Ben de çok merak ediyorum 37 den önce kimse doğurmasın da şöyle vaktinde doğuranların haberlerini alsak da heyecanlansak azcık Bizim doğum tarihimiz 38+0 olarak planlandı 12.03 eşimle tanışma tarihimize denk gelioyr
Biz de yavaştan başlayacağız gibi görünüyor benim içime ben erken doğuracakmışım gibi doğuyor, e senin zaten yakın görünüyor, AAsliyokfotokopisivar
bu hareketlilikle çok beklemez gibi, Niqu
şubat 20lerde, paris2023
şubat ortasında, @biryenianneadayi sinyalleri başladı ona da şubat ortası diyorum, ay daha çok etiketlerim de dolar taşar ama mart grubu olarak yarımızdan fazlası şubatta patır patır doğuracağız
Canım sezeryan tarihi de verilse doğum sancın başlayınca o tarihin önemi kalmıyor kardeşime de sezeryan için gün verildi ama beyefendi bir gece aniden sancıyla o tarihten 10 gün önce gelmek istedi
gencaymerve
canım senin bebeğim hareketleri nasıl, yani gün içinde ve gece hareketlerini takip ettiğinde normal mi geliyor sana yoksa az mı hareket ediyor. Benim bebeğin hareketleri çok az bazen endişeleniyorum.
Biz de yavaştan başlayacağız gibi görünüyor benim içime ben erken doğuracakmışım gibi doğuyor, e senin zaten yakın görünüyor, AAsliyokfotokopisivar
şubat 20lerde, paris2023
şubat ortasında, @biryenianneadayi sinyalleri başladı ona da şubat ortası diyorum, ay daha çok etiketlerim de dolar taşar ama mart grubu olarak yarımızdan fazlası şubatta patır patır doğuracağız
Kızlar merhabalar giremiyorum pek bu aralar okullarda tatil malum ay benim bebek mide ağrısından geçen hafta bana iki serum taktırdı midede yattığı için gastrit olmuşum ilaç serum derken bugün doktor kontrolüm.vardi 2000 kg geldik 48 cm bana kilo almamış gibi geldi bpd 31+0 fl 31+6 Cl 32+0 haftayla uyumlu dedi doktor iyi gayet dedi ama bana kilosu az almış geldi doğum planı için 38+3 e kadar tutabilirsek iyi dedi benim midede yatan çocuk iki gündür fena hareketliydi baş pozisyonuna geçmiş ben şok doktorda baya pozisyon da dedi oda şok geçirdi midem ondan rahatlamış siz napıyorsunuz TikabasaBBuddy x@Xxudy kuzum kilosu gayet iyi sen içini ferah tut PeynirdomatesNiquAAsliyokfotokopisivar
etiket yapamadığım kızlar
Kızlar normal doğumu bekleyenler doktor 40 hafta bekletiyor onu söyliyim tabi o ara sancı, su vs gelmesse, oyuzden normal dogumlar marta sarkabılır. Ayrıca bnım planlı sezeryan ama dogum şubatta olmıcak gbı gelıyor. 38+0 benim martın 1'ine denk geliyor, o hafta içi doktor gün verebılır. Ben 4 mart'ı istıcem. Başı BBuddy x
çekecek arkadan patır patır döküleceğiz..
Kızlar bugün annem milyor tane bebek kıyafeti utuledi ya sağolsun. Ben de kendime birkac külot atlet falan alıp çantayı hazırlayacağım inşallah haftaya artık her şeyimi bitirmiş olmak istiyorum. Bugün 32+0 oldu. İlk bebeminkini 37de falan hazırladığım için bunda baya iyi iş çıkaracağım bence
şubat 20lerde, paris2023
Hahah seninki böyleyse çıkınca iyi bir sporcu olacak hareketli bebek benimkide hareketli ama yönü mide kismimdaydi yani bu zamana kadar hiç aşağı pozisyon da olmamıştı bende şaşırdım seninki yerim bol diyor oynayabildigim kadar oynayim diyor demekki
Hahah oğlum karnimda çok sakindi bi kere canımı acittigini bilmem ama doğduktan sonra offf anamı aglatti bakalım kızda tam tersi mi olacak onu çok merak ediyorum aferin senin bebise valla bak o kadar mideni acittim ama gönlünüde alırım demiş
Hahah oğlum karnimda çok sakindi bi kere canımı acittigini bilmem ama doğduktan sonra offf anamı aglatti bakalım kızda tam tersi mi olacak onu çok merak ediyorum aferin senin bebise valla bak o kadar mideni acittim ama gönlünüde alırım demiş