- 16 Haziran 2023
- 211
- 273
- 23
Bana doğumuma girecek ebe şöyle bir liste attıkızlar hastane çantası konusunda çok tecrübesizim neyden kaç adet koyuluyor vs hiç bir fikrim yok inanın kibana yardımcı olur musunuz elinde listesi olan atabilirse çok çok mutlu olurum birde kaçıncı haftada hazır olmalı çanta 31. haftamdayım ben şuanda
Geçmiş olsun. Ben burun tıkanıklığı yaşadığımda serum koyup kullandım faydasını gördümKızlar ben akıllandım almadığıma bin pişman oldum hemen bundan sipariş verdim evde de hava vermeye kendime devam ederim bir zararı olmaz demi burada kullananlar vardı kendisine? İçine serum koyarım biraz herhalde demi ?
Direct NEXUS Yetişkinler Ve Çocuklar Için Şarj Edilebilir Taşınabilir Mesh Nebulizatör - Fiyatı, Yorumları
Direct NEXUS Yetişkinler Ve Çocuklar Için Şarj Edilebilir Taşınabilir Mesh Nebulizatör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok az geldi liste gözüme hiç bişi yok sankiBana doğumuma girecek ebe şöyle bir liste attı
Az kaldı canım sık dişini, bebeğini kucağına aldığında her şey bitecek inşallah. Çok zor bi dönemden geçiyoruz ilaçlar iğneler diyetler ama bir, bir buçuk aya inşallah her şey son bulacak güzel yavrumuza kavuşacağız. Kayınvalidenle birlikte yaşamıyorsan her şeyi söyleme bence, ben de onların yanındayken iğne bile yaptıracaksam şurda yaptır burda yaptır sürekli fikir sunuyorlar. Keşke her şeylerimize böyle karışmasalar.Kızlar yazamadım, şimdi kendime geldim azıcık evet kilosu iyi dedi bu haftada 2 kilo idealdir senin 2.150 dedi. Şimdi hem şeker hem tansiyon ile uğraşacağım. O benim canımı sıktı, ama elbetteki yine her zamanki gibi şükür ediyorum. Kızlar çok sıkıldım aylardır yatmaktan birilerine muhtaç olmaktan biliyorsunuz annemde yok benim, bana bakacak kimsem yok. Beni asıl sıkan üzen bu, şimdi yine yatış verdi bana evde yatacağım. Eşimde mecburen çalışmak zorunda, kendi işi bırakıp gelemiyor. Her hafta kontrole çağırdı. Ben fark ettim 2 gündür ciddi şişiyordum.kv normal aman yazma doktora dedi eşimin yanında bende yazamadım kontrol gününü bekledim. Böylede takıntılı oluyorum iyice gözlerinde eşimin, eşimin ailesinin. Yani böyle kızlar. Sürecim biliyorsunuz çok zordu. İyice yıprandım.
Ben de havasız ve sıcak ortamda direkt böyle oluyorum. Elim ayağım boşalıyor soğuk soğuk terlemeye başlıyorumBende sabah hastaneye oğlumla, eşimi götürdüm, hastane sıcak ve alt katlara iniyoruz, aslında öyle basık değil ama hava alamadığımı hissediyorum anında tansiyonum düşüyor elim ayağımda karıncalanma hissediyorum, bir kere böyle oldu hastane lavabosunda düşüp bayılmısım kafamı falan vurmusum ondan beri her böyle olduğumda panik atağımda geliyor beraberinde, ben napıcam böyle kendimi telkinliyorum ama olmuyor, bebekte sürekli vurup duruyor o an sanki hıçkırıyormus gibi oluyor, kendi kontrolüme bile gitmeye korkuyorum yenıden düşüp bayılıcam diye, o an bebekte aşağı vuruyor kasılıyor çok zor yürüyorum var mı böyle benim gibi olanyemin ediyorum ayakta duramıyorum
Siz bilirsinizÇok az geldi liste gözüme hiç bişi yok sanki
Ahahahah ayniii seyii yasadimm bak ayniiCnm bu eşlerın huyları çok değişik hepsının grcekten.,bnde hastane cantası konusunda kriz yasadım.
Hurçlara koydum orta boy valize yetmedi, dahada koncak ufak tefekler var, bi gordu valizi bu ne dedi, sığmıyor tabi kapatamadı, sonra bide sırt çantasına koydu sıkış tıkış oldu. Valiz konusunda tiki var adamın, sevmıyor valiz tasımayı, surekli köye gıt gel, onu gotur, bunu getir yapıyoruz ama mecbur, greksız şey koyma dıyor, yaa dedim ne greksızı neden greksız seyler koyayım, hepsi lazım olcak şeyler, bi tane bıle greksz bısey yok dedim.
