2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
benim de daha karnımda hiç sertleşme ya da gerilme olmadı acı eşiğim mi yüksek hissetmedim mi acaba diyorum ama göbeğim hep yumuşak geliyor anlayamıyorum hiç

Bu ne sorumsuzluk ya hepsi soyguncu gerçekten ben bilerek yaptıklarını düşünüyorum özellerin sorunu bu para koparmak. Bugün doğum yapsan ne olacak bunca sorunun sıkıntının içinde birde bunun stresiyle uğraş dur gerizekalılar

Hahah tabi tabi kuzum kasılma artık çok normal rahim kendini hazırlıyor ağrı eşlik eder kan su gelirse o zaman doğum başlıyor

benim de daha karnımda hiç sertleşme ya da gerilme olmadı acı eşiğim mi yüksek hissetmedim mi acaba diyorum ama göbeğim hep yumuşak geliyor anlayamıyorum hiç
Akşamları oluyor benimde gündüz hiç olmadı sanırım, çok yersin de gerilirisin ya öyle bişe , akşama kadar şişlik oluyor diye düşündüm ben hep, kaç haftalık sin canım zamanla anlarız sanırım

mecbur halledecekler canım sen buna da sıkılma sakın çalışan hatasıdır düzeltirler sisteme bilmeyen biri hatalı girmiştir

32. haftadayım, nefes alamıyorum gece burnum kapanıyor yemek yediğimde yine bunalıyorum aşırı da kilo aldığımı düşünmüyorum. Nefes alma derdine çareniz var mı? Sizler kaç kilo aldınız?
Gece hafif adet sancısı gibi kramp girip karnım sertleşiyor
Uyan yat uyan yat tuvalet zaten ikinci konumum olacak bunlar tamam da yine de ekstra yapılacak bie şey var mı biraz daha rahat etmek için

Bizi haberdar et kuzum, güzel haberler ile gel kaç haftalık oldunuz

Oyyy maşallah kuzum hepimiz baya büyüttük bebelerimizi, hemen yaz çıkınca canım

Kontrolleri olan kızlar umarım güzel haberlerle gelirsinizz @Niqu HejaR12

Of benim oğlan döndü galiba altıma işetecek ya sanki üstten çıkacak gibi ne kötü ne kötü hemen emekliyim
Kızlar çıktım ben, benim minnoş oğlum çok az kilo almış, geçen sefer ne güzel toparlamıştı, şimdi yine minik çıktı, haftaya tekrar görmek istedi, yine düşük çıkarsa kilosu, perinatologa gönderecekmiş, umarım toparlar
Onun dışında iyiydi çok şükür, kaburga ağrıları da sırt ağrıları da normal dedi
31+5 1670 çıktı kilosu kızlar, bizden haberler böyle

34 haftalık oldum canım evet belki bunhaftalarda başlar şimdi el kaşınmam başladı ellerim avuçlarım kaşınıyor

Gerçekten şaka gibi olmuş ya , bide bunla ugrastiriyolar

bence bebişler her hafta aynı kiloyu almıyor haftaya güzel kilosunu alır hep öyle oluyor bir hafta az bir hafta fazla gibi

Kız bu hastane tam delirmelik çalışanların hepsi mi gerizekalı... Ayy bian önce halletsinler ya öyle şey mi olur tövbe yarabbim... Bide sigorta nasıl inanmiyorsa oda ayrı bir saçmalık
Gerçekten şaka gibi kaç gündür benimle dalga geçer gibi sinirden gülüyorum artık şimdi baktım düzelmiş şükür bi panikledim anlık çok bilgisizler ya bu kadar olamaz

Bende konağı hiç sevmiyorum çok saçma sistemleri var sırf doktorum için gidiyorum hiç şaşırmadım böyle bir durum yaşamana inşallah çözülür direkt olarak hastaneyle de görüşün bence

Canım şeker diyetini düzenlemistin değil mi, Dr çok mu düşük dedi, nedeni ne olabilir dedi

Kuzum bencede parisin dediği gibi kilo değişkenlik gösteriyor tam net 200 gr olarak ilerlemiyorlar merak etme düzelecektir bir sonraki kontrole

Ben iki yastıkla yüksek yatarak çözümü buldum hiç yüksek yatmayı sevmem normalde. Daha rahat nefes alıyorum o şekilde

Ben de anlayamıycam galiba. Kansız şekilde nişanım gelse onu da anlamam gibi. Uzayan sümüksü akıntı nişan dediler ama benim hep öyle akıntım gebeliğin başından beri. Bu kasılmaları da 17. Haftadan beri yaşıyorum . 3-4 kez de adet sancısı gibi kasıktan bacağıma vuran sancı yaşadım. Doktor düzenli gelip giden sancı olursa giderek şiddeti artarsa doğum sancısıdır dedi. Ama belli de olmuyor baksana geçen otobüste kadın hiçbişey fark etmemiş doğuruvermiş.

Ben iki yastıkla yüksek yatarak çözümü buldum hiç yüksek yatmayı sevmem normalde. Daha rahat nefes alıyorum o şekilde
Ben de yükselttim artık sona doğru heralde oturarak uyurum

Bende konağı hiç sevmiyorum çok saçma sistemleri var sırf doktorum için gidiyorum hiç şaşırmadım böyle bir durum yaşamana inşallah çözülür direkt olarak hastaneyle de görüşün bence
Bende sadece doktor için gidiyorum yoksa reziller gerçekten aklım olsa medikal giderim direk de işte doktorum için sırf. Hastaneye ben anlatsam da anlamazlar yani eşim yüz kez kayıt açarken söylüyor sigortayı yine de bizden para istiyorlar sonra ay pardon diyip iade ediyorlar neyseki sigorta şirketi düzeltmiş limitlerimi onlar arayacağız hastaneyi görüşmek için dediler zaten onlar kendi dillerini daha iyi anlatmışlardır bi çıldırmıştır sigortacı anlatırken

Canım kesinlikle 2-3 yastıkla oturarak yatmayı dene ben dün gece o kadar güzel uyumuşum ki oturarak uyudum normalde hayatta yatmam öyle ama nefes alabildiğim için dinlenerek uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…