kuzum çok geçmiş olsun hepsi geçecek inşallah sen de en güzel şekilde kavuşacaksın prenseslerine hep dua ediyorum sizeKızlar yeni gelebildim buraya. Hepinize güzel duaları için teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
Dün geceden beri hastanedeyiz. Tam çıkacaktım akşam yine fenalaştım gece boyunca öksürük kusma reflü hapşırma aklınıza gelebilecek her şey benimleydi bir anda ne olduğunu anlayamadım. Başım döndü dopumhanede çok kötü oldum parola verdiler baş ağrım geçti yine tam çıkıl yapacaktık başıma ağrı girip kulaklarım çınlamaya başladı çınlama kesilmedi yani anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum çok kötü şeyler yaşadım gece ki hatta ancak bu saat oldu tansiyonum anca 10/7 gördük diyebilirim.
Şuan açılma yok ama rahim çok kısaldı bebeklerin biri ayağıyla diğerinin kafasını kanala itiyor sıkıştırıp. Küçük olan sağ bebek kafası ovalleşmiş sıkıştığı için o da kasıklarıma ağrı yapıyor ovallik doğumdan sonra düzelir dedi doktorum doğumun doğal akışı korkma dedi. Doktorum 10 gün daha tutmak istiyor 34 hafta zorlayalım dedi. 2 böbrek büyümem var soldaki bebek böbrek ve akciğer kafesi altında kafasını dayadığı için sol tarafım iptal yatamıyorum öksüremiyorum nefes alamıyorum kemiklerim kırılıyor sanki. Alan çok daralmış içeride ama suları iyi dedi doktorum. Kilo ölçümü yapmak istemiyorum çarşambaya kadar bekleyeceğim doğru sonuç için zaten daha 2 gün önce ölçmüştük kilo dedi şimdi ölçersem doğru olmaz dedi. Hastanede ne kadar yatış verir bilmiyorum ama bugünde hastanedeyiz. Enseden gözlerime uyuşukluk vuruyor başım yerinde değil sanki. Nst iyi çıkıyor şükür ama bebeklerin kalp atımları çok hızlanıyor 180 kere kadar çıktı dün doktorum endişe etme panik yapma diyor haklı olarak. Tedaviler hala devam göğüs hastalıkları doktoru da muayene edecek öksürük kaynaklı enfeksiyon geçirirsem diye antibiyotik başlattılar ortak karar verip zaten bugün 32+4 deyiz tek duam Allahın izniyle sağ salim doğum yapmak 1 hafta ya da 10 gün daha tutalım dedi doktor ona çabalıyoruz. Maskeyle hava alıyorum maskesiz ciğerlerim nefes alamadığı için baskıdan morarıyorum siyenoz geçiriyorum sandılar dün nefesim kesildi acıdan oksijen satürasyonum 60 lara düşüp parmak uçlarım ve dudaklarım morardı bugün maskeli ventolin ilaçlı hava veriyorlar ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum ama doktorum bebeklerin suları iyi olduğu için çok içerde sarsılmazlar dedi sadece öksürdükçe baskı yapıyorlar bana gözlerimden yaş geliyor yatamıyorum zaten hep oturur haldeyim. Şuanlık durum böyle zaman ne gösterir bilmiyoruz hedefimiz 10 gün Allahın izniyle inşallah ona inanıyoruz
Kızlar yeni gelebildim buraya. Hepinize güzel duaları için teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
Dün geceden beri hastanedeyiz. Tam çıkacaktım akşam yine fenalaştım gece boyunca öksürük kusma reflü hapşırma aklınıza gelebilecek her şey benimleydi bir anda ne olduğunu anlayamadım. Başım döndü dopumhanede çok kötü oldum parola verdiler baş ağrım geçti yine tam çıkıl yapacaktık başıma ağrı girip kulaklarım çınlamaya başladı çınlama kesilmedi yani anlatıp canınızı sıkmak istemiyorum çok kötü şeyler yaşadım gece ki hatta ancak bu saat oldu tansiyonum anca 10/7 gördük diyebilirim.
