2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ay uyumluysa iyi benim oğlan 3100 gram doğmuştu minicikti ve hala minyon benim bu kizcenin boyu uzun demişti ozamanda doktor sanırım uzun olacak benim daha geçen hafta serum yerken baş midedeydi ondan mide ağrım dayanılmaz di bir haftadir nefesi düzgün alıyorum dedim meğer aşağı dönmüş en önemlisi sağlık zayıf kısa hiç birinin önemi kalmıyor

Yok yok iyi rahat ol canımdoktorum diyor 3000 kg gecicek ama ben nedense sanmıyorum bu cuma doktordayım bakalım ne kadar olmuş oğluşumTabi yeterki sağlıklı olsunlar gerisi düzelir

Kuzucum bu süreçte lütfen olabildiğince bir şeyler okuma . Bak bu sadece hamilelikte değil normal zamanda da yaptığımız en büyük yanlış .. dualarımdasın canım

çok teşekkür ederim canım hemen hemen düşünğüm sayılar bez kaç adet koymayı düşünüyorsun bebek için

Eki Görüntüle 3379299 ben bunu aldım arkadaşım başka bir yorumda yazmıştın onu bulamadım bebek arabası ve pusetinde kemer takmak kolay olur diye almıştım battaniyeyle kemer takamam gibi geldi
Ben almadım canım G Gamgusar sormuştu alayım mı diye pusetinde kemer kısmını düşünmedim hiç ama yanında olacağım için sorun olmaz diye düşünüyorum

Maşallah kuzum bebise ayy ne güzel o kadar yukarida olduktan sonra kendi kendine dönmesi senin bebeği ayakta alkışlıyorum benim kızda kuduruk sanırım iç karnım geniş yeri çok rahat geliyor ona günde 3 kere pozisyon değişiyor geçen hafta baş gelişti dün makat dönmüş sol kaburgamin altındaydı kafası ayakları vajinami oydu bildiğin bugünde sağ göbek hizamda kafası ayakları solda caddede dolanır gibi dolanıyor sıpa karnimda aman iyi olsun da nasıl rahatsa benim kabulüm

Kuzucum bu süreçte lütfen olabildiğince bir şeyler okuma . Bak bu sadece hamilelikte değil normal zamanda da yaptığımız en büyük yanlış .. dualarımdasın canım
Evet canım çok haklısın maalesef düştüm öyle bir hataya, kendimize ait olmayan hikayeleri sahiplenip kendimizde öyle olacakmış gibi korku yaşıyoruz. Halbuki o hikaye bana ait değil inşallah hepimiz buraya çok güzel doğum hikayeleri ile geliriz

kızlar karnı aşağı inen var mı son bi kaç gündür gözlemliyorum midemin orası boşaldı ayağa kalkınca göbüşüm aşağı bakıyor kaburgalarım rahatladı biraz daha ve ishalim

Yaaa evet zaman ne gösterecek hepimize çok merak ediyorum şubat anneleri bile pıtır pıtır başladılar bakalım bizim grubun durumlar ne olacak
Kova kızçeleri

kızlar karnı aşağı inen var mı son bi kaç gündür gözlemliyorum midemin orası boşaldı ayağa kalkınca göbüşüm aşağı bakıyor kaburgalarım rahatladı biraz daha ve ishalim
Ablam diyo senin karnın düştü diye bende biraz fark ediyorum göğüs altım boşaldı gibi zaten ters kafası aşağıda bebisin belki iniyodur kanala

Kilosu iyi kuzum maşallah
Ohh anneyi de bi güzel rahatsız etmiş birileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…