2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yok canım birlik değilim aynı sitedeyiz. İnşallah canım bebeklerimiz alalımda kucağımıza inşallah sağlıklı zamanında

Çok doluyum bencede

B Buddy x kuzum tansiyon ölçümünü nasıl yapıyorsun, bende bu alet var. Yemekten ne kadar sonra bana sabahları açlık ölç. Yemekten 2 saat sonra ölç günde 3 ölçüm yap dedi
Kuzum benimkide dijital aynı böyle markası jumper.
Ben sabah 10:00 da kahvaltı yapıp peşime alfamed 1 tansiyon ilacı içiyorum 11:30 da tansiyon ölçüyorum not alıyorum yani sabah alfamed den sonra 1.30 saat geçmesi gerekiyor .
Akşam 22:00 de alfamed 1 içiyorum 23:30 da tansiyon ölçüyorum yine alfamed den sonra 1.30 saat geçmesi gerekiyor. Tabi o sıralarda sabah kahvaltı ya da akşam yemeği üzerinden de 1.30 saat kesin geçmiş olması gerekiyor ne aç ne tok tam arada kalmış oluyorum zaten ya ölçümden 1.30 saat önce yiyorum ya ölçümden hemen sonra yiyorum doktorum bu yazdıklarım gibi benim ölçüm yapmamı istedi. Bir de ölçümden önceki 25 dk sıfır efor yatar halde oluyorum sabahları yanımda oluyor elimin altında akşam da eşim ölçüyor, yani 25 dk ayağa kalkmıyorum WC gitmiyorum en sakin halimi yaşıyorum boş boş yatıp tv ye bakıyorum ya da sohbet ediyorum. Yatar halde kolumu kalp hizamda tutuyorum ölçüm anında konuşmuyorum alete ben bakmıyorum bitene kadar ölçüm o şekilde sıfır hareket bekliyorum ölçüm bitince bakıyorum. Doktorum böyle ölçüm yapmamı anlatmıştı

Kızlar kaşık biberon almıştım bunu nasıl sterilize edicez. Hastane çantamı açtım yine eksikleri halledeyim şunu almıştım bu arada . Silikon yeri falan kaynatılırsa sorun olur mu bilemedim

Eklentiler

• IMG_7047.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Kızlar merhaba.yengem dün kalp atışını dinlemek için gitmiş çok yavaş attığını söylemişler.Bide 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalık çıkmış 1 hafta gerilik de var.bu şekil olup da düzelen oldu mu sonradan lğtden cevaplarsanız çok sevinirim

Benimki sezeryan değil ama bakalım

En iyisi gerçekten soylememek, anneme bıle doktorun verdgı tarıhı soylemıcem, cunku anneme soruyorlar, annemde soylıcek tarıhı ve o gun dogum olursa sabahtan sısmıcak telefonlar bılıyorum. Anneme hep bısey demedı doktor durdugu kadar duracak dıcem, baska şansım yok

Cnm panik atağın varsa spinalde heyecanlanablırsın, genel anestezi bna göre daha rahat hiçbişyden haberın olmuyor, bi uyanıyon bebiş yanında ve odadasın. Bnımde genel anesteziyle olacak.
Oğlumda çok guzel gecmişti anestezi, kusmam, baş agrım hiçbişyım olmadı, şak dıye ayıldım zaten, inşallh bundada çok rahat olur

Senin haftan baya ilerlemiş canım. Tahmini ne zaman doğar diyor doktor? Normal miydi

Senin haftan baya ilerlemiş canım. Tahmini ne zaman doğar diyor doktor? Normal miydi
Sata göre bugün 35+1 olduk şükür canım ultrasonda 36 çıkıyor ben normal istiyorum aslında ama makat geliş duruyor ve hala dönmedi doktorum sezeryan fikrinede alış dönmezse süpriz olmasın dedi henüz tarih falan konuşmadık çok merak ediyorum ne olacak nasıl olacak

Dönsün diye bir şeyler yapıyor musun hakkında hayırlısı olsun inşallah

Dönsün diye bir şeyler yapıyor musun hakkında hayırlısı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canım hepimizin inşallah Aslında denemek istiyorum ama korkuyorum bişey olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…