Bende bunu almayı düşünüyorum 550 bu taşımak için her yereEki Görüntüle 3379297 kizlar ben anne yanı beşiğin içine ek olarak koymak için bu yatağı aldım nasıl sizce baya indirime girmiş 419 liraya geldi beşik olmadan evin başka yerlerine de taşırım iyi olur dedim
Ay uyumluysa iyi benim oğlan 3100 gram doğmuştu minicikti ve hala minyonMerhaba canım.Aynen 32 haftayla sende uyumlu bendede 2000 kg 32 haftamda çokta iyi MaşAllahboyu benimkinin küçük ya 32 haftamda 43 cm yeterki sağlıklı olsun diyorum Ay benimkide kaç hafta oldu başı aşağıda ama bu gün mide ağrılarım var acaba ondanmı
Yok yok iyi rahat ol canımAy uyumluysa iyi benim oğlan 3100 gram doğmuştu minicikti ve hala minyonbenim bu kizcenin boyu uzun demişti ozamanda doktor sanırım uzun olacak benim daha geçen hafta serum yerken baş midedeydi ondan mide ağrım dayanılmaz di bir haftadir nefesi düzgün alıyorum dedim meğer aşağı dönmüş en önemlisi sağlık zayıf kısa hiç birinin önemi kalmıyor
bence endişelenme hiç haftası çok iyi kilosuda güzel maşallah kuzum hiç stres yapmaDüzelmişti sonra tekrar azaldı işte maalesef.34+4 üz cumartesi günü 2270 gr dı. Pazartesi ölçülecek yeni kilosu
Kuzucum bu süreçte lütfen olabildiğince bir şeyler okuma . Bak bu sadece hamilelikte değil normal zamanda da yaptığımız en büyük yanlış .. dualarımdasın canımVallahi hareket gözlemleyeceğim diye kafamı başka yere veremiyorum ki canım korkuyor insan çok büyük sorumluluk almışım gibi hissediyorum bir de kötü bir yorum okudum o beni çok etkiledi benim gibi suyu azalan bir hamile ile ilgili. Çok korkuyorum o yüzden. Dualaşalım kuzum
çok teşekkür ederim canım hemen hemen düşünğüm sayılar bez kaç adet koymayı düşünüyorsun bebek içinKuzum ben 32 de hazırladım ne olur ne olmaz diye sonra acil bisey oldugunda telase olmasın kimseye diyeben 1.sayfadaki listeden de baktım internetten de baktım oyle ortaklasa birsey yaptım yazayım
Bebek icin:
Hemsireye verilecek 5li takım bez nohut battaniye
4 takım (zıbın- alt ust - bere- eldive -corap-onluk hepsi icinde )
1 tane çekim için tulum
2 nohut 1 muslin battaniye
15 adet bez ıslak mendil
5 6 ağız mendili
Emzik
Süt kaşığı
Pompa (masaj ayarı icin aldim ben yoksa hstanede daha kaliteli pompalar var)
Daha almadım ama haftaya ya gumus kapak ya da gogus kalkanı alacagim (subat grubunda yeni dogum yapmis arkadas gogus ucu atlete degmesin diyodu cok acitiyomus )
•Mama almayı düşünüyordum ama hastanenin yanında eczane var sut gelmezse hemen ordan alabilirler
Kendim icin
2 pijama
1 lohusa takım
Corap terlik
Peluş hırka
9lu depend
3 atlet (emzirme degil normal atlet aldim yakası genis)
1 emzirme sutyeni (cikis icin)
Gogus pedi 8 tane
Havlu (normal dogum olursa banyoya giriliyo rahatlamak icin vucut-sac havlusu aldim ondan)
Makyaj malzemesi (cekim icin)
Yuz yikama jeli (makyaji hemen temizlerim)
Dis macunu fircasi
Sade nescafe
Ekstra esofman kıyafet falan almadim rahat kıyafetle gidecegim onunla cikarim yine
İkramlık olarakta
Cikolata
Kolonya
Kurabiye
Ben almadım canım G Gamgusar sormuştu alayım mı diyeEki Görüntüle 3379299 ben bunu aldım arkadaşım başka bir yorumda yazmıştın onu bulamadım bebek arabası ve pusetinde kemer takmak kolay olur diye almıştım battaniyeyle kemer takamam gibi geldi
