Cnm eşin konuşsun annesiyle, anne bak çok hassas dönemdeyz, herkes herseyi bılmesin desin, söyleme desın, en gıcık oldugum şey annemin bnımle ilgılı arkadaslarına bısey anlatması, yaa hiç sevmiyorum bnde bırı hakkımda bişey bılsın. Anneme cok kızıyorum bu konuda.Kesinlikle kv akşam tutturdu gelicem diyorum ya sabır ya selamet zaten konuşamıyorum zaten enfeksiyon var zaten oda minnacık nereye geliyorsun gelip napacaksın hasbinallah anlamıyor eşime dedim gelir gider ben konuşacak halde değilim ki bırak yatamıyorum bile.. herkese haber yayıyor beni milletle zorla telefonda konuşturuyor herkesten akıl dinliyorum
Bnde sevmıuom cnm şafak grubunu yaa,Medical parka oğlumda gidiyordum canım shahla hanım vardı hastane gayet iyiydi arkadaşım orda asistanlik yapıyordu iki dogumunu da orda yaptı oda çok memnundu olabilir yani bence herturlu şafaktan iyidir ben safak hastanelerini hiç sevmiyorum ya bana hijyenikte gelmiyor
Diyorum söyleme merak ederler diyor kv tripçi bizim canımCnm eşin konuşsun annesiyle, anne bak çok hassas dönemdeyz, herkes herseyi bılmesin desin, söyleme desın, en gıcık oldugum şey annemin bnımle ilgılı arkadaslarına bısey anlatması, yaa hiç sevmiyorum bnde bırı hakkımda bişey bılsın. Anneme cok kızıyorum bu konuda.
Merak etsınler tamam, arasınlar eşin bılgı versın ama oraya gelmk yok, vır vır etmenın zamanı değil. Bnce en ıyısı ziyaretçi yasagı var dıyınDiyorum söyleme merak ederler diyor kv tripçi bizim canım
Kiyamam ya neler yasamissin su kisacik zamanda Rabbim bebeklerini sana senide onlara bagislasin kuzum.. Bu donemde moral ve stresttsiz olmak eb iyisi mumkun oldugunca canini sikicak insanlarla irtibatta olma doktor iyi bari hemen almaya calismamis bekleyelim demis cok sukur demek sende o dirayeti ve saglamligi gormusKızlar yeni gelebildim buraya. Hepinize güzel duaları için teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
Dün geceden beri hastanedeyiz. Tam çıkacaktım akşam yine fenalaştım gece boyunca öksürük kusma reflü hapşırma aklınıza gelebilecek her şey benimleydi bir anda ne olduğunu anlayamadım. Başım döndü dopumhanede çok kötü oldum parola verdiler baş ağrım geçti yine tam çıkıl yapacaktık başıma ağrı girip kulaklarım çınlamaya başladı çınlama kesilmedi yani anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum çok kötü şeyler yaşadım gece ki hatta ancak bu saat oldu tansiyonum anca 10/7 gördük diyebilirim.
Şuan açılma yok ama rahim çok kısaldı bebeklerin biri ayağıyla diğerinin kafasını kanala itiyor sıkıştırıp. Küçük olan sağ bebek kafası ovalleşmiş sıkıştığı için o da kasıklarıma ağrı yapıyor ovallik doğumdan sonra düzelir dedi doktorum doğumun doğal akışı korkma dedi. Doktorum 10 gün daha tutmak istiyor 34 hafta zorlayalım dedi. 2 böbrek büyümem var soldaki bebek böbrek ve akciğer kafesi altında kafasını dayadığı için sol tarafım iptal yatamıyorum öksüremiyorum nefes alamıyorum kemiklerim kırılıyor sanki. Alan çok daralmış içeride ama suları iyi dedi doktorum. Kilo ölçümü yapmak istemiyorum çarşambaya kadar bekleyeceğim doğru sonuç için zaten daha 2 gün önce ölçmüştük kilo dedi şimdi ölçersem doğru olmaz dedi. Hastanede ne kadar yatış verir bilmiyorum ama bugünde hastanedeyiz. Enseden gözlerime uyuşukluk vuruyor başım yerinde değil sanki. Nst iyi çıkıyor şükür ama bebeklerin kalp atımları çok hızlanıyor 180 kere kadar çıktı dün doktorum endişe etme panik yapma diyor haklı olarak. Tedaviler hala devam göğüs hastalıkları doktoru da muayene edecek öksürük kaynaklı enfeksiyon geçirirsem diye antibiyotik başlattılar ortak karar verip zaten bugün 32+4 deyiz tek duam Allahın izniyle sağ salim doğum yapmak 1 hafta ya da 10 gün daha tutalım dedi doktor ona çabalıyoruz. Maskeyle hava alıyorum maskesiz ciğerlerim nefes alamadığı için baskıdan morarıyorum siyenoz geçiriyorum sandılar dün nefesim kesildi acıdan oksijen satürasyonum 60 lara düşüp parmak uçlarım ve dudaklarım morardı bugün maskeli ventolin ilaçlı hava veriyorlar ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum ama doktorum bebeklerin suları iyi olduğu için çok içerde sarsılmazlar dedi sadece öksürdükçe baskı yapıyorlar bana gözlerimden yaş geliyor yatamıyorum zaten hep oturur haldeyim. Şuanlık durum böyle zaman ne gösterir bilmiyoruz hedefimiz 10 gün Allahın izniyle inşallah ona inanıyoruz
