2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bana doğumuma girecek ebe şöyle bir liste attı

Eklentiler

• 1000011624.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 100
  • 1000011620.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 98
Geçmiş olsun. Ben burun tıkanıklığı yaşadığımda serum koyup kullandım faydasını gördüm

Kızlar yazamadım, şimdi kendime geldim azıcık evet kilosu iyi dedi bu haftada 2 kilo idealdir senin 2.150 dedi. Şimdi hem şeker hem tansiyon ile uğraşacağım. O benim canımı sıktı, ama elbetteki yine her zamanki gibi şükür ediyorum. Kızlar çok sıkıldım aylardır yatmaktan birilerine muhtaç olmaktan biliyorsunuz annemde yok benim, bana bakacak kimsem yok. Beni asıl sıkan üzen bu, şimdi yine yatış verdi bana evde yatacağım. Eşimde mecburen çalışmak zorunda, kendi işi bırakıp gelemiyor. Her hafta kontrole çağırdı. Ben fark ettim 2 gündür ciddi şişiyordum.kv normal aman yazma doktora dedi eşimin yanında bende yazamadım kontrol gününü bekledim. Böylede takıntılı oluyorum iyice gözlerinde eşimin, eşimin ailesinin. Yani böyle kızlar. Sürecim biliyorsunuz çok zordu. İyice yıprandım.

Benim dalağıma basıyor bu cocuk bugün yine, birde çok hareketli maşallah, geldi bana yine mide bulantıları inşallah yine enfeksiyon değildir çünkü cumartesi tahlıl verdıgımde baya düşmüştü crpm

Az kaldı canım sık dişini, bebeğini kucağına aldığında her şey bitecek inşallah. Çok zor bi dönemden geçiyoruz ilaçlar iğneler diyetler ama bir, bir buçuk aya inşallah her şey son bulacak güzel yavrumuza kavuşacağız. Kayınvalidenle birlikte yaşamıyorsan her şeyi söyleme bence, ben de onların yanındayken iğne bile yaptıracaksam şurda yaptır burda yaptır sürekli fikir sunuyorlar. Keşke her şeylerimize böyle karışmasalar.

Ben de havasız ve sıcak ortamda direkt böyle oluyorum. Elim ayağım boşalıyor soğuk soğuk terlemeye başlıyorum

Ahahahah ayniii seyii yasadimm bak aynii annem küçük bir valiz verdi içine anca çocuğun ihtiyaçları sığdı dedim ki büyük valizi indirde ona tam sığar inattt indirmedi napcan büyük valizi buna sigdigi kadar koy ev şuradan şurası getiririm dedi hiç tartışmaya girmedim tamam kocam dedim annemden bitane daha valiz aldım tek bir tane derli toplu valiz olacağına iki tane valiz oldu simdi o düşünsün

Mart 21 de ben 38+3 oluyorum o hafta gelecek gibi hissediyorum bilmiyorum ama yine de
Bende kendimi 21 22 Mart gibi hissediyorum, sağlıkla olur inşallah
31 Mart son gün bizimde, ama sezeryan olacağı için erken alacaklar
Kuzum çok haklısın, aylardır zor bir süreçti, hep iyi düşünmeye çalış, sağlıkla kucağına al hepsini unutacaksın, kalbi de iyi olacak, maşallah kilosu da iyi kuzumbebekler bizden daha güçlü, bizde onlar için güçlü olmalıyız

Ben 37.haftamın 16 Şubat gibi dolacağını bildiğimden beri hep 20 şubatta doğururum kesin diyordum . İnşallah daha önce olmaz

Senınki en azından eksık olursa eve gıder alırım demiş. Bnımkıne şu eksik gıt al desem bi ton laf edıp alıp gelir.

Bzımki yapıyor elınden iş gelir ama keyfi gelınce yapar ayrı otururken aile apartmanına taşınmakmı böyle bi hatayı yapacakmısın

akşamdan beri kasılmam var çok tatsızım sağ tarafıma toplayıp uyuşuyor kaskatı kesiliyor gitsem mi doktora gitmesem mi bilemedim ki

Hiçbir şey yapamıyorum valla oturacak yer buluyorum hemen oturuyorum 5 dk. Sonra kalkacak kadar güç gelince kendimi dışarı atıyorum hava alınca geçiyor hemen
Hava alacak yer bulana kadar bayılıyorum soğuk hava iyi gelıyor dediğiniz gibi ama yatacak yer bulursam düz bir zemıne uzanmaya çalısıyorum hemen evde vs ama dısardaysam sıkıntı, birde kahvaltıdan sonra oluyor o zmn kendımı koltuga atıp uzanıyorum hemen

Hamilelikte mi oluyor bu durum
Benimde nabzım yükseldiğinde böyle oluyorum, henüz baygınlık aşamasına gelmedim çok şükür
Ama soğuk soğuk terliyorum, nefesim kesiliyor, kalbim ağzımda sanki o an hava almam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…