2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İnan bunları düşünen sadece sen değilsin dün gece köpekler havladı uzun süre aynı şeyleri düşündüm öyle bir duruma ne yapabiliriz diye istanbuldayız annemlerin evindeyim suan ve burası bitişik nizam biizm ev yeni olsa da karşıdaki ev sağdaki ev eski sokağa çıksak sığınacak boşluk yok hepimiz Allaha emanetiz yani ama içimi şöyle ferahlatıyorum o deprem çok şey gösterdi ki evin eski yeniside fark etmiyor üflesen yıkılacak sandığımız ev ayaktayken 3 senelik binalar yıkıldı kaç gün sonra göçük altından çıkanlar varken kafasına taş düşen vefat etti o yüzden teslimiyette önemli Rabbim hepimizi kazadan beladan doğal afetlerden korusun tekrarını göstermesin Allahın izniyle evlatlarımıza sağ salim kavuşacağız

Benim bu bebegimde 5+1 de kese bile yoktu ya gec dollenme Yada tuplerde kalmistir dedi. 10 gun sonra gittim. 6+4 de kese ve icinde kalp atmaya baslamis dedi. Ama duymamiz imkansiz daha çok kucuk dedi. Bide 5 haftalikla uyumlu dedi. 8 haftada gittim. Kalbi atiyor ama daha ben zor duyuyorum senin duyman imkansiz gibi bisey dedi. Bide 7+2 le uyumlu dedi. Çok şükür 12+5 de kalp atisini duyabildim sonunda. O sferde 11 haftalikla uyumlu dedi. Sonra kendini toparlamaya basladi. Simdi haftasiyla uyumu yakaladi. Yani her sey olacagina variyor. Ben ilk kese gorunmedignde hic umudum kalmamisti. Ama bak bu gun 32+0 haftalik oldum. O küçücük atan kalp. Simdi ayaklariyla ite ite canimi çok yakiyor.

Geçmiş olsun kuzum sana da yükseldiğinde sen anlıyor musun peki o an belirti veriyor mu baş dönmesi ağrı kulak çınlaması enseden göze ağrı göz uyuşması ense ateş basması ? Bazılarında hiç belirti vermiyormuş doktorum iyi anlıyorsun o an dedi. İlaç kullanıyor musun tansiyon için. Ben şimdi eve geçersem hastaneden tansiyon bir anda yükselirse napıcam onu düşünüyorum

Valla çok da haklısın. Danga dunga düşünmeden kişisel mesafemi ihlal eden herkesten ben de rahatsız oluyorum
Hiç sevmem çat kapı misafir kendi ailemin de Çat kapı gelmesinden nefret ederim. Derim aileme arka sokağımdalar gelemden mutlaka arayın sevmiyorum o an üstüm başım müsait değil alel acele koştur koştur evi topla sütünü giy kapıyı aç zor yani çat kapı gelen kimseyi sevmiyorum kısaca

Anlıyorum geçen acile gittiğimde tansiyonum 17 di be sadece kalbim çarptığı için evde öylesine ölçmüştüm bazen belirti de vermiyor hemen limonlu su içip gittim 16 anca olmuştu acilde. Tansiyon ilacı kullanmıyorum sadece kan sulandırıcı bakalım şimdi çıkıcam kontrolüm var ne dicek doktor bende merak ediyorum. Evde de sürekli kontrol halinde olman lazım sanırım ama senin baş ağrısıyla direk belirti veriyor o gğzel bişey

Cnm ozaman genel anestezıde ısrarcı ol. Spinalde mide bulantısı, baş agrısı, boyun agrısı, bel agrısı duydum oyuzdende istemıyorum. Bazısı rahat kişiden kişiye değişir ama genel anestezıde hiç bebege bısey oldugunu ne duydum ne okudum, ama spinalde heyecan yapanlar tansıyonu çıkanlar bvs bevegın kalp atışlarına bıle etki edıyomuş

Tünaydın kızlar iki gündür bebeğim normalinden fazla hareketli kasılıyor bi o tarafa bi bu tarafa vajinamdan da gaz geliyor normal mi sizlerde de oluyor mu 33 haftalğim
Randevum 15.de ayın o zaman 35 haftalk olucam ilk Nst'ye o hafta mi bağliyorlar birde ?

Cnm nst doktoruna ve kişiye göre değişir sancin ya da farklı bir durumun varsa bağlar ben kendi doktoruma sorduğumda 35.haftadan sonra demişti nst için ama gaz olayını bilemeyecgm doktoruna yaz istersen

Cnm nst doktoruna ve kişiye göre değişir sancin ya da farklı bir durumun varsa bağlar ben kendi doktoruma sorduğumda 35.haftadan sonra demişti nst için ama gaz olayını bilemeyecgm doktoruna yaz istersen
Kız ben devlete gidiyorum kimi bulupta yazayım böyle devam ederse alt karın bölgemde de ağrı var akşam bi acile giderim çam sakurada takipliyim , ilk bakıldığım tıp merkzindeki dr hersye bi kulp bulup benim psikoljmi bozuyordu biraktim bende

Maşallah hareket iyidir nts herkeste farklı oluyor canım kimisi çok daha erken bağlanırken bir sorun yoksa 35 ten sonra bağlananıda gördüm burda doktoruna yaz yinede gaz olayını

Bende kabızlık var kaç gündür bağırsaklar iyice tembelleşti

Çok teşekkür ederim canım, Rabbim bir daha kimseye yaşatmasın inşallah. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım
İstanbul’daki evlerin durumu da zor, ama gerçekten kaçmak yerine hayat üçgeni kurmak daha doğru onu anladık bu depremde. Rabbim birdaha yaşatmasın

Kuru kayısı, bol su tüketimi, akşam öğünlerinde çorba.
Aslında kayısıyı çok tükettim ama işe yaramadı kefirde içiyorum bi hazımsızlık var çokta ıkınmak doğru değil ama rahatsızlık veriyor canım

Canım senin 3.gebeligindi sanırım di mi normal doğum muydu? Gerçi sezaryen dahi olsa vajina sıkılığı etkileniyor diye okumuştum. Yani yanlış anlamazsan bir bollasmadan dolayı olabilir o gaz olayı bebek de hareket ettikçe böyle bir şey oluyordur. Onun dışında hareket iyidir bence

Aynen canım en azından şükür belirtilerle anlıyoruz o da bir şey ya :/
Bende onu düşünüyorum hastaneden çıkıp hadi eve gittik de evde sürekli tansiyon yükseldiğinde kalkıp yine mi hastaneye geleceğiz nasıl olacak. Doktorun sana bilgi verince yazar mısın merak ettim ne diyecek sana

Aynen canim 3. Gebelgim normal doğum olur inşallah diğerleri suni sanciyla gelmisti 0 açılmayla
Dediğin gibi bollaşiyordur açılmam olur İnşaAllah da sancım doğal gelir

Kızlar ben çok kötü haldeyim belimde fıtık var benim surekli yan yattigim icin fıtıgım azdi beni mahvetti sol bacagim resmen iptal suanda okadar agriyorki ne bükebiliyorum ne basabiliyorum bittim resmen sabaha kadar uyumadim oturamiyorum bile napsam bilemedim doktora gitsem napcak doktor hicbisey ya cok kotuyum bacak bünyeyi tasiyamiyor bebekte olunca kilolu hamile kalmak cok kötü birseymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…