Ayyy ağlama canım erkekler anlamazki bunu kabul etmek lazım..eminim anlatmışsın kendisine bizdede tek kişi çalışıyor öyle olunca zor tabi bazen onlarıda anlamak lazım ama sonuçta acil alınacaklar giyimler var bunu anlasa keşki eşinAyy bende sinirden patlicam ağliyorum 33 haftam zıbın dahi almadık , ah keşke çalışsaydım ekonomik özgürlğm olurdu deliriyorum evden kovdum çok abartiyorsun bi günlük iş diyor hepsi
Ne kalin ne inceler ama hemsireye ondan ver bence zaten yukari cikaricaklar hemenKızlar ben bir tane kalın battaniye almışım onu zaten götürecektim ben bebeği hastaneden çıkarken sararım diye. Hemşireye de kalın vermeye karar verdim . Şu tomurcuk battaniyelerden mi alayım yoksa kalın embos battaniye diye bişey var ya onlardan mı alayım hemşire için? Tomurcuklar ince mi oluyor
Neey 2 bin miiBnde sevmıuom cnm şafak grubunu yaa,buarada medicalde doktor muaynesı 2 bin
Diğer doğumlarim 41 de suni sancıyla olmuştu ya bunda da öyle olur saniyor bende gün geçtikçe sitres oluyorumAyyy ağlama canım erkekler anlamazki bunu kabul etmek lazım..eminim anlatmışsın kendisine bizdede tek kişi çalışıyor öyle olunca zor tabi bazen onlarıda anlamak lazım ama sonuçta acil alınacaklar giyimler var bunu anlasa keşki eşin
Aynı gülüm aynı Çarşamba günü geldiler kv kb birde kb hasta oldu cumartesi günü öksürüyor sümkürüyor lavabo yikamaktan cinnet geçirecektim artık cumartesi günü gideceklerdi kb istemedi görümcem alacaktı gelmeye onlar bugün dinlensin pazar sabahtan gelsinler kahvaltıya dedi görümcem evde ha çalışmıyor ben çalışıyorum essek gibi hamileyim zaten hasta olunca iyileşemiyorum bir pazarı var gelinin demedi pazar kahvaltıya geldiler hadi gidelim diyo görümcem görümceme yemeğe kalmayacak miyiz diyo kv gelin dolma yapacaktı diyor çıktım odadan cevap vermeden geberiyorum ben zaten akşam gittiler Allah'tan ama hiç dinlenemedim belim kopuyorBu halimle bide düşüncesiz yatılı misafirlerimle uğraştım evimi alt üst ettiler nasıl temizliycem diye kara kara düşünüyorum ya bu halde doğurursam korkusu sardı beni
Belki şimdi covid influenza testi yaptılar söylerim gelmezler tek umduum oMerak etsınler tamam, arasınlar eşin bılgı versın ama oraya gelmk yok, vır vır etmenın zamanı değil. Bnce en ıyısı ziyaretçi yasagı var dıyın
İnşallah degildir kuzummGöğüs hastalıkları doktoru muayene etti 4 lü test burun sürüntüsü bakalım bi dedi covid influenza falan var mı diye eğer yoksa bronşit olmuşsun gibi görünüyor dedi ona göre ayrıca bir tedavi bakarız sonuçlara göre dediler
Ayaklarım diğildi kuzum kasık vajina üstü ağrıyordu..dün gece belime ayağıma masaj yaptı eşim gece uyudum sabah kalkınca gördüm çok şükür hafiflemiş ama yine rahat yürüyemiyorum sanki kafası çok baskı yapıyor
Aynen malesef bizim elimizde diğil bebiş isterse gele bilir her anDiğer doğumlarim 41 de suni sancıyla olmuştu ya bunda da öyle olur saniyor bende gün geçtikçe sitres oluyorumgeçen haberlerde gordum 32 haftalik kadin minibste doğum yapmis iyice psiklji gitti bende
Bu sitede yalnız olmadığımı görmek bi nebze içimi ferahtiyor tek ben değilmişim diye , benimde kendi ailem ısrar ediyor alalim yapalim bende inat ettim yok herseyi kendi alacak diye ekonomi kötü evet ama halimiz iyi yine çok şükür , ben ne kadar onun bütçesini düşündkçe o benim iyice agzima ediyor sankiErabiaE Vallahi sana birsey soyleyeyimmi... 8 ci ayimdayim ve hala sadece hersey icin ben cabaliyorum.. Bunalima girmis durumdaym.. Eger babam ve abim bana harclik vermese emin ol bende bisi alamazdim. Ve itip kakalamasam esimi afedersn g..tlemior.. Bu erkekler cidden vurdum duymaz anlamaya calisiyorum empati yapiyorum ekonomi zor geciniyoruz oke ama bu cocugu yaparken bunlarin olacagini da biliyorlar di.. Az kaldi benimde patlamama cok pis giriscem
Ben tam içmiştim canım ama sadece ateşlenince içtim düzenli şekilde değildi. 2 gün sürdü parol hemen düşürüyordu akşamına tekrar ateşim çıkıyordu tekrar içiyordum o şekilde hastalığı atlatmasam da ateş olayını atlatmıştım
Tam iç diyorlar canım . Benim kasık ağrılarım olduğunda başka bir doktor vermişti ben içmedim ama ağrın olursa iç demişti.
Günde en fazla 4 taneye kadar parol içme hakkımız var. Parol hamilelikte rahatça içebileceğin bir ilaç.
kuzum çok çok geçmiş olsun bebişlerini sağlıkla al kucağına gerisi önemli değil şu durumda sert tepki versen bile ayıp olmaz o yüzden kendini hiç sıkma sağlığına bakBelki şimdi covid influenza testi yaptılar söylerim gelmezler tek umduum o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?