Maşallah kuzumCanikom 34de 2.5kg bakalım yarın kaç olacak2800 olur diye düşünüyorum
Ayyy o kadar buyumesin yaa çıkarması var bir deMaşallah kuzum36 haftalık gebelerde nerdeyse 3 kgi buluyorlarmis diye konuştuk da ondan sordum
O hepimizin ortak derdiAyyy o kadar buyumesin yaa çıkarması var bir de
Ay salonda kahkahalar yankılanıyordu gerisini sen düşünBen bi gidemedim ya ne zaman izlerim Allah bilirne güzel keyif yapmışsın canım yine de öyle düşün eğlenceli geçmiştir izleme kısmı ama sonrasında Pert olmanı saymazsak
İnşallah kuzum ama senin sancın çıkmıştı diye hatırlıyorum doğumu tetiklemesin diye yatış vermiş olabilir canımAynen kuzum güzel haberler ile geleceksin bana halen yatış veriyor anlamıyorum. Hareket yine yok. İnşallah kuzum sakın stres yapma hersey eminim çok iyidir. Allah’ın izni ile şöyle 37,38 leri görsek çok çok iyi olacak canım
Ay ben de gitmek istiyorum yaa nasipse bu hafta gideyimmAy salonda kahkahalar yankılanıyordu gerisini sen düşün2. Yarıda hemen gidip peçete aldım gülmekten gözlerimden yaş geldi güzel bir gündü artık evde geçireyim kalan günlerimi temizlik yapılacak ben daha beşik ve arabasını kutudan çıkarmadım zamanı geldi
Evet canım eşim son kontrolümüzden sonra kafayı sıyırdı kafası büyük tonbiş oğlum olacak diye seviyor
Yaa ben cesaret edemedimAy salonda kahkahalar yankılanıyordu gerisini sen düşün2. Yarıda hemen gidip peçete aldım gülmekten gözlerimden yaş geldi güzel bir gündü artık evde geçireyim kalan günlerimi temizlik yapılacak ben daha beşik ve arabasını kutudan çıkarmadım zamanı geldi
Mutlaka gidip izleyin derim ben canımAy ben de gitmek istiyorum yaa nasipse bu hafta gideyimm
Evet maşallah toparlak olacak heralde direkt kres falan bulunEvet canım eşim son kontrolümüzden sonra kafayı sıyırdı kafası büyük tonbiş oğlum olacak diye seviyor
Evet canım 40 üzeri sancım çıktı 32+1 de, serum falan taktılar şükür ondan sonra olmadı daha,İnşallah kuzum ama senin sancın çıkmıştı diye hatırlıyorum doğumu tetiklemesin diye yatış vermiş olabilir canım
Birtek benmi o koltukları rahat buluyorum yaYaa ben cesaret edemedimoturunca bizim oğlan cok ittiriyor sinema koltuklarıda malum pek rahat degil seste olunca dahada hareketlenir diye korktum ekstra hareketlendi mi senin bebis kuzu
Valla canım az bi önden gidiyordu sonradan atağa geçti anlamadım doktorum çok şaşkındıEvet maşallah toparlak olacak heralde direkt kres falan bulunooooyyy yesinler onların dötleriniii kuzular yaa biz eşimle ikimizde minyonuz o yuzden cok bir beklentimiz yok odemi falan gidince 3 kg kalsin sukur deriz
Olur atayım cnmlink atabilir misin kuzum ben de bakayım
link atabilir misin kuzum ben de bakayım
Ben nazan hocayla karıstırdım ya ncr dekıAman aman bişi çıkmasın zateneşlerin işine gore randevu almayı en ıyı ben anlarım yaa neden çatlak hıc duymamıştım öyle ben en basından gıdıyorum bana çatlaklığı denk gelmedi
sakız çiğnemek lazımmış birde ama hangisi emin olmamakla birlikte şu uzun mentollü olanlar galiba hemen çiğnemeye başlayın kahveden önce deniyorAynen canım bende ondan çok çekiniyorum zaten migrenim var, birde iyice kötü olursam bebekler ilgilenemem diye korkuyorum. Drla konuşacağım çarşamba.
çok teşekkür ederim canımTulum - LC WAIKIKI - 649,99 TL
Gri Kapüşonlu Erkek Bebek Pelüş Tulum (0-12 Ay Patikli, 12 Ay+ Patiksiz) size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W3BD27Z1-V43www.lcwaikiki.com
Bak bunun içi astarlı
LCWaikiki.com
Bu benım aldıgım model ben buyuk aldım 6-9 buyık olsun mont gibi olcagı için bişi olmaz ilk oğlumda da öyle buyuk gıydırıyordum
Tulum - LC WAIKIKI - 499,99 TL
Yeşil Kapüşonlu Erkek Bebek Pelüş Tulum (0-12 Ay Patikli, 12 Ay+ Patiksiz) size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W34673Z1-V66www.lcwaikiki.com
Bunda kucuk aylarda var
Ohh neyse Bı an endıselendım son aylardaBen nazan hocayla karıstırdım ya ncr dekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?