- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 39
Hayırlı olsun canım ilk andan itibaren odasında yatıracaksan lazım olabılır evet ama, 3 yaş mı yuh diyorum yani gece uykudan uyanıp bakmak zor mu gelmiş ki acabaEvim tek katben de ilk gereksiz buluyordum hala biraz buluyorum ama geçen gün 3 yaşında çocuğu olan tanıdık çok gerekli kesinlikle alın biz hala kullanıyoruz dedi.onların ev de tek kat. Aldım ben de uyurken işimi gücümü yaparım rahat rahat TV falan izlerim diye aldım ben de olmadı ben de satarım sonra
Bende xiamıo evde kullandığımız vardı onu bebeklere kullanılan ne olur ne olmaz lazım olur elbetEvim tek katben de ilk gereksiz buluyordum hala biraz buluyorum ama geçen gün 3 yaşında çocuğu olan tanıdık çok gerekli kesinlikle alın biz hala kullanıyoruz dedi.onların ev de tek kat. Aldım ben de uyurken işimi gücümü yaparım rahat rahat TV falan izlerim diye aldım ben de olmadı ben de satarım sonra
Onu izlemek için telefon kullanıyoruz değil mi kuzum. Kendi ekranı var mıBende xiamıo evde kullandığımız vardı onu bebeklere kullanılan ne olur ne olmaz lazım olur elbet
Yok kız ortalama 1 yaşına kadar da yanımda yatırırım diye düşünüyorumHayırlı olsun canım ilk andan itibaren odasında yatıracaksan lazım olabılır evet ama, 3 yaş mı yuh diyorum yani gece uykudan uyanıp bakmak zor mu gelmiş ki acabatv izlemek mi hayaller hayatlar diyorum yemek yapmaya fırsatın olursa dua et kız ben temızlık yaparken bile pusetine koyup bebek arabasıyla yanımda gezırıyordum evde makınanın sesıyle uyuyordu. Bir tek rahat rahat dusa gireyim dersen faydası olur gibi gelıyor zaten aldıgının üstünde fiyata satılır bu ekonomıde emın ol
harikasın yaa yemin ederim bunu bekliyordum ve aklımdan çıkmış tamamenKızlar e bebekte bebek kamerası indirime girmiş.
Ben telsiz kullandım. Çünkü evim çok küçük değil ve bebeğin yattığı odadan mutfak duyulmayabiliyordu ve oğlum öyle çok çığırtkan sesli değildi. O yüzden lazım oldu bize.Evınız dublex trıblex vs değilse hiç gerek yok çünkü zaten sürekli bebekle dip dibe oluyorsunuz, veyahut evde bebeğe bakıcılar bakmayacaksa yine gereksiz bir alet oluyor, ilk oğlumda almıştım boş yere para vermısım sonra sattım
Kuzum yanında yatirsan bile mesela akşam 8de bebeği uyutursun diyelim yatak odasında, ee çıkacaksın sonra ne bileyim film falan izlersin bir şey yaparsın duymayabilirsin. Telsizin kapandığı bir gün oldu, biz misafirlerle icerdeydik. Bebek sesten etkilenmesin diye Kuran açmıştım yanina. Uyanmis ve telsizin fisi mi ne çıkmış iste. Ay bir ağlamışti ki anlatamam hala aklımda. Valla bilmiyorum biz 1 yaşını geçkin çok kullandık. Yürümeye ve kapı kollarını açmaya başlayınca zaten gerek kalmadıYok kız ortalama 1 yaşına kadar da yanımda yatırırım diye düşünüyorumgaliba benim de sonum satmak saol canım
Telefondan görünüyor kuzum ama olsun varken almayayım dedim evde baya memnunuz kullanırken görüntü ses falan her şeyiyle yeterli oluyor telefondan kameraya konuşabiliyoruz da öyle bir durumda bebekler bizi de duyar başka odadanOnu izlemek için telefon kullanıyoruz değil mi kuzum. Kendi ekranı var mı
Aynen kuzum bebek ayaklanıp yürüyene kadar kullanılır az ya da çokKuzum yanında yatirsan bile mesela akşam 8de bebeği uyutursun diyelim yatak odasında, ee çıkacaksın sonra ne bileyim film falan izlersin bir şey yaparsın duymayabilirsin. Telsizin kapandığı bir gün oldu, biz misafirlerle icerdeydik. Bebek sesten etkilenmesin diye Kuran açmıştım yanina. Uyanmis ve telsizin fisi mi ne çıkmış iste. Ay bir ağlamışti ki anlatamam hala aklımda. Valla bilmiyorum biz 1 yaşını geçkin çok kullandık. Yürümeye ve kapı kollarını açmaya başlayınca zaten gerek kalmadı
