Cuma günü görüş günümüz bakalım doktorum ne diyecek herşey yolundaysa tüm tuşlara basarım artıkBuradaki bir arkadaş emeklemenin ise yaradığını anlatmıştı, en kotu onu dene korkuyorsan
Ama haklılık payın var sadece kv kp olarak değil genel olarak bütün insanlar aynı utanmasalar benim gibi sı*ıyoda derler o derece tuhaf olmuş herkes. Hele bebekleri görünce kendine benzeten mi dersin her yerini inceleyip kendine pay çıkarmaya çalışan 7 ced oluyor resmenÇok doluyum bencede
Evet var canım ne yazikki geçen ki spinaldi ısrarla spinal yaptılar genel anestezi ile bebek için sıkıntı dediler hatta tansıyonum düşüyor makınalar bangır bangır ötüyordu diyorum ne oluyor, hemşireler merak etme bişey yok makınalar her zaman öter her öttüğünde bişey olmaz sen takma kafana diyorlat ama o ara ilaç hazırlayıp verıyorlardı bana midem bulanıyor kusucam kaldırın beni deyip duruyordum çünkü. Benım arkadasımda genel anestezı ile oldu oda çok rahattım dedi ki ben halen spinalim ağrısını çekiyorum 6 sene oldu yaniCnm panik atağın varsa spinalde heyecanlanablırsın, genel anestezi bna göre daha rahat hiçbişyden haberın olmuyor, bi uyanıyon bebiş yanında ve odadasın. Bnımde genel anesteziyle olacak.
Oğlumda çok guzel gecmişti anestezi, kusmam, baş agrım hiçbişyım olmadı, şak dıye ayıldım zaten, inşallh bundada çok rahat olur
Canım sana da çok geçmiş olsunKızlar hepinize gelmiş geçmiş olsunhepinizi takip ediyorum bende sürekli yazamasamda biraz tansiyon problemiyle uğraşıyorum bende B Buddy x canım bebişlerin çok şükür güzel kiloya gelmişler çok sevindim bence de rahat 35-36. Haftayı görürsün böyle giderse rabbim zorluk yaşatmasın womi canım senin suyunun azaldığını okudum kaçıncı haftadasın ve doktorun nasıl bir çözüm uygulayacak hani doğum öncesinde bi tedavi şansı var mı yoksa bebeği almaları mı gerekiyormuş ? Bu Arada üzülme bebişlerimiz artık riskli dönemi geçti kiloları da güzel hiç kafana takılmasın X Xxudy canım tansiyon için maalesef bende bu ara biraz uğraşıyorum geçen hafta 2 gece yatış verdi doktorum takip bakıldı hastanede tansiyon bşraz önemli maalesef ama ben 16-17 tansiyon gördüm öyle gitmiştim acile şuan da sürekli 14 de sürekli tetik halindeydim doktorum 15 olur düşmezse gelmen lazım tekrar dedi allahtan ki kan sulandırıcı kullanıyorum. Şu zamanları güzelce atlatsak
İnşallah canım aminCanım sana da çok geçmiş olsun34+5teyim doktorum bunun tedavisinin olmadığını daha doğrusu 34. haftadan sonra bu durumlarda bebeğin gelişi durdurulmaz gibi konuştu. Takip olarak gidiyoruz ama daha da azalma olursa her an alabiliriz şeklinde konuştu. Haftasının güzel olduğunu gelişiminin de iyi olduğunu endişelenmemem gerektiğini ekledi ama sıkı hareket izleme verdi. Bu da beni strese soktu haliyle çünkü hareketleri sudan kaynaklı azaldı maalesef sürekli tetikte olma duygusu yıpratıcı. Bakalım inşallah hayırla sağlıkla gelir en güzel zamanda gelir hepimizin bebekleri
