Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuza bi danisin istersenizMerhaba kızlar 7 haftalık ikizlere hamileyim.Sabah koyu kahve yeşil gibi bi akıntı geldi şimdi de sarıya döndü biraz.Doktora gitmeli miyim sizce?
Yani ölçüm hatasıymış bakKızlaaargittim doktora çok şükür sonuçlarım gayet iyi hiçbir sorun yok. Bebeğe de baktı 9+6 çıktı yani olması gereken şekilde
çok mutluyum
![]()
Zaman kaybetmeden gitmelisiniz enfeksiyon belirtisi gitmekte fayda var vajinal enfeksiyonlar bebekleri etkileyebilirMerhaba kızlar 7 haftalık ikizlere hamileyim.Sabah koyu kahve yeşil gibi bi akıntı geldi şimdi de sarıya döndü biraz.Doktora gitmeli miyim sizce?
Benimkinin kalp atışı 140 canımSelamlar kızlar . Dün kontrole bir hafta önceden gittim 12+1 im . Gripten dolayı korktum bebeğe bişey olmuştur diye . Doktor herşey normal dedi ama kalp atış sesi çok derinden ve çok hızlı geldi bana içime şüphe düştü . 170-180 gibiydi sanki . Size kalp atış sayısını söyledi mi doktorunuz ? Bi de hiç hareket etmedi nedense halbuki çikolata yiyip gittim . Foti koyuyorum cinsiyet tahmini yapabilecek var mı :)
Maşallah maşallahKızlaaargittim doktora çok şükür sonuçlarım gayet iyi hiçbir sorun yok. Bebeğe de baktı 9+6 çıktı yani olması gereken şekilde
çok mutluyum
![]()
Merhaba bende de aynısı vardı, doktor vajinal mantar dedi ve travozol krem verdi ayrıca fitil verdi. Sadece iki kere travazol krem kullandım rahatlama var gibi. Sizde ilerlemeden doktorunuza danışın bence.Doktorunuza bi danisin isterseniz
Ben kullanıyorum bir aydır bende 12+5. Ama öyle bir yan etki yapmadı ben öğlen içiyorum , geç saate içiyorsanız belki ondan da olabilir.ama ilaçtan bağımsız akşamları benimde karnım davul gibi gaz şişkinlik oluyor , diyetisyen eşliğinde normal de besleniyorum ama normal diyor doktorKızlar selam bana doktor 12. Haftadan sonra takviye olarak imom omega diye bir vitamin verdi. Yalnız kullandığımdan beri gaz şişkinlik hazımsızlık yaptı. Benim gibi kullanan varmı ve böyle sorunlar yaşayan.
Ayyy çok tatlı ama
Kaç haftalık, karından mı vajinal mi çekildiKızlarrr tahmini olan
Başlayınca duramıyor insanAyyy çok tatlı amaben testlerimin sonucundan sonra alırım ufaktan belki
![]()
Aaa bende sat:2 HaziranBenim gibi 12+4 gibi olan var mı? Benim sat 2 Haziran olduğu için çok öndeyim. Şubat annelerine girsem de olur gibi![]()
Alışveriş hastası olarak alışveriş yaptığını görünce yazasım geldiBaşlayınca duramıyor insan![]()
Hayırlı olsunnn
Bence doktorunuza haber verin benimde ikiz ama bu zamana kadar öyle renkte bir akıntım olmadı. Şeffaf ya da Sarı oldu ama yeşil renk farklı.Merhaba kızlar 7 haftalık ikizlere hamileyim.Sabah koyu kahve yeşil gibi bi akıntı geldi şimdi de sarıya döndü biraz.Doktora gitmeli miyim sizce?