2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet canım hamılelıkte oluyor, çok çok öncelerden kalan bir panik atağım vardı ama çok uzun zamandır ortada yoktu kendileri, sezeryandan da korkuyorum bu yüzden ilk doğumumda da tansıyonum vs düşmüştü, beraberinde kusma isteği falan gelıyor ama öyle böyle değil nefes alamıyorum gögsüme çöküyorlar gibi oluyor ben nasıl dogurcam ya genel anestezi yapın dıyorum doktorum tamam dedi ama ebe arkadaşlarım genel daha zor oluyor dıyorlar

Halay başı tutun elimden gidelim

Canım seni çok iyi anlıyoruz bende muhtaç gibi hissediyorum kendimi ama emin ol eşlerimiz öyle düşünmüyor başkalarını bilemem de kv kip sallama bile onları bu süreçte. Takıntılık bazen yerinde iyidir

Kv bugünde çat kapı kçhastaneye geldi odaya girdiler eşime dedim ben çat kapı şeyleri hiç sevmem haberin olsun hastane diye bir şey demiyorum evde böyle şeylerden nefret ederim yeni huylar edinmesin kimse dedim..
Tatlı getirmişler odada yiyoruz bebekler hareketlendi dedim eşime hareket takip ettiğimiz için kv hemen atladı ay babası babaannesi dedesi tatlı aşığı normaldir sanki ben anaları değilim eşimden benden önce onlara çekecek çocuklar..
Mandalina yiyorum babaannesine çekmişler bayılırım mandalinaya diyor.
Dedim benim uykum geldi biraz uyuyacağım kalkıp gittiler yani neden geldiniz ki amaç neydi yani gereksiz gerginlik

Ben baya baya baya hissettim dışardan da görünüyor du

Benimki hala kafa yukarıda oturuyor. 32 haftayız döner mi acaba. Öyle bi anda karar verip mi dönüyor

Kuzum boşver valla bak şu süreçte en önemli olan biz ve miniklerimiz . İsteyen istediğine benzetsin . Bu çocuğun anne baba gerçeğini kimse değiştiremez sonuçta :)) hastaneye gelmemeleri daha iyi olurmuş cidden . Dün bana da yatış verilince annenlere söyleme , panik yaparlar gelirler ben daha da panik olurum dedim . Söylemedik cidden iyi oldu. Ya da doktor kimse gelmesin ziyarete, her yer virüs kaynıyor dedi falan desin gerekirse eşin

Cat kapı gelmelerine hiçbir şey diyemem kuzum ama diğer konularda bence biraz dolmussun o yüzden abartıyorsun yani ne var ki torunları olacak onların da. Senin annen dese torunum bana çekmiş, tatlı/mandalina vs seviyor diye bence rahatsız olmazdin. Çok basit şeyler bunlar. Bence bunlara takılıp tadını kaçırma. Çünkü bebekler doğduktan sonra ohoo daha neler göreceksin henüz karnındayken bu kadar dolma derim.

Az kaldı kuzum doğru diyorsun . Yakında çooook daha güzel şeyler konuşcaz inşallah
Yakında bebeğim tüm gün uyumuyor bu bebeğin nesi var, ne kadar emzirmem lazım sütüm yetiyor mu, gaz masajini soldan sağa mi sağdan sola mi yapıyoruz falan konuşacağız nasipse

Yakında bebeğim tüm gün uyumuyor bu bebeğin nesi var, ne kadar emzirmem lazım sütüm yetiyor mu, gaz masajini soldan sağa mi sağdan sola mi yapıyoruz falan konuşacağız nasipse
Ayyy inan kiiii hiç dert yanmıcaz Allahım yeter ki sağlıkla zamanında doğuralım

Reactions: The
B Buddy x kuzum tansiyon ölçümünü nasıl yapıyorsun, bende bu alet var. Yemekten ne kadar sonra bana sabahları açlık ölç. Yemekten 2 saat sonra ölç günde 3 ölçüm yap dedi

Eklentiler

• 60C4C696-3370-4F04-928A-921A9BDF2C3F.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…