Amin canım amin, sen tansiyon ilacı başladın mı ? İdrarda protein bakıldı bugün temiz çıktı. Benim bir dönem çıktı tansiyon sonra düştü. Bende takip etmedim. Çünkü gebelik şekerimde var onu ölçüyordum sürekli. Bugün kontrol günümde doktor beni görür görmez sen şişmişsin dedi, 3 gündür ellerim ayaklarım şişiyordu. Sonra bir ölçtüler tansiyonu 14/9 bir hafta şimdi tansiyon takibi yapacağız, çarşamba günü tekrar muayeneye gideceğim. Sen nasılsın canım peki şuan kaç haftalık oldu.Kızlar hepinize gelmiş geçmiş olsunhepinizi takip ediyorum bende sürekli yazamasamda biraz tansiyon problemiyle uğraşıyorum bende B Buddy x canım bebişlerin çok şükür güzel kiloya gelmişler çok sevindim bence de rahat 35-36. Haftayı görürsün böyle giderse rabbim zorluk yaşatmasın womi canım senin suyunun azaldığını okudum kaçıncı haftadasın ve doktorun nasıl bir çözüm uygulayacak hani doğum öncesinde bi tedavi şansı var mı yoksa bebeği almaları mı gerekiyormuş ? Bu Arada üzülme bebişlerimiz artık riskli dönemi geçti kiloları da güzel hiç kafana takılmasın X Xxudy canım tansiyon için maalesef bende bu ara biraz uğraşıyorum geçen hafta 2 gece yatış verdi doktorum takip bakıldı hastanede tansiyon bşraz önemli maalesef ama ben 16-17 tansiyon gördüm öyle gitmiştim acile şuan da sürekli 14 de sürekli tetik halindeydim doktorum 15 olur düşmezse gelmen lazım tekrar dedi allahtan ki kan sulandırıcı kullanıyorum. Şu zamanları güzelce atlatsak
Söyle mutlaka canım ama su azalması ultrasonda görülmemesi mümkün değil zaten doktor bakar bakmaz suyu iyi veya kötü hemen söylüyor. İnşallah konumundan kaynaklıdır yeri rahat gelmiştir diye umalım kuzum yarın haber ver mutlakaİnşallah canım aminbende bu ara gğn içinde çok hissetmiyorum günde 10 bulmuyor açıkçası bazen kendini belli edince rahatlıyorum benimde yarın sabah randevum bunu da söylicem doktora hastaneden çıktıktan sonra bi tık azaldı sanki hareketleri ya da ben pimpirik yapıyorum benim daha 31+3 küçüğüz biz daha erkenden gelmek istemez inşallah bebişim
Tansiyon ilacı başlamadı bana ben gebeliğin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum bazen genetik kaynaklı yediklerimden dolayı tansiyonum çıkıyordu gebelik öncesinde de doktoruma söyledim kan sulandırıcı başlamıştı şuan sadece ona devam ediyoruz. 31+4 olduk canım geçen perşembe hastaneden taburcu olmuştum yarın tekrar çağırdı doktorum sanırım artık sıkı takibe alıcak çünkü 14 tansiyonla taburcu olmuştum zaten şuanda bile 14/7 falan mesela 1 haftadır hiç 12 görmedim sürekli 13-14 bazem 15 oluyor allahtan dinlenince düşüyor. Hastanede yattığımda 24 saatlik idrar takibi yaptılar 234 çıkmıştı sonucum şuan sıkıntı yok demişti doktorum bakalım yarın ne dicek bebiş ne kadar oldu kilo falan bende merak ediyorum tansiyonun 14 olmadı benim de moralimi bozuyorAmin canım amin, sen tansiyon ilacı başladın mı ? İdrarda protein bakıldı bugün temiz çıktı. Benim bir dönem çıktı tansiyon sonra düştü. Bende takip etmedim. Çünkü gebelik şekerimde var onu ölçüyordum sürekli. Bugün kontrol günümde doktor beni görür görmez sen şişmişsin dedi, 3 gündür ellerim ayaklarım şişiyordu. Sonra bir ölçtüler tansiyonu 14/9 bir hafta şimdi tansiyon takibi yapacağız, çarşamba günü tekrar muayeneye gideceğim. Sen nasılsın canım peki şuan kaç haftalık oldu.
