Canım ben 2 genel anestezi oldumGünaydın hanımlar, Anestezi hakkında tüm sorularınıza cevap olabilecek bir makale buldum.. Ben doktorumla da görüşerek Spinal anestezi ile sezeryan düşünüyorum .. Baş ağrısı çok feci bişey ama ameliyat sonrası dikiş ağrılarını spinalden sonra hissetmemek çok daha avantajlı.. Genel anesteziden uyanınca feci bir ameliyat ağrılarını hissediyorsun yogun agrı kesiciler vermek zorunda kalıyorlar bu da bebişe geçiyor sütten .. Spinal veya epidural hiç bir şekilde bebise geçmediğinden o açıdan da avantaj... Aklında soru işareti kalanlar için yazdım faydası olur
Ooo maşallah canımKızlar ben doktordan çıktım kahvaltı yaptım şimdi nst bekliyorum bakalımbebisko iyi hâlâ baş geliş duruyor çok şükür 10 gunde 400 gr almış tosunum 2900 oldu maşallaaaahhh doğumu konuştuk normalde olsa sezaryende olsa belden uyuşturma istedim doktorumda bende onu tavsiye ediyorum zaten dedi iki dogum çeşidi içinde en konforlu olan uyuşturma dedi dogum paketim vardi zorunlu sezaryen olursa ucretsiz ama normal olursa 4bin uyusturma ucreti vereceğiz eşim de girecek doğuma bir sorun yokmus girmesinde ve son olarak marta kalmaz şubatta gelir dedi bakalım nstyide gorsun yazarım yine
Sezaryanın spinal ya da epidural yapılmasının çok farkı oluyor mu. Benim doktorum epidurel yapacağını söyledi.
Oy maşallah tosbikKızlar ben doktordan çıktım kahvaltı yaptım şimdi nst bekliyorum bakalımbebisko iyi hâlâ baş geliş duruyor çok şükür 10 gunde 400 gr almış tosunum 2900 oldu maşallaaaahhh doğumu konuştuk normalde olsa sezaryende olsa belden uyuşturma istedim doktorumda bende onu tavsiye ediyorum zaten dedi iki dogum çeşidi içinde en konforlu olan uyuşturma dedi dogum paketim vardi zorunlu sezaryen olursa ucretsiz ama normal olursa 4bin uyusturma ucreti vereceğiz eşim de girecek doğuma bir sorun yokmus girmesinde ve son olarak marta kalmaz şubatta gelir dedi bakalım nstyide gorsun yazarım yine
İnşallah çabucak geçer daha evi boyayacaklar komple temizlik yapılacakBende inşallah bu hafta çalışıp 12 şubatta bırakıyorm iple cekiyorm şu haftayı da doldurayım hayrlsiyla
Hadi inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin insalalh benimde perşembe akşamı kontrol çok merak ediyrom gelişimini doğum şeklimiz nasıl oalck hayrlsi inslalhKızlar ben doktordan çıktım kahvaltı yaptım şimdi nst bekliyorum bakalımbebisko iyi hâlâ baş geliş duruyor çok şükür 10 gunde 400 gr almış tosunum 2900 oldu maşallaaaahhh doğumu konuştuk normalde olsa sezaryende olsa belden uyuşturma istedim doktorumda bende onu tavsiye ediyorum zaten dedi iki dogum çeşidi içinde en konforlu olan uyuşturma dedi dogum paketim vardi zorunlu sezaryen olursa ucretsiz ama normal olursa 4bin uyusturma ucreti vereceğiz eşim de girecek doğuma bir sorun yokmus girmesinde ve son olarak marta kalmaz şubatta gelir dedi bakalım nstyide gorsun yazarım yine
Epidural zaten normal doğumda tercih edilir spinal sezaryende ben o kadar sezeryana girdim hiç epiduralli görmedimBenim dr da sezeryande spinal olur epidural olmaz dedi :/ O kısmı bende pek anlayamadım ama tekrar sorucam.. Ben ilk doğumumda spinal olmuştum diğerini seçenek olarak sormamıştı bile anestezist ..
