2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Dün düştüm demiştim ya çok acım var vajinamda bacaklarımda diye geldim hastaneye hiç aklıma gelmemişti dedim düştüm Totomun üstüne diye anında yatış verdiler haftam ileri ne olur ne olmaz diye
Çok geçmiş olsun canım, iyi misiniz ? Kaç haftalık oldunuz

Kuzum çok öksürük var ya öksürükten ciğerlerim acıdı artık .
Kuzum akgünlük sakızı diye bir şey var hiç duydun mu öksürük için birebir diyorlar. Çiğneme falan yok tütsüsünü göğsüne koyup yatıyorsun gece sadece yani hamileler için bir zararı olacağını sanmıyorum bir araştır istersen ben de oğluma yapmayı düşünüyorum onun da çok öksürügu var ya çok fena

Günaydın kızlar Perşembe kan idrar kültürü vermiştim bugun sonuca gittim doktor doğuma gitmiş bide yakın diye yürüyerek geldim bebek baş aşağı olunca yürümekte zorlaştı bildiğin penguene döndüm birde halsizlik çöktü daha ben hastane valizi hazırlayacağım abb mde uzakta napacam bilmiyorum

Ben kızımda yaptydm bronşit olduğu zmn 2 qylikti çok tutmadan tutsuye koyuyorum çok faydasını gormstm i

Reactions: The
Bunu bende yaptım gebeyken 1 kere fena hasta oldum artık iç organlarım dışına çıkacak gibi oluyordu kv de getirmişti gerçekten çok işime yaramıştı ben bir zararını görmedim kendi adıma sonuçta içmiyorsun sürmüyorsun alerjik birşey yapacağını sanmıyorum denemekte fayda var

Reactions: The
Dün düştüm demiştim ya çok acım var vajinamda bacaklarımda diye geldim hastaneye hiç aklıma gelmemişti dedim düştüm Totomun üstüne diye anında yatış verdiler haftam ileri ne olur ne olmaz diye
Hey Allahım. Tekrardan geçmiş olsun . Nstde sancı falan çıkmadı dimi ? Benim travmam da bu oldu galiba

Hiç duymadım canım . Eşime bi söyliyim aktara sorsun. Teşekkürler

Kız o tütsüyü göğse koyup nasıl yatılıyor. Evde herkes yanmasın sonra.

Yaa nasıl farklı dogmus lar benım ilki zayıf dogdu dıye bu da zayıf olcakmıs gıbı geliyor. Sonra kılo alıyor tabı saglıklı olması önemli ama insan tontiş bebek istiyor bakımı daha kolay oluyor
Evet canım çok farklı doğdular, bebek biraz büyük doğunca bakılması daha kolay oluyor, emme refleksi çok iyiydi küçük oğlumun mesela, büyük oğlumda çok zorlanmıştık emmeyle alakalı
İnşallah bu bebeklerimizi rahatça büyütürüz, sağlıklı olsunlar da

Kız o tütsüyü göğse koyup nasıl yatılıyor. Evde herkes yanmasın sonra.
Kız yok hahah onu bi kasenin içine koyup yakıyorsun düz hareketsiz yat işte ocakta yakıyorsun sonra dumanını soluyorsun göğsüne koyup ama çok hızlı yapmak gerek çok hızlı yanıyor ev duman altı kalabilir bana kv dem yakıp getirmişti odama

Annem onu kavrulmamış kahve çekirdeği ile yapar, kahve çekirdeğini bir tavada kavurur üstüne bildiğimiz eski anam babam usulü pamuklardan koyar onlar kabarır kabarınca gögsüne sırtına koyar oda alır öksürüğü, veyahut zeytinyağına karabiber döküp benmari usulü ısıtıp sırtını gögsünü iyice yağlayacaksın sıcak sıcak sonrada ısıtılmış bir bez veya havlu koy yat oda hem ağrılarını alır hem öksürük keser soğuk algınlıgına iyi gelır ben oğlumu hep böyle büyüttüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…