Doldurmuşsun gene dıyor, kızdım çıldırdım iyi dedim sırf sen taşıma dıye kalsın ozaman,
O valızden bi karış buyuğü var rahat rahat ona koymak varken nden tıkış tıkış kırıştrıp kucuk valıze ve sırt cantasına koyarki, nasıl bi mantıktır bu
Bn şimdi o buyuk valıze guzelce tek valız hrseyi yerleştırcem, ama görecek neden koydun neden bnı dınlemıyosun dıyecek, eminim yıne kavga çıkıcak
Abshshahdn ahahahha iç sesim Sinan sardoganmis
Bende kendimi 21 22 Mart gibi hissediyorum, sağlıkla olur inşallahMart 21 de ben 38+3 oluyorum o hafta gelecek gibi hissediyorum bilmiyorum ama yine de
Kuzum çok haklısın, aylardır zor bir süreçti, hep iyi düşünmeye çalış, sağlıkla kucağına al hepsini unutacaksın, kalbi de iyi olacak, maşallah kilosu da iyi kuzumKızlar yazamadım, şimdi kendime geldim azıcık evet kilosu iyi dedi bu haftada 2 kilo idealdir senin 2.150 dedi. Şimdi hem şeker hem tansiyon ile uğraşacağım. O benim canımı sıktı, ama elbetteki yine her zamanki gibi şükür ediyorum. Kızlar çok sıkıldım aylardır yatmaktan birilerine muhtaç olmaktan biliyorsunuz annemde yok benim, bana bakacak kimsem yok. Beni asıl sıkan üzen bu, şimdi yine yatış verdi bana evde yatacağım. Eşimde mecburen çalışmak zorunda, kendi işi bırakıp gelemiyor. Her hafta kontrole çağırdı. Ben fark ettim 2 gündür ciddi şişiyordum.kv normal aman yazma doktora dedi eşimin yanında bende yazamadım kontrol gününü bekledim. Böylede takıntılı oluyorum iyice gözlerinde eşimin, eşimin ailesinin. Yani böyle kızlar. Sürecim biliyorsunuz çok zordu. İyice yıprandım.
Biz de yavaştan başlayacağız gibi görünüyor benim içime ben erken doğuracakmışım gibi doğuyor, e senin zaten yakın görünüyor, A Asliyokfotokopisivar bu hareketlilikle çok beklemez gibi, @Niqu şubat 20lerde, @paris2023 şubat ortasında,biryenianneadayi sinyalleri başladı ona da şubat ortası diyorum, ay daha çok etiketlerim de dolar taşar ama mart grubu olarak yarımızdan fazlası şubatta patır patır doğuracağız
Senınki en azından eksık olursa eve gıder alırım demiş. Bnımkıne şu eksik gıt al desem bi ton laf edıp alıp gelir.Ahahahah ayniii seyii yasadimm bak ayniiannem küçük bir valiz verdi içine anca çocuğun ihtiyaçları sığdı dedim ki büyük valizi indirde ona tam sığar inattt indirmedi napcan büyük valizi buna sigdigi kadar koy ev şuradan şurası getiririm dedi hiç tartışmaya girmedim tamam kocam dedim annemden bitane daha valiz aldım tek bir tane derli toplu valiz olacağına iki tane valiz oldu simdi o düşünsün
Peki o an ne yapıyorsunuz çözüm içinBen de havasız ve sıcak ortamda direkt böyle oluyorum. Elim ayağım boşalıyor soğuk soğuk terlemeye başlıyorum
Cidden mi?Siz bilirsinizben bu kadar yerleştirince bir seyahat boy bavul ve bir sırt çantası kadar yer kapladı zaten daha fazla bir şey koymayacağım bu yüzden.
Hiçbir şey yapamıyorum valla oturacak yer buluyorum hemen oturuyorum 5 dk. Sonra kalkacak kadar güç gelince kendimi dışarı atıyorum hava alınca geçiyor hemenPeki o an ne yapıyorsunuz çözüm için
Bzımki yapıyor elınden iş gelir ama keyfi gelınce yaparvalla gec evlendim hata mı yaptım arada diyorumiş de istemeyeceksin prensten tablo aldım bir ay duvara çakmadı dolap boşaltılacak kitaplığa konacak ufff asla yaptıramadım hiçbir iş kesinlikle yapmak istemiyor 40 ına kadar annesiyle yaşamış 80 yasında kv abilerinin annesinin bir dediğini iki etmemiş onlar da baya yaşca büyükler şimdi sıkılmış kanımca evlendim rahat edeyim diyor haklı da bir yandan hoş kopamıyor da onlardan tutturdu aile apartmanına tasınalım diye bakalım ne olacak
Hava alacak yer bulana kadar bayılıyorumHiçbir şey yapamıyorum valla oturacak yer buluyorum hemen oturuyorum 5 dk. Sonra kalkacak kadar güç gelince kendimi dışarı atıyorum hava alınca geçiyor hemen
Hamilelikte mi oluyor bu durumHava alacak yer bulana kadar bayılıyorumsoğuk hava iyi gelıyor dediğiniz gibi ama yatacak yer bulursam düz bir zemıne uzanmaya çalısıyorum hemen evde vs ama dısardaysam sıkıntı, birde kahvaltıdan sonra oluyor o zmn kendımı koltuga atıp uzanıyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?