benim de daha karnımda hiç sertleşme ya da gerilme olmadı acı eşiğim mi yüksek hissetmedim mi acaba diyorum ama göbeğim hep yumuşak geliyor anlayamıyorum hiçCanım kasılma sancı nasıl bişey tam olarak, benim yaşadığım karnın tamamının gerilmesi sertlesmesi ağrı olmadan, ya da takip edemiyor muyum acaba diyorum nasıl bişey yasiosunuz tam olarak tanımak adına soruyorum
Bu ne sorumsuzluk ya hepsi soyguncu gerçekten ben bilerek yaptıklarını düşünüyorum özellerin sorunu bu para koparmak. Bugün doğum yapsan ne olacak bunca sorunun sıkıntının içinde birde bunun stresiyle uğraş dur gerizekalılarAy kızlar başıma gelen
Özel sağlık sigortam aradı doğum yapmışsınız diye dedim hayır daha yapmadım bu ay 1 hafta hastanede yatışınız olmuş doğum için limitiniz bitmiş dediler dedim neben doğum yapmadım ki
Meğer hastane yatarak tedavi limitim limitsiz oradan kayıt açmayıp beni doğum yapmış gibi yatırdıkları için doğumu da sigortam %90 limitle karşıladığı için limitimi bitirmişler. Dedim ben doğum yapmadan doğum limitim bitmiş yatarak tedavi oldum ben limitsizden geçmeleri gerekirdi napıcam ben düzeltin bunu 2 güne doğum yapsam cebimden ödemek zorunda kalacağım saçmalığa bak. 5000 tl her kaldığım geceyi doğum limitimden geçmiş hastane doğum yapmışım gibi girmiş. Ay delirdim. Sigorta hastaneyle görüşelim yalan beyan girmişler düzeltmeye çalışalım dediler. Ee bir zahmet doğurmadım ben. Bir de bana diyor doğum olmadı demi dedim dalga mı geçiyorsunuz doğursam doğurdum derim zaten haberim yok olaydan. Yani hastaneye doğum için gitsem doğumu cebimden karşılayacağım saçmalığa bak. Bu hastane beni delirtecek. Limitsiz yatış hakkım varken neden limitime hangi üstün zeka dokundu acaba
Hahah tabi tabi kuzum kasılma artık çok normal rahim kendini hazırlıyor ağrı eşlik eder kan su gelirse o zaman doğum başlıyorYaaaa şu mesaj bile mutlu eder mi bir insanı Allahımgerçekten sancıları anlamıycam diye korkuyorum çünkü kuzum kasılmaların çok bir önemi yok dimi . Haftamız itibariyle zaten kasılma yaşıyoruz hepimiz. Önemli olan o sancıyı hissetmemek dimi
Akşamları oluyor benimde gündüz hiç olmadı sanırım, çok yersin de gerilirisin ya öyle bişe , akşama kadar şişlik oluyor diye düşündüm ben hep, kaç haftalık sin canım zamanla anlarız sanırımbenim de daha karnımda hiç sertleşme ya da gerilme olmadı acı eşiğim mi yüksek hissetmedim mi acaba diyorum ama göbeğim hep yumuşak geliyor anlayamıyorum hiç
Ay kızlar başıma gelen
Özel sağlık sigortam aradı doğum yapmışsınız diye dedim hayır daha yapmadım bu ay 1 hafta hastanede yatışınız olmuş doğum için limitiniz bitmiş dediler dedim neben doğum yapmadım ki
Meğer hastane yatarak tedavi limitim limitsiz oradan kayıt açmayıp beni doğum yapmış gibi yatırdıkları için doğumu da sigortam %90 limitle karşıladığı için limitimi bitirmişler. Dedim ben doğum yapmadan doğum limitim bitmiş yatarak tedavi oldum ben limitsizden geçmeleri gerekirdi napıcam ben düzeltin bunu 2 güne doğum yapsam cebimden ödemek zorunda kalacağım saçmalığa bak. 5000 tl her kaldığım geceyi doğum limitimden geçmiş hastane doğum yapmışım gibi girmiş. Ay delirdim. Sigorta hastaneyle görüşelim yalan beyan girmişler düzeltmeye çalışalım dediler. Ee bir zahmet doğurmadım ben. Bir de bana diyor doğum olmadı demi dedim dalga mı geçiyorsunuz doğursam doğurdum derim zaten haberim yok olaydan. Yani hastaneye doğum için gitsem doğumu cebimden karşılayacağım saçmalığa bak. Bu hastane beni delirtecek. Limitsiz yatış hakkım varken neden limitime hangi üstün zeka dokund