Allah kolaylık versin canım. Hamileliğin rahat dönemlerini geçtik artık. Yeniden sıkıntılarımız başladı malesef. Neyse ki son düzlükteyiz, sabredecegizKızlar bugüm yine midem çok kötüBulantı halsizlik başladı birden.
İnşallah canım 2 hafta önce suyu iyi ama biraz daha fazla olmasını isterim demişti havuç suyu önerdi bi iki gün içtim sonra tansiyon problemi araya girince baya kaynadı inşallah sıkıntı olmamıştırSöyle mutlaka canım ama su azalması ultrasonda görülmemesi mümkün değil zaten doktor bakar bakmaz suyu iyi veya kötü hemen söylüyor. İnşallah konumundan kaynaklıdır yeri rahat gelmiştir diye umalım kuzum yarın haber ver mutlaka
ne var ne yoksa çıkarttım çok kötüyüm ya resmen burnumdan geldi...midem rahatladı ama kusunca da dişlerimin hepsi birden ağrımaya başladı nedenseAllah kolaylık versin canım. Hamileliğin rahat dönemlerini geçtik artık. Yeniden sıkıntılarımız başladı malesef. Neyse ki son düzlükteyiz, sabredecegiz
İnşallah canım su neden azalır ki bilmem gerçi tansiyondan da kaynaklanabilir senin yarın yaz mutlaka merak ederimİnşallah canım 2 hafta önce suyu iyi ama biraz daha fazla olmasını isterim demişti havuç suyu önerdi bi iki gün içtim sonra tansiyon problemi araya girince baya kaynadı inşallah sıkıntı olmamıştır
Valla çok da haklısın. Danga dunga düşünmeden kişisel mesafemi ihlal eden herkesten ben de rahatsız oluyorumÇok doluyum bencede
Ya onlarda kendilerine pay çıkartıp kendilerince sevinmeye çalışıyorlar ama işte batıyo. Kendi kendini sinir strese soktuğunla kalıyorsun. Salla, sen kendine bak. Benimkiler de diyecek biliyorum. Yooo ben de severim bana çekmiş diyeceğim öyle bir durumdaKv bugünde çat kapı kçhastaneye geldi odaya girdiler eşime dedim ben çat kapı şeyleri hiç sevmem haberin olsun hastane diye bir şey demiyorum evde böyle şeylerden nefret ederim yeni huylar edinmesin kimse dedim..
Tatlı getirmişler odada yiyoruz bebekler hareketlendi dedim eşime hareket takip ettiğimiz için kv hemen atladı ay babası babaannesi dedesi tatlı aşığı normaldir sanki ben anaları değilim eşimden benden önce onlara çekecek çocuklar..
Mandalina yiyorum babaannesine çekmişler bayılırım mandalinaya diyor.
Dedim benim uykum geldi biraz uyuyacağım kalkıp gittiler yani neden geldiniz ki amaç neydi yani gereksiz gerginlik
Cnm çok zor evet insan düşünmeden edemiyor biz bile deprem bölgesinde olamdgimz halde çok etkilendik sizi hiç düşünemiyorum ama bebeğine odaklan geçen sene oldu diye bu sene olacak diye birsy yok Allah in izniyle bebeğini sağ salim hayrlsiyla güzelce bebeğini kucağına alrsn kötü günleri aklına getrmemeyw cals cnmKızlar ben deprem bölgesinde yaşıyorum ve şubat ayına girdik kendimi çok kasıyorum ya tekrar olacak tekrar yaşayacağız ve ben bu hamile halimle nasıl kaçacağım diye çok korkuyorum. Allah korusun kaçamam bebeğimi kaybederim diye uyku da uyuyamıyorum. Eşim de dün gece uyumamış, hep arabanın anahtarını cüzdanı montların falan yerlerini düşünmüş. Depremde beni o tutup götürmüştü, yine olsa kurtarabilir miyim acaba diye düşünmüş durmuş. İnşallah kazasız belasız atlatırız bu ayırabbim bir daha kimseye yaşatmasın inşallah, bebeği olanlar o gece ne yapmışlar şimdi onu düşünüyorum, hava da çok soğuk…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?