2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Tamam cnm ozmn ayın 10 unda kontrolum var ozmn gittiğimde konusacağım, kardeşimde diyor abla sen yapamazsın diye, genel anestezide uyuşukluk vs hemen geçiyor dıye zor oluyor dıyorlar ama benım arkadasım ben cok rahattım dıyor odama gelırkende uyandırıldım dıyor, valla geçenki spınalden sonra ilk defa ayağa yurutmek için kaldırdıklarında dedim içimde makas bişi unuttunuz herhalde çığlık atıyordum o kadar batıyordu ki sağ tarafım burda bişi var kesin diyordum, tekrar aynılarını yaşamak istemıyorum. Bebeği emzırırken sıkıntı oldu mu belli bir süre beklemek gerekıyor mu

Çok kötü oluyor cnm benim ilk hamileligimde bel ağrısından ne yatabiliyorudm ne kalkabiliyordum sonrasında doğumdan sonra 4 fıtık ciktudi şükür bunda daha yaşamadım bel ağrısı Allah yardmcin olsun

Bel destek kemerlerı var ebebekte vs satılıyor ondan kullanabılırsın cnm hamılelerbıcın o

Gaziantep teyım 10.kattaydık bız deprem anında havayı her kötü gördüğümde psıkolojıkman bende kötulenıyorum, dua ede ede yatıyorum her gece, gecen ki Malatya depreminide hıssettık yıne, kar yağmasın diye dua ediyorum, bebeğin çantası hazır değil daha dıyorum, bişi olsa ne almam lazım yanıma onu düşünüyorum kendımize bır valız yapayım da kenara koyayım dıyorum bişi olsa 10. Kattan nasıl ineceğim dıyorun gunduz olsa eşim yanımda değil okul açılınca Allah korusun bişi olsa oğluma nasıl yetısecem bu halımle o çocuğum ne yapar o panıkle diyorum ama valla bu psikolojıylede yasanmıyor hele o ılk üç gün karın ortasında neler çektik evden 5 dakıka uzagımızdakı açık alana gıdemedik o haldeydı her yer dıyorım kesın korkudan doğururum ztn panık atağım hastaneler nasıl alsın, doktoruma ulaşabılırler mi Allah 'ım sen korktuklarımızla sınama bizi diyorum dualarımı okuyup yatıyorum artık oğlum bir koltukta ben bir koltukta yatıyoruz yatakta yatamadıgım için. Yapacak bir şey yok inan ki canım kendımıze edıyoruz ne edıyorsak bu psikolojiyle yaşanmıyor ama yaşamak zorundayız

Geçmiş olsın canım. İlaç kullanımı sıkıntı ama çok kötüyse fizik tedavi uygulanabilir belki en azından ağrılar hafifler. Kadın doğumcuna sorup fizik tedavi doktoruna danışabilirisn belki.

Canım ben iki sezeryan geçirdim genel anestezili, hiç zor olmadı, çabuk ta uyandım, ama bu sefer uyanık olmak istiyorum, bilmiyorum ama kalbim dayanır mı, benimde çarpıntım var, son anda karar vereceğiz artık, ama bu sefer bebeği ilk ben görmek istiyorum,son bebiş Allah nasip ederse, içimde kalan herşeyi yapmak istiyorum ama dediğim gibi sağlık durumlarımıza göre

Cnm bebeği 15 dk önce getrmişler, bn tam odaya gırdım oyle ayıldım. Annenın ayılmasını beklıyorlar, anne ayılınca emzırıyor, spinalde uyanık oldugun için hemen emzirıyosun ve uyuşuk oldugun için ilk 4 saat sancı hissetmıyosun daha rahat emzırıyosun o avantajı var

Hızlıymış seninkiler demek maşallah. Benim arkadaşımda bebek gitmiş 40 dk sonra anne odaya gitmiş. 40dk bebek kucaktan kucağa. Ay düşündükçe içimi fenalıklar basıyo.

B Buddy x canım dün sana demeyi unuttum dün doktor bana, bir dilim ananas ve bir dilim ayva gün içinde tüket dedi. Şekerim var diye kontrollü gideceğim. Birde magnezyumu değişir tansiyona iyi gelecek bu magnezyum dedi

Şimdi çıktım canım 2050 gram olmuşuz 31+4 14 tansiyona normal dedi doktorum şaşırdım küçük olanla birlikte yükselmesi bize tehlike yaratır dedi 14-9 yani benim genelde 14-6-7 falan oluyor haftalık takip edicez dedi 9 şubata tekrar randevu verdi benim içinde ilk sınır 34. Haftayı geçmemiz lazım sonra 37. Hafta dedi

Hızlıymış seninkiler demek maşallah. Benim arkadaşımda bebek gitmiş 40 dk sonra anne odaya gitmiş. 40dk bebek kucaktan kucağa. Ay düşündükçe içimi fenalıklar basıyo.
Evet 40 dakıkaya uzayabılır annenın ayılmasına bağlı, ayıldgı an odaya çıkarıyorlar, tabi önce kafa bi milyon oluyo, hayal meyal oluyor o ilk emzırme hemşireler tutturuyor göğsü.
Bn hemen ayılıyorum ama bakalım inşallah bundada oyle olur,

Hastane kalabalık olursa bence bebek sizle çıksın, dediğin gbi kucaga alanlar öpüp koklayanlar, elini ağzına sokanlar, ayyy.. Bebek önce senın kokunu duysun, hemn kucagına versınler rıca et

A Asliyokfotokopisivar cnm senın sezeryan nasıldı?

Ananas mi kuzum senin rahim agzin zaten çok uzun değil bide sancin çıkmıştı ananas doğum başlatıcı olarak yeniyor ve şeker çok yüksek içinde

30 dk falan sonra gelmişim ben her ikisinde de, bu sefer birde 3.sezeryan biraz uzun sürebilir dedi doktor, o yüzden bebek ile çıkmak istiyorum inşallah öyle olur
Maşallah canım Benimde kontrolüm yarın, bir önceki gittiğinde dedi kaç kilo idi, seninle aynıydı haftamız, inşallah yükselmez tansiyonun, ben stres yapınca 14/7 olmuştu, genelde düşük, nabız yüksek, vakitlice kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alalım

Ama dün doktorum küçük bir dilim ye dedi, ay şaşırdım kuzum şimdi
Ananas suyu çok şeker iceriyormus kuzum ben suyu ile karistirmisim normal ananasi şekeri dengelesin diye veriyorlarmış sanırım belli porsiyonda, ama doğum tetikleyici ya küçük bir porsiyon da etki eder mi etmez mi bilemedim.. doktorun dediğine göre vardır bir bildiği

Öyle canım. Stresi minimuma indirmek için her yol denenir

Kaynar suya atıp 10dk bekleyip süzülmeye bıraktım ben
Tamamdır bende aynı şekilde yapayım teşekkürler

Aaa ayva duymuştum lüzum ama ananas bilmiyordum
Magnezyum ne verdi sana yeni

Maşallah canım çok şükür kilosu haftaya uyumu güzel bencede
Evet küçükte önemliymiş benim 14/10 oluyor ama yine de takip önemli senin içinde küçüğün artmaması gerek. Allahın izniyle su gibi sorunsuz hızlıca geçsin zamanlarımız

Aynen ananas bende şeker bilmiyorum ama doğumu tetiklediğini biliyorum ama belki bir dilimden bir şey olur mu olmaz mı onu da bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…