- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 39
Tamam cnm ozmn ayın 10 unda kontrolum var ozmn gittiğimde konusacağım, kardeşimde diyor abla sen yapamazsın diye, genel anestezide uyuşukluk vs hemen geçiyor dıye zor oluyor dıyorlar ama benım arkadasım ben cok rahattım dıyor odama gelırkende uyandırıldım dıyor, valla geçenki spınalden sonra ilk defa ayağa yurutmek için kaldırdıklarında dedim içimde makas bişi unuttunuz herhalde çığlık atıyordum o kadar batıyordu ki sağ tarafım burda bişi var kesin diyordum, tekrar aynılarını yaşamak istemıyorum. Bebeği emzırırken sıkıntı oldu mu belli bir süre beklemek gerekıyor muCnm ozaman genel anestezıde ısrarcı ol. Spinalde mide bulantısı, baş agrısı, boyun agrısı, bel agrısı duydum oyuzdende istemıyorum. Bazısı rahat kişiden kişiye değişir ama genel anestezıde hiç bebege bısey oldugunu ne duydum ne okudum, ama spinalde heyecan yapanlar tansıyonu çıkanlar bvs bevegın kalp atışlarına bıle etki edıyomuş
Çok kötü oluyor cnm benim ilk hamileligimde bel ağrısından ne yatabiliyorudm ne kalkabiliyordum sonrasında doğumdan sonra 4 fıtık ciktudi şükür bunda daha yaşamadım bel ağrısı Allah yardmcin olsunKızlar ben çok kötü haldeyim belimde fıtık var benim surekli yan yattigim icin fıtıgım azdi beni mahvetti sol bacagim resmen iptal suanda okadar agriyorki ne bükebiliyorum ne basabiliyorum bittim resmen sabaha kadar uyumadim oturamiyorum bile napsam bilemedim doktora gitsem napcak doktor hicbisey ya cok kotuyum bacak bünyeyi tasiyamiyor bebekte olunca kilolu hamile kalmak cok kötü birseymis
Bel destek kemerlerı var ebebekte vs satılıyor ondan kullanabılırsın cnm hamılelerbıcın oKızlar ben çok kötü haldeyim belimde fıtık var benim surekli yan yattigim icin fıtıgım azdi beni mahvetti sol bacagim resmen iptal suanda okadar agriyorki ne bükebiliyorum ne basabiliyorum bittim resmen sabaha kadar uyumadim oturamiyorum bile napsam bilemedim doktora gitsem napcak doktor hicbisey ya cok kotuyum bacak bünyeyi tasiyamiyor bebekte olunca kilolu hamile kalmak cok kötü birseymis
Gaziantep teyım 10.kattaydık bız deprem anında havayı her kötü gördüğümde psıkolojıkman bende kötulenıyorum, dua ede ede yatıyorum her gece, gecen ki Malatya depreminide hıssettık yıne, kar yağmasın diye dua ediyorum, bebeğin çantası hazır değil daha dıyorum, bişi olsa ne almam lazım yanıma onu düşünüyorum kendımize bır valız yapayım da kenara koyayım dıyorum bişi olsa 10. Kattan nasıl ineceğim dıyorun gunduz olsa eşim yanımda değil okul açılınca Allah korusun bişi olsa oğluma nasıl yetısecem bu halımle o çocuğum ne yapar o panıkle diyorum ama valla bu psikolojıylede yasanmıyor hele o ılk üç gün karın ortasında neler çektik evden 5 dakıka uzagımızdakı açık alana gıdemedik o haldeydı her yer dıyorım kesın korkudan doğururum ztn panık atağım hastaneler nasıl alsın, doktoruma ulaşabılırler mi Allah 'ım sen korktuklarımızla sınama bizi diyorum dualarımı okuyup yatıyorum artık oğlum bir koltukta ben bir koltukta yatıyoruz yatakta yatamadıgım için. Yapacak bir şey yok inan ki canım kendımıze edıyoruz ne edıyorsakKızlar ben deprem bölgesinde yaşıyorum ve şubat ayına girdik kendimi çok kasıyorum ya tekrar olacak tekrar yaşayacağız ve ben bu hamile halimle nasıl kaçacağım diye çok korkuyorum. Allah korusun kaçamam bebeğimi kaybederim diye uyku da uyuyamıyorum. Eşim de dün gece uyumamış, hep arabanın anahtarını cüzdanı montların falan yerlerini düşünmüş. Depremde beni o tutup götürmüştü, yine olsa kurtarabilir miyim acaba diye düşünmüş durmuş. İnşallah kazasız belasız atlatırız bu ayırabbim bir daha kimseye yaşatmasın inşallah, bebeği olanlar o gece ne yapmışlar şimdi onu düşünüyorum, hava da çok soğuk…
