Yok canım birlik değilim aynı sitedeyiz. İnşallah canım bebeklerimiz alalımda kucağımıza inşallah sağlıklı zamanındaAz kaldı canım sık dişini, bebeğini kucağına aldığında her şey bitecek inşallah. Çok zor bi dönemden geçiyoruz ilaçlar iğneler diyetler ama bir, bir buçuk aya inşallah her şey son bulacak güzel yavrumuza kavuşacağız. Kayınvalidenle birlikte yaşamıyorsan her şeyi söyleme bence, ben de onların yanındayken iğne bile yaptıracaksam şurda yaptır burda yaptır sürekli fikir sunuyorlar. Keşke her şeylerimize böyle karışmasalar.
Çok doluyum bencedeCat kapı gelmelerine hiçbir şey diyemem kuzum ama diğer konularda bence biraz dolmussun o yüzden abartıyorsunyani ne var ki torunları olacak onların da. Senin annen dese torunum bana çekmiş, tatlı/mandalina vs seviyor diye bence rahatsız olmazdin. Çok basit şeyler bunlar. Bence bunlara takılıp tadını kaçırma. Çünkü bebekler doğduktan sonra ohoo daha neler göreceksin henüz karnındayken bu kadar dolma derim.
Kuzum benimkide dijital aynı böyle markası jumper.
Benim de son gün 31 Mart, sezeryan olacak, inşallah 22 Mart'ı görürüm, oğlum da 22 Mart doğumluBende kendimi 21 22 Mart gibi hissediyorum, sağlıkla olur inşallah
31 Mart son gün bizimde, ama sezeryan olacağı için erken alacaklar
Benimki sezeryan değil ama bakalımBende kendimi 21 22 Mart gibi hissediyorum, sağlıkla olur inşallah
31 Mart son gün bizimde, ama sezeryan olacağı için erken alacaklar
Kuzum çok haklısın, aylardır zor bir süreçti, hep iyi düşünmeye çalış, sağlıkla kucağına al hepsini unutacaksın, kalbi de iyi olacak, maşallah kilosu da iyi kuzumbebekler bizden daha güçlü, bizde onlar için güçlü olmalıyız
EvetCidden mi?
En iyisi gerçekten soylememek, anneme bıle doktorun verdgı tarıhı soylemıcem, cunku anneme soruyorlar, annemde soylıcek tarıhı ve o gun dogum olursa sabahtan sısmıcak telefonlar bılıyorum. Anneme hep bısey demedı doktor durdugu kadar duracak dıcem, baska şansım yokKuzum boşver valla bak şu süreçte en önemli olan biz ve miniklerimiz . İsteyen istediğine benzetsin . Bu çocuğun anne baba gerçeğini kimse değiştiremez sonuçta :)) hastaneye gelmemeleri daha iyi olurmuş cidden . Dün bana da yatış verilince annenlere söyleme , panik yaparlar gelirler ben daha da panik olurum dedim . Söylemedik cidden iyi oldu. Ya da doktor kimse gelmesin ziyarete, her yer virüs kaynıyor dedi falan desin gerekirse eşin
Kaynar suya atıp 10dk bekleyip süzülmeye bıraktım benKızlar kaşık biberon almıştım bunu nasıl sterilize edicez. Hastane çantamı açtım yine eksikleri halledeyimşunu almıştım bu arada . Silikon yeri falan kaynatılırsa sorun olur mu bilemedim
Cnm panik atağın varsa spinalde heyecanlanablırsın, genel anestezi bna göre daha rahat hiçbişyden haberın olmuyor, bi uyanıyon bebiş yanında ve odadasın. Bnımde genel anesteziyle olacak.Evet canım hamılelıkte oluyor, çok çok öncelerden kalan bir panik atağım vardı ama çok uzun zamandır ortada yoktu kendileri, sezeryandan da korkuyorum bu yüzden ilk doğumumda da tansıyonum vs düşmüştü, beraberinde kusma isteği falan gelıyor ama öyle böyle değil nefes alamıyorum gögsüme çöküyorlar gibi oluyorben nasıl dogurcam ya genel anestezi yapın dıyorum doktorum tamam dedi ama ebe arkadaşlarım genel daha zor oluyor dıyorlar
Geçmiş olsun canımKizlar bademcigim iltihaplanmis, ve feci bı oksurugum var , antiviyotik yazdı Dr , bir sıkıntı olmaz değil mi duocid adi
Senin haftan baya ilerlemiş canım. Tahmini ne zaman doğar diyor doktor? Normal miydiHayırlı akşamlar kızlarÇok şükür siz ve bebişleriniz iyi okudum tek tek her zaman iyi olun bugünümüze binlerce şükür az kaldı az daha sabır hayırlısıyla bizde kucaklıyacağız yavrularmızı
Sata göre bugün 35+1 olduk şükür canım ultrasonda 36 çıkıyor ben normal istiyorum aslında ama makat geliş duruyor ve hala dönmedi doktorum sezeryan fikrinede alış dönmezse süpriz olmasın dedi henüz tarih falan konuşmadık çok merak ediyorum ne olacak nasıl olacakSenin haftan baya ilerlemiş canım. Tahmini ne zaman doğar diyor doktor? Normal miydi
Dönsün diye bir şeyler yapıyor musunSata göre bugün 35+1 olduk şükür canım ultrasonda 36 çıkıyor ben normal istiyorum aslında ama makat geliş duruyor ve hala dönmedi doktorum sezeryan fikrinede alış dönmezse süpriz olmasın dedi henüz tarih falan konuşmadık çok merak ediyorum ne olacak nasıl olacak
Çok teşekkür ederim canım hepimizin inşallahDönsün diye bir şeyler yapıyor musunhakkında hayırlısı olsun inşallah
Buradaki bir arkadaş emeklemenin ise yaradığını anlatmıştı, en kotu onu dene korkuyorsanÇok teşekkür ederim canım hepimizin inşallahAslında denemek istiyorum ama korkuyorum bişey olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?