gözlerime uyuşukluk vuruyor başım yerinde değil sanki. Nst iyi çıkıyor şükür ama bebeklerin kalp atımları çok hızlanıyor 180 kere kadar çıktı dün doktorum endişe etme panik yapma diyor haklı olarak. Tedaviler hala devam göğüs hastalıkları doktoru da muayene edecek öksürük kaynaklı enfeksiyon geçirirsem diye antibiyotik başlattılar ortak karar verip zaten bugün 32+4 deyiz tek duam Allahın izniyle sağ salim doğum yapmak 1 hafta ya da 10 gün daha tutalım dedi doktor ona çabalıyoruz. Maskeyle hava alıyorum maskesiz ciğerlerim nefes alamadığı için baskıdan morarıyorum siyenoz geçiriyorum sandılar dün nefesim kesildi acıdan oksijen satürasyonum 60 lara düşüp parmak uçlarım ve dudaklarım morardı bugün maskeli ventolin ilaçlı hava veriyorlar ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum ama doktorum bebeklerin suları iyi olduğu için çok içerde sarsılmazlar dedi sadece öksürdükçe baskı yapıyorlar bana gözlerimden yaş geliyor yatamıyorum zaten hep oturur haldeyim. Şuanlık durum böyle zaman ne gösterir bilmiyoruz hedefimiz 10 gün Allahın izniyle inşallah ona inanıyoruz
Medical parka oğlumda gidiyordum canım shahla hanım vardı hastane gayet iyiydi arkadaşım orda asistanlik yapıyordu iki dogumunu da orda yaptı oda çok memnundu olabilir yani bence herturlu şafaktan iyidir ben safak hastanelerini hiç sevmiyorum ya bana hijyenikte gelmiyorEvt cnm hastane yakın bnımde, bu arada medıcal parktan dogum fıyatı aldım
Planlı sezeryan 28 dedi.2 gce kalış, 5 gun sonra muayne ucretsız, oyle bi iki avantajı var, ne dıyosun, cok kararsız kaldım.
Yeni yuzyıl 45 yapmış fıyatı
Doktorumun doğum yaptrdıgı 500 evler şafak 22. 000
Bu hastaneyi pek sevmıyorum, doktorumuda bırakmk istemıyorum, napım
Ben benbende hastane çıkışı bile yokkim gösterdi o babylone u beymen de satılanı görmeseydim çok çok iyiydi başka da beğenemez oldum bir de zam geldi kendime de almadım gecelik pijama alışverişim tam ama doğumdan sonra kendime üst baş hep :)
Öksürük enfeksiyon var galiba canım crp istedi göğüs hastalıkları doktoru büyük ihtimal 2 gün önce hastanede yattım ya o zaman hemşireler maskesiz girip çıktı onlardan bulaştı bence doktorum maskeyle dur odaya biri gelince dedi ama hemşireler maske taksa keşke şuan benimle ilgilenene söyledim dikkat ediyor takıyor maske eldivenAh kuzucumöksürük neden oluyor bebeklerin yukarı ciğere baskı yapmasından mı rabbim şifasını versin sağsalim gelsin miniklerin çektiğin acıların karşılığı güzel olsun
Ayy bende sinirden patlicam ağliyorum 33 haftam zıbın dahi almadık , ah keşke çalışsaydım ekonomik özgürlğm olurdu deliriyorum evden kovdum çok abartiyorsun bi günlük iş diyor hepsiİyi tamam o zaman almayak ne güzeleşim diyor bitmedimi alınacaklar bu soruyu verince sinirden onu gömmek istiyorum
Eşim söyledi bile hastanede olduğumuzu çoktan ne gerek varsa yiyecek içecek getirelim diyorlar diyorum hiçbir şey yedirmiyorlar hastane yemeği hariç doldurmayın odayı sanki evdeyiz ne getireceksiniz saçmaladılar iyice gerildimdoktoruna söylesen ziyaretci refakatçi eşi dışında kabul etmemesi daha iyi dese konusma ya kimseyle kafanı dinle herkes aklını kendine kullansın seninki sana yeter artar bile
Canım benim geceden beri neler çekmişsin... Rabbim dayanma gücü versinKızlar yeni gelebildim buraya. Hepinize güzel duaları için teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
Dün geceden beri hastanedeyiz. Tam çıkacaktım akşam yine fenalaştım gece boyunca öksürük kusma reflü hapşırma aklınıza gelebilecek her şey benimleydi bir anda ne olduğunu anlayamadım. Başım döndü dopumhanede çok kötü oldum parola verdiler baş ağrım geçti yine tam çıkıl yapacaktık başıma ağrı girip kulaklarım çınlamaya başladı çınlama kesilmedi yani anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum çok kötü şeyler yaşadım gece ki hatta ancak bu saat oldu tansiyonum anca 10/7 gördük diyebilirim.
