2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben bi gidemedim ya ne zaman izlerim Allah bilir ne güzel keyif yapmışsın canım yine de öyle düşün eğlenceli geçmiştir izleme kısmı ama sonrasında Pert olmanı saymazsak
Ay salonda kahkahalar yankılanıyordu gerisini sen düşün 2. Yarıda hemen gidip peçete aldım gülmekten gözlerimden yaş geldi güzel bir gündü artık evde geçireyim kalan günlerimi temizlik yapılacak ben daha beşik ve arabasını kutudan çıkarmadım zamanı geldi

İnşallah kuzum ama senin sancın çıkmıştı diye hatırlıyorum doğumu tetiklemesin diye yatış vermiş olabilir canım

Ay ben de gitmek istiyorum yaa nasipse bu hafta gideyimm

Yaa ben cesaret edemedim oturunca bizim oğlan cok ittiriyor sinema koltuklarıda malum pek rahat degil seste olunca dahada hareketlenir diye korktum ekstra hareketlendi mi senin bebis kuzu

Ay ben de gitmek istiyorum yaa nasipse bu hafta gideyimm
Mutlaka gidip izleyin derim ben canım çok keyifliydi herkesciklerde hamileydi kendi sonumuzu izlemiş gibi olduk

Reactions: The
Evet canım eşim son kontrolümüzden sonra kafayı sıyırdı kafası büyük tonbiş oğlum olacak diye seviyor
Evet maşallah toparlak olacak heralde direkt kres falan bulun ooooyyy yesinler onların dötleriniii kuzular yaa biz eşimle ikimizde minyonuz o yuzden cok bir beklentimiz yok odemi falan gidince 3 kg kalsin sukur deriz

Yaa ben cesaret edemedim oturunca bizim oğlan cok ittiriyor sinema koltuklarıda malum pek rahat degil seste olunca dahada hareketlenir diye korktum ekstra hareketlendi mi senin bebis kuzu
Birtek benmi o koltukları rahat buluyorum ya hatta eşime dedim bu koltuk tam benlik evde olsa hiç kalkmazdım falan eşim diyoki montunu at çocuğun üstüne sesten korkmasın pek sessizdi bu sefer çok çalkaladım çocuğu yinede sesi çıkmadı

Evet maşallah toparlak olacak heralde direkt kres falan bulun ooooyyy yesinler onların dötleriniii kuzular yaa biz eşimle ikimizde minyonuz o yuzden cok bir beklentimiz yok odemi falan gidince 3 kg kalsin sukur deriz
Valla canım az bi önden gidiyordu sonradan atağa geçti anlamadım doktorum çok şaşkındı kafasının 41 le uyumlu olması benide düşündürttü ama şubat gurubunu okudum benim gibi çok kişi varmış ben aslında 3ü geçse yeter diyordum sağlıklı olsunlarda

link atabilir misin kuzum ben de bakayım

Bak bunun içi astarlı

LCWaikiki.com

Bu benım aldıgım model ben buyuk aldım 6-9 buyık olsun mont gibi olcagı için bişi olmaz ilk oğlumda da öyle buyuk gıydırıyordum

Bunda kucuk aylarda var

Aynen canım bende ondan çok çekiniyorum zaten migrenim var, birde iyice kötü olursam bebekler ilgilenemem diye korkuyorum. Drla konuşacağım çarşamba.
sakız çiğnemek lazımmış birde ama hangisi emin olmamakla birlikte şu uzun mentollü olanlar galiba hemen çiğnemeye başlayın kahveden önce deniyor

çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…