Ay cidden artık bu bebeleri karnımızda hareketlerinden tanıyoruz daha doğmadan hayran kalıyorumBende öyle durumda sağdan soldan dürtüyorumbenimki pozisyonu belli sola yatmami bekliyor birde yattığım anda başlıyor öyle bir durumda hemen koltuğa devriliyorum geçenlerde nst bağlayamadi ebeler yarim saat uğraştı çok hareket ediyor dediler dışardan da görünüyor ayakta olursam durur dedim kalktım öyle bağladılar
Bende de durumlar aynı hala ishalim bir dekızlar karnı aşağı inen var mı son bi kaç gündür gözlemliyorum midemin orası boşaldı ayağa kalkınca göbüşüm aşağı bakıyor kaburgalarım rahatladı biraz daha ve ishalim
Kafa gitmiş unuttum resmi koymaya..hala almadım ben ama düşünüyorum..seninkide çok iyi
Ben de çok merak ediyorum 37 den önce kimse doğurmasın da şöyle vaktinde doğuranların haberlerini alsak da heyecanlansak azcıkYaaa evet zaman ne gösterecek hepimize çok merak ediyorum şubat anneleri bile pıtır pıtır başladılar bakalım bizim grubun durumlar ne olacak
Kova kızçeleri
Cnm arada girip yazıyor.Kuzucum @tweeetyyy den haber varmı sürekli aklım onda yazamıyorum da o duyguyu bildiğim için rahatsız etmek de istemiyorum
Kuzum kilo alımı iyi geldi banaKızlar, artık psikolojik olarak çöküntüdeyim. Dr beni görür görmez bu halin ne bu ödem ne dedi. Hemen tansiyonumu ölçtüler 14/9 çıktı. Zaten biliyorsunuz bir dönem tansiyonum çıkmıştı. Şimdi idrarda protein var mı ona bakılacak, tansiyonum iyi seyredince bende hiç ölçmedim, daha çok şeker odaklıydım şekerimi ölçüyorum ama iki gündür fark ediyordum ödemim vardı. Ayaklarım ve ellerim çok şişmişti. Oğlum 33+1 2.150 çıktı demekki yavaş kilo alımı tansiyon ile alakalı oldu şimdide. Magnezyumu değişti tansiyon teşhisi konana kadar bu magnezyum tansiyonuna iyi gelicek dedi. Artık kontroller yine haftalık oldu. Yine güzel bir haberler gelemedim.o kadar moralim bozuk ki anlatamam size
Cnm kilosu iyi masallah, boyuda filinta gibimKızlar merhabalar giremiyorum pek bu aralar okullarda tatil malum ay benim bebek mide ağrısından geçen hafta bana iki serum taktırdı midede yattığı için gastrit olmuşum ilaç serum derken bugün doktor kontrolüm.vardi 2000 kg geldik 48 cm bana kilo almamış gibi geldi bpd 31+0 fl 31+6 Cl 32+0 haftayla uyumlu dedi doktor iyi gayet dedi ama bana kilosu az almış geldi doğum planı için 38+3 e kadar tutabilirsek iyi dedi benim midede yatan çocuk iki gündür fena hareketliydi baş pozisyonuna geçmiş ben şok doktorda baya pozisyon da dedi oda şok geçirdimidem ondan rahatlamış siz napıyorsunuz Tikabasa B Buddy x @Xxudy kuzum kilosu gayet iyi sen içini ferah tut @Peynirdomates Niqu A Asliyokfotokopisivar etiket yapamadığım kızlar
Ayy benimde doğum günüm 12 martBen de çok merak ediyorum 37 den önce kimse doğurmasın da şöyle vaktinde doğuranların haberlerini alsak da heyecanlansak azcıkBizim doğum tarihimiz 38+0 olarak planlandı 12.03 eşimle tanışma tarihimize denk gelioyr
