2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım benim 1 hafta önce hastaneden çıkmadan kontrol etmişti 1700 gramdı geçen çarşamba bugün 2050 gram olmuş dedi 1 hafta sonraya tekrar randevu verdi haftalık takip edecekmiş artık

Çok şükür kilo ve gelişim olarak 1 hafta öndeyiz diyor doktorum son zamanları da gğzel bi şekilde atlatsak artık çok bişey kalmadı zaten senin küçük tansiyon da yüksek ya belki o yüzden direk belirti veriyorsun benim genel olarak 6 ya da 7 çıkıyor

Maşallah canım kilosu gayet iyi hatta önde 32. haftalarda oluyor bu kilolar. Tansiyonuna da iyi demiş ne güzel şimdi sana da bol bol dinlenmek kaldı şunun şurasında ne kadar kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sıkma canını inşallah 38 leri bile görürsün dikkat et yeter ki

İnşallah kuzum ya evet bebiş 1 hafta kadar önden gidiyor öyle dedi doktorum tansiyon da bu şekilde ilerlerse 38-39 inşallah çok rahat görürüz Allah’ın izniyle

Kızlar hastanede elle süt sağmamız gerekebiliyormuş ya . Onu nereye sağacağız . Kaşık biberon götürücem tek normal biberon götürmeyi de düşünmüyordum. Süt sağma makinesini de henüz almak istemedim sonra şu memeye takılıp sağılan kablosuzlardan almak istiyordum daha sonradan . İşte sütü ben kaşık biberon hqznesine sağsam içine düşmez gibi. zaten damla damla geliyormuş başta boşa akmış olacak gibi bebek içemeyecek

Merhaba kızlar 33+4 haftalık hamileyim. 3,4 gündür sezeryan hizasında ve baldırlarımın iç tarafında ağrı var. Sizde de oluyor mu? Doktora çarşamba gideceğim

Süt saklama şişeleri var canım 4 lü 2 li olarak falan satılıyor ben onu almak istiyordum bu sağma işi için bilmiyorum yine de

Süt saklama şişeleri var canım 4 lü 2 li olarak falan satılıyor ben onu almak istiyordum bu sağma işi için bilmiyorum yine de
Aynen canım onlar var da hani damla damla düşcek ya başlarda o damlalar şişenin dibine bile ulaşmaz ya kaşığa mı damlatcaz ki ilk

Canım benim 1 hafta önce hastaneden çıkmadan kontrol etmişti 1700 gramdı geçen çarşamba bugün 2050 gram olmuş dedi 1 hafta sonraya tekrar randevu verdi haftalık takip edecekmiş artık
Maşallah kuzum hep böyle ilerlesinsağlıkla 38 ileride görelim

Merhaba kızlar 33+4 haftalık hamileyim. 3,4 gündür sezeryan hizasında ve baldırlarımın iç tarafında ağrı var. Sizde de oluyor mu? Doktora çarşamba gideceğim
Bende dün bir kez oldu canım ilk kez iç baldırlarımın vajina girişimin hizalarında hissettim ama anlam veremedim ilk kez oldu bir daha da olmadı anlamlandıramadım normal diye düşünüyorum

Bnde oluyor çatı agrısı gbi özellikle gce dönerken oluyor, aradada sezeryan hızasında batma oluyor 20 gündür falan var bu, doktor bısey demeyınce bnde normal karşıladım ama bugunlerde agrılar çoğaldı.

Kızlar e bebekte bebek kamerası indirime girmiş.
Evınız dublex trıblex vs değilse hiç gerek yok çünkü zaten sürekli bebekle dip dibe oluyorsunuz, veyahut evde bebeğe bakıcılar bakmayacaksa yine gereksiz bir alet oluyor, ilk oğlumda almıştım boş yere para vermısım sonra sattım

Kızlar bu saat oldu doktorum hala bir gelip görmedi acaba çıkış mı istesem eve gitsem?
Tansiyon ölçmeyi bile bilmiyor hemşireler yine sinir stres olduğum bir gün.
Nst çekilmedi bu sabah ilgi sıfır yani.
Bi antibiyotik veriyorlar 10 mg küçük bir serum içinde bir de ilaçlı hava o kadar. Tansiyon ilacım zaten benim kendi ilacım sabah akşam veriyorlar yani ekstra yaptıkları hiçbir tedavi yok arada bi parol takıyorlar tansiyonum yüksek ama ölçüp gidiyorlar sadece. Eşimde çıkış mı istesek bunları evde biz de yaparız zaten diyor gribimde en ufak bir rahatlama yok kaç gün oldu. Sizce napsam?
Doktorum yoğunmuş onun odaya gelmesi iş çıkışı olur kesin 5-6

Evim tek kat ben de ilk gereksiz buluyordum hala biraz buluyorum ama geçen gün 3 yaşında çocuğu olan tanıdık çok gerekli kesinlikle alın biz hala kullanıyoruz dedi.onların ev de tek kat. Aldım ben de uyurken işimi gücümü yaparım rahat rahat TV falan izlerim diye aldım ben de olmadı ben de satarım sonra

Cnm doktorunu bekle çıkış saatı gelir, sorularını sorarsın, bence çıkarır seni dıye düşünüyorum.

Canım doktorun mesai çıkışı gelir herhalde. Doktorunu bilgilendir o çıkış verirse çıkarsın zaten demek tutması gerekiyorki çıkış vermemiş. Sen doktoruna da söylersin serumu ben takabiliyorum diye o durumda verir çıkışı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…