2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Cnm eşin konuşsun annesiyle, anne bak çok hassas dönemdeyz, herkes herseyi bılmesin desin, söyleme desın, en gıcık oldugum şey annemin bnımle ilgılı arkadaslarına bısey anlatması, yaa hiç sevmiyorum bnde bırı hakkımda bişey bılsın. Anneme cok kızıyorum bu konuda.

Bnde sevmıuom cnm şafak grubunu yaa, buarada medicalde doktor muaynesı 2 bin

Diyorum söyleme merak ederler diyor kv tripçi bizim canım

Kiyamam ya neler yasamissin su kisacik zamanda Rabbim bebeklerini sana senide onlara bagislasin kuzum.. Bu donemde moral ve stresttsiz olmak eb iyisi mumkun oldugunca canini sikicak insanlarla irtibatta olma doktor iyi bari hemen almaya calismamis bekleyelim demis cok sukur demek sende o dirayeti ve saglamligi gormus Duamdasin

Ayy bende sinirden patlicam ağliyorum 33 haftam zıbın dahi almadık , ah keşke çalışsaydım ekonomik özgürlğm olurdu deliriyorum evden kovdum çok abartiyorsun bi günlük iş diyor hepsi
Ayyy ağlama canım erkekler anlamazki bunu kabul etmek lazım..eminim anlatmışsın kendisine bizdede tek kişi çalışıyor öyle olunca zor tabi bazen onlarıda anlamak lazım ama sonuçta acil alınacaklar giyimler var bunu anlasa keşki eşin

Niqu Sen nasil oldun kuzu ? Ayaklarin aciyor mu

Ne kalin ne inceler ama hemsireye ondan ver bence zaten yukari cikaricaklar hemen

Diğer doğumlarim 41 de suni sancıyla olmuştu ya bunda da öyle olur saniyor bende gün geçtikçe sitres oluyorum geçen haberlerde gordum 32 haftalik kadin minibste doğum yapmis iyice psiklji gitti bende

ErabiaE Vallahi sana birsey soyleyeyimmi... 8 ci ayimdayim ve hala sadece hersey icin ben cabaliyorum.. Bunalima girmis durumdaym.. Eger babam ve abim bana harclik vermese emin ol bende bisi alamazdim. Ve itip kakalamasam esimi afedersn g..tlemior.. Bu erkekler cidden vurdum duymaz anlamaya calisiyorum empati yapiyorum ekonomi zor geciniyoruz oke ama bu cocugu yaparken bunlarin olacagini da biliyorlar di.. Az kaldi benimde patlamama cok pis giriscem

Bu halimle bide düşüncesiz yatılı misafirlerimle uğraştım evimi alt üst ettiler nasıl temizliycem diye kara kara düşünüyorum ya bu halde doğurursam korkusu sardı beni
Aynı gülüm aynı Çarşamba günü geldiler kv kb birde kb hasta oldu cumartesi günü öksürüyor sümkürüyor lavabo yikamaktan cinnet geçirecektim artık cumartesi günü gideceklerdi kb istemedi görümcem alacaktı gelmeye onlar bugün dinlensin pazar sabahtan gelsinler kahvaltıya dedi görümcem evde ha çalışmıyor ben çalışıyorum essek gibi hamileyim zaten hasta olunca iyileşemiyorum bir pazarı var gelinin demedi pazar kahvaltıya geldiler hadi gidelim diyo görümcem görümceme yemeğe kalmayacak miyiz diyo kv gelin dolma yapacaktı diyor çıktım odadan cevap vermeden geberiyorum ben zaten akşam gittiler Allah'tan ama hiç dinlenemedim belim kopuyor

İnşallah degildir kuzumm öksürüğün kesilse rahatlarsin bebekte baskı yapıyor nefes alamiyorsun ayy şu kv trip mi atiyor ne atarsa atsın seni rahat biraksin ya...

Niqu Sen nasil oldun kuzu ? Ayaklarin aciyor mu
Ayaklarım diğildi kuzum kasık vajina üstü ağrıyordu..dün gece belime ayağıma masaj yaptı eşim gece uyudum sabah kalkınca gördüm çok şükür hafiflemiş ama yine rahat yürüyemiyorum sanki kafası çok baskı yapıyor

Diğer doğumlarim 41 de suni sancıyla olmuştu ya bunda da öyle olur saniyor bende gün geçtikçe sitres oluyorum geçen haberlerde gordum 32 haftalik kadin minibste doğum yapmis iyice psiklji gitti bende
Aynen malesef bizim elimizde diğil bebiş isterse gele bilir her an

Bu sitede yalnız olmadığımı görmek bi nebze içimi ferahtiyor tek ben değilmişim diye , benimde kendi ailem ısrar ediyor alalim yapalim bende inat ettim yok herseyi kendi alacak diye ekonomi kötü evet ama halimiz iyi yine çok şükür , ben ne kadar onun bütçesini düşündkçe o benim iyice agzima ediyor sanki doğumu bile ozelde olmuyorum ki olsun normal doğum digerlerinden bilincim var yapar gelirim evime diye ama şeytan diyor git ozele ver 10 20 bin akillansin

Tam iç diyorlar canım . Benim kasık ağrılarım olduğunda başka bir doktor vermişti ben içmedim ama ağrın olursa iç demişti.

Günde en fazla 4 taneye kadar parol içme hakkımız var. Parol hamilelikte rahatça içebileceğin bir ilaç.

Çok teşekkürler kızlar vücut ağrım olmasaydı içmeyecektim ama dayanamadım. Saç telime kadar ağrıyo sanki içtim azönce paroldan

Belki şimdi covid influenza testi yaptılar söylerim gelmezler tek umduum o
kuzum çok çok geçmiş olsun bebişlerini sağlıkla al kucağına gerisi önemli değil şu durumda sert tepki versen bile ayıp olmaz o yüzden kendini hiç sıkma sağlığına bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…