Şuan açılma yok ama rahim çok kısaldı bebeklerin biri ayağıyla diğerinin kafasını kanala itiyor sıkıştırıp. Küçük olan sağ bebek kafası ovalleşmiş sıkıştığı için o da kasıklarıma ağrı yapıyor ovallik doğumdan sonra düzelir dedi doktorum doğumun doğal akışı korkma dedi. Doktorum 10 gün daha tutmak istiyor 34 hafta zorlayalım dedi. 2 böbrek büyümem var soldaki bebek böbrek ve akciğer kafesi altında kafasını dayadığı için sol tarafım iptal yatamıyorum öksüremiyorum nefes alamıyorum kemiklerim kırılıyor sanki. Alan çok daralmış içeride ama suları iyi dedi doktorum. Kilo ölçümü yapmak istemiyorum çarşambaya kadar bekleyeceğim doğru sonuç için zaten daha 2 gün önce ölçmüştük kilo dedi şimdi ölçersem doğru olmaz dedi. Hastanede ne kadar yatış verir bilmiyorum ama bugünde hastanedeyiz. Enseden gözlerime uyuşukluk vuruyor başım yerinde değil sanki. Nst iyi çıkıyor şükür ama bebeklerin kalp atımları çok hızlanıyor 180 kere kadar çıktı dün doktorum endişe etme panik yapma diyor haklı olarak. Tedaviler hala devam göğüs hastalıkları doktoru da muayene edecek öksürük kaynaklı enfeksiyon geçirirsem diye antibiyotik başlattılar ortak karar verip zaten bugün 32+4 deyiz tek duam Allahın izniyle sağ salim doğum yapmak 1 hafta ya da 10 gün daha tutalım dedi doktor ona çabalıyoruz. Maskeyle hava alıyorum maskesiz ciğerlerim nefes alamadığı için baskıdan morarıyorum siyenoz geçiriyorum sandılar dün nefesim kesildi acıdan oksijen satürasyonum 60 lara düşüp parmak uçlarım ve dudaklarım morardı bugün maskeli ventolin ilaçlı hava veriyorlar ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum ama doktorum bebeklerin suları iyi olduğu için çok içerde sarsılmazlar dedi sadece öksürdükçe baskı yapıyorlar bana gözlerimden yaş geliyor yatamıyorum zaten hep oturur haldeyim. Şuanlık durum böyle zaman ne gösterir bilmiyoruz hedefimiz 10 gün Allahın izniyle inşallah ona inanıyoruz
Allah yardımcın olsun , inşallah en sağlıklı vakitte kucağına alırsın bebeklerini. Dualarımız seninle içini ferah tutKızlar yeni gelebildim buraya. Hepinize güzel duaları için teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
Bende ilk kızımda durmaz diye almamstl kızım 1.5 yaşında filmdi komşuda görünce istedi bizde 2.el aldk temizdi ve çok sevdydi oturuyordu 0 aydan itibaren kullanımı onu kullanacagzGuvenlik için gereklide. Işte ya durmazsa. Tabi durumun varsa almak daha iyi
Bende ilk oğlumdan kalan var embos dediğin onlardan zaten canım kalın yani, artı olarak nohut battaniye almıstım lcw dan 4 katlı müslin var çift kat penye battaniye var hepsini koyacağım ama ilk üstü kan falan oldugundan penye battaniyeye sarıyorlar sonrasında nohut battanıyeye sararlar kalınıda götür baktın soğuk örtersin üstünü ki çokta sıcağa maruz bırakmamak lazım bebekleriKızlar ben bir tane kalın battaniye almışım onu zaten götürecektim ben bebeği hastaneden çıkarken sararım diye. Hemşireye de kalın vermeye karar verdim . Şu tomurcuk battaniyelerden mi alayım yoksa kalın embos battaniye diye bişey var ya onlardan mı alayım hemşire için? Tomurcuklar ince mi oluyor
