2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bazı insanlar öyle gerçekten uykusu bir kere bölündüğü zaman sabah ediyor benim eşimde öyleydi doktor bi uyku ilacı yazmıştı bir süre kullandı düzelmişti ama sanırım o ilaçlar bağımlılık yapıyor onu içmeyince uyuyamayacakmis gibi hissediyor. Belki hormonlardan olabilir senin ki önceden de öyle olduğuna göre

Kızlar şubat grubuna bir baktımda 36. Haftada 3 kilo bebişler. Daha bizde 36.haftası olan yok galiba dimi. En yükseğimiz 35 falan
Bugün 36+1 oldum artıkk 35+2 de gittiğimde 3 kilo 48 cmdi bebek bugün kontolüm var çalışamaz raporu alacağım aynı zamanda

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım. Rahatsızlığın neydi de yatış verdiler

Canım geçmiş olsun neyim var ? Neden yatış verdi

Bugün 36+1 oldum artıkk 35+2 de gittiğimde 3 kilo 48 cmdi bebek bugün kontolüm var çalışamaz raporu alacağım aynı zamanda
Maşallah senin bebiş iyi kilo almış, sen bence martı görmezsin zaten 40 hafta dolsa bile martın ilk iki üç gününe denk geliyor

Çok geçmiş olsun canım. Rahatsızlığın neydi de yatış verdiler
Dün düştüm demiştim ya çok acım var vajinamda bacaklarımda diye geldim hastaneye hiç aklıma gelmemişti dedim düştüm Totomun üstüne diye anında yatış verdiler haftam ileri ne olur ne olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…