Oo Allah yardmcn olan cnm zor valla boya badana temizlik işleri ben bitirdim şükür camlarim kaldı sadece silinecekİnşallah çabucak geçer daha evi boyayacaklar komple temizlik yapılacak
Anne dili ve edebiyatıSelam teyzeleri bebemi göremedim devlet hastanesi olduğu için birşey göstermedi ama 32+0 olduk bugün çalışabilir raporu aldık 2096 Gr olmuş başı aşağıda rahim ağzı alttan ölçtü 37 mm dedi çok şükür progestan kullanmana gerek yok artık dedi kalan senelik izin haklarımı kullanıp 20 Şubat'ta ayrılacağım inşallah
Benim de Çarşamba annem gelecek ya cam perde vs yapabildiğimiz kadar bakalım doğumdan önceOo Allah yardmcn olan cnm zor valla boya badana temizlik işleri ben bitirdim şükür camlarim kaldı sadece silinecek
Çok iyiymiş cnm senin ozmn ben kendim siliyorum annem yaşlı silemez diyemem deBenim de Çarşamba annem gelecek ya cam perde vs yapabildiğimiz kadar bakalım doğumdan önceevim öyle aşırı pis değil ama cam silmek gibi bir alışkanlığım olmadığı için arada annem gelip siliyor
Ay hep enerjiktim neden böyle oldu. Anlayamadim çatım bacak aralarim göbeğim heryerim ağrıyor elim kolum kalkmıyor keşke yapsaydım diyorum bende yaa eşimden yardım alayım dicem yazık geç geliyor perti çıkıyor onunda yavaş yavaş yapmam gerekecekCanım hazırlıkları bende böyle son haftalara bıraktığım için ciddi anlamda kızıyorum kendime . Hep enerjik olcam sanmıştım. Eşinden yardım al mutlaka.
Bende almadım daha hafifse aklımd solsun katlı hali de çok İyiymiş. Hayırlı olsun canım sağlıkla binsin inşallah bebişKatlanınca çok az yer kaplıyor ve çok hafif. Travel sistem gibi değil asla kabine daha yakın. Kabinlerde puset olmuyordu genelde, travel da çok ağırdı ilerde mutlaka değiştirmek gerekecekti bunun pusetli ve hafif oluşu bizi cezbetmişti
Maşallah canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim hep güzel haberlerle gelelim hepimizSelam teyzeleri bebemi göremedim devlet hastanesi olduğu için birşey göstermedi ama 32+0 olduk bugün çalışabilir raporu aldık 2096 Gr olmuş başı aşağıda rahim ağzı alttan ölçtü 37 mm dedi çok şükür progestan kullanmana gerek yok artık dedi kalan senelik izin haklarımı kullanıp 20 Şubat'ta ayrılacağım inşallah
Ay bayıldım ne zevkli karısınız hanımefendiKızlar, logusa takımlarınj ekliyorum. Birde güpürlü beyaz var onu resim çekimi olursa giyecegım, daha yıkamadım onu, terlikte şu attığımı aldım
Kuzum bebito iyi çok şükür nst normal olağan kasılmalar bi büyük serum yiyorum şimdi bugün de buralıyım gibi gözüküyor aklınızda bulunsun göbeğinizi çarpmasanız bile düştüm dediğiniz an yatışınız veriliyorÇok geçmiş olsun canım ya sen nasıl düştün öyle görünmez kaza işte ben bu aralar çok panik oluyorum böyle şeylere. Ya düşersem ya sokakta biri bana çarparsa ya karnıma biri vurursa falan kaygılanıyorum aşırıııı. Doktorun görecek mi bugün bizi de haberdar et inşallsh bir sorun olmaz da önlem amaçlıdır canım
Maşallah kuzum, ben de yarın gideceğim 35+3 oluyoruz. Geçen hafta 2.400 dü bu hafta kaç oldu merak ediyorum, sen kilo alması için ne yapıyorsun. Ben yediklerime de dikkat ediyorum ama doktor minik dedi kilosunaKızlar ben doktordan çıktım kahvaltı yaptım şimdi nst bekliyorum bakalımbebisko iyi hâlâ baş geliş duruyor çok şükür 10 gunde 400 gr almış tosunum 2900 oldu maşallaaaahhh doğumu konuştuk normalde olsa sezaryende olsa belden uyuşturma istedim doktorumda bende onu tavsiye ediyorum zaten dedi iki dogum çeşidi içinde en konforlu olan uyuşturma dedi dogum paketim vardi zorunlu sezaryen olursa ucretsiz ama normal olursa 4bin uyusturma ucreti vereceğiz eşim de girecek doğuma bir sorun yokmus girmesinde ve son olarak marta kalmaz şubatta gelir dedi bakalım nstyide gorsun yazarım yine
Halsizlik çöktü bana da son 1 haftadır kolumu kaldırasım yokAy hep enerjiktim neden böyle oldu. Anlayamadim çatım bacak aralarim göbeğim heryerim ağrıyor elim kolum kalkmıyor keşke yapsaydım diyorum bende yaa eşimden yardım alayım dicem yazık geç geliyor perti çıkıyor onunda yavaş yavaş yapmam gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?