Maşallah kuzum bebiseKızlar merhabalar giremiyorum pek bu aralar okullarda tatil malum ay benim bebek mide ağrısından geçen hafta bana iki serum taktırdı midede yattığı için gastrit olmuşum ilaç serum derken bugün doktor kontrolüm.vardi 2000 kg geldik 48 cm bana kilo almamış gibi geldi bpd 31+0 fl 31+6 Cl 32+0 haftayla uyumlu dedi doktor iyi gayet dedi ama bana kilosu az almış geldi doğum planı için 38+3 e kadar tutabilirsek iyi dedi benim midede yatan çocuk iki gündür fena hareketliydi baş pozisyonuna geçmiş ben şok doktorda baya pozisyon da dedi oda şok geçirdimidem ondan rahatlamış siz napıyorsunuz @Tikabasa B Buddy x @Xxudy kuzum kilosu gayet iyi sen içini ferah tut @Peynirdomates Niqu A Asliyokfotokopisivar etiket yapamadığım kızlar
Evet canım çok haklısın maalesef düştüm öyle bir hataya, kendimize ait olmayan hikayeleri sahiplenip kendimizde öyle olacakmış gibi korku yaşıyoruz. Halbuki o hikaye bana ait değil inşallah hepimiz buraya çok güzel doğum hikayeleri ile gelirizKuzucum bu süreçte lütfen olabildiğince bir şeyler okuma . Bak bu sadece hamilelikte değil normal zamanda da yaptığımız en büyük yanlış .. dualarımdasın canım
Yok balım ben 419 a aldımBende bunu almayı düşünüyorum 550 bu taşımak için her yere
Çok teşekkür ederim canım inşallah pazartesi güzel haberlerle geleceğimbence endişelenme hiç haftası çok iyi kilosuda güzel maşallah kuzum hiç stres yapma
benim de randevum pazartesi güzel haberler alalımÇok teşekkür ederim canım inşallah pazartesi güzel haberlerle geleceğim
15 - 16 tane koydum kuzum bence yeterli diye düşündümçok teşekkür ederim canım hemen hemen düşünğüm sayılar bez kaç adet koymayı düşünüyorsun bebek için
Ben de aldım canım kullanışlı geldi banaSizce alinmali mi bu kundaktan ?
Evet ya düşünemedim makinayı da test etmem gerkiyordu ay birden sütü çekince çocukumun rıskını ziyan etmis gibi hissettimDoğumu tetıklıyor canım sakın deneme gögüs uçlarınızı vs uyarmayın asla krem sürerken bile cok dikkat edin diyor ebeler
Yaaa evet zaman ne gösterecek hepimize çok merak ediyorum şubat anneleri bile pıtır pıtır başladılar bakalım bizim grubun durumlar ne olacakSeninkilerin eli kulağında canımsaymana gerek kalacak hiçbir durum yaşamazsın inşallah zaten sıkı takiplisin her şey kontrol altında inşallah sağlıkla gelecekler ocağın sonu diyordun ama bak şubat doğumlu olacaklar herhalde maşallah ikisine de ay 2 tane kova burcu kızçelerin olacak zeki, entelektüel, dikkat çekici, biraz da bilmiş tatlı mı tatlı kızlar
Ablam diyo senin karnın düştü diye bende biraz fark ediyorum göğüs altım boşaldı gibi zaten ters kafası aşağıda bebisin belki iniyodur kanalakızlar karnı aşağı inen var mı son bi kaç gündür gözlemliyorum midemin orası boşaldı ayağa kalkınca göbüşüm aşağı bakıyor kaburgalarım rahatladı biraz daha ve ishalim
Kilosu iyi kuzum maşallahKızlar merhabalar giremiyorum pek bu aralar okullarda tatil malum ay benim bebek mide ağrısından geçen hafta bana iki serum taktırdı midede yattığı için gastrit olmuşum ilaç serum derken bugün doktor kontrolüm.vardi 2000 kg geldik 48 cm bana kilo almamış gibi geldi bpd 31+0 fl 31+6 Cl 32+0 haftayla uyumlu dedi doktor iyi gayet dedi ama bana kilosu az almış geldi doğum planı için 38+3 e kadar tutabilirsek iyi dedi benim midede yatan çocuk iki gündür fena hareketliydi baş pozisyonuna geçmiş ben şok doktorda baya pozisyon da dedi oda şok geçirdimidem ondan rahatlamış siz napıyorsunuz @Tikabasa B Buddy x @Xxudy kuzum kilosu gayet iyi sen içini ferah tut @Peynirdomates Niqu A Asliyokfotokopisivar etiket yapamadığım kızlar
Kafa gitmiş unuttum resmi koymaya..hala almadım ben ama düşünüyorum..seninkide çok iyiYok balım ben 419 a aldımEki Görüntüle 3379301
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?