Zaten doktorum da halimi görünce acıdı kuzum resmen gözlerimden yaş geliyor ağlıyor musun diyor acıdan dedim keşke ağlasam. Şuan ciğer geliştirici 6 doz onlara zaten yeter dedi sorun düşündüğü şey kilo, kilolarından emin olamıyor 12 gündür kilo artışı yok sağ bebekte bu çarşamba netleşir kilosu aldı mı almadı mı ondan emin olmam lazım ani bir karar vermek istemiyorum dedi. Kanala giren yavrum görsen ultrasonda kafası cidden oval gibi yumurta gibi hani iki kulak arası kısa enseden başa bombeli baya belli oluyor duruşu ultrasonda görünce üzüldüm ama doktorum normal doğum yapanlarda da doğum başlarken bebeklerin bu pozisyonu doğaları gereği aldığını bıngıldakalrının zaten açık olmasının bu amaçla doğaları gereği olduğunu söyledi korkma dedi mantıklı geldi kuzum açıklaması bana . İlaçları eşim sordu çok fazla ilaç alıyor sorun olmaz mı diye gebeliğe uygun ilaçlar önünü alamamak bizi daha zarara sokar düşük dozlarda kullanması daha iyi şuanki durum için dedi. Hatta göğüs hastalıkları doktoruyla da görüştü o da bazı ilaçları çıkardı başka ilaçlar ekletti yani güvenmekten başka çaremiz de kalmadı açıkçası Allah büyüktürCanım benim geceden beri neler çekmişsin... Rabbim dayanma gücü versindoktorun kâr zarar hesaplayıp en doğru kararı veriyordur illaki ama bence çıkış verseler bile gitme hastaneden canım bir hafta on gün daha dayanmasını istiyorlarsa o süre içinde hep kontrol altında ol lütfen hastaneden cikis yapma... Şuan tutmak istemelerinin sebebi kilo alımı mı ciğer mi yani fazlasıyla ciğer gelistirici vuruldu aslında sen şuan bi sürü ilaç aliyorsun bebeklere illaki geçiyor bide kanala giren bebiş için endişelendim açıkcası kanalda çok kalmaması daha iyi degil mi oyy beni böyle stres aldıysa sen ne haldesin canımın içi rabbim sizi korusun
Allah acil sifa versin inşallah hayrlsiyla bebislerinde sen de iyi olacksn dualarımız seninleKızlar yeni gelebildim buraya. Hepinize güzel duaları için teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
Durduracaksın canım, durmaz diyip durmuyor diyip ilk ağladığında içinden çıkarır bir daha da oturtmazsan durmaz. Sende yanında arkada otur bir süre oyun oynaya oynaya alısıyor benım oğlum 6 yasını bitirdi halen koltuğunda oturuyor önce güvenlik, sonra rahatGuvenlik için gereklide. Işte ya durmazsa. Tabi durumun varsa almak daha iyi
Rabbim bu kadar acının mukafatini evlatlarının iyiligiyle versin canımmm fedakar anneZaten doktorum da halimi görünce acıdı kuzum resmen gözlerimden yaş geliyor ağlıyor musun diyor acıdan dedim keşke ağlasam. Şuan ciğer geliştirici 6 doz onlara zaten yeter dedi sorun düşündüğü şey kilo, kilolarından emin olamıyor 12 gündür kilo artışı yok sağ bebekte bu çarşamba netleşir kilosu aldı mı almadı mı ondan emin olmam lazım ani bir karar vermek istemiyorum dedi. Kanala giren yavrum görsen ultrasonda kafası cidden oval gibi yumurta gibi hani iki kulak arası kısa enseden başa bombeli baya belli oluyor duruşu ultrasonda görünce üzüldüm ama doktorum normal doğum