2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım ben 2 genel anestezi oldum
Bunu da bebeğimin ve benim sağlığım izin verirse spinal istiyorum, daha doktorumla konuşmadık gerçi doğumu
Bakalım nasip, yazı da iyi oldu

Kızlar ben doktordan çıktım kahvaltı yaptım şimdi nst bekliyorum bakalım bebisko iyi hâlâ baş geliş duruyor çok şükür 10 gunde 400 gr almış tosunum 2900 oldu maşallaaaahhh doğumu konuştuk normalde olsa sezaryende olsa belden uyuşturma istedim doktorumda bende onu tavsiye ediyorum zaten dedi iki dogum çeşidi içinde en konforlu olan uyuşturma dedi dogum paketim vardi zorunlu sezaryen olursa ucretsiz ama normal olursa 4bin uyusturma ucreti vereceğiz eşim de girecek doğuma bir sorun yokmus girmesinde ve son olarak marta kalmaz şubatta gelir dedi bakalım nstyide gorsun yazarım yine

Ooo maşallah canım
Artık doğumlar konuşuluyor ya, çok şükür şu günlere, sağlıkla atlatalım, sağlıkla alalım kucağımıza

Sezaryanın spinal ya da epidural yapılmasının çok farkı oluyor mu. Benim doktorum epidurel yapacağını söyledi.

Benim dr da sezeryande spinal olur epidural olmaz dedi :/ O kısmı bende pek anlayamadım ama tekrar sorucam.. Ben ilk doğumumda spinal olmuştum diğerini seçenek olarak sormamıştı bile anestezist ..

Oy maşallah tosbik
Ayy eşinin girmeye cesareti var mı kızzzz benimki köşede bayılır kalır

Hadi inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin insalalh benimde perşembe akşamı kontrol çok merak ediyrom gelişimini doğum şeklimiz nasıl oalck hayrlsi inslalh

Benim dr da sezeryande spinal olur epidural olmaz dedi :/ O kısmı bende pek anlayamadım ama tekrar sorucam.. Ben ilk doğumumda spinal olmuştum diğerini seçenek olarak sormamıştı bile anestezist ..
Epidural zaten normal doğumda tercih edilir spinal sezaryende ben o kadar sezeryana girdim hiç epiduralli görmedim epidural beyin ömür ilik sıvısından verilen anestezi ilaçları değildir o yüzden normal doğumda yapılır ki anne sancıyı hissetmez ama ıkınma refleksi devam eder ebe ıkın der anne ıkınır ama spiral beyin ömür ilik sıvısına ilaç verilir uyuşturulur anne hareket ettiğini sanır ama sıfır hareket

Anne dili ve edebiyatı yaptık, ettik, olmuşuz

Oo Allah yardmcn olan cnm zor valla boya badana temizlik işleri ben bitirdim şükür camlarim kaldı sadece silinecek
Benim de Çarşamba annem gelecek ya cam perde vs yapabildiğimiz kadar bakalım doğumdan önce evim öyle aşırı pis değil ama cam silmek gibi bir alışkanlığım olmadığı için arada annem gelip siliyor

Çok iyiymiş cnm senin ozmn ben kendim siliyorum annem yaşlı silemez diyemem de

Reactions: The
Canım hazırlıkları bende böyle son haftalara bıraktığım için ciddi anlamda kızıyorum kendime . Hep enerjik olcam sanmıştım. Eşinden yardım al mutlaka.
Ay hep enerjiktim neden böyle oldu. Anlayamadim çatım bacak aralarim göbeğim heryerim ağrıyor elim kolum kalkmıyor keşke yapsaydım diyorum bende yaa eşimden yardım alayım dicem yazık geç geliyor perti çıkıyor onunda yavaş yavaş yapmam gerekecek

Bende almadım daha hafifse aklımd solsun katlı hali de çok İyiymiş. Hayırlı olsun canım sağlıkla binsin inşallah bebiş

Kızlar, logusa takımlarınj ekliyorum. Birde güpürlü beyaz var onu resim çekimi olursa giyecegım, daha yıkamadım onu, terlikte şu attığımı aldım

Eklentiler

• D03AAE57-B9E3-4911-AB06-824FF6A8F0DC.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 99
  • BB42EA7D-9FB8-4FC6-A382-A4CF7BEA0703.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 101
  • 4E0EACCB-4BA9-4B47-BF8A-3077D0DD65CB.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 100
Maşallah canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim hep güzel haberlerle gelelim hepimiz

Kuzum bebito iyi çok şükür nst normal olağan kasılmalar bi büyük serum yiyorum şimdi bugün de buralıyım gibi gözüküyor aklınızda bulunsun göbeğinizi çarpmasanız bile düştüm dediğiniz an yatışınız veriliyor

Maşallah kuzum, ben de yarın gideceğim 35+3 oluyoruz. Geçen hafta 2.400 dü bu hafta kaç oldu merak ediyorum, sen kilo alması için ne yapıyorsun. Ben yediklerime de dikkat ediyorum ama doktor minik dedi kilosuna

Halsizlik çöktü bana da son 1 haftadır kolumu kaldırasım yok ben şekerim mi yükseliyor acaba diye düşünüyordum ama normal galiba son haftalarda olmuş bazılarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…