Şuan açılma yok ama rahim çok kısaldı bebeklerin biri ayağıyla diğerinin kafasını kanala itiyor sıkıştırıp. Küçük olan sağ bebek kafası ovalleşmiş sıkıştığı için o da kasıklarıma ağrı yapıyor ovallik doğumdan sonra düzelir dedi doktorum doğumun doğal akışı korkma dedi. Doktorum 10 gün daha tutmak istiyor 34 hafta zorlayalım dedi. 2 böbrek büyümem var soldaki bebek böbrek ve akciğer kafesi altında kafasını dayadığı için sol tarafım iptal yatamıyorum öksüremiyorum nefes alamıyorum kemiklerim kırılıyor sanki. Alan çok daralmış içeride ama suları iyi dedi doktorum. Kilo ölçümü yapmak istemiyorum çarşambaya kadar bekleyeceğim doğru sonuç için zaten daha 2 gün önce ölçmüştük kilo dedi şimdi ölçersem doğru olmaz dedi. Hastanede ne kadar yatış verir bilmiyorum ama bugünde hastanedeyiz. Enseden gözlerime uyuşukluk vuruyor başım yerinde değil sanki. Nst iyi çıkıyor şükür ama bebeklerin kalp atımları çok hızlanıyor 180 kere kadar çıktı dün doktorum endişe etme panik yapma diyor haklı olarak. Tedaviler hala devam göğüs hastalıkları doktoru da muayene edecek öksürük kaynaklı enfeksiyon geçirirsem diye antibiyotik başlattılar ortak karar verip zaten bugün 32+4 deyiz tek duam Allahın izniyle sağ salim doğum yapmak 1 hafta ya da 10 gün daha tutalım dedi doktor ona çabalıyoruz. Maskeyle hava alıyorum maskesiz ciğerlerim nefes alamadığı için baskıdan morarıyorum siyenoz geçiriyorum sandılar dün nefesim kesildi acıdan oksijen satürasyonum 60 lara düşüp parmak uçlarım ve dudaklarım morardı bugün maskeli ventolin ilaçlı hava veriyorlar ciğerlerim çıkacak gibi öksürüyorum ama doktorum bebeklerin suları iyi olduğu için çok içerde sarsılmazlar dedi sadece öksürdükçe baskı yapıyorlar bana gözlerimden yaş geliyor yatamıyorum zaten hep oturur haldeyim. Şuanlık durum böyle zaman ne gösterir bilmiyoruz hedefimiz 10 gün Allahın izniyle inşallah ona inanıyoruz
Canım çok çok geçmiş olsunBen bebekler için endişeliyim doktorum sen kendin iyi ol ki onlar iyi olsun dedi o yüzden yatışı uzattı ben berbat bir haldeyim. Doktorum nasıl zor mu ikiz gebelik diyor beni güldürmek için tabi şikayet mi ediyorsun diyor dedim asla bir daha olsa bir daha ikiz tercih ederdim amacım asla isyan değil Rabbim bilir tek korkum onlara bir şey olacak mı yoksa çektiğim acı umrumda değil dedim doktorum da seni iyi edelim onlar da iyi olurlar dedi umarım rahatlarım tansiyon hariç daha rahatlamadım
Malesef düşüncesiz insanlara denk geliyoruz kendileride bir zamanlar bu yolardan geçmiş tek şansım eşim ben söylemeden benim yerime konuşuyor ailesi bile olsa uzak yoldan geldi ayıp olmasın dedik ama yatıya kalacağını düşünmedik Allah iyi düşünceli insanlarla karşılaştırsın hepimizi kim olduğu önemli değilAynı gülüm aynı Çarşamba günü geldiler kv kb birde kb hasta oldu cumartesi günü öksürüyor sümkürüyor lavabo yikamaktan cinnet geçirecektim artık cumartesi günü gideceklerdi kb istemedi görümcem alacaktı gelmeye onlar bugün dinlensin pazar sabahtan gelsinler kahvaltıya dedi görümcem evde ha çalışmıyor ben çalışıyorum essek gibi hamileyim zaten hasta olunca iyileşemiyorum bir pazarı var gelinin demedi pazar kahvaltıya geldiler hadi gidelim diyo görümcem görümceme yemeğe kalmayacak miyiz diyo kv gelin dolma yapacaktı diyor çıktım odadan cevap vermeden geberiyorum ben zaten akşam gittiler Allah'tan ama hiç dinlenemedim belim kopuyor
Keşke medıkalde dogum yaptırsa. Sadece 500 evler şafakla çalışıyo.Neey 2 bin miipeki senin doktorun Medicalde doğum yaptırıyor mu muayeneye onda devam etsen doğum Medical de olsa