Geçmiş olsın canım. İlaç kullanımı sıkıntı ama çok kötüyse fizik tedavi uygulanabilir belki en azından ağrılar hafifler. Kadın doğumcuna sorup fizik tedavi doktoruna danışabilirisn belki.Kızlar ben çok kötü haldeyim belimde fıtık var benim surekli yan yattigim icin fıtıgım azdi beni mahvetti sol bacagim resmen iptal suanda okadar agriyorki ne bükebiliyorum ne basabiliyorum bittim resmen sabaha kadar uyumadim oturamiyorum bile napsam bilemedim doktora gitsem napcak doktor hicbisey ya cok kotuyum bacak bünyeyi tasiyamiyor bebekte olunca kilolu hamile kalmak cok kötü birseymis
Canım ben iki sezeryan geçirdim genel anestezili, hiç zor olmadı, çabuk ta uyandım, ama bu sefer uyanık olmak istiyorum, bilmiyorum ama kalbim dayanır mı, benimde çarpıntım var, son anda karar vereceğiz artık, ama bu sefer bebeği ilk ben görmek istiyorum,son bebiş Allah nasip ederse, içimde kalan herşeyi yapmak istiyorum ama dediğim gibi sağlık durumlarımıza göreTamam cnm ozmn ayın 10 unda kontrolum var ozmn gittiğimde konusacağım, kardeşimde diyor abla sen yapamazsın diye, genel anestezide uyuşukluk vs hemen geçiyor dıye zor oluyor dıyorlar ama benım arkadasım ben cok rahattım dıyor odama gelırkende uyandırıldım dıyor, valla geçenki spınalden sonra ilk defa ayağa yurutmek için kaldırdıklarında dedim içimde makas bişi unuttunuz herhalde çığlık atıyordum o kadar batıyordu ki sağ tarafım burda bişi var kesin diyordum, tekrar aynılarını yaşamak istemıyorum. Bebeği emzırırken sıkıntı oldu mu belli bir süre beklemek gerekıyor mu
Cnm bebeği 15 dk önce getrmişler, bn tam odaya gırdım oyle ayıldım. Annenın ayılmasını beklıyorlar, anne ayılınca emzırıyor, spinalde uyanık oldugun için hemen emzirıyosun ve uyuşuk oldugun için ilk 4 saat sancı hissetmıyosun daha rahat emzırıyosun o avantajı varTamam cnm ozmn ayın 10 unda kontrolum var ozmn gittiğimde konusacağım, kardeşimde diyor abla sen yapamazsın diye, genel anestezide uyuşukluk vs hemen geçiyor dıye zor oluyor dıyorlar ama benım arkadasım ben cok rahattım dıyor odama gelırkende uyandırıldım dıyor, valla geçenki spınalden sonra ilk defa ayağa yurutmek için kaldırdıklarında dedim içimde makas bişi unuttunuz herhalde çığlık atıyordum o kadar batıyordu ki sağ tarafım burda bişi var kesin diyordum, tekrar aynılarını yaşamak istemıyorum. Bebeği emzırırken sıkıntı oldu mu belli bir süre beklemek gerekıyor mu
Hızlıymış seninkiler demek maşallah. Benim arkadaşımda bebek gitmiş 40 dk sonra anne odaya gitmiş. 40dk bebek kucaktan kucağa. Ay düşündükçe içimi fenalıklar basıyo.Cnm bebeği 15 dk önce getrmişler, bn tam odaya gırdım oyle ayıldım. Annenın ayılmasını beklıyorlar, anne ayılınca emzırıyor, spinalde uyanık oldugun için hemen emzirıyosun ve uyuşuk oldugun için ilk 4 saat sancı hissetmıyosun daha rahat emzırıyosun o avantajı var
TravmaHızlıymış seninkiler demek maşallah. Benim arkadaşımda bebek gitmiş 40 dk sonra anne odaya gitmiş. 40dk bebek kucaktan kucağa. Ay düşündükçe içimi fenalıklar basıyo.
