- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 39
Evet canım hamılelıkte oluyor, çok çok öncelerden kalan bir panik atağım vardı ama çok uzun zamandır ortada yoktu kendileri, sezeryandan da korkuyorum bu yüzden ilk doğumumda da tansıyonum vs düşmüştü, beraberinde kusma isteği falan gelıyor ama öyle böyle değil nefes alamıyorum gögsüme çöküyorlar gibi oluyorHamilelikte mi oluyor bu durum
Benimde nabzım yükseldiğinde böyle oluyorum, henüz baygınlık aşamasına gelmedim çok şükür
Ama soğuk soğuk terliyorum, nefesim kesiliyor, kalbim ağzımda sanki o an hava almam gerekiyor
Halay başıKızlar normal doğumu bekleyenler doktor 40 hafta bekletiyor onu söyliyim tabi o ara sancı, su vs gelmesse, oyuzden normal dogumlar marta sarkabılır. Ayrıca bnım planlı sezeryan ama dogum şubatta olmıcak gbı gelıyor. 38+0 benim martın 1'ine denk geliyor, o hafta içi doktor gün verebılır. Ben 4 mart'ı istıcem. Başı B Buddy x çekecek arkadan patır patır döküleceğiz..
Canım seni çok iyi anlıyoruz bende muhtaç gibi hissediyorum kendimi ama emin ol eşlerimiz öyle düşünmüyor başkalarını bilemem de kv kip sallama bile onları bu süreçte. Takıntılık bazen yerinde iyidirKızlar yazamadım, şimdi kendime geldim azıcık evet kilosu iyi dedi bu haftada 2 kilo idealdir senin 2.150 dedi. Şimdi hem şeker hem tansiyon ile uğraşacağım. O benim canımı sıktı, ama elbetteki yine her zamanki gibi şükür ediyorum. Kızlar çok sıkıldım aylardır yatmaktan birilerine muhtaç olmaktan biliyorsunuz annemde yok benim, bana bakacak kimsem yok. Beni asıl sıkan üzen bu, şimdi yine yatış verdi bana evde yatacağım. Eşimde mecburen çalışmak zorunda, kendi işi bırakıp gelemiyor. Her hafta kontrole çağırdı. Ben fark ettim 2 gündür ciddi şişiyordum.kv normal aman yazma doktora dedi eşimin yanında bende yazamadım kontrol gününü bekledim. Böylede takıntılı oluyorum iyice gözlerinde eşimin, eşimin ailesinin. Yani böyle kızlar. Sürecim biliyorsunuz çok zordu. İyice yıprandım.
Miyom olduğu için fazla bekletmek istemiyor doktorumNeden 38 de alıyor, bir mani sağlık açısından sıkıntı yoksa 39 a kdr bekletiyorlar sezeryanı
Ben baya baya baya hissettim dışardan da görünüyor duBirde ben şey sorcam bu bebekleri dönen doğum pozısyonuna gelen arkadaşlar, bebek dönerken hissediyormusunuz ahaa döndü vs fln dıyebenım ilkınde 2 kere döndü resmen karnım yırtılcaktı ellerini ayaklarını görüyordum dısardan
Evet canım o sıkıntılıymış biliyorum Rabbim tez zamanda sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallahMiyom olduğu için fazla bekletmek istemiyor doktorum
Amin hepimizi inşallahEvet canım o sıkıntılıymış biliyorum Rabbim tez zamanda sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bi anda mı oluyor yaniBen baya baya baya hissettim dışardan da görünüyor du
Akşam böyle çok hareketliydi ertesi gün aşırı derecede böyle paldır güldür baktım vücudum karnim yamulmus öyle anladımBi anda mı oluyor yani
Benimkide geçen hafta yukarıdaydi bugune kadarBenimki hala kafa yukarıda oturuyor. 32 haftayızdöner mi acaba. Öyle bi anda karar verip mi dönüyor
İnşallah kuzum zaten o tarihe de çok az kaldı 2 hafta sonra belkii cee anne der bebişBen 37.haftamın 16 Şubat gibi dolacağını bildiğimden beri hep 20 şubatta doğururum kesin diyordum . İnşallah daha önce olmaz
Kv bugünde çat kapı kçhastaneye geldi odaya girdiler eşime dedim ben çat kapı şeyleri hiç sevmem haberin olsun hastane diye bir şey demiyorum evde böyle şeylerden nefret ederim yeni huylar edinmesin kimse dedim..
Tatlı getirmişler odada yiyoruz bebekler hareketlendi dedim eşime hareket takip ettiğimiz için kv hemen atladı ay babası babaannesi dedesi tatlı aşığı normaldir sanki ben anaları değilim eşimden benden önce onlara çekecek çocuklar..
Mandalina yiyorum babaannesine çekmişler bayılırım mandalinaya diyor.
Dedim benim uykum geldi biraz uyuyacağım kalkıp gittiler yani neden geldiniz ki amaç neydi yani gereksiz gerginlik
Az kaldı kuzum doğru diyorsun . Yakında çooook daha güzel şeyler konuşcaz inşallahİnşallah kuzum zaten o tarihe de çok az kaldı 2 hafta sonra belkii cee anne der bebiş
Cat kapı gelmelerine hiçbir şey diyemem kuzum ama diğer konularda bence biraz dolmussun o yüzden abartıyorsunKv bugünde çat kapı kçhastaneye geldi odaya girdiler eşime dedim ben çat kapı şeyleri hiç sevmem haberin olsun hastane diye bir şey demiyorum evde böyle şeylerden nefret ederim yeni huylar edinmesin kimse dedim..
Tatlı getirmişler odada yiyoruz bebekler hareketlendi dedim eşime hareket takip ettiğimiz için kv hemen atladı ay babası babaannesi dedesi tatlı aşığı normaldir sanki ben anaları değilim eşimden benden önce onlara çekecek çocuklar..
Mandalina yiyorum babaannesine çekmişler bayılırım mandalinaya diyor.
Dedim benim uykum geldi biraz uyuyacağım kalkıp gittiler yani neden geldiniz ki amaç neydi yani gereksiz gerginlik
Yakında bebeğim tüm gün uyumuyor bu bebeğin nesi var, ne kadar emzirmem lazım sütüm yetiyor mu, gaz masajini soldan sağa mi sağdan sola mi yapıyoruz falan konuşacağız nasipseAz kaldı kuzum doğru diyorsun . Yakında çooook daha güzel şeyler konuşcaz inşallah
Ayyy inan kiiii hiç dert yanmıcaz Allahım yeter ki sağlıkla zamanında doğuralımYakında bebeğim tüm gün uyumuyor bu bebeğin nesi var, ne kadar emzirmem lazım sütüm yetiyor mu, gaz masajini soldan sağa mi sağdan sola mi yapıyoruz falan konuşacağız nasipse
Hahah amin amin hepimiz inşallah canımAyyy inan kiiii hiç dert yanmıcaz Allahım yeter ki sağlıkla zamanında doğuralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?