Bizi haberdar et kuzum, güzel haberler ile gel kaç haftalık oldunuz
Oyyy maşallah kuzum hepimiz baya büyüttük bebelerimizi, hemen yaz çıkınca canım
9 10 kilo benimki de , ama çok şükür fazla bı ağırlık hissetmiyorum, sağlıklı olayım düzenli besleneyim yeter, artık sona yaklaştık çünkü , bundan sonra ikimizin sağlığı diyorum, çok şükür boğazımin ağrısı da oksurugumde azaldı
HejaR12 canım inşallah kontrolun güzel geçer, günümüz aynıydı bizim haber edermisin
Kızlar çıktım ben, benim minnoş oğlum çok az kilo almış, geçen sefer ne güzel toparlamıştı, şimdi yine minik çıktı, haftaya tekrar görmek istedi, yine düşük çıkarsa kilosu, perinatologa gönderecekmiş, umarım toparlar
34 haftalık oldum canım evet belki bunhaftalarda başlar şimdi el kaşınmam başladıAkşamları oluyor benimde gündüz hiç olmadı sanırım, çok yersin de gerilirisin ya öyle bişe , akşama kadar şişlik oluyor diye düşündüm ben hep, kaç haftalık sin canım zamanla anlarız sanırım
Gerçekten şaka gibi olmuş ya , bide bunla ugrastiriyolarAy kızlar başıma gelen
Meğer hastane yatarak tedavi limitim limitsiz oradan kayıt açmayıp beni doğum yapmış gibi yatırdıkları için doğumu da sigortam %90 limitle karşıladığı için limitimi bitirmişler. Dedim ben doğum yapmadan doğum limitim bitmiş yatarak tedavi oldum ben limitsizden geçmeleri gerekirdi napıcam ben düzeltin bunu 2 güne doğum yapsam cebimden ödemek zorunda kalacağım saçmalığa bak. 5000 tl her kaldığım geceyi doğum limitimden geçmiş hastane doğum yapmışım gibi girmiş. Ay delirdim. Sigorta hastaneyle görüşelim yalan beyan girmişler düzeltmeye çalışalım dediler. Ee bir zahmet doğurmadım ben. Bir de bana diyor doğum olmadı demi dedim dalga mı geçiyorsunuz doğursam doğurdum derim zaten haberim yok olaydan. Yani hastaneye doğum için gitsem doğumu cebimden karşılayacağım saçmalığa bak. Bu hastane beni delirtecek. Limitsiz yatış hakkım varken neden limitime hangi üstün zeka dokundu acaba
bence bebişler her hafta aynı kiloyu almıyor haftaya güzel kilosunu alır hep öyle oluyor bir hafta az bir hafta fazla gibiKızlar çıktım ben, benim minnoş oğlum çok az kilo almış, geçen sefer ne güzel toparlamıştı, şimdi yine minik çıktı, haftaya tekrar görmek istedi, yine düşük çıkarsa kilosu, perinatologa gönderecekmiş, umarım toparlar
Onun dışında iyiydi çok şükür, kaburga ağrıları da sırt ağrıları da normal dedi
31+5 1670 çıktı kilosu kızlar, bizden haberler böyle
Gerçekten şaka gibi kaç gündür benimle dalga geçer gibi sinirden gülüyorum artıkKız bu hastane tam delirmelik çalışanların hepsi mi gerizekalı... Ayy bian önce halletsinler ya öyle şey mi olur tövbe yarabbim... Bide sigorta nasıl inanmiyorsa oda ayrı bir saçmalık
Bende konağı hiç sevmiyorum çok saçma sistemleri var sırf doktorum için gidiyorum hiç şaşırmadım böyle bir durum yaşamana inşallah çözülür direkt olarak hastaneyle de görüşün benceAy kızlar başıma gelen