Şimdi çıktım canım 2050 gram olmuşuz 31+4 14 tansiyona normal dedi doktorum şaşırdım küçük olanla birlikte yükselmesi bize tehlike yaratır dedi 14-9 yani benim genelde 14-6-7 falan oluyor haftalık takip edicez dedi 9 şubata tekrar randevu verdi benim içinde ilk sınır 34. Haftayı geçmemiz lazım sonra 37. Hafta dediAynen canım en azından şükür belirtilerle anlıyoruz o da bir şey ya :/
Bende onu düşünüyorum hastaneden çıkıp hadi eve gittik de evde sürekli tansiyon yükseldiğinde kalkıp yine mi hastaneye geleceğiz nasıl olacak. Doktorun sana bilgi verince yazar mısın merak ettim ne diyecek sana
Evet 40 dakıkaya uzayabılır annenın ayılmasına bağlı, ayıldgı an odaya çıkarıyorlar, tabi önce kafa bi milyon oluyo, hayal meyal oluyor o ilk emzırme hemşireler tutturuyor göğsü.Hızlıymış seninkiler demek maşallah. Benim arkadaşımda bebek gitmiş 40 dk sonra anne odaya gitmiş. 40dk bebek kucaktan kucağa. Ay düşündükçe içimi fenalıklar basıyo.
Ananas mi
Ama dün doktorum küçük bir dilim ye dedi, ay şaşırdım kuzum şimdiAnanas mikuzum senin rahim agzin zaten çok uzun değil bide sancin çıkmıştı ananas doğum başlatıcı olarak yeniyor ve şeker çok yüksek içinde
30 dk falan sonra gelmişim ben her ikisinde de, bu sefer birde 3.sezeryan biraz uzun sürebilir dedi doktor, o yüzden bebek ile çıkmak istiyorum inşallah öyle olurHızlıymış seninkiler demek maşallah. Benim arkadaşımda bebek gitmiş 40 dk sonra anne odaya gitmiş. 40dk bebek kucaktan kucağa. Ay düşündükçe içimi fenalıklar basıyo.
Maşallah canımŞimdi çıktım canım 2050 gram olmuşuz 31+4 14 tansiyona normal dedi doktorum şaşırdım küçük olanla birlikte yükselmesi bize tehlike yaratır dedi 14-9 yani benim genelde 14-6-7 falan oluyor haftalık takip edicez dedi 9 şubata tekrar randevu verdi benim içinde ilk sınır 34. Haftayı geçmemiz lazım sonra 37. Hafta dedi
Ananas suyu çok şeker iceriyormus kuzum ben suyu ile karistirmisim normal ananasi şekeri dengelesin diye veriyorlarmış sanırım belli porsiyonda, ama doğum tetikleyici ya küçük bir porsiyon da etki eder mi etmez mi bilemedim.. doktorun dediğine göre vardır bir bildiğiAma dün doktorum küçük bir dilim ye dedi, ay şaşırdım kuzum şimdi
Öyle canım. Stresi minimuma indirmek için her yol denenirEn iyisi gerçekten soylememek, anneme bıle doktorun verdgı tarıhı soylemıcem, cunku anneme soruyorlar, annemde soylıcek tarıhı ve o gun dogum olursa sabahtan sısmıcak telefonlar bılıyorum. Anneme hep bısey demedı doktor durdugu kadar duracak dıcem, baska şansım yok
Tamamdır bende aynı şekilde yapayım teşekkürlerKaynar suya atıp 10dk bekleyip süzülmeye bıraktım ben
Maşallah canım çok şükür kilosu haftaya uyumu güzel bencedeŞimdi çıktım canım 2050 gram olmuşuz 31+4 14 tansiyona normal dedi doktorum şaşırdım küçük olanla birlikte yükselmesi bize tehlike yaratır dedi 14-9 yani benim genelde 14-6-7 falan oluyor haftalık takip edicez dedi 9 şubata tekrar randevu verdi benim içinde ilk sınır 34. Haftayı geçmemiz lazım sonra 37. Hafta dedi
Aynen ananas bende şeker bilmiyorum ama doğumu tetiklediğini biliyorum ama belki bir dilimden bir şey olur mu olmaz mı onu da bilemedimAnanas suyu çok şeker iceriyormus kuzum ben suyu ile karistirmisim normal ananasi şekeri dengelesin diye veriyorlarmış sanırım belli porsiyonda, ama doğum tetikleyici ya küçük bir porsiyon da etki eder mi etmez mi bilemedim.. doktorun dediğine göre vardır bir bildiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?