yapanlarda da doğum başlarken bebeklerin bu pozisyonu doğaları gereği aldığını bıngıldakalrının zaten açık olmasının bu amaçla doğaları gereği olduğunu söyledi korkma dedi mantıklı geldi kuzum açıklaması bana . İlaçları eşim sordu çok fazla ilaç alıyor sorun olmaz mı diye gebeliğe uygun ilaçlar önünü alamamak bizi daha zarara sokar düşük dozlarda kullanması daha iyi şuanki durum için dedi. Hatta göğüs hastalıkları doktoruyla da görüştü o da bazı ilaçları çıkardı başka ilaçlar ekletti yani güvenmekten başka çaremiz de kalmadı açıkçası Allah büyüktür
Çok çok geçmiş olsun sağlıkla dünyaya gelsin ikiside inşallah, doğunca dersin artık ne zorluklarla doğurdum ben sizi diye mutlu mutlu anlatırsın acıların diner inşallahZaten doktorum da halimi görünce acıdı kuzum resmen gözlerimden yaş geliyor ağlıyor musun diyor acıdan dedim keşke ağlasam. Şuan ciğer geliştirici 6 doz onlara zaten yeter dedi sorun düşündüğü şey kilo, kilolarından emin olamıyor 12 gündür kilo artışı yok sağ bebekte bu çarşamba netleşir kilosu aldı mı almadı mı ondan emin olmam lazım ani bir karar vermek istemiyorum dedi. Kanala giren yavrum görsen ultrasonda kafası cidden oval gibi yumurta gibi hani iki kulak arası kısa enseden başa bombeli baya belli oluyor duruşu ultrasonda görünce üzüldüm ama doktorum normal doğum yapanlarda da doğum başlarken bebeklerin bu pozisyonu doğaları gereği aldığını bıngıldakalrının zaten açık olmasının bu amaçla doğaları gereği olduğunu söyledi korkma dedi mantıklı geldi kuzum açıklaması bana . İlaçları eşim sordu çok fazla ilaç alıyor sorun olmaz mı diye gebeliğe uygun ilaçlar önünü alamamak bizi daha zarara sokar düşük dozlarda kullanması daha iyi şuanki durum için dedi. Hatta göğüs hastalıkları doktoruyla da görüştü o da bazı ilaçları çıkardı başka ilaçlar ekletti yani güvenmekten başka çaremiz de kalmadı açıkçası Allah büyüktür
https://www.egm.gov.tr/cocuk-koltugu-kullanimi Emniyet'in kaza istatistikleri. Allah herkesten uzak tutsun, kimsenin başına vermesin ama uzak ya da yakın yolculuk ne olursa olsun kendi arabası olan herkes oto koltuğu kullanmak zorundadır. Bebekler ve çocuklar kucakta seyahat ettirilmemelidir. Böyle bir risk alınmaz. Yenidoğan itibariyle güvenli bağlanan pusette sonrasında da oto koltuğu zaten mevzuat gereği de zorunlu ama maalesef denetlenmeyen bir durum.Guvenlik için gereklide. Işte ya durmazsa. Tabi durumun varsa almak daha iyi
Kesinlikle katılıyorum. Söz konusu can güvenliği olan bir şeyin gereklilik tartışması kişiye kalmış bir şey değil ki zaten kullanımı 'zorunlu'.Oto koltuk bence bebeğin kıyafetlerinden bile daha önemli bir şey. Gereklilik tartışması yapılacak bir şey olarak bile görmüyorum
Evet evet kesinlikle. İlk zamanlar çocuğumu ağlata ağlaya oturttum yapacak bir şey yok, sürekli yiyecekle oyuncakla vs oyaladim. Sonra alıştı zatenKesinlikle katılıyorum. Söz konusu can güvenliği olan bir şeyin gereklilik tartışması kişiye kalmış bir şey değil ki zaten kullanımı 'zorunlu'.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?