İyi olmuş kuzum sen de bunaldın hastanede kaç gün .Kızlar şükür çıkış veriyorlar. Nebulizatör verdim ya dün sipariş ona ilaç verecekler içine koyup hava vericem kendime evde antibiyotik verecekler pazartesi yine kontrole geleceğizyani hastanede verilenleri evde biz kendimiz yapacağız
HA gayret, az daha sık dişini kuzum.Kızlar şükür çıkış veriyorlar. Nebulizatör verdim ya dün sipariş ona ilaç verecekler içine koyup hava vericem kendime evde antibiyotik verecekler pazartesi yine kontrole geleceğizyani hastanede verilenleri evde biz kendimiz yapacağız
Yok ya ben hiç kullanmadım evim 3+1 ama bir tane park yatak çift katlı olandan var o yatak odasına kurcam bir tane sallanan anne yanı beşiklerinden var bende, küçük bişi olunca onu her yere götürüyorum mutfaga gıdıyorum yanımda salonda yanımda falan öyle misafirim gelenım gidenim olmaz benım ben pek misafir sevenlerden değilim çünkü hizmet etmekten yoruluyorum valla görüşürsek dısarda görüşürüz, evede bir arkadasım gelır oda kahveye tek gelır, oğlanla gelırse evde oyuncak dökülmedik oda kalmıyor o yuzden bende pek gelen gıden olsun istemıyorum yalan yokKuzum yanında yatirsan bile mesela akşam 8de bebeği uyutursun diyelim yatak odasında, ee çıkacaksın sonra ne bileyim film falan izlersin bir şey yaparsın duymayabilirsin. Telsizin kapandığı bir gün oldu, biz misafirlerle icerdeydik. Bebek sesten etkilenmesin diye Kuran açmıştım yanina. Uyanmis ve telsizin fisi mi ne çıkmış iste. Ay bir ağlamışti ki anlatamam hala aklımda. Valla bilmiyorum biz 1 yaşını geçkin çok kullandık. Yürümeye ve kapı kollarını açmaya başlayınca zaten gerek kalmadı
Hadi inşallah valla zor ya hastanede kalmak, dün benımde ufaktan sancılar geldi eşim diyor kalk götürim hastaneye dedim ben tecrübeliyim ilkinden hiç gerek yok geççek nasıl olsa biliyorum gitmeyelım dedım. 1-2 saat bile kalınca ben daralıyorum hastanede. Sen yine iyi dayandın evinde çok daha rahat olursun en azından evde gerecek kımse yok seni cok geçmiş olsun canımKızlar şükür çıkış veriyorlar. Nebulizatör verdim ya dün sipariş ona ilaç verecekler içine koyup hava vericem kendime evde antibiyotik verecekler pazartesi yine kontrole geleceğizyani hastanede verilenleri evde biz kendimiz yapacağız
Ya bu misafir konusunda ben de böyleyim. Ben de sevemiyorum. Hatta eşim bu huyuma sinir oluyorYok ya ben hiç kullanmadım evim 3+1 ama bir tane park yatak çift katlı olandan var o yatak odasına kurcam bir tane sallanan anne yanı beşiklerinden var bende, küçük bişi olunca onu her yere götürüyorum mutfaga gıdıyorum yanımda salonda yanımda falan öyle misafirim gelenım gidenim olmaz benım ben pek misafir sevenlerden değilim çünkü hizmet etmekten yoruluyorum valla görüşürsek dısarda görüşürüz, evede bir arkadasım gelır oda kahveye tek gelır, oğlanla gelırse evde oyuncak dökülmedik oda kalmıyor o yuzden bende pek gelen gıden olsun istemıyorum yalan yokben rahatıma düşkünüm ya boğa burcuyum yiyip içip yatmayı seven cinsten memleketten de uzakta olunca akraba vs yok gelecek gidecek kımse yok, bende kımseye gıtmem öyle bir arkadasıma kahveye gıdersem gıderım o kadar. Anacığımın dizinin dibinde olsaydım keşkem bir anacığıma gider gelırdım o kadar. Ben bebekle göt göte yaşadığım için gerek duymadım yani
