2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay cidden artık bu bebeleri karnımızda hareketlerinden tanıyoruz daha doğmadan hayran kalıyorum

kızlar karnı aşağı inen var mı son bi kaç gündür gözlemliyorum midemin orası boşaldı ayağa kalkınca göbüşüm aşağı bakıyor kaburgalarım rahatladı biraz daha ve ishalim
Bende de durumlar aynı hala ishalim bir de

Yaaa evet zaman ne gösterecek hepimize çok merak ediyorum şubat anneleri bile pıtır pıtır başladılar bakalım bizim grubun durumlar ne olacak
Kova kızçeleri
Ben de çok merak ediyorum 37 den önce kimse doğurmasın da şöyle vaktinde doğuranların haberlerini alsak da heyecanlansak azcık Bizim doğum tarihimiz 38+0 olarak planlandı 12.03 eşimle tanışma tarihimize denk gelioyr

Kuzum kilo alımı iyi geldi bana
Tansiyonda stresten olabilir mi
Cidden çok etkiliyor stres, benimde kontrolden önce 14/7 çıkmıştı, doktor hemen göndermedi beni, muayeneden yarım saat sonra ölçtüğünde düşmüştü
Belki seninde öyle olmuştur
Öyle değilse de çaresi tedavisi var çok şükür, ne yapalım sağlıkla gelsinler

Cnm kilosu iyi masallah, boyuda filinta gibim bnım 33+1 de 2 kılo idi. O hafta iyi kilo almıştı. Çok şukur kontrollere gdıp gelıyoruz, bı problem yok

Ayy benimde doğum günüm 12 mart

Yaaa evet zaman ne gösterecek hepimize çok merak ediyorum şubat anneleri bile pıtır pıtır başladılar bakalım bizim grubun durumlar ne olacak
Kova kızçeleri
Biz de yavaştan başlayacağız gibi görünüyor benim içime ben erken doğuracakmışım gibi doğuyor, e senin zaten yakın görünüyor, A Asliyokfotokopisivar bu hareketlilikle çok beklemez gibi, Niqu şubat 20lerde, paris2023 şubat ortasında, biryenianneadayi sinyalleri başladı ona da şubat ortası diyorum, ay daha çok etiketlerim de dolar taşar ama mart grubu olarak yarımızdan fazlası şubatta patır patır doğuracağız

Kız dur karnıma ağrı girdi

kızlar karnı aşağı inen var mı son bi kaç gündür gözlemliyorum midemin orası boşaldı ayağa kalkınca göbüşüm aşağı bakıyor kaburgalarım rahatladı biraz daha ve ishalim
Ay keşke benim de inse de kaburgalarım rahatlasa birazcık, bende o durum yok canım kaçıncı haftadasın

Az kaldı az her an her şey olabilir canısı seninki erkek bebiş diye 20lerde dedim yoksa şubat ortası diyecektim ama hiiiç belli olmaz
Kuzum benimki sezeryan eşimde 24 diyorama doktorun dediği gibi önemli olan kilosunu iyi alsın bence bu cuma doktorum söylicek

Hahah seninki böyleyse çıkınca iyi bir sporcu olacak hareketli bebek benimkide hareketli ama yönü mide kismimdaydi yani bu zamana kadar hiç aşağı pozisyon da olmamıştı bende şaşırdım seninki yerim bol diyor oynayabildigim kadar oynayim diyor demekki

Kuzum benimki sezeryan eşimde 24 diyorama doktorun dediği gibi önemli olan kilosunu iyi alsın bence bu cuma doktorum söylicek
Canım sezeryan tarihi de verilse doğum sancın başlayınca o tarihin önemi kalmıyor kardeşime de sezeryan için gün verildi ama beyefendi bir gece aniden sancıyla o tarihten 10 gün önce gelmek istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…