2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Cnm senınki mart başıda olabılır, bi sorun görmesse 40ı görebılırsen sen
Kuzum benim son tarihim 17 Mart 40 hafta oluyor geçen hafta rahim ağzı uzunlugunu ölçüp su gelişi düzenli sancı baslamazsa 39-40 görürsün dedi bide benim Dr 42 ye kadar bekliyor Mart sonuna kadar tolerans veriyorum dedi o tarihleri duyunca gözüm açıldı ben bir 35e geleyim bütün tuşlara basmaya basliycam bebek baş asagi dönerse tabi yoksa salarim tamamen

Ay benim de oğlum sakindi doğdu anam agla ağla kolik bir yandan bir yandan hareketli şuan 8 yaşında uslu ama teyzesi
Oyy maşallah ona benim ki de 6 yaşında elhamdülillah çok güzel huyludur oğlanlar öyle mi oluyor acaba derler ya erkek bebeler çok gazlı olur diye belki ondan çok zorlanmisizdir

Ben tam 1 nisan da 40 ,oluyorum ama sanki 38 de sancım gelecekmiş ve doğuracakmisim gibi hissediyorum

Ben tam 1 nisan da 40 ,oluyorum ama sanki 38 de sancım gelecekmiş ve doğuracakmisim gibi hissediyorum
Senle ben hemen hemen aynıyız benim normal doğum olsa o günlere denk geliyor ama doktor 38+0 de alırız dediği için benimki 21 i falan oluyor sanırım

Cnm bebiş gelcegı zamanı bılıyor, ama bnce sen martsın

Oyy maşallah ona benim ki de 6 yaşında elhamdülillah çok güzel huyludur oğlanlar öyle mi oluyor acaba derler ya erkek bebeler çok gazlı olur diye belki ondan çok zorlanmisizdir
Ayy dun manava, sütçüye, yufkacıya derken bi ton şey aldık, çoğunu canım yavrum taşıdı, o olmasa zaten gtmezdım, ben 2şer 2şer kilo, 2 elime aldım. ağar poşetler yavrum çok yardımcı bnaoğlanlar küçükken annelerıne düşkün oluyolar 15-16dan sonra sanki hrseye oflayıp pofluyorlar

Ben hastalandım kullandım iyi ki almışım bebekten önce ben kullandım. Serumdan çekip koydum ben de çok güzel açıyoo nefesii

Senle ben hemen hemen aynıyız benim normal doğum olsa o günlere denk geliyor ama doktor 38+0 de alırız dediği için benimki 21 i falan oluyor sanırım
Benim ilkınde nişan gelmıstı cumartesi, kontrole gıtmıstım 1 cm açıklık vardı pazartesi alalım dedi doktorum eşimde şehir dısındaydı o zmn kayınvalıdem yanımdaydı tek başıma doğurmam dedim 38+3 te mı ne aldılardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…