Benim eşimin dünya umrunda değil malesef perişan oldum gece 1 den önce uyuyamadim hiç cinnet geçiriyor insan nasıl dayandım bilmiyorum yorgunluktan ağlayacak dereceye geliyorum artık bı de kb kim gelecek doğumuna ya annen ya bu annen gelsin bakamazsiniz dedi daha bir cinnet geçirdim sana mı düştü erkek halinle bana bunu sormak bir sen eksiktin sinirlendim ve ben iki anneyi de istemiyorum ben stres istemiyorum kardeşim bakacak dedim Aalllah Allah dedi dedim böyle sonunda kabullendiler gibi bakalımMalesef düşüncesiz insanlara denk geliyoruz kendileride bir zamanlar bu yolardan geçmiş tek şansım eşim ben söylemeden benim yerime konuşuyor ailesi bile olsa uzak yoldan geldi ayıp olmasın dedik ama yatıya kalacağını düşünmedik Allah iyi düşünceli insanlarla karşılaştırsın hepimizi kim olduğu önemli değil
Herşey gönlünce olsun canım benimde kardeşim gelecek nasip olursa doğumuda yaptıktan sonra kv haber vericez gelip giderler eşim halleder o kısmını yoksa baş edemem kimseyleBenim eşimin dünya umrunda değil malesef perişan oldum gece 1 den önce uyuyamadim hiç cinnet geçiriyor insan nasıl dayandım bilmiyorum yorgunluktan ağlayacak dereceye geliyorum artık bı de kb kim gelecek doğumuna ya annen ya bu annen gelsin bakamazsiniz dedi daha bir cinnet geçirdim sana mı düştü erkek halinle bana bunu sormak bir sen eksiktin sinirlendim ve ben iki anneyi de istemiyorum ben stres istemiyorum kardeşim bakacak dedim Aalllah Allah dedi dedim böyle sonunda kabullendiler gibi bakalım
Güzel haberler al en kısa zamanda inşallahKızlar yeni gelebildim buraya. Hepinize güzel duaları için teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
benim de kardeşim ilk hafta kalacak :)) ama yumurta bile kıramaz temizlik hayatta yapmaz :) hayatında yenidoğan bebek 2 kere görmüştür uzaktan o da :) annem diyor kıymalı kabak öğrendi :) körler sağırlar birbirini ağırlar yapacağız bizBenim eşimin dünya umrunda değil malesef perişan oldum gece 1 den önce uyuyamadim hiç cinnet geçiriyor insan nasıl dayandım bilmiyorum yorgunluktan ağlayacak dereceye geliyorum artık bı de kb kim gelecek doğumuna ya annen ya bu annen gelsin bakamazsiniz dedi daha bir cinnet geçirdim sana mı düştü erkek halinle bana bunu sormak bir sen eksiktin sinirlendim ve ben iki anneyi de istemiyorum ben stres istemiyorum kardeşim bakacak dedim Aalllah Allah dedi dedim böyle sonunda kabullendiler gibi bakalım
Ben sordum çocuk doğduktan 15 gün sonra oluyormuşKızlar bu arada bebekleri sürekli doktora götüreceğiniz için bence özel sağlık yaptırın bir an önce bebişlere kendinize yaptırmasanız bile, eşim banka çalısanı Allah 'tan da ordan yapıyorlar ki gerçi maaşından kesiliyor ama olsun, muayene ücretleride bu kadar artmışken, sigortacılarınızla konuşunyoksa her git gel dünyanın parası
Kabullendilerse iyi bari, çok şukur, k.b 'ya ne oluyosa karı gbi çok bılıyorBenim eşimin dünya umrunda değil malesef perişan oldum gece 1 den önce uyuyamadim hiç cinnet geçiriyor insan nasıl dayandım bilmiyorum yorgunluktan ağlayacak dereceye geliyorum artık bı de kb kim gelecek doğumuna ya annen ya bu annen gelsin bakamazsiniz dedi daha bir cinnet geçirdim sana mı düştü erkek halinle bana bunu sormak bir sen eksiktin sinirlendim ve ben iki anneyi de istemiyorum ben stres istemiyorum kardeşim bakacak dedim Aalllah Allah dedi dedim böyle sonunda kabullendiler gibi bakalım
Hemşireye tomurcuk battaniye vereyim canım o zaman. Penye de dursun içinde eşek değil ya hemşire de kalın durana ya da ikisine sarar heralde çocuk üşür diyeNe kalin ne inceler ama hemsireye ondan ver bence zaten yukari cikaricaklar hemen
Kuzum bazı doktorlar son anda yeni hasta kabul etmiyor bence önce asistanı ile konus kabul edermi doktor sorsun mesela benim doktorum 35-36 haftalık gelenleri kabul etmiyor. Doğum ücreti makul fiyatken bu kadar uçuk bir muayene ücreti neden onu da anlamış değilimKeşke medıkalde dogum yaptırsa. Sadece 500 evler şafakla çalışıyo.
2.000-2.500 arası dedi kız hatta,
Acaba son ana kadar ahmet hocaya gdıp son kontrolde medicale 2.000 verip bi doktoramı gözuksem
Cnm bu hastane muayneyi fazla tutup dogumu yan hastaneye göre uygun tutmuş,,Kuzum bazı doktorlar son anda yeni hasta kabul etmiyor bence önce asistanı ile konus kabul edermi doktor sorsun mesela benim doktorum 35-36 haftalık gelenleri kabul etmiyor. Doğum ücreti makul fiyatken bu kadar uçuk bir muayene ücreti neden onu da anlamış değilim
Valla ben zorla ozelde muayene oluyorum ve mesafemiz cok devlete koca karnimla gidemem dedim bi o var suan beni avutan..Bu sitede yalnız olmadığımı görmek bi nebze içimi ferahtiyor tek ben değilmişim diye , benimde kendi ailem ısrar ediyor alalim yapalim bende inat ettim yok herseyi kendi alacak diye ekonomi kötü evet ama halimiz iyi yine çok şükür , ben ne kadar onun bütçesini düşündkçe o benim iyice agzima ediyor sankidoğumu bile ozelde olmuyorum ki olsun normal doğum digerlerinden bilincim var yapar gelirim evime diye ama şeytan diyor git ozele ver 10 20 bin akillansin
HAhah guldurdun beni .. canta mi hazirliyorsun kacinci haftadaydin suandaHemşireye tomurcuk battaniye vereyim canım o zaman. Penye de dursun içinde eşek değil ya hemşire de kalın durana ya da ikisine sarar heralde çocuk üşür diye
benim de kardeşim ilk hafta kalacak :)) ama yumurta bile kıramaz temizlik hayatta yapmaz :) hayatında yenidoğan bebek 2 kere görmüştür uzaktan o da :) annem diyor kıymalı kabak öğrendi :) körler sağırlar birbirini ağırlar yapacağız biz
İndirdim lohusalık deliliginde paylaşcamKabullendilerse iyi bari, çok şukur, k.b 'ya ne oluyosa karı gbi çok bılıyorayy tam fıttırmalık, akşam bi yazı okudum, kaydettim ne kadarda doğru
Okuyun kızlar
Vay arkadaş ticarethane oldu hastaneler yaCnm bu hastane muayneyi fazla tutup dogumu yan hastaneye göre uygun tutmuş,,taktik meselesi
Evt bazı doktorlar kabul etmıyor bılıyorum ama bn bu hastanede dogum yapmak istıyorum desem ne derler acaba?
Eşim okey derse ben bıkere daha ugrayıp iyice bi öğrenım şu işi
canım benim sana umut olsun diye yazıyorum çok yakın aile dostumuz senin yaşadığın aynı süreçleri yaşadı ikiz kızları oldu onunda ve şuan 2 yaşlarını geçtiler... Bu ikizler var yaaa ah bu yaramazlar anne karnında annelerini çok yoruyorlar ama aslında hiç yormak istemiyorlar ama ellerinde değil işte onlarında... Sen hepimiz ne yaşıyorsak x2 olarak yaşıyorsun bak onunda hamileliği hep zor tansiyonu gribi enfeksiyonu erken doğum riski vs. vs. hiç bitmedi bitmeyecekti çünkü ikiz hamileliği bir başka zor oluyor maalesef... çok yorulmuştu oda ve senin doktorun gibi onun doktoru da hep çok iyi baktı çok sabrettiler çok dayandılar sanırım oda 34. haftadasın da doğumunu yaptı ve sağlıkla kavuştu yavrularına.. artık doğum yapılabilecek bir haftalara girdinn ben çok ama çok inanıyorum sizin süreciniz gerçekten güzel olacak ve o 10 günü de güzel geçireceksin sonra tüm çektiğin sıkıntıları unutacaksın o kadar güzel olacaklar ki bıcır bıcır tarif edilemezzKızlar yeni gelebildim buraya. Hepinize güzel duaları için teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim herkesin evladını sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?