Biz de yavaştan başlayacağız gibi görünüyor benim içime ben erken doğuracakmışım gibi doğuyor, e senin zaten yakın görünüyor, A Asliyokfotokopisivar bu hareketlilikle çok beklemez gibi,Yaaa evet zaman ne gösterecek hepimize çok merak ediyorum şubat anneleri bile pıtır pıtır başladılar bakalım bizim grubun durumlar ne olacak
Kova kızçeleri
Daha güzelleri var ama bu dediğimin fiyatı uyğun geldi bana yoksa dıştan çokta beğenmedimEki Görüntüle 3379309 bende bunu çok beğendim ama pahalı geldi seninki de güzelmiş
Kız dur karnıma ağrı girdiBiz de yavaştan başlayacağız gibi görünüyor benim içime ben erken doğuracakmışım gibi doğuyor, e senin zaten yakın görünüyor, A Asliyokfotokopisivar bu hareketlilikle çok beklemez gibi,Niqu şubat 20lerde, paris2023 şubat ortasında, biryenianneadayi sinyalleri başladı ona da şubat ortası diyorum, ay daha çok etiketlerim de dolar taşar ama mart grubu olarak yarımızdan fazlası şubatta patır patır doğuracağız
Ay keşke benim de inse de kaburgalarım rahatlasa birazcık, bende o durum yok canım kaçıncı haftadasınkızlar karnı aşağı inen var mı son bi kaç gündür gözlemliyorum midemin orası boşaldı ayağa kalkınca göbüşüm aşağı bakıyor kaburgalarım rahatladı biraz daha ve ishalim
Az kaldı az her an her şey olabilir canısı seninki erkek bebiş diye 20lerde dedim yoksa şubat ortası diyecektim ama hiiiç belli olmazKız dur karnıma ağrı girdi
34+2 bugünAy keşke benim de inse de kaburgalarım rahatlasa birazcık, bende o durum yok canım kaçıncı haftadasın
İyi çok şükür göremeyince merak ediyorum problemsiz atlatalim son günlerimizi inşallahCnm kilosu iyi masallah, boyuda filinta gibimbnım 33+1 de 2 kılo idi. O hafta iyi kilo almıştı. Çok şukur kontrollere gdıp gelıyoruz, bı problem yok
Kuzum benimki sezeryan eşimde 24 diyorAz kaldı az her an her şey olabilir canısı seninki erkek bebiş diye 20lerde dedim yoksa şubat ortası diyecektim ama hiiiç belli olmaz
Ben mesajlarına denk gelemedim hiç umarım birazda olsa toparlamistir kuzum benim,Cnm arada girip yazıyor.
Bnde ona yazmaya çekınıyorum açıkçası
Çok yakınız canım ben de 34+4teyim ama erken inmiş sanki seninki az biraz indi mi yoksa komple aşağıda mı doğumdan 1-2 hafta önce iniyor diye biliyordum34+2 bugün
Hahah seninki böyleyse çıkınca iyi bir sporcu olacak hareketli bebek benimkide hareketli ama yönü mide kismimdaydi yani bu zamana kadar hiç aşağı pozisyon da olmamıştı bende şaşırdım seninki yerim bol diyor oynayabildigim kadar oynayim diyor demekkiMaşallah kuzum bebiseayy ne güzel o kadar yukarida olduktan sonra kendi kendine dönmesi senin bebeği ayakta alkışlıyorum benim kızda kuduruk sanırım iç karnım geniş yeri çok rahat geliyor ona günde 3 kere pozisyon değişiyor geçen hafta baş gelişti dün makat dönmüş sol kaburgamin altındaydı kafası ayakları vajinami oydu bildiğin bugünde sağ göbek hizamda kafası ayakları solda caddede dolanır gibi dolanıyor sıpa karnimda aman iyi olsun da nasıl rahatsa benim kabulüm
Canım sezeryan tarihi de verilse doğum sancın başlayınca o tarihin önemi kalmıyorKuzum benimki sezeryan eşimde 24 diyorama doktorun dediği gibi önemli olan kilosunu iyi alsın bence bu cuma doktorum söylicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?