Canım şeker diyetini düzenlemistin değil mi, Dr çok mu düşük dedi, nedeni ne olabilir dediKızlar çıktım ben, benim minnoş oğlum çok az kilo almış, geçen sefer ne güzel toparlamıştı, şimdi yine minik çıktı, haftaya tekrar görmek istedi, yine düşük çıkarsa kilosu, perinatologa gönderecekmiş, umarım toparlar
Kuzum bencede parisin dediği gibi kilo değişkenlik gösteriyor tam net 200 gr olarak ilerlemiyorlar merak etme düzelecektir bir sonraki kontroleKızlar çıktım ben, benim minnoş oğlum çok az kilo almış, geçen sefer ne güzel toparlamıştı, şimdi yine minik çıktı, haftaya tekrar görmek istedi, yine düşük çıkarsa kilosu, perinatologa gönderecekmiş, umarım toparlar
Ben iki yastıkla yüksek yatarak çözümü buldum hiç yüksek yatmayı sevmem normalde. Daha rahat nefes alıyorum o şekilde32. haftadayım, nefes alamıyorumgece burnum kapanıyor yemek yediğimde yine bunalıyorum aşırı da kilo aldığımı düşünmüyorum. Nefes alma derdine çareniz var mı? Sizler kaç kilo aldınız?
Gece hafif adet sancısı gibi kramp girip karnım sertleşiyor
Uyan yat uyan yat tuvalet zaten ikinci konumumolacak bunlar tamam da yine de ekstra yapılacak bie şey var mı biraz daha rahat etmek için
Ben de anlayamıycam galiba. Kansız şekilde nişanım gelse onu da anlamam gibi. Uzayan sümüksü akıntı nişan dediler ama benim hep öyle akıntım gebeliğin başından beri. Bu kasılmaları da 17. Haftadan beri yaşıyorum . 3-4 kez de adet sancısı gibi kasıktan bacağıma vuran sancı yaşadım. Doktor düzenli gelip giden sancı olursa giderek şiddeti artarsa doğum sancısıdır dedi. Ama belli de olmuyor baksana geçen otobüste kadın hiçbişey fark etmemiş doğuruvermiş.Yaaaa şu mesaj bile mutlu eder mi bir insanı Allahımgerçekten sancıları anlamıycam diye korkuyorum çünkü kuzum kasılmaların çok bir önemi yok dimi . Haftamız itibariyle zaten kasılma yaşıyoruz hepimiz. Önemli olan o sancıyı hissetmemek dimi
Maslalah canım epeyde olmuş, kolayca olsun dogumlarimiz , kaşıntı nedenmis canım34 haftalık oldum canım evet belki bunhaftalarda başlar şimdi el kaşınmam başladıellerim avuçlarım kaşınıyor
Ben de yükselttim artık sona doğru heralde oturarak uyurumBen iki yastıkla yüksek yatarak çözümü buldum hiç yüksek yatmayı sevmem normalde. Daha rahat nefes alıyorum o şekilde
Bende sadece doktor için gidiyorum yoksa reziller gerçekten aklım olsa medikal giderim direk de işte doktorum için sırf. Hastaneye ben anlatsam da anlamazlar yani eşim yüz kez kayıt açarken söylüyor sigortayı yine de bizden para istiyorlarBende konağı hiç sevmiyorum çok saçma sistemleri var sırf doktorum için gidiyorum hiç şaşırmadım böyle bir durum yaşamana inşallah çözülür direkt olarak hastaneyle de görüşün bence
Canım kesinlikle 2-3 yastıkla oturarak yatmayı dene ben dün gece o kadar güzel uyumuşum ki oturarak uyudum normalde hayatta yatmam öyle ama nefes alabildiğim için dinlenerek uyandım32. haftadayım, nefes alamıyorumgece burnum kapanıyor yemek yediğimde yine bunalıyorum aşırı da kilo aldığımı düşünmüyorum. Nefes alma derdine çareniz var mı? Sizler kaç kilo aldınız?
Gece hafif adet sancısı gibi kramp girip karnım sertleşiyor
Uyan yat uyan yat tuvalet zaten ikinci konumumolacak bunlar tamam da yine de ekstra yapılacak bie şey var mı biraz daha rahat etmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?