çok teşşekkür ederimmm süperBana doğumuma girecek ebe şöyle bir liste attı
Canım benim 1 hafta önce hastaneden çıkmadan kontrol etmişti 1700 gramdı geçen çarşamba bugün 2050 gram olmuş dedi 1 hafta sonraya tekrar randevu verdi haftalık takip edecekmiş artık30 dk falan sonra gelmişim ben her ikisinde de, bu sefer birde 3.sezeryan biraz uzun sürebilir dedi doktor, o yüzden bebek ile çıkmak istiyorum inşallah öyle olur
Maşallah canımBenimde kontrolüm yarın, bir önceki gittiğinde dedi kaç kilo idi, seninle aynıydı haftamız, inşallah yükselmez tansiyonun, ben stres yapınca 14/7 olmuştu, genelde düşük, nabız yüksek, vakitlice kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alalım
Çok şükür kilo ve gelişim olarak 1 hafta öndeyiz diyor doktorumMaşallah canım çok şükür kilosu haftaya uyumu güzel bencede
Evet küçükte önemliymiş benim 14/10 oluyor ama yine de takip önemli senin içinde küçüğün artmaması gerek. Allahın izniyle su gibi sorunsuz hızlıca geçsin zamanlarımız
Maşallah canım kilosu gayet iyi hatta önde 32. haftalarda oluyor bu kilolar. Tansiyonuna da iyi demiş ne güzel şimdi sana da bol bol dinlenmek kaldı şunun şurasında ne kadar kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikŞimdi çıktım canım 2050 gram olmuşuz 31+4 14 tansiyona normal dedi doktorum şaşırdım küçük olanla birlikte yükselmesi bize tehlike yaratır dedi 14-9 yani benim genelde 14-6-7 falan oluyor haftalık takip edicez dedi 9 şubata tekrar randevu verdi benim içinde ilk sınır 34. Haftayı geçmemiz lazım sonra 37. Hafta dedi
Bunu verdi kuzum ben başka kullanıyordum,Aaa ayva duymuştum lüzum ama ananas bilmiyordum
Magnezyum ne verdi sana yeni
Sağol kuzum aklımda olsun da benimdeBunu verdi kuzum ben başka kullanıyordum,
İnşallah kuzum ya evet bebiş 1 hafta kadar önden gidiyor öyle dedi doktorum tansiyon da bu şekilde ilerlerse 38-39 inşallah çok rahat görürüz Allah’ın izniyleMaşallah canım kilosu gayet iyi hatta önde 32. haftalarda oluyor bu kilolar. Tansiyonuna da iyi demiş ne güzel şimdi sana da bol bol dinlenmek kaldı şunun şurasında ne kadar kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldiksıkma canını inşallah 38 leri bile görürsün dikkat et yeter ki
Süt saklama şişeleri var canım 4 lü 2 li olarak falan satılıyor ben onu almak istiyordum bu sağma işi için bilmiyorum yine deKızlar hastanede elle süt sağmamız gerekebiliyormuş ya . Onu nereye sağacağız . Kaşık biberon götürücem tek normal biberon götürmeyi de düşünmüyordum. Süt sağma makinesini de henüz almak istemedim sonra şu memeye takılıp sağılan kablosuzlardan almak istiyordum daha sonradan . İşte sütü ben kaşık biberon hqznesine sağsam içine düşmez gibi. zaten damla damla geliyormuş başta boşa akmış olacak gibi bebek içemeyecek
Aynen canım onlar var da hani damla damla düşcek ya başlarda o damlalar şişenin dibine bile ulaşmaz yaSüt saklama şişeleri var canım 4 lü 2 li olarak falan satılıyor ben onu almak istiyordum bu sağma işi için bilmiyorum yine de
Maşallah kuzum hep böyle ilerlesinCanım benim 1 hafta önce hastaneden çıkmadan kontrol etmişti 1700 gramdı geçen çarşamba bugün 2050 gram olmuş dedi 1 hafta sonraya tekrar randevu verdi haftalık takip edecekmiş artık
Bende dün bir kez oldu canım ilk kez iç baldırlarımın vajina girişimin hizalarında hissettim ama anlam veremedim ilk kez oldu bir daha da olmadı anlamlandıramadım normal diye düşünüyorumMerhaba kızlar 33+4 haftalık hamileyim. 3,4 gündür sezeryan hizasında ve baldırlarımın iç tarafında ağrı var. Sizde de oluyor mu? Doktora çarşamba gideceğim
Bnde oluyor çatı agrısı gbi özellikle gce dönerken oluyor, aradada sezeryan hızasında batma oluyor 20 gündür falan var bu, doktor bısey demeyınce bnde normal karşıladım ama bugunlerde agrılar çoğaldı.Merhaba kızlar 33+4 haftalık hamileyim. 3,4 gündür sezeryan hizasında ve baldırlarımın iç tarafında ağrı var. Sizde de oluyor mu? Doktora çarşamba gideceğim
Evınız dublex trıblex vs değilse hiç gerek yok çünkü zaten sürekli bebekle dip dibe oluyorsunuz, veyahut evde bebeğe bakıcılar bakmayacaksa yine gereksiz bir alet oluyor, ilk oğlumda almıştım boş yere para vermısım sonra sattımKızlar e bebekte bebek kamerası indirime girmiş.
Evim tek katEvınız dublex trıblex vs değilse hiç gerek yok çünkü zaten sürekli bebekle dip dibe oluyorsunuz, veyahut evde bebeğe bakıcılar bakmayacaksa yine gereksiz bir alet oluyor, ilk oğlumda almıştım boş yere para vermısım sonra sattım
Cnm doktorunu bekle çıkış saatı gelir, sorularını sorarsın, bence çıkarır seni dıye düşünüyorum.Kızlar bu saat oldu doktorum hala bir gelip görmedi acaba çıkış mı istesem eve gitsem?
Tansiyon ölçmeyi bile bilmiyor hemşireler yine sinir stres olduğum bir gün.
Nst çekilmedi bu sabah ilgi sıfır yani.
Bi antibiyotik veriyorlar 10 mg küçük bir serum içinde bir de ilaçlı hava o kadar. Tansiyon ilacım zaten benim kendi ilacım sabah akşam veriyorlar yani ekstra yaptıkları hiçbir tedavi yok arada bi parol takıyorlar tansiyonum yüksek ama ölçüp gidiyorlar sadece. Eşimde çıkış mı istesek bunları evde biz de yaparız zaten diyor gribimde en ufak bir rahatlama yok kaç gün oldu. Sizce napsam?
Doktorum yoğunmuş onun odaya gelmesi iş çıkışı olur kesin 5-6
Canım doktorun mesai çıkışı gelir herhalde. Doktorunu bilgilendir o çıkış verirse çıkarsın zaten demek tutması gerekiyorki çıkış vermemiş. Sen doktoruna da söylersin serumu ben takabiliyorum diye o durumda verir çıkışı benceKızlar bu saat oldu doktorum hala bir gelip görmedi acaba çıkış mı istesem eve gitsem?
Tansiyon ölçmeyi bile bilmiyor hemşireler yine sinir stres olduğum bir gün.
Nst çekilmedi bu sabah ilgi sıfır yani.
Bi antibiyotik veriyorlar 10 mg küçük bir serum içinde bir de ilaçlı hava o kadar. Tansiyon ilacım zaten benim kendi ilacım sabah akşam veriyorlar yani ekstra yaptıkları hiçbir tedavi yok arada bi parol takıyorlar tansiyonum yüksek ama ölçüp gidiyorlar sadece. Eşimde çıkış mı istesek bunları evde biz de yaparız zaten diyor gribimde en ufak bir rahatlama yok kaç gün oldu. Sizce napsam?
Doktorum yoğunmuş onun odaya gelmesi iş çıkışı olur kesin 5-6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?