ya sorma benim eşim aşırı cimri zorunluluk olmazsa almaz ihtiyaç neyse emin olur ancak öyle alır inat ettim onun almasını bekliyorum ben de hastanede olmadı eline liste vereceğim bunları al gel diye o zaman mecbur alacak yoksa gel gidelim misal süt sağma makinesi alalım desem yok lazım mı biberon desem kullanır mı emzik desem aaa :)) araba koltuğu bile almadı zorla bir bebek arabası aldırdım kendim ödedim 2 ayda bana parasını zorla verdi bana kalacaktı :) ben de alırım sonuçta kendi yavrum ama eşimin durumu çok iyi kendi elimi zorlamak istemiyorumCanım sen hazırlasana hastane için birşeyler senin bi de 1 ay içinde olacaktı ,ben kendim gerildim senin için senin bu rahatlık ne
ofluyorlar ama saflıkları tavan devam ediyorAyy dun manava, sütçüye, yufkacıya derken bi ton şey aldık, çoğunu canım yavrum taşıdı, o olmasa zaten gtmezdım, ben 2şer 2şer kilo, 2 elime aldım. ağar poşetleryavrum çok yardımcı bna oğlanlar küçükken annelerıne düşkün oluyolar 15-16dan sonra sanki hrseye oflayıp pofluyorlar
Cnm bu eşlerın huyları çok değişik hepsının grcekten.,bnde hastane cantası konusunda kriz yasadım.ya sorma benim eşim aşırı cimri zorunluluk olmazsa almaz ihtiyaç neyse emin olur ancak öyle alır inat ettim onun almasını bekliyorum ben de hastanede olmadı eline liste vereceğim bunları al gel diye o zaman mecbur alacak yoksa gel gidelim misal süt sağma makinesi alalım desem yok lazım mı biberon desem kullanır mı emzik desem aaa :)) araba koltuğu bile almadı zorla bir bebek arabası aldırdım kendim ödedim 2 ayda bana parasını zorla verdi bana kalacaktı :) ben de alırım sonuçta kendi yavrum ama eşimin durumu çok iyi kendi elimi zorlamak istemiyorumhastaneden gider alıp gelir yoksa çok geriliyorum 50 kere söyledim tık yok
Aynen yaa erkek çocugu buyutmk rahat grecekten, bılgısayar basında mesela hiç kalkmadı,ofluyorlar ama saflıkları tavan devam ediyorkızla uğraşamazdım diyorum şimdi yok tiktok yok süs kuaför giyim hava 1500 :)) erkekler öyle mi veririm eline play stationı gözümün önünden ayrılmaz :)
Haha valiz sevmeyen bir tek benimki sanıyordum, ne zaman şehir dısına cıkıp geri dönecek olsak annem bir sürü şey veriyor adam posetleri görünce kafayı yiyor resmen herkrse çemkiriyor, annem kışlık yapmış bir dunya yarısını geri bırakıyorum mesela, yazın giderken mersın cok sıcak sureklı kıyafet değiştiriyoruz diye koca valızı alıyorum oğlana ayrı valız yapıyorum delleniyorCnm bu eşlerın huyları çok değişik hepsının grcekten.,bnde hastane cantası konusunda kriz yasadım.
Hurçlara koydum orta boy valize yetmedi, dahada koncak ufak tefekler var, bi gordu valizi bu ne dedi, sığmıyor tabi kapatamadı, sonra bide sırt çantasına koydu sıkış tıkış oldu. Valiz konusunda tiki var adamın, sevmıyor valiz tasımayı, surekli köye gıt gel, onu gotur, bunu getir yapıyoruz ama mecbur, greksız şey koyma dıyor, yaa dedim ne greksızı neden greksız seyler koyayım, hepsi lazım olcak şeyler, bi tane bıle greksz bısey yok dedim.
Doldurmuşsun gene dıyor, kızdım çıldırdım iyi dedim sırf sen taşıma dıye kalsın ozaman,
O valızden bi karış buyuğü var rahat rahat ona koymak varken nden tıkış tıkış kırıştrıp kucuk valıze ve sırt cantasına koyarki, nasıl bi mantıktır bu
Bn şimdi o buyuk valıze guzelce tek valız hrseyi yerleştırcem, ama görecek neden koydun neden bnı dınlemıyosun dıyecek, eminim yıne kavga çıkıcak
Bnde yazın annemden buzluk, salça ne varsa full tasıyorum, her gıtmeye illa süt, patates, sopan bi ton şeyler getrıyorum, hep laff.. Hep kavga gürültü, onları gelip 2 kat yukarı çıkartacakya, arabaya park yeri bulamıyor beyfendi,, 4-5 posta in çık yapıyor. Kabak bana patlıyor tabiiHaha valiz sevmeyen bir tek benimki sanıyordum, ne zaman şehir dısına cıkıp geri dönecek olsak annem bir sürü şey veriyor adam posetleri görünce kafayı yiyor resmen herkrse çemkiriyor, annem kışlık yapmış bir dunya yarısını geri bırakıyorum mesela, yazın giderken mersın cok sıcak sureklı kıyafet değiştiriyoruz diye koca valızı alıyorum oğlana ayrı valız yapıyorum delleniyorvalla aslında öyle dellendimi yapcan kucucuk valizi gıttıgın yerde götürcen alısverıse kaşınıyorlar yani
Benim oğlum 6 yasında bu sene 1. Sınıf ama evde işlerime yardım eder bulasık makınasını dızer bosaltır, çamasırları makınadan cıkartır, kırıntı döktüğü birşey olursa elıne supurgeyı verırım süpürür lakın iş oyuncaklarını toplamaya gelınce aaa ama çok yorgunum kollarım ağrıyor, dizim ağrıyor dıye söylenmeye başlar o zmn yaygarayı koparıyorum işte alıyorum elıme buyuk boy çöp poseti sen bilirsin ya çöpe gidecek ya yerine sen seç tercih senın dıyorum ağlamaya başlıyorAynen yaa erkek çocugu buyutmk rahat grecekten, bılgısayar basında mesela hiç kalkmadı,bna zerre zararı yok, ver tostunu önune yesin kızın altını nasıl alcam dıyorum çok hassas ya enfeksıyon kaparsa, kızlar fena yaa, ortaokulda görevliyim, kızları görüyorum aman allahım kıyafet, canta, makyaj, süs, püs, erkeklerde bısey yok
Aynısı cnm aynısı hayır bizimkini asansör tasıyor 10 kat sen mi tasıyorsun sanki parti parti çıkar dıyorum, yerken yıyorlar amaBnde yazın annemden buzluk, salça ne varsa full tasıyorum, her gıtmeye illa süt, patates, sopan bi ton şeyler getrıyorum, hep laff.. Hep kavga gürültü, onları gelip 2 kat yukarı çıkartacakya, arabaya park yeri bulamıyor beyfendi,, 4-5 posta in çık yapıyor. Kabak bana patlıyor tabii
Geçen bayramda gittiğimizde valızını kendı hazırladı don atlet koymayı unutmıs kendıneBnde yazın annemden buzluk, salça ne varsa full tasıyorum, her gıtmeye illa süt, patates, sopan bi ton şeyler getrıyorum, hep laff.. Hep kavga gürültü, onları gelip 2 kat yukarı çıkartacakya, arabaya park yeri bulamıyor beyfendi,, 4-5 posta in çık yapıyor. Kabak bana patlıyor tabii
Kuzum sadece hastaneye götürceklerin için bezini ,hemşireye vereceğin kıyafeti,battaniyesini,kendi pijamanı yıkayıp hazırla temiz temiz giysin bebiş de. Diğer pahalı büyük şeyleri öyle yap ver eline eşinin listeyi alsın hepsiniya sorma benim eşim aşırı cimri zorunluluk olmazsa almaz ihtiyaç neyse emin olur ancak öyle alır inat ettim onun almasını bekliyorum ben de hastanede olmadı eline liste vereceğim bunları al gel diye o zaman mecbur alacak yoksa gel gidelim misal süt sağma makinesi alalım desem yok lazım mı biberon desem kullanır mı emzik desem aaa :)) araba koltuğu bile almadı zorla bir bebek arabası aldırdım kendim ödedim 2 ayda bana parasını zorla verdi bana kalacaktı :) ben de alırım sonuçta kendi yavrum ama eşimin durumu çok iyi kendi elimi zorlamak istemiyorumhastaneden gider alıp gelir yoksa çok geriliyorum 50 kere söyledim tık yok
Ay o alt değiştirme konusunu ben de düşünüyorum. Kız altı temizlemek oğlan altı temizlemekten daha zordur heraldeAynen yaa erkek çocugu buyutmk rahat grecekten, bılgısayar basında mesela hiç kalkmadı,bna zerre zararı yok, ver tostunu önune yesin kızın altını nasıl alcam dıyorum çok hassas ya enfeksıyon kaparsa, kızlar fena yaa, ortaokulda görevliyim, kızları görüyorum aman allahım kıyafet, canta, makyaj, süs, püs, erkeklerde bısey yok
evet benim ki de takık annem veriyor birşeyler deli oluyor getir götür yapmayın diyor :)Haha valiz sevmeyen bir tek benimki sanıyordum, ne zaman şehir dısına cıkıp geri dönecek olsak annem bir sürü şey veriyor adam posetleri görünce kafayı yiyor resmen herkrse çemkiriyor, annem kışlık yapmış bir dunya yarısını geri bırakıyorum mesela, yazın giderken mersın cok sıcak sureklı kıyafet değiştiriyoruz diye koca valızı alıyorum oğlana ayrı valız yapıyorum delleniyorvalla aslında öyle dellendimi yapcan kucucuk valizi gıttıgın yerde götürcen alısverıse kaşınıyorlar yani
Evet bak grcekten sofra kaldır, ekmek al, sofrayı kur o iş oğlumda, süpürge açtrıyorum falan ama iş odayı toplamaya, kıyafetlerını katlayıp dolaba koymaya gelince iş yokBenim oğlum 6 yasında bu sene 1. Sınıf ama evde işlerime yardım eder bulasık makınasını dızer bosaltır, çamasırları makınadan cıkartır, kırıntı döktüğü birşey olursa elıne supurgeyı verırım süpürür lakın iş oyuncaklarını toplamaya gelınce aaa ama çok yorgunum kollarım ağrıyor, dizim ağrıyor dıye söylenmeye başlar o zmn yaygarayı koparıyorum işte alıyorum elıme buyuk boy çöp poseti sen bilirsin ya çöpe gidecek ya yerine sen seç tercih senın dıyorum ağlamaya başlıyorkorkuyorum masumlar apartmanınfaki han gibi olmasın ilerde
Aahhaa bnım eşimde unutuyor, nereye gtsek hep bısey unutur, telefonunu arabada unutuyor, köye gıderken şarzını unutur, dediğin gbi donunu unuturGeçen bayramda gittiğimizde valızını kendı hazırladı don atlet koymayı unutmıs kendınededim işte kıymetimi bilmezsen öyle donsuz kalırsın allahtan evın önunde marketler vardıda hemen ordan temın ettık
Ben hiç hissetmedim dönerken canımBirde ben şey sorcam bu bebekleri dönen doğum pozısyonuna gelen arkadaşlar, bebek dönerken hissediyormusunuz ahaa döndü vs fln dıyebenım ilkınde 2 kere döndü resmen karnım yırtılcaktı ellerini ayaklarını görüyordum dısardan
valla gec evlendim hata mı yaptım arada diyorumCnm bu eşlerın huyları çok değişik hepsının grcekten.,bnde hastane cantası konusunda kriz yasadım.
Hurçlara koydum orta boy valize yetmedi, dahada koncak ufak tefekler var, bi gordu valizi bu ne dedi, sığmıyor tabi kapatamadı, sonra bide sırt çantasına koydu sıkış tıkış oldu. Valiz konusunda tiki var adamın, sevmıyor valiz tasımayı, surekli köye gıt gel, onu gotur, bunu getir yapıyoruz ama mecbur, greksız şey koyma dıyor, yaa dedim ne greksızı neden greksız seyler koyayım, hepsi lazım olcak şeyler, bi tane bıle greksz bısey yok dedim.
Doldurmuşsun gene dıyor, kızdım çıldırdım iyi dedim sırf sen taşıma dıye kalsın ozaman,
O valızden bi karış buyuğü var rahat rahat ona koymak varken nden tıkış tıkış kırıştrıp kucuk valıze ve sırt cantasına koyarki, nasıl bi mantıktır bu
Bn şimdi o buyuk valıze guzelce tek valız hrseyi yerleştırcem, ama görecek neden koydun neden bnı dınlemıyosun dıyecek, eminim yıne kavga çıkıcak
canım bebeğin kilosu iyi gecen hafta ne kadar üzüldün senin böyle yapman bebeği strese sokacak hersey olacağına varıyor çok haklısın sen bak yasemin tatlısesin ikizinin kalbinde sorun çıktı çok şükür şimd iyiymiş herkesin başına gelebiliyor bu kadae stres iyi değil daha bu bebeğin önünde upuzun bir ömür var ne stresler yaşayacağız 30 gayet iyi rahim uzunluğun benim aylardır 32 hiç sorun bile denmedi zaten artık kısalmaya başlayacak bu kadar heyecana strese sendeki 14/9 bile mucize çok çok iyi ben eminim hiçbirsey yokAslı sana yemin ederim artık o doktor koltuğuna oturmak dahi istemiyorum. Bir gün güzel birşey duymadım. Kilosu iyi dedi haftasıyla tam uyumlu dedi. Önce tam idrar verdik kuzum. Eğer protezin çıkarsa 24 saatlik idrar toplayacağız. Benim bir haftadır ödemim vardı aslında, bakalım şimdi sonuç çıksın birde tansiyon ölçeceğim haftaya tekrar kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?