2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kuzum çok geçmiş olsun hepsi geçecek inşallah sen de en güzel şekilde kavuşacaksın prenseslerine hep dua ediyorum size

Kızlar bu arada bebekleri sürekli doktora götüreceğiniz için bence özel sağlık yaptırın bir an önce bebişlere kendinize yaptırmasanız bile, eşim banka çalısanı Allah 'tan da ordan yapıyorlar ki gerçi maaşından kesiliyor ama olsun, muayene ücretleride bu kadar artmışken, sigortacılarınızla konuşun yoksa her git gel dünyanın parası

Canım çok çok geçmiş olsun Yaşadıkların kolay değil çok üzgünüm senin adına Allahım evlatlarını sana senide evlatlarına bağışlasın tez vakitte şifanı versin inşallah Şükürler olsunki doktoruna senin kadar güveniyorum anlattıklarından ötürü sağlıkla sıhatle kolaylıkla vaktinde bebeklerine kavuşman için dua ediyoruz Rabbim bu yaşadıklarının mükafatını evlatlarının sağlığı sıhati uzun ömürleriyle nasip etsin sana inşallah

Malesef düşüncesiz insanlara denk geliyoruz kendileride bir zamanlar bu yolardan geçmiş tek şansım eşim ben söylemeden benim yerime konuşuyor ailesi bile olsa uzak yoldan geldi ayıp olmasın dedik ama yatıya kalacağını düşünmedik Allah iyi düşünceli insanlarla karşılaştırsın hepimizi kim olduğu önemli değil

Neey 2 bin mii peki senin doktorun Medicalde doğum yaptırıyor mu muayeneye onda devam etsen doğum Medical de olsa
Keşke medıkalde dogum yaptırsa. Sadece 500 evler şafakla çalışıyo.
2.000-2.500 arası dedi kız hatta,
Acaba son ana kadar ahmet hocaya gdıp son kontrolde medicale 2.000 verip bi doktoramı gözuksem

Benim eşimin dünya umrunda değil malesef perişan oldum gece 1 den önce uyuyamadim hiç cinnet geçiriyor insan nasıl dayandım bilmiyorum yorgunluktan ağlayacak dereceye geliyorum artık bı de kb kim gelecek doğumuna ya annen ya bu annen gelsin bakamazsiniz dedi daha bir cinnet geçirdim sana mı düştü erkek halinle bana bunu sormak bir sen eksiktin sinirlendim ve ben iki anneyi de istemiyorum ben stres istemiyorum kardeşim bakacak dedim Aalllah Allah dedi dedim böyle sonunda kabullendiler gibi bakalım

Herşey gönlünce olsun canım benimde kardeşim gelecek nasip olursa doğumuda yaptıktan sonra kv haber vericez gelip giderler eşim halleder o kısmını yoksa baş edemem kimseyle

Güzel haberler al en kısa zamanda inşallah

benim de kardeşim ilk hafta kalacak :)) ama yumurta bile kıramaz temizlik hayatta yapmaz :) hayatında yenidoğan bebek 2 kere görmüştür uzaktan o da :) annem diyor kıymalı kabak öğrendi :) körler sağırlar birbirini ağırlar yapacağız biz

Ben sordum çocuk doğduktan 15 gün sonra oluyormuş

Kabullendilerse iyi bari, çok şukur, k.b 'ya ne oluyosa karı gbi çok bılıyorayy tam fıttırmalık, akşam bi yazı okudum, kaydettim ne kadarda doğru
Okuyun kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20240128_211419.webp
    84,7 KB · Görüntüleme: 72
Keşke medıkalde dogum yaptırsa. Sadece 500 evler şafakla çalışıyo.
2.000-2.500 arası dedi kız hatta,
Acaba son ana kadar ahmet hocaya gdıp son kontrolde medicale 2.000 verip bi doktoramı gözuksem
Kuzum bazı doktorlar son anda yeni hasta kabul etmiyor bence önce asistanı ile konus kabul edermi doktor sorsun mesela benim doktorum 35-36 haftalık gelenleri kabul etmiyor. Doğum ücreti makul fiyatken bu kadar uçuk bir muayene ücreti neden onu da anlamış değilim

Cnm bu hastane muayneyi fazla tutup dogumu yan hastaneye göre uygun tutmuş,, taktik meselesi
Evt bazı doktorlar kabul etmıyor bılıyorum ama bn bu hastanede dogum yapmak istıyorum desem ne derler acaba?
Eşim okey derse ben bıkere daha ugrayıp iyice bi öğrenım şu işi

Valla ben zorla ozelde muayene oluyorum ve mesafemiz cok devlete koca karnimla gidemem dedim bi o var suan beni avutan..

Niqu ah kuzum benim ya ne diyim bilemedim

Hemşireye tomurcuk battaniye vereyim canım o zaman. Penye de dursun içinde eşek değil ya hemşire de kalın durana ya da ikisine sarar heralde çocuk üşür diye
HAhah guldurdun beni .. canta mi hazirliyorsun kacinci haftadaydin suanda

Benim en küçüğüm 12 yaşında doğumda ben bekledim teyzemin dogumlarinda ben vardım son iki doğumda kız kardeşim giydirdi yıkadı 40 gün kaldı sondasina kadar değiştirdi ben 9 senelik evliyim kardeşimde evli yani iş becerebilen köyde yetişmiş rahat kadinlariz ama bize cahil diyorlar işte

Vay arkadaş ticarethane oldu hastaneler ya bence de sen önce kocayı kafala sonra o işi halletmek en basiti doktorum haber vermeden hastaneden ayrıldı ortada kaldım falan dersin o zaman kabul ederler bence

canım benim sana umut olsun diye yazıyorum çok yakın aile dostumuz senin yaşadığın aynı süreçleri yaşadı ikiz kızları oldu onunda ve şuan 2 yaşlarını geçtiler... Bu ikizler var yaaa ah bu yaramazlar anne karnında annelerini çok yoruyorlar ama aslında hiç yormak istemiyorlar ama ellerinde değil işte onlarında... Sen hepimiz ne yaşıyorsak x2 olarak yaşıyorsun bak onunda hamileliği hep zor tansiyonu gribi enfeksiyonu erken doğum riski vs. vs. hiç bitmedi bitmeyecekti çünkü ikiz hamileliği bir başka zor oluyor maalesef... çok yorulmuştu oda ve senin doktorun gibi onun doktoru da hep çok iyi baktı çok sabrettiler çok dayandılar sanırım oda 34. haftadasın da doğumunu yaptı ve sağlıkla kavuştu yavrularına.. artık doğum yapılabilecek bir haftalara girdinn ben çok ama çok inanıyorum sizin süreciniz gerçekten güzel olacak ve o 10 günü de güzel geçireceksin sonra tüm çektiğin sıkıntıları unutacaksın o kadar güzel olacaklar ki bıcır bıcır tarif edilemezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…