Ayy yok benim kocacımın arkadaşları var siteden, dısardan işten, oda bir iki tane zaten çıkarsa onlarla cıkar gıderler bir yerlere eve falan yok anacım ben kımseyi ağırlayamam valla, kımseyede hızmet edemem benım gelenım herseyın yerını bılsın ne istiyorsa alsın valla yemegi çayı kahvesi pastası vs arada bir kaynanam gelıyordu onunda ayağını kestım hiç bir şeye el atmayınca yani hizmetçi gibi oluyorum bir yerden sonra fıtığım azıyor valla, artık iki bebeliyim hiç kimse gelıp gıdemez dıyorumYa bu misafir konusunda ben de böyleyim. Ben de sevemiyorum. Hatta eşim bu huyuma sinir oluyorgeçen seneye kadar yaşadığımız yere gelenler hep onun arkadaşlarıydı ,deli oluyor misafire çok seviyor bok var gibi. Ben kendimi paralıyorum rahat edemiyorum her şey tam olsun diye. Benim kendi ailemin olduğu yere taşındık geçen sene. Burda da gelen giden yok benim. Ben kendim gidiyorum anneme.Yazın yine eşimin dayısı yurt dışından geldi 2 hafta kaldı. Daha sonra arkdaşları uzaktan geldi bikaç gün kaldı. Arada durup durup birilerini çağırıyor geçen ay yine iş arkadaşını ailecek çağırmıştı evi güZelce temizle yarım yamalak yapma yemeği ben yapayım tamam dedim. Sonra vazgeçti heralde aklına getirmiyim diye sormuyorum
Misafir için ayrı catring tutsunlar bende misafir ağırlarım ozmn vallaYa bu misafir konusunda ben de böyleyim. Ben de sevemiyorum. Hatta eşim bu huyuma sinir oluyorgeçen seneye kadar yaşadığımız yere gelenler hep onun arkadaşlarıydı ,deli oluyor misafire çok seviyor bok var gibi. Ben kendimi paralıyorum rahat edemiyorum her şey tam olsun diye. Benim kendi ailemin olduğu yere taşındık geçen sene. Burda da gelen giden yok benim. Ben kendim gidiyorum anneme.Yazın yine eşimin dayısı yurt dışından geldi 2 hafta kaldı. Daha sonra arkdaşları uzaktan geldi bikaç gün kaldı. Arada durup durup birilerini çağırıyor geçen ay yine iş arkadaşını ailecek çağırmıştı evi güZelce temizle yarım yamalak yapma yemeği ben yapayım tamam dedim. Sonra vazgeçti heralde aklına getirmiyim diye sormuyorum
Hadi gözün aydın kuzum çok şükür inşallah bebiskolar ve sen evde çok iyi olursunuzKızlar şükür çıkış veriyorlar. Nebulizatör verdim ya dün sipariş ona ilaç verecekler içine koyup hava vericem kendime evde antibiyotik verecekler pazartesi yine kontrole geleceğizyani hastanede verilenleri evde biz kendimiz yapacağız
Ben de kocama öyle diyorum benim sosyalleşmeye ihtiyacım yok . Sen arkadaşlarınla görüş ailecek kaynaşmamıza gerek yok diyeAyy yok benim kocacımın arkadaşları var siteden, dısardan işten, oda bir iki tane zaten çıkarsa onlarla cıkar gıderler bir yerlere eve falan yok anacım ben kımseyi ağırlayamam valla, kımseyede hızmet edemem benım gelenım herseyın yerını bılsın ne istiyorsa alsın valla yemegi çayı kahvesi pastası vs arada bir kaynanam gelıyordu onunda ayağını kestım hiç bir şeye el atmayınca yani hizmetçi gibi oluyorum bir yerden sonra fıtığım azıyor valla, artık iki bebeliyim hiç kimse gelıp gıdemez dıyorumdoğuma bile dedim kayınvalıdeme gelme dıye sürekli hastasın zaten valla uğraşamam bizede bulasır eder el kadar bebe senle mi uğraşcam kendımle mi bebekle mi, ama anacım öylemi hiç oturmazlar valla ben bişi demeden yaparlar herseyı o yuzden canım feda ona yapsada yapmasada başımın üstünde yeri var anam anam güzel anam ayy ben annemi özledim galiba
Yok valla bana mı güvendin de geldin canım uzaktan aaa, git otele kal yani ben gelip seni rahatsız ediyormuyum yoooBen de kocama öyle diyorum benim sosyalleşmeye ihtiyacım yok . Sen arkadaşlarınla görüş ailecek kaynaşmamıza gerek yok diyeben de artık bebeme güvencem bu saatten sonra uzaktan gelen